viernes, 7 de junio de 2013

Articulo de opinión : YO NO HE SIDO...

Entrevista a Carmen Alario, me surgen varios interrogantes, allá van :

" A quién están limitando sus derechos es a Karina Vercher ... " .

A ver si nos aclaramos : Es decir, ¿ yo presento una moción de censura con un candidato de mi partido al que no le dejan ser Alcalde y resulta que a quién le limitan sus derechos es a la otra, a mi no ? . 
" Será la primera que presente una acción legal..." : ¿ Habrá más de una acción legal, paralelas, en cascada una detrás de otra ? .

Sobre la querella criminal : "Sobre el tema penal nos estamos asesorando " .

A ver otra vez : 

¿ No se amenazaba yá días antes y el mismo día del pleno con una querella por prevaricación y no se cuantas cosas más contra Canet ?  A mi me lo dijo yá un concejal popular el Viernes antes del pleno de moción, y eses mismo día me lo ratificaron dos ex-concejales muy relacionados con el portavoz popular , luego se supone lo tenían claro ... 
¿ O es que amenazaban sin saber de qué hablaban, lo que sería grave, muy grave ? Porque si tan claro està que ha cometido un delito no se que se tiene que estudiar tanto como para una semana después no se hayan emprendido las acciones penales pertinentes . Y no soy yo, como bién sabéis, quién las apruebe .

Sobre el recurso contencioso : " De momento está todo en manos de los abogados del partido " ...

También me aseguraron ese día, el del pleno, que al siguiente estaba presentado , y lo mismo me dijeron ayer y anteayer las mismas  fuentes se supone fiables, repito, ex-concejales muy cercanos al portavoz, por lo que si tan claro está que se ha cometido una infracción jurídica, tanto estudiar ... no se, fácil no es desde luego el tema : ¿ O es que se han encontrado con una resistencia que no esperaban ? . O que las "fuentes" citadas son unos bocachanclas, todo cabe .

Cómo decía un conocido humorista , ¡¡¡ ME LO EXPLIQUEN !!!


75 comentarios:

  1. Hola Estruch

    Està bé que hages aclarat la teua posició. Creus que tenen l'obligació de denunciar a Carme Canet per la via penal si estan conveçuts que va prevaricar.

    Finas ara la teua posició era altra. Però bé està que ara dones suporta a anar fins el final.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O no m'explicat be o no m'has entes : Seguisc pensant el mateix que vaig dir en l'editorial de setmana passada i que es que una querella criminal es del tot improcedent i res aporta . Pero el que dic es que si no l'han pressentat i espere no ho façen es per que no tindran tan clar el que Canet vaja prevaricat, o no ?. I el mateix en quant al contencios , no s' esperaben tal volta una resposta tan contundent i el famos informe ho es, t'ho assegure .

      Eliminar
    2. Ja. Ara després de publicar el que has publicat és inevitable la presentació de la querella. Per sort que CC és amiga teva. Ara, després no vingues en històries de victimitzar-la. Per que si la deuncien s'en passen i si no ho fan és que no tenen raó. Docs que la denuncien com tu proposes i que decideixca un jutge. Segons tu, perdran segur i serà pitjor per als denunciants. és el que tú has demanat.

      Eliminar
    3. Això si Si el que volies era l'aplaudiment del respetable del Bloc ho has aconseguit. T'ho agrairan?

      Eliminar
    4. Ahora resulta que decir lo que uno piensa es para que le aplaudan unos u otros . Que, la verdad escuece ? Tipica opinion fascistoide, quien no esta conmigo esta contra mi i viceversa. Animo Enrique, sigue asi y a quien le pique ...

      Eliminar
  2. Enrique , yo tengo la impresión de que se han tirado a la piscina y se han pegado un planchazo, y que ahora están estudiando como salir de ésta lo más indemnes posible .
    Y ello pasa por presentar el contencioso aún sabiendo que lo pierdan, eso sí, como dice Alario primero que lo presente Karina que es la afectada, y así si pierde, y de ahí que creo va tu titular, entonando el "yo no he sido" y el "acatamos pero no compartimos" , la culpa de que la moción no vaya adelante es del juez, que es muy malo y nosotros, el PP ,salimos de rositas.
    Porque reconocer que han metido la pata significaría la cabeza de Manolo. Y por el mismo argumento de la querella penal nada de nada , aún saldrán de "perdonavidas", yá verás , como que son tan buenos que le salvan la cabeza a Carmen, "va, la perdonamos", santos que somos" .
    Eso sí, la cabeza de Vidal va a rodar más pronto o más tarde si es como yo digo, porqué en la guerra Castellanos-Rus el primero no va a pasar el pegarle una patada al segundo en el culo de Manolo, pienso que dejarán pasar unos meses hasta ver como queda su demanda pre-perdida y después con la excusa de dejar paso a los nuevos, Manolo a casa , ya veréis .
    ¿ Me equivoco ?

    ResponderEliminar
  3. A mi al igual que diu Estruch també me digueren desde el Divendres anterior a la moció, que casualitat, desde el mateix dia i suposse que en el mateix acte que era uno de la escola Bolomor en el que estaben varios concejals del PP i vaig vore a Enrique també ,que si Carmen paraba la moció anava als jusgats de cap per prevaricació i desobediencia al juje, i també em digueren en la placa el dia de la moció que tenien la demanda per lo contenciós preparada i que no eixe mateix dia perque no donaba temps pero que en sandemá a primer hora presentada . Ya ha pasat una semana i res de res , per el que pense que algo de raó te el comentarista anterior , ara parles en ells i no son tan chulos, van donant llargues .

