lunes, 3 de junio de 2013

DOS PREGUNTETES SENYOR ALCALDE


On està el BIM de Maig ? Es el que ens pregunten i preguntem nosaltres també al govern del senyor Jordi Juan .

I perquè no s'ha celebrat en la data prevista el pleno de Juny ? No quedem en que no s'havia paralitzat el govern mentres es feia la moció ? .

A vore si algú ens contesta ...

89 comentarios:

  1. Segur que Jordi no contesta però jo te ho dire:

    No s'ha fet el BIM de maig perque tenia que informar del rebuig als pressupostos 2013, de la expulsió de Karina del govern de Jordi Juan, de que Jordi Juan s'ha quedat en minoria, de que Karina torna a ser portaveu de EUPV o de que el PP i Karina han presentat una moció de censura al govern de Jordi Juan. No s'ha fet perque a Jordi Juan li agrada manipular i en el BIM tenía que donar-li veu a Karina i el seu aparato propagandistic ja ha perdut el control del BIM per lo tant com no pot manipular-lo ja no li interesa.

    El plenari es farà el 17 de juny i així s'ha notificat als portaveus de tots el grups polítics Llum, Carmen, Manolo i Karina.

    Jordi no l'ha convocat perque sap que l'oposició va a presentar-li algunes mocions que li faran saber que està en minoria i que ja no mana

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que viene el lobo. Auuuuuuuuuuuuuu!!!! Què por!!!!!

      Eliminar
  2. Es evident que l'oposicio voldra que tot passe pel pleno i per tant el que faran sera el anular la junta de govern o deixarla sense contingut . Aixi mateix es supossa que seguint el que predicava Karina aprovaran reibaxa de sous en un 15% i que no façen com en Xeraco i els deixen a la lluna de Valencia. Aixo si no pressenten uns pressupostos alternatius... uns plenos endavant de lo mes divertits, com no es veen desde que Ximo Altur era alcalde en minoria i va tindre que pactar els pressupostos amb Unio Valenciana i PP perque els socialistes no li donaben ni aigua, en tan amiguets que son ara, ja veus, el que te que vore un a lo llarc de la vida .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I? No veig cap relació ni cap conclusió o conseqüència.
      Ara si voleu que Karina Vercher siga la reina madre, o la reina consorte, això és el vostre problema. Seguiu, seguiu fent merits i fent-vos la tomba més gran.
      I simplement, l'ordre del dia es potestat de l'alcalde.

      Eliminar
    2. Ai Xulo. Açò ho marque jo. L'ordre del dia el marca el Senyó Ancalde i prou!! Per sort no és així. Però deixeu als del PP com uns mesies de la democràcia. Sou una pesta política i aneu de progres.

      Eliminar
  3. ni pa tu ni pa mi4 de junio de 2013, 10:43

    BIM, BAM...BOOOOMM!!! Aixo es el que li ha passat a este govern .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però amb la cara ben alta, sense vergonya, i amb tota l'honra completa de no acceptar xantatges ni cedir a les exigències de la transfuga. Podreu dir el mateix?

      Eliminar
    2. Anem a pams.
      Que és va pactar fer amb el BIM en època d'eleccions o en periodes de canvis (o possibles canvis de govern? ¿S'havia o no de publicar per evitar confrontacions?
      ¿Què no ho sabeu? Teniu un representant en el consell de redacció o com es diga. ¿Que no vos informa o sou vosaltres els que parleu per parlar i no es preocupeu de la informació?
      A vore sr. Antonio Bono, exregidor del PP, que ens diu sobre això que es va parlar que el BIM no es publicaria ni en periode electoral ni quan alguna circumstancia com un possible canvi en el govern ho requerira. Sembla mentida que el Sr. Enrique Estruch ens faça a tots la pregunta quan ho té d'allò mes facil saber-ho amb una simple telefonada als amics i amigues que té en el govern.

      Eliminar
    3. Com no! Ja ha eixit l'excusa perfecta. Ja em pareixia a mí que el bloc tardava molt en treure la excusa. S'haveu fixa't que tenen excusa pa tot?!

      Eliminar
    4. Per al que va a pams.

      I el gavinet de prensa, ¿per què no és lleva per evitar confrontacions?

      Si les dos ferramentes BIM i gavinet de prensa, serveix per al mateix, per a que l'Ajuntament de Tavernes informe.

      Ara ves pensan-te l'excusa. I després ja ens ho contes.



      Eliminar
    5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
  4. 17 de juny, aleshores? Prenc bona nota.

    Gràcies per l´informació. Estarà molt interessant que ens contaran en aqueixa data.

