jueves, 27 de junio de 2013

Editorial : FRONT AL INSULT LA PARAULA ( MÉS D' "ILUMINATIS")

Ahir un exemple més , en els comentaris a la nota de premsa del sindicat CSI-F , d' eixos "iluminatis" que gràcies a dèu tenim per a guiar-nos cap a la llum als pobres descerebrats, començant per l'administrador del blog , que discrepem de la " línea oficial " .

I tot per creurem , mira que soc roïn, el que diu el tercer sindicat amb més repressentació en Espanya entre el funcionariat , diuen ells que de dretes, i a més, atrevir-me a dir-ho públicament , el qual automàticament ho consideren un atac , no una crítica, això no saben el que es , contra el seu estimat govern local, al que pretenen que, com fan ells, adorem sense dubtes faça el que faça, estiga bé o mal : Vamos, he fet un crime de " lesa majestat " . Es veu a més que els sindicats  o son d'esquerres o no son , els independents no tenen cabuda en les seues ments .

Doncs no, per molt que ens insulteu (som tan demòcrates que damunt ho publiquem i no com altres que censuren el que no convé als seus liders espirituals, així de pas es retrateu i qualifiqueu vosaltres mateixos ) , aceptarem la crítica però no dubteu que , com ja vaig fer ahir a ú dels crítics que va discrepar toleràntment ( amb l'altre, el "illuminati" , no val la pena perdre el temps ) , contestarem, com estic fent, amb la paraula i el raçonament , cosa que eixos iluminats per déu son incapaços de fer des d'eixes ments obtuses , sòls els cap l'insult i el despreci al que no pensa com ells : Això també té un altre nom, no ? . 

1 comentario:

  1. Una cosa Enrique. Quan una persona és transparent, ho és i punt. No va per tot arreu proclamant lo transparent que és i que els altres no ho eren. Quan algú fa això, a mi em salten totes lea alarmes, perquè pense que me "l'estàn clavant". A més d'utilitzar-ho per fer autobombo i propaganda. És algo així com quan algun famoset colabora amv una ONG i s'emporta les càmares darrere per a fer-se publicitat... Si és o no transparent el govern ho decidirem els ciutadans de Tavernes, no la part interessada en aquest cas.

    ResponderEliminar