    ResponderEliminar
  4. Als dos comentaristes anteriores, com es diu "popularment" ( i mai més ben dit, je, je ) "Ahí le has dao" : Pepitos, on esteu que no eixiu corrent a defendre a Manolo ? Serà perquè tenen més raó que un sant ? .

    ResponderEliminar
  5. Sabeu quina es la serie que més agrada als del PP ? Con el culo al aire.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estimat comentariste, tinc petició expressa de que el nom de certa persona no aparega per a rés i ho vaig a respectar . Pel que pregue refaçes el teu comentari però sense noms concrets, doncs em pareix interessant i així el publicaré gustósament . Gràcies .

      Eliminar
    2. Jo no tinc copia. I no vaig a estar mitja hora de nou. Ho sent: Com que tindràs una copia en el email, tens permis per llevar el nom o la frase on apareixia. Supose que el nom innombrable será qui sol sentar-se en el ple al costat de l'alcalde. (Veus ja no he dit el nom).

      Eliminar
    3. ACTUALMENT no s'assenta en el pleno , si així fora no respectaría la seua petició, li va en el càrrec , revisa be el nom que havíes ficat.

      Eliminar
    4. AÇÍ TENIU EL COMENTARI ELIMINAT, DEGUDAMENT BORRAT EL NOM DE QUI NO VOL SER TRET A LA PALESTRA .

      Crec que no anonim de les 09:44
      Crec que l'anàlisi és encertat. La moció de censura es va presentar sense que els regidors del PP estigueren informats exactament de tot (llei antitransfugisme, sentencies del TSJ Valencia i Asturies, la potestat de la mesa d'edat). Crec, si fem cas de les reunions(…), tot es va coure en el mateix foc. I aprofitant la mesura cautelar provisional.
      Sé que els regidors del PP ho negaran però dit per un/a que no sabien res de tot l'embrollo legal. Estaven convençut del cami de roses amb alfombra i tot. Per això tant de comentari, tant de titular en premsa i tanta propaganda en twitter, facebook i blogs dominats pel PP.
      I per això les cares eren tot un poema quan Carmen Canet llegia l'informe. Anaven descobrint coses. I sembla ser que precisament la que menys en descobria era Carmen Alario, tot el temps passant paperets sense entendre ni captar el calat d'allò que llegia Carme Canet. I això que es llicenciada en dret. Però està encara massa verda en tempes polítics. Això no és un problema. El temps tot ho madura. I no parle d'opinions, parle de fets que tots veierem en la sessió. Pero també les cares del Torro i del Salvador Enguix, el president comarcal.
      Parlant amb un advocat prou expert en el tema em comentava: les lleis sempre són interpretables. En tot este tema hi ha muntó d'arguments legals que la fan inviable i nomós hi ha porta que la podia obrir i segons la interpretació: el valor donat a la mesura cautelar, i eixa porta es la que s'ha escollit per aceptar-ne la presentació.
      No calia ser un expert en lleis per anar interpretant les frases que llegia Carmen Canet quan l'informe afirmava que el secretario "ha orillado" altres fets, quan es desgranaven sentencies i altres succeits clars, com que l'expulsió que és efectiva d'EUPV i que nomes el jutge podra tirar arrere, pero no ho ha fet fins ara i no va acceptar mesures cautelars.
      Manolo ha tingut molta pressa. Sap que politicament és un llastre que el PP de Tavernes vol soltar i ell s'agafa, com se sol dir, a una paret llisa, en este cas a un moció totalment coixa des del punt de vista legal.
      Ara, quant han començat els seus advocats a estudiar i vore la cosa, veuen que tenen un cadafal legal en contra i totes les de perdre.
      I van a gastar el tonto-listo, i dic tonto perquè es creu lista i la veritat no ho ha demostrat, i va ser usada pel PP: Segons es despren de l'entrevista del Levante-EMV, serà Karina Vercher qui presente la demanda i qui presente el recurs contra la decisió de la mesa d'edat. Es llig entre línies. És la intenció del PP de no fer més el ridicul. Igual els seus advocats al final diuen: Srs. de Tavernes, tinguen un poc de trellat i dignitat i si s'ha de presentar, fem-ho nosaltres.

      Eliminar
    5. AÇÍ TENIU EL COMENTARI ELIMINAT, CONTINUACIÓ .

      I ja que estem, dir que si la regidora, que és trànsfuga des del moment que firma la moció en contra de la voluntat del partit pel qual va ser elegida, segons sentencia del TSJ de Valencia, té un poc de dignitat i no val passar als anals de la història de Tavernes com un mal exemple polític, per no carregar les tintes, el millor que pot fer es dimitir. I que a l'Ajuntament estiga representada la voluntat del poble expressada en les urnes quan a representació de partits. Perquè ara EUPV no en té i ella només es representa a ella i moralment no deu condicionar la politica local.
      Una cosa, Enrique: Ni Rus ni Castellano sabien res que Karina Vercher estava expulsada d'EUPV, ni sabien que era tinent alcalde del govern. Això t'ho puc assegurar, m'ho diu personalment Morera. Castellanos i Morera van trindre una llarga conversa en les Corts Valencianes el dia abans de la concentració de divendres,quan va hi haver Control al president, i Compromís no va fer la pregunta a Fabra sobre que pensava de la moció de Tavernes amb una tranfuga. ¿per que no va fer la pregunta? ¿per que no ve cap pes pesant del PP, ni Antonio Clemente que si ve en alre moment a presidir la precesso de la Baixa? Pense que queda clar.