    Salut :

    V.
    http://uvedevisente.blogspot.com

    ResponderEliminar
  5. Si va a ser com diu l'ànonim de les 10:01 hores, que be diu "l'oposició va a presentar-li algunes mocions que li faran saber que està en minoria i que ja no mana", entonces quedarà clar que allò que tan pregona Manolo i el seu equip aquests dies, de que allò que volen es el millor per a Tavernes, treballar per a Tavernes, quedarà clar qu es pura propaganda barata. Perquè si volen el millor per a Tavernes, i en el primer plenari volen ja paralitzar tot quan puguen i més, per a deixar-li clar que... VAJA VERGONYA!!!!

    En fi, molt clar quedarà quin es el tarannà, i les intencións reals de Manolo Vidal i el seu equip de govern. NO TREBALLAR, NI EL MILLOR PER A TAVERNES, SINO L'IMPEDIR A TOTA COSATA QUE TAVERNES TIRE ENDAVANT!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es parla de retallar sous de regidors i Alcalde. Ha de ser conscient que el seu sou és massa elevat per els temps que corren. Tavernes te registrats més de 2000 a l'INEM. No confongues el benestar de 4 amb el benestar de Tavernes.

      Eliminar
    2. Fins ara no s'ha fet res, cap inversió i l'únic culpable és Jordi. Per a cavalcades i festiverns si que ha tingut diners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Eliminar
    3. Tu que hagueres fet d'inversions?

      Eliminar
    4. Haguera acostat l'estació de tren fins a Borderia.

      Haguera desmantellat el viver d'empreses sense dir res a ningú i haguera amoblat el jutjat de Pau, és Perfecte.

      Haguera mantingut tancada l'escoleta de la platja per a els del PP no és penjen cap medalla.

      Haguera deixa't que els propietaris dels horts sense cultivar deixàren creixer i secar la brossa per a que hi haja bona cosa d'incendis.

      Deixaría que la casa de les Indalecies caiguera a troços, (perquè per a que volem un centre de dia per als majors. A més si fem el centre de dia no ens queden diners per a mancomunitats, cabalcades i festiverns)

      I sobretot faria una xarxa clientelar igual que va fer al PP en el seu momento, ja que hi ha que tindre contents als nostres simpatitzants.


      Haguera gastat més diners en cabalcades i mancomunitat, ja que quedes molt bè en els pares dels xiquets i t'assegures el vot a les pròximes eleccions.



      Eliminar
    5. Hi ha un anònim que sense cap trellat, amolla: "Haguera mantingut tancada l'escoleta de la platja per a els del PP no és penjen cap medalla".

      Un altre que no te ni idea del que diu. Una escola sense condicions, sense tanca perimetral que delimite la zona escolar, amb carrer sense asfaltar, sense vorera... en resum sense urbanitzar.

      Saps que haguera dit la Conselleria d'Educació? Imagina-t'ho, tu que eres tan listo.

      Es necessita ser burro fer una escoleta en una plaça no urbanitzada i sense cap servei dels que exigeix la llei. I si els hagueres cregut a tots estos, ja estaria oberta sense cap condició. Així feia les coses el PP, com l'avinguda de la Platja, que millora el mig del passeig i posa un col·lector que no va a cap lloc i no desaigua.
      Ai mare quants en governa la farina...

      I després: "Haguera desmantellat el viver d'empreses sense dir res a ningú i haguera amoblat el jutjat de Pau, és Perfecte".

      Perfecte ha sigut que la jefa del jutjat Cecilia s'haja tret el maldecap de damunt de que 4li poguera caure el sostre del lloc del Carrer la Barca. Imagina't que li cau damunt i l'han d'hospitalitzar. ¿Que hauria dit als seus amics del PP? Això, les males condicions i el perill de treballadors i usuaris ho ha estat consentint el PP anys i anys, perquè eren anys i anys el que estava malament i el ministeri demanan-li lloc per al trasllat. I el PP gastant-se els diners en palmeres, troianos i carrils bici que no va a enlloc i el jutjat i els treballadors amb el perill damunt.
      Ara ens contes un altra històira. I efectivament, ha sigut Perfecte el trasllat i sino pregunta-ho als usuaris.

