martes, 25 de junio de 2013

EL QUADERN DENUNCIA : Naturalesa urbana

Un parque autòcton es veu que es el que vol fer el nostre ajuntament en el carrer Alzira de la platja,  entre altres , amb setos naturals i vegetació autòctona en les voreres . I es que la rebaixada en el servici de manteniment s'ha notat : Es clar que en epoca de vaques flaques ens tenim que apretar tots el cinturò : Tots ? El curiós es que no per a tot s'ha fet ...

Plantes decoratives també autòctones
per a rematar les voreres .
Model de seto natural amb
plantes autòctones .











I un nou llac en La Goleta, esta vegada junt a l'escoleta, on s'ha quedat una zona sense asfaltar i, el greu, més baixeta que la zona asfaltada i sense clavegueram , pel que en quant ploga una mica llac segur , algo a lo que ja estem per altra part acostumats els veïns de la zona . I jo pregunte , no hi han diners de segur per a acabar bé l'obra d'urbanització ? Estem parlant d'uns pocs metres d'asfaltat, encara siga provisional perquè al pareixer ahí va una zona d'oci .

L'asfalt està uns centímetres
més alt que la sorra .
Massa metres no son els que han
deixat " naturals " : Perquè ? .

5 comentarios:

  1. El poble està abandonat

    ResponderEliminar
  2. Com sempre ha estat d'abandonat. No ha canviat res respecte al que hi havia. Ara com no manen els meus es quant ho he vist. I sobre tot la Sardina que en 12 anys no s'ha fet res.
    I el Sr. Administrador que coneix bé l'empresa que ha fet l'obra podria preguntar i informar-nos del perque d'eixes "deficiencies".
    Pero el mal no ve d'ara sino de la ment brillant i el govern brillant que va decidir fer ahi l'escoleta en una plaça sense urbanitzar i matar l'unica zona verda que hi havia prevista en la urbanització i quan tenia un solar en el carrer, formant final de carrer i donant a tres carrers, i a 15 metres en linia recta.

    ResponderEliminar
  3. Que el cap de policia faça hores extres tirant asfalt!

    ResponderEliminar
  4. I Manolo al seu costat assessorant-lo i Gines fent-los ombra amb un parasol, igual canvien de lloc l'escoleta i recupera la plaça ajardinada.

    ResponderEliminar