      Eliminar
    6. El que está clar, amic comentariste, es que tú i jo coneguem i a fons l'informe aportat per Canet, i qualsevol del PP que el coneguera i amb un poc que sapiguera de lleis estaría realment preocupat, es demoledor en els seus arguments jurídics, i per a mi sobre tot el tema de la nulitat de ple dret del acte recurrit, perquè les sentències dels Tribunals Superiors sempre pot donar-se el cas de que altres TSJ les contradiguen e inclús que el Suprem en unificació de doctrina les contradiga també i per tant anule, pero la llei en el tema de la falta de legitimitat pasiva es impepinable, no pot recorrer qui s'ha abstés , sòls qui va votar en contra d'una resolució administrativa, i per tant a partir de ahí tot el que de dit recurs es derive es nul de plé dret .

      Eliminar
    7. P:D: I karina es va abstindre quant l'ajuntament la declarà no adscrita, acte que ilegalment va recorrer i del que es deriven les messures cautelars famoses , i acte que al ser nul , ojo, no anulable, nul de ple dret (Ho dic per entessos en lleis peperos a vore si fan entrar en raò els seus ditigents i deixen de fer el ridicul), no precribix i en el moment en que es declare la seua nulitat tots els efectes d'ell s'anulen també, en este cas les messures cautelars en que es bassa la moció .

      Eliminar
    8. Sóc l'autor del comentari llarg no vaig a dir borrat. No entre en temes d'administrador que deu moderar, però tu saps que va ser així, perquè és de domini public i hi ha testimonis a desenes.

      Ja era hora que llegira dos comentaris 12:50 i 12:55 que digueren les coses clares. No ja sobre el fet de la moció, que segons les sentències està més clara que l'aigua, sino el fet de la nul·litat de l'acte recorregut per Karina Vercher.

      I va anem contant coses que ara ja ha passat tot: el diumenge pel matí, quan LEVANTE-EMV anunciava la moció i publicava una entrevista amb Manolo Vidal i una cosa així com "moció de censura a Tavernes del PP amb una trànsfuga", quan el Rus va llegir el titular (es va pulicar també en edicio general) i sobre tot la paraula "trànsfuga" va telefonar a gent d'EU, "con mando en plaza" perquè li explicaren allò de trànsfuga. Fetes les corresponents explicacions, Rus va dir: "Això no és el que a mi m'havien dit. A mi m'han enganyat".

      Ja sabeu perquè Rus no obri la boca per a res, no va a Tavernes per a res, a pesar que ATENCIO A LA COSA era una moció de censura que encumbrava a l'alcaldia el seu assessor, a la persona que havia triat d'assessor per a la zona judicial de Sueca, a Manolo Vial, a qui ell ha acompanyat i ha vingut a Tavernes amb tantes i tantes ocasions (inuauguracions, esmorzars, reunions.... )I això sembla mentida és un detall que ningú cau ni mai ningu ha dit res sobre el comportament de RUs, quan era un alcalde més en el feu de la Safor on ell domina. I Torro va a fer el número a Tavernes i 15 alcaldes, entre ells el que es president comarcal.

      I els regidors del PP enganyats i tots els de NNGG fent el numeret per internet i sense saber de la missa la meitat.

      Quan Serafin Castellanos s'assabenta que Karina Vercher està expulsada quasi bota de content. Les patades al cul entre Rus i Castellanos. Ací s'estava jugant un poquet de l'alta politica interna del PP i els del PP de Tavernes ni vore-ho.

      Eliminar
    9. Aixi és. Correcte. Mai millor escrit.

      Eliminar
  7. Paso a los nuevos concejales? Quienes? Los que se han sometido a la voluntad de Manolo? Los que tienen comido el coco y ni sus amigos de siempre los reconocen cuando hablan de política? A los que defienden y justifican las politicas y el derroche que se hizo la pasada legislatura? A los que juraban y perjuraban que tras el caso Cruz Roja y salvamento nunca nada mas con el PP y luego van en listas?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema del PP local pienso yo y la vista de lo que se ve en los plenos, es que sin Manolo no hay nada, no son capaces de funcionar sin éste, sólo Raquel Escrivá parece defenderse por sí sola , los demás ni abren la boca o si lo hacen es para nimiedades . Así que crudo lo tienen los que quieran apartarle , salvo que se conformen con ir a los plenos a llenar el expediente, y de aquí a dos años yá veremos .
      La verdad es que pensaba que Ferrando iría tomando el relevo, es un buen chaval y con formación, pero de momento nada, igual es que Vidal no quiere quién le haga sombra, tampoco lo descarto . En cuanto a los demás, Simeón es muy bueno pero demasiado prudente y buena persona para ser político, por no ofender no habla y me consta que está muy preocupado por el tema de Canet, Mario yá está acabado, Císcar ni está ni se le espera, Inma y Alario de momento tampoco nada, sólo Escrivá destaca un poquito . Ya veremos .