      Eliminar
    6. I que fan que a l'escoleta no li posen la tanca, l'asfalten ni li posen els serveis escaients, si l'obra ja esta acabada i entregada? No sera per una gran despesa. Mes be sera per que en veritat el que passa es que no saben que fer amb el muerto que suposa per a ells. Propostes ja han tingut per fer coses a l'estiu, pero el PSOE de qui depèn educació i platja es veu que no ho tenen clar. El Bloc no se sap si te o no interès en donar-li marxa per a algo útil, ens queixem quan no hi han diners i quan t'ho donen fet no li trobes cap us (almenys no per al que es suposava que es feia pels anteriors governants) ni plantejes cap alternativa.
      Amb el deute que tenim es una vergonya que tinguem parats el pàrquing,piscina (PP) i que no es done us a l'escoleta de la platja, Parc dels vents, ni prou dependències de l'antic Hospital ni de la Casa de la Cultura (Bloc,PSOE)

      Eliminar
    7. Al anonim de les 21:47. Del trasllat del jutjat pregunte vosté a PERFECTO, deu vosté de tindre-lo molt propet. Pregunte-li vosté per l'ubicació. Pregunte-li vosté si era el lloc adequat pel jutjat.
      O.. a lo millor está tan próxim a vosté que inclós no cal preguntar. No creus PERFECTO?

      Eliminar
  6. Es recorda a propis i estranys que les mocions no són d'obligat compliment. Mira el cas que fan a la Generalitat les mocions que tots els dies li presenten de tornar a obrir la investigació del metro o que tiren als carrers als implicas en casos com Noos, Gurtel, Emarsa i demés.
    Deixa-los homes que continuen.
    Uiiiiiiiiiiiii que miedo!!! Que ve el llop!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. No s'haveu fixa´t que els cotorros ja están entre nosaltres. Es veu que volen controlar l'opinió en tots els mitjans de comunicación local. Cosa que la gent s'entere de coses que ells no puguen excusar i es descobrisca tot el pastís que tenen montat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De que el queixes? de que els altres facen el que està tu fent? O tu que fas aci?

      Eliminar
  8. Resulta VERGONYÓSA la CENSURA disfressada de transparencia que s'està pràcticant a Tavernes.

    El Sr. Estruch es una clara víctima d'aquesta censura. Ja que com Jordi s'ha donat conter del poder de difussió que té aquest blog va decidir vetar-lo el dia de la moció.

    Estruch, tots savem qui meneja els fils de la Cotorra. Ell éstà clavat ací dins també per intentar cambiar l'opinió dels que comentem ací (que té tot el dret de fer-ho). El actual govern el que més l'interesa és controlar tota la información que circula per Tavernes.

    ¿Per què es decidix suprimir el BIM de maig, però no el gavinet de prensa?
    Curiós que de dos ferramentes municipals anàlogues, sols s'elimine la que els interesa al govern?¿Per tal de no tindre que parlar de les situacions compromeses per a govern de Jordi Juan: no aprovació de pressupostos, presentació de la moció de censura, minoría del govern, ...?

    Estem governats per un govern oscurantiste i censurador! Que quede clar que ens han llevat el BIM perquè els deixava en mal lloc (prova de que el BIM s'utilitzava com a pamflet d'autopropaganda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. HO TORNE A REPETIR:
      QUE PARLE EL SR. ANTONIO BONO O QUE HO PREGUNTE L'ADMINISTRADOR.

      Que és va pactar fer amb el BIM en època d'eleccions o en periodes de canvis (o possibles canvis de govern? ¿S'havia o no de publicar per evitar confrontacions?
      ¿Què no ho sabeu? Teniu un representant en el consell de redacció o com es diga. ¿Que no vos informa o sou vosaltres els que parleu per parlar i no es preocupeu de la informació?
      A vore sr. Antonio Bono, exregidor del PP, que ens diu sobre això que es va parlar que el BIM no es publicaria ni en periode electoral ni quan alguna circumstancia com un possible canvi en el govern ho requerira.

      Sr. Enrique Estruch faça la pregunta a qui tinga que fer-la perquè este mes no ha eixit el BIM i done raons a qui en tinga.

      Eliminar
    2. De tota la gent que hi ha al BIM que te que contestar el de l'oposició.
      Pregunta-li a Bufante o a Jordi que segur que saben més que Bono.
      La veritat és que els del bipartit que, de moment, governa en minoria no voleu fer-vos responsables de res.

      Eliminar
    3. El BIM crea la mateixa polémica que pot crear un gavinet de prensa que actua com aparell propagandistic del Bloc. O es que el Senyor Bufante no participa en la campanya electoral del Bloc posant la seua veu i fent de presentador? Pos això que si és polémica una cosa, també es l'altra, així que fora el gavinet de prensa ja que eixa faena ja la fa la cotorra de la vall EVITEM DUPLICITATS.

      Per cert, et recomane que llisgues les declaracions de Carmen Alario a la Veu de la Valldigna. Parla de la reunió al despatx del secretari i de les interrupcions de Jordi, borràs, orengo, llum sansaloni, (fins a 6 interrupcions). Es veu que tenien por a que Carmen no seguirá el guió que ells li havien preparat. Ara ja sé cert que li vareu posar la soga al coll a Carme com a bons progressistes que sou.

