viernes, 28 de junio de 2013

Editorial : MAL ACABA EL QUE MAL COMENÇA.

Estos díes ha sorgit una certa polémica sobre el "carril-bici" de l'avinguda de la platja .

I es que el que es un despropòsit des d'un principi ho es fins al final, i este carril ho es . 

Perquè em pregunte jo que a qui li s'ocurrix fer un carril d'este tipus per un costat d' un passeig reduït ja després de les obres en quant a la seua amplaria quant els festius queda insuficient para el tràfic de persones que té passetjant per ell , i que a més l'omplin de paradetes fent una competència inmoral a aquells comerciants que paguen impostos tot l'any : Dic jo que una vegada arrasat tot el que hi  havía s'havera pogut fer un carril-bici com toca i no una mera franja de diferent color en el sol , carril separat físicament del espai dels peatons amb lo qual s'evitaríen els problemes que es denuncien ara d'inseguretat , doncs espai físic hi havía de segur .

Però bé, suposse que este despròposit es uno més d'aquells lumbreres que dissenyaren l'altre carril-bici que tenim en la carretera i dels que l'aprovaren . El problema es que la seua incompetència la paguem i la pagarem tots els veïns perquè a vore ara com ho solventem , mal està, s'acepten idées a vore si entre tots trobem una bona solució a l'empastrada : Qué penseu ? 

5 comentarios:

  1. 1. Però l'Associació de Comerciants de la Platja com a residents a no estava a favor? No va demanar que es senyalitzarà i es posara en funcionament? No ho van demanar en la reunió participativa amb el govern de la platja? Això ho deia la premsa.

    Una cosa semblant al espai esportiu del sector 12. L'associació ho dura, va dir el PP amb una cesió d'us feta per Ribis a pressa i carreres. I els que ho havien de dur no s'han preocupat de res ni de donar-li una utilitat per a tots ni una bona conservació. Això si, es diu que algu li va servir per donar classes de padel, el negociet.

    2. El carril bici este i l'altre que porta al no res de l'estació, es un desastre, un derrotxe de diners, i una mes de les empastrades del PP. No tingues por de dir el nom dels autors, es massa conegut.

    I la seua incompetencia, la del PP, la paguem tots: carril bici, escoleta en un lloc no urbanitzat, aparcament del passeig, piscina, i sort que ara no estan sinoó ves a saber que més.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando , membre d' Aceplat28 de junio de 2013, 18:03

    No, dita associació ( Aceplat ) no va estar pressent en dita reunió que tu dius com a tal, altra cosa es que sí estiguerem alguns membres d'esta a títol personal, i com a tal opinarem .

    En quant a les classes de pàdel, ningú ha fet negociet, si no que l'explotació de les pistes es concedía Aceplat a canvi de no donar-li subvenció ni ajuda ninguna municipal , i t'asegure que si Xavi cobrara les hores que dedica a la coordinació de les pistes, estaríem en múmeros rojos.

    ResponderEliminar
  3. Pero es va demanar o no que es posara en funcionament el carril bici?

    ResponderEliminar
  4. L'ajuntament va a privatitzar les pistes de padle de la platja.
    Ja s' ha publicat la licitació a un preu d'ixida de 1.000 €.
    Diuen que son d'esquerres i defenen lo public però els agrada molt privatitzar.

    ResponderEliminar
  5. Qui ha decidit senyalitzar el carril bici ha sigut Jordi. El mateix que va tancar el punt d'encontre jove o va llevar els animalets del parc dels vents.
    Ara que no li tire la culpa al PP que ell ja porta 2 anys a l'ajuntament

    ResponderEliminar