      Eliminar
    2. Estem confundint "bones persones" amb bons polítics. I politicament han demostrat que no serveixen. Ni saben, ni volen, ni tenen interés en saber i voler: els han menjat el cocó i han fet de la crispació i la critica destructiva, el anar sempre "en contra de" qualsevol actuació del govern i no el mirar el be del poble l'objectiu de la seua actuació: el comportament en el plenari es a imatge i semblança de Manolo que maneja els fils com el gran mestre de l'escenari i bancada del PP.
      Fins ara no han demostrat tindre criteri propi ni interés per les coses del poble, només per seguir el dictat de Manolo.
      I no veig cap solució, perquè passaran els 4 anys i eixiran com estaven d'enterats i formats com a politics.. Només podran presentar com a balanç el haver adquirit odi a l'alcalde, convertir-lo en enemic propi sense cap motiu i com no al govern de rebot.
      Per cert: ¡Mira que es ridical Sr. Juan amunt i Sr. Juan avall. Sempre en eixe ple s'ha dit Gracies Sr. alcalde, o Sr alcalde això o allà si s'ha volgut mantindre un nivell formal i educat.

      Eliminar
    3. I voste parla de crispació i critica destructiva?

      Viu en este poble?

      Esta vegent el que passa aci dia a dia en el govern actual?

      O es que tenim una "visio selectiva" de les coses?

      Eliminar
    4. El govern actual? A vore si resulta que es el Bloc o el PSOE qui posa pals a les rodes del govern. ¿No serè el PP qui no aprova Plans d'Ajust per solucionar els problemes creats per ells? ¿No será el PP el que vota en contra de la canalització del Vaca per solucionr un problema d'ells? ¿No sera el PP qui no mou un dit perquè se solucione el riu o el col·lector no fet de la platja? ¿No serà el PP qui a quatre dies de no aprovar-se el pressupost i sense tonar temps ni a consensuar uns minims pressupostos presenta una moció de censura? I tot en base a la ingobernabilitt ¿quina? la que hi havia o la que van a crear sumant el vot de la trànsfuta, perquè ho és segons sentecnia del TSJ Valencià?

      S'haveu passat dos anys insultant a regidors, escampant mentires i merda des de ventiladors i semblants a alcalde (niñato, dictador, titella de son pare i perfecto) heu dit tot el que heu volgut a LLacer i la familia, He tractat d'imprensatable, dictadora, poc trellat a LLum, heu defensat un excap de policia que insulta publicament a l'alcalde, vareu dir de tot quan Pilar Altur si anava o si tornava a Catalunya, que si tenia problemes amb Carmen Canet, que si Carmen Canet no la volen; que si Victor això.... Ara això no es crispar, això es dir-los bonicos i guapos.

      Els altres també haguerem pogut parlar i no ho hem fet, des de lios de faldes, fins botellons d'alguna regidora i més que no pense dir per no posar-me al vostre nivell.

      Jo l'unic que veig en el govern actual es que amb un 25% menys de pressupost paga als dos mesos, rebaixa deute, es trenca els "cuernos" per atendre coses i el poble va, no com voldríem tots, pero va. I ja fa prou amb els recursos que te.
      Ara que Rajoy i Fabra ens donen 10 milions per a obres com el Pla Zapatero i el Pla Camps i vora tu com canvia el poble. I que li paguen el més d'un milio que deuen.
      Vergonsya tindria jo d'anar pel carrer després d'haver arruinat el poble.

      Eliminar
    5. De on traus eixe "Rebaixa deute"? Has vist les dades del Ministeri d'Hisenda?

      Ah!!! Tens rao, que eixies dades o son bones, les bones son les del Ple i de la Interventora, no le OFICIALS del Govern Central.......

      La llibreta......la hipoteca..... Mireu'ho per favor....

      Eliminar
    6. a l'anònim de les 14:54.- Dius tu que hagueres pogut parlar de lios de faldes i de botellons de regidores. Supose que et referiràs a regidors o persones vinculades al PP. Pues ves en cuidaet a veure si eixes ben escaldat. Que nosaltres també podem tirar de braç però, de moment, som respetuosos en la vida de les persones. Mira, una cosa que no és de la vida privada, es que l'alcalde Jordi Juan està en el jujat per un problema amb un regidor de Favara. Això és públic, no privat. Li falta molt de rodatge. Es vull i no puc.

      Eliminar
    7. Doneu llàstima quan convertiu la política local en un Salvame. Això es una de les principals coses que us diferencia dels del mig, només volem parlar de política i dels que han de solucionar els problemes com ho aconsegueixen o no, no ens clavem en la vida privada de les persones.

      Eliminar
    8. Qui esta en el jutjat es el regidor de Favara per agressió.

      Eliminar
  8. Ni lo hay ahora, ni lo ha habido antes. Por eso el ayuntamiento estaba como estaba y ahora está muchísimo mejor. En cuanto al recurso, a denunciar a Carment Canet y otras necedades, a mi me suena a bravuconadas de cazalleros en un bar. Todo ficción.

    ResponderEliminar
  9. Expedientes X del PP: en elecciones, cajón lleno de dinero que Manolo tenía para según que cosas; también en elecciones, la inaguración de la piscina, al final no se produjo pero se iba a haber, al final resukta que la piscina no está ni terminada;l error más grande de la Democracia en Tavernes, dicho por Manolo sobre un error en los presupuestos 2012 que ahogaría a los ciudadanos de Tavernes y que Manolo nunca señalo ni supo indicar; terminar el parque del Cantalot, al final no lo ha hecho el PP, se le ha visto poco interés y lo hizo otra corporación; el expediente x de la querella contra Carmen Canet y el recurso para celebrar la moción de censura, ni está ni se le espera...

    ResponderEliminar
  10. O la gent te molt poca faena o a este blog sols entren jubilats i parats.
    Tot el matí comentant i poc de treballar.

    ResponderEliminar
  11. I tu què fas? o eres el senyoret de torn, el cacic? O t'alimenta ton pare?

    ResponderEliminar
  12. Jo estic completament d'acord amb Enrique. El PP està tardant molt en presentar les demandes judicials i això denota que no ho tenen clar. De moment l'1 a 0 de Carme Canet a Manolo està vigent. I el PP no ha tret encara ningun davanter per intentar empatar el partit. Supose que s'esperarn a la segona part. Estarem atents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algú sap si no están presentades i no han dit res?

      Eliminar
  13. Yeeehhhh !! els del PP, on esteu ? Quant he llegit l'article he pensat que a Enrique anava a caure-li "la del pulpo" i ja no dic al comentariste de les 9:44 per part dels peperos i afins que últimament poblen este blog, però no, llevant del primer comentariste ni mú : Serà veritat el dit que diu que "quién calla otorga" ? . Perquè calleu ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els del PP no ho se, Jordi aci el tenim cobrant unn sueldaso per a no poder governar. Ací el tenim un govern enrocat i bloquejat, ia a final de mes calentet a la butjaka. I l'oposició que te majoria a que espera a presentar la rebaixa de sous i propostes per a aprovar els pressupostos?

      Eliminar
    2. Sueldaso de Jordi: 2163 euros al mes. Esta en el facebook
      Sueldaso de Manolo:3.500 euros al mes. No s'atrevix a posar en el Facebook ni lo que cobrava com alcalde ni lo que cobra com assessor.

      Jordi treballa salvant l'Ajuntament.
      Manolo va treballar afonant-lo

      Eliminar
  14. No se com sabeu tant de coses internes del PP.... sabeu que no s ha presentat la querella contra Carmen Canet??? Fins ara estaveu callaets perquè tenieu por i ara, com penseu que no s ha presentat, esteu bravucons....
    El PP no te la culpa de que s haja trencat el tripartit, ni de que Karina haja votat en contra els pressupostos perquè Jordi Juan no ha sigut capaç d aplegar a un consens... Ara resultarà que Jordi Juan es el Nostre Senyor, el que tot ho fa be, el salvador de Tavernes i, de tan xulo que és, mira en quina possició queda el govern (o desgovern)... però, això si, la culpa es dels altres...
    També vec, pel comentari del de les 14:54, que ja no saps on agarrar-te... els regidors o alcaldes poden fer de la seua vida privada el que vullguen, sempre i quant no perjudiquen al poble. La vida privada es això privada o a tu poc t importa el que fagen els regidors (de qualsevol partit) en la seua vida privada. Si fas eixe tipus de comentari és que estàs aburrit i eres un cotilla. Viu i deixa viure. Aci es per a comentar i intercanviar opinions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A si??? Pues ausaes q vau donar vosatros pa salar en el cas del xicon este de favara q va agredir a jordi juan! Ahi ja no importa si es vida priva no? Ahi ja no tallem en el mateix patro! Quina quadrilla de falsos. En tantes mentires tombeu de tos a quansevol.
      I perdona, la posicio del govern queda conforme els del pp heu volgut q fora sempre. Untant a una regidora q leu convertida en transfuga! Q la gent tonta no es! Lunic q heu fet en tota legislatura es posar trabes per a tot, moltes voltes en arguments q donen i donaven pena... lamentable, aixo es el q sempre heu volgut. Q el poble no avance si es un altre partit qui governa

      Eliminar
    2. Si pots demostra-ho (lo de l'untada) estarem expectants a que aportes proves. Si no pots demostrar-ho mut i callut! Que s'estan diguent autentiques barbaritats tambè de Carmen Canet, això si, ningu aporta ninguna prova del que están acusant. LAMENTABLE!

      Eliminar
  15. Mira si el PP ho va fer mal l'altra legislatura que en les passades eleccions va traure quasi mes vots que PSOE, BLOC i EU junts. Que estem calladets?? Nosaltres no fem tant de soroll. El jujat ja dirà qui té la raó. Vosaltres sou de pancartes, de coaccions, d'insults... sou radicals. Gràcies a Deu, els del PP no som així. En cap moment es sent un insult de part nostra... a veure si vosaltres podeu dir el mateix. Pense que Carmen Canet és va enganyar en les formes. Jo no ho haguera fet d'eixa forma. Jo haguera inpugnat la resolució del secretari en el jujat i haguera demanat la suspensió del ple. Però ella no ho va fer be. Damunt no té vot de qualitat. El jujat dirà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo comprant vots regalant feina tambe trauria 4000 vots, i fent paelles per allà dalt, treballet per aci i per alla, una botella de oli, un sobre amb uns billetets. Radicals?? Si, igual de radicals que la extrema dreta q ha governat 16 anys. El meu alcalde no anava a les manifestacions a favor de franco eh... per si no heu sabies.... Ruidos? Pancartes? Perdona pero la gent s' ha manifestat oberta i lliurement i de forma civica i majoritariament a favor del govern de ara. Ja sabem q obertament ningu es del PP ni ho diuen mai en public, per algo sera... Com el dia de la moció.... Quans hi havien i qui recolzant a Manolo? Comparem? Per cert, es presentara a les proximes o voldra seguir acaparanto tot. Perq la resta de concejals del pp de moment ni fu ni fa... Correcte, el jutge ja dira, pero vosatros ja seu donat a coneixer. El "poder" per tot i per tot i siga de la forma que siga. Comunisme&dreta neoliberal tots juntets. Pues be, ni feu ni deixeu fer. Podeu seguir

      Eliminar
    2. No parlem de regalar feina que el PP i el BLOC s'han lluït en este aspecte!

      Eliminar
    3. Al anonimo de 01.03 de 08 de junio. Comprant vots i regalant feina? Però com t'atreveixes a dir això xe? Que el penses que heu fet vosatros? Quant de cinisme i hipocresia de tots

      Eliminar
    4. Vosatros regalant feina heu tret mes de 2000 vots. No vos anat tan mal no creus anonim de les 1:03? Que no es cert? pregunteli vosté a algú que va molt en bicicleta en la seua "feina". I conste que escrig així per no trovar-me en un comentari eliminat per donar noms

      Eliminar
  16. Tu demostres no tindre idea del que parles. Per tant llig la llei i que diu sobre les mocions de censura i despres parles. I sapies que l'alcalde ahi no pinta res ni actua com alcalde. Per això ni s'assenta com a president en el ple. I això no cal anar a Salamanca per saber-ho ni per a dir tantes animalades.
    A vosaltres no vos fa falta pancartes: la vostra pancarta es el plasma, la manipulació i aprofitament dels mitjans de comunicació que paguem tot.
    I que vosaltres no insulteu? No es insult tindre 110 imputats en la comunitat i no tirar-los fora? No es un insult tindre 11 diputats imputats en les corts i aguantar-los? No es un insult haver convertit l'administracio valenciana en una cova de lladres amb Noos, Gurtel, Emarsa i haver balafiat milions amb F1, tennis, golf, Copa America mentre heu retallat als dependents i tota la sanitat i educació. Insultar no es fa nomes de paraula. Hi ha insults mes forts, i ja te'ls he dit. I sou els mestres de l'insult.

    L'anonim anterior ara no vol que parlem de la vida privada. Fa mesos i mesos que això no ho practiqueu. Som nosaltres els únics que sempre hem respectat la vida privada dels vostres regidors i dels familiars i mai els hem posat en cap comentari ni noticia com heu fet vosaltres. I no serà perquè motius i fet a contar no en tenim. Des de botellons, fins a lios de faldes, fins a negocis no massa clars. Però com he dit nosaltres no entrem en la vida privada dels familiars i regidors. Callem.

    ResponderEliminar
  17. Yo puede que no sepa mucho de leyes, pero después de leérme los comentarios de cabo a rabo y ver los comentarios que se esgrimen tengo muy claro quien tiene la razón. En especial se la doy a un comentarista que se queja de los insultos hacia las personas del actual gobierno, cosa a mi parecer ultrajante y de poca categoría política. Podemos decir que ellos mismos se retratan y por sus acciones y hechos los conoceréis. Ahora mismo da la sensación que cierto sector habla de oídas y repite cosas que le han dictado en un whats up, pero no puede justificar ni alegar nada porque no se tiene ni idea. Hay gente que hace como los madridistas, viven de lo obtenido en unas elecciones pasadas que nunca más volverán, el Madrid tiene 9 copas de Europa, el pp tiene triple votos que los demás, ¿y qué? ¿De qué le ha servido? Y lo más importante: ¿cuántos sacará a las próximas elecciones? Si fuera por méritos propios el Barcelona calla y trabaja, el Madrid brabuconea.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O sea,a usted le da igual el numero de votos,como a los dictadores.
      Es usted el fiel reflejo de los principios de la izquierda,la democracia solo cuando nos interesa

      Eliminar
    2. Por supuesto que me da igual el numero de votos, me importa el trabajo bien hecho y los proyectos de futuro, que mi ayuntamiento no tenga deudas y mi gente esté feliz. Todas las demas tonterias y burradas que usted está ladrando es que ni me importan a mi ni a nadie, quizás que sólo a los maleducados como usted. Estos son los argumentos de un partido como es el PP? pues mi voto no lo tendrán.

      Eliminar
    3. Tonterias,burradas,ladrando.
      Es usted,tolerante,democrata y muy bien educado,muchas gracias por los "piropos"

      Eliminar
    4. Usted se merece esto y mucho más...

      Eliminar
  18. No estarà molt tranquila Carmen Canet quant s'ha negat a firmar l'acta del pleno de la moció. El PP ha portat al jutjat l'acta sense la firma de Carmen. No crec que al jutje li faça molta gracia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec que l'hagen firmat la resta de l'equip de govern i Carmen no. Hauria sigut o tots o ningú. Potser per alguna circumstancia com estar fora o treballant com es diu.

      Ara es necessita ser roin i malapersona per fer judicis de valors: "el jutge no crec que li faça molta gràcia".
      Després aneu dient que si respecte a les persones i no sé que més, i a la mínima: punyalà i si pot ser per l'esquena a traidoria millor.
      Cada dia esteu pitjor del perol.

      Eliminar
  19. Estava treballant no com tu que ara estaràs dormint

    ResponderEliminar
  20. Hablando de juzgados. Que se sabe de los casos de las discusiones del alcalde con el exjefe de policia y con el concejal de Favara?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gines el anterior jefe de policia GANÓ EL JUICIO, y ahora el Ayuntamiento, es decir, todos los que pagamos los impuestos, nos tenemos que hacer cargo del pago de las costas del juicio y de la indemnización que hay que pagar al Sr. Ginés, por los meses que ha estado privado de empleo y sueldo por culpa del actual gobierno. Todo por una intolerancia y odio brutal contra él por parte del BLOC, en especial Jordi Juan, Perfecto, Chofre (actual jefe de policia y futuro enchufado del bloc, uno mas a la lista)etc..
      Respecto al otro caso sólo se que Jordi Juan lo denunció por agresión, y el concejal a su vez denunció al Jefe de la Policia Local por detención ilegal, no sé si también a Jordi en algún otro sentido,y no sé en que situación están, pero seguro que algún anónimo se ofrecerá amablemente a informar al respecto.

      Y me pregunto, la sentencia a GINES se la notificó personalmente PERFECTO ?? Si así fué vaya papelón.

      Eliminar
  21. Amb tot el que ha passat a tavernes durant l'últim mes:

    - No aprovació dels pressupostos.
    - Reingrés de Karina al grup municipal d'EU (mesures cautelars).
    - Expulsió de Karina del govern municipal.
    - Presentació de la moció de censura PP+Karina (GM EU).
    - Paralització de la votació de la moció de censura per part de C. Canet.
    - ETC.

    La pregunta és:

    Qui ha sigut el gran guanyador?

    JOSEP MIQUEL MOLLÀ

    La prova més evident és que:

    - No s'ha involucrat en les protestes iniciades pel Bloc-PSPV-EU a Tavernes.
    -Envia al seu companyer Raül Navarro als debats televisius en el que es parla de Tavernes.

    I això perquè?

    Quina "lluïta" existix entre Mollà i Jordi Juan? Què està en joc?

    Que ens il,lustren els cotorrets que pirulen per ací!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo vostre toca ja la paranoia. De veres feu-s'ho mirar que esteu psicòtics perduts.

      Eliminar
    2. jajajaja... Que risa em dones...
      Perq no t`inventes atres contes xinos? Ves i explicaliu a rus, clemente i eugenio, ves... Ells podran explicar-te com heu fet el ridicul.
      Igual el radical fachot de Pina teu pot explicar, i Enrique, en ell vaig a clavarme tot el que siga per haver demostrat que no te escrupols ni coll... Per manipular i no deixar que la gent es defense a la cara, amb el beneplacit del vostre manolo plantat com un ninot sense recriminarli res... Acas zapatero no va defendre a aznar quan chavez li va dir lo que li va dir en la tv?? Esta clar que vosatros no teniu la mateixa pasta...

      Eliminar
    3. Paranoia o no, JM Mollà irradia felicitat per tots els porus de la pell. Eixa carambola no se l'esperava ell ni de lluny. Jordi li ha possat l'alfombra roja a Mollà per a que vaja en les llistes a les pròximes eleccions generals!



      Eliminar
    4. Es a mi ? Me lo explique porque las cifras del blog y los numerosos comentarios no dan a entender lo que usted afirma sobre manipulacion y censura . Ahora bien, si piensa usted así tiene otros 4 blogs donde expresarse , a ver si allí tiene usted más libertad para expresarse ...

      Eliminar
    5. Anònim de les 14:42 es pot saber de què parles? De quines eleccions estàs parlant? Que vols? Que JM Mollà vinga ací a presentar-se?? Que thas fumat hui? Alfombra Roja? Eleccions? Més val que te preocupen per lo teu, m'has dit que el PP de Tavernes està tan mal que va a presentar-se Eugeniet, per què a Manolo no el vol ni Rus. En el PP tot és una discussió i s'està parlant de lluites entre membres del partit. Els salves per un costat i els manolos per altres i a tot açò, Eugenistes barallat-se amb els altres dos grups. Quan en el PP veuen el poder s'enborratxen, ja heu vist que ha passat en la moció del ridícul...

      Eliminar
    6. A vore a vore explicat : Salvadoristes F. o Salvadoristes S. ? . I els Eugenistes son de la rama familiar , es a dir , la nebodissima o qui ? . I de tots estos qui son "russos" i qui "castellans". Compta , compta ....

      Eliminar
  22. Manolo segurament traurà molts vots les pròximes eleccions. Te que ser curt de cervell el que pensa que 4500 vots es poden comprar. Ocupeuse de quants en traureu vosatros, a vore si s emporteu un disgust.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Potser, igual tenim un disgust. Però en la cara ben alta de fer el treball ben fet, sanejant l'ajuntament QUE DEIXAREU ARRUÏNAT i no accedint a cap xantatge d'una trànsfuga que té mes interessos personals que politics, com vosaltres.

      Eliminar
    2. Manolo no traurà cap vot perquè no el deixaran que es presente. Ara sempre tindrà com eixida anar en els primes llocs per a diputat a Corts Valencianes o Nacionals, ves a saber.

      Respecte al tema de Raül Navarro: Tot el món sap que eixos debats es fan totes les setmanes i va un per cada partit QUE NO SIGA REGIDOR perquè així es va acordar i consensuar. I per Compromís sol anar Raul Navarro, que es el responsable del gabinet de premsa de Compromís.

      Manipulació: El que no es compren es com sense avisar es trenca el consens i porten a un regidor de Tavernes, Manolo Vidal, que fa el ridicul més espantós deixant que Pina diga totes les burrades i animalades hagudes i per hi haure sobre un company del consistori i alcalde del seu poble i ell callant. Igual es que va arribar a l'orgasme còsmic sentint a Pina.

      Alfombra roja a Mollà? Però encara no s'haveu enterat que el guanyador de la "moció de la vergonya del PP" és Jordi Juan i Carme Canet? És que encara no haveu vist que hi ha un equip que ha demostrat que treballa unit vos ha deixar en ridicul.

      I ara quan la jugetsa anule tot el contenciós per nulitat de l'actuació de Karina, que això passarà mes tard o mes prompte, més ridicul encara.

      No t'ho prengues a mal jovenet/a: vos estan manipulant, i el que es pitjor es que no ho voleu vore.

      Titulars de premsa de fullets de Gandia, tipus Micro i Cia, propiciats pel PP:
      - Manolo Vidal será el nuevo alcalde de Tavernes
      - El PP dejara sin alcaldia a Compromís en Tavernes
      - Todo a punto para que Vidal sea alcalde de Tavernes

      I... res de res.

      Eliminar
    3. Salvadoristes F i Salvadoristes S? El segon no crec que repetesca per motius obvis i el primer, després del que va dir en el facebook, i parlant de deute ha demostrat que està mes verd que les taronges navel a hores d'ara. Molt tindra que millorar. I si damunt no ha estudiat dret com li van dir (o al final sí?), menys encara.

      Eliminar
  23. Anem a vore. Estic vegent que quan algú fa una crítica al govern actual. Sistemàticament hi ha una resposta com si la crítica vinguera del PP. Es que penseu que les critiques al govern actual venen del PP solament? Jo no vote al PP, a les passades eleccions vaig votar al PSOE i no estic d'acord amb la política que està fent el actual govern. El Bloc s'ha dedicat a eclipsar la llavor del PSOE fent-se autobombo i propaganda. Inclós els mèrits atribuibles a Carmen, Pilar i Victor han intentat apropiar-se'ls. No estic d'acord amb com han tractat el Bloc als seus membres de govern del PSOE, especialmente a Carmen Canet.

    Així, que estalviat el comentari de pepito o el que vullgues dir-me perquè ja coneixem la vostra estrategia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La nostra estrategia, no, la del PP. SISTEMATICAMENT criticar x criticar

      Eliminar
    2. Perdona però jo critique el que em pareix mal. Faig crítica del que està al govern i del que està a la oposición si es que es mostra passiu. Tambè premie les bones accions del govern, per eixemple que haja acondicionat els voltants de l'escoleta de la platja per a que pogam gaudir d'ella este estiu. No sé per què sistemàticament em considereu que soc peperet pel fet de criticar al govern. Aprofite per demanar a l'oposició més colaboració amb el govern, ja que estem en una situación delicada ja que els presupostos no els tenim aprovats. A vore si son capaços uns i altres d'arrivar a un acord.

      Eliminar
    3. Lo del acondicionament per a ESTE estiu ho dius amb segones, no? Tot el món sap que a curt plaç i molt menys a este estiu van a fer res en l'escoleta. Es veu que tenen coses mes urgents que gestionar.
      No vullc ser mal pensat i dir com el PP que tot el que començaren ells ara el govern els ho vol boicotejar, com el pàrquing, el Parc dels vents o L'escoleta. Si que hi ha certa veritat en que el Bloc ninguneja -o m'ho sembla a mi- les obres que no han fet ells en la seua totalitat, llevat del Parc del Cantalot.
      I es que no seria de bons polítics inutilitzar part dels recursos públics nomes per tal de deixar malament al partit que en el seu dia ho va projectar, tirant-se terra als ulls, quan només cal donar-li un us alternatiu a les obres.

      Eliminar
  24. Jo el que veig es que de moment tot està en mans de la justicia. I si es així tot el que parlem es..."castillos en el aire", d'uns i dels altres.
    bona nit a tos. uns i altres

    ResponderEliminar
  25. Sr. Estruch pareix que en este blog hi han mes entraes que en els altres blogs, clarament partidistes. I pense que la explicació és clara. Al no censurar els comentaris hi ha un "rifi-rafe" entre comentaristes que no es dona als altres blogs. Si vosté seguix així acavaran per tancar els altres.

    Per cert, el augment de comentaristes del BLOC es com pareix ???? O........a lo millor estic confós. Si així es, segur que els comentaristes m'ho faran saber

    ResponderEliminar
  26. Mes val que els rifirafes els tinguem entre els comentaristes que entre administradors del blogs, com es veu que en els blogs polítics en sobren la meitat de notícies publicades amb la única intenció de fer campanya propagandística. El diàleg amb trellat i amb igualtat de condicions es el pilar fonamental de la democràcia, i així ho entendran els administradors i els seus seguicis quan tenen per costum deixar-se vore per ací, tant oberta com anònimament, amb molta mes llibertat de la que solen demostrar als seus llocs de notícies. Pero no passa res, encara que ací es defensen postures només partidistes per això estem els que no en tenim cap interès propi sinó general, per a rebatre-les.
    No crec que tanquen cap altre blog, per l'interes que te qui esta al darrere d'ells, el que esta clar es que este va a mes per la seua pluralitat i llibertat, només cal comprovar el nombre de comentaris, cosa que als demés no els interessa contabilitzar. Clar queda com que en la practica i per molt que diguen, no es el seu objectiu promoure la participació i opinió ciutadana.

    ResponderEliminar