      Eliminar
    4. Sr. de La Cotorra de les 20:54.
      Efectivament si hi ha un pacte polític, cal complir-lo.
      Diu canvis o possibles canvis de govern? Quin canvi hi hagut? No continuen en el govern els mateixos? Si un regidor cessa o cau malalt s'atura el BIM?
      Per a vostè, fins quan hi haurà un possible canvi de govern? Fins el pròxim plenari? Fins que el jutge resolta l'adscripcio de Karina? Fins que pogueren signar la anhelada/maleïda moció?
      Aleshores, per mateixa regla de tres, com que sempre es pot donar el cas d'urna moció, i per tant sempre s'esta a l'aguait d'un possible canvi de govern, mai es deuria traure el BIM a publicació?
      En moments mes delicats es quan vol el ciutadà sentir argumentar les motivacions dels seus representants, si el govern no li interessa no passa res, ací seguirem debatent i defensant les postures personals que en mes gran percentatge que als plenaris es preocupen pel que li preocupa al poble. Al menys les dels que no entrem en les batalletes entre partits.

      Eliminar
    5. Xavi per què no firmes amb el teu nom? Eres molt llest, tant que has enviat a la teua parella a la morgue política. Més val que calles ja i deixes d'entrar en batalles que tens perdudes.

      Eliminar
    6. Aprofita el comentari d'allà baix, de les 13:06.
      En sou molts sectaris per contestar tots a l'hora, vaig a demanar-li jornal a Xavi com a Community manager.

      Eliminar
  9. Per als amants de les manifestacions i concentracions.

    Si el PP haguera volgut posar en apurs a Jordi, haguera promogut una concentració a la plaça de l'Ajuntament en protesta a les inexistents polítiques per part del govern en aspectos com el foment del treball, l'ofegament a la gent més necessitada amb els imposts i la falta de sensibilitat social i d'atenció necesitats tan bàsiques com es dur-se algo de menjar a la boca.

    Ja t'avance que aquesta convocatoria triplicaría en nombre d'assistents a la vostra última concentració del 24 de maig.

    Però pareix ser que el PP té més talant que Jordi i sap que l'únic que es trauen d'aquestes concentracions és l'enfrontament veinal de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mar en cague!!!!!! El repte a fer-ho!!! No anirien ni 4!!! Bueno... 4 sí!! Tu que convoques, jo que aniria a riurem, Faveta i Camarranco.

      Eliminar
    2. Home... Si porteu a tots els uelets de la residència... Igual així ompliu una quarta part...

      Eliminar
    3. Primer respecta a la gent major. Ja que com es veu a les fotos de la vostra manifestació es veu era quasi el 50%.

      Eliminar
    4. Jo almenys tinc respecte per tots els veïns de Tavernes. ara vosaltres sols saveu insultar-los, burlar-se d'ells i utilizar-los per a concentracions en les que defenseu sols els vostres interessos i SOUS. Si ja savem per on aneu. Però no patisques que a partir del pròxim plenari els sous van tots a les rebaixes, i el gavinet de prensa desapareixerà igual que el BIM.

      A vore qui riu l'ultim!!!

      Eliminar
    5. No savia que a més de intransigents i totalitaristes, foreu tan mal educats! A vore si al partit dels "maestrillos" us ensenyen bons modals, educació i respecte.

      Eliminar
  10. Segons he savut de fons ben informaes, el PP prepara un proyecte per fer mes gran la plaça nomes governe ("pasaran casi mil años, muchos mas" com diu la cançó) i aixina quan el PP convoque manifestacions i concentracions que capien tots.

    ResponderEliminar
  11. Tranquil peperet que sobrarà plaça i mitjà. No sou més que quatre gats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Son quatre gats que el dupliquen en vots.... ZAS EN TODA LA BOCA

      Eliminar
  12. La CENSURA és palpa. A penes fas un cmentari de crítica cap al govern, t'ix un altre diguent que si el PP feia el doble. O siga que vosaltres copieu tot el que fa el PP (red clientelar de xupòpters afins a vosaltres, contractacions més que discutibles, censura eixemple el dia del plenari,...) però això si, per a que no se us critique ho feu a una escala més petita que el PP.

    Això es progresisme? Si esteu fent el mateix que ells.

    Per cert he llegit les declaracions de Carmen Alario a la Veu de la Valldigna sobre la reunió del Secretari amb les dos Carmens (membres de la taula d'edat) i em pareixe molt fort el que diu. No se si vivim a Tavernes o a Corea del Nord!

    ResponderEliminar
  13. Enrique:
    Ha contestat algo l'alcalde o està esperant a que li ho escriga algun dels que l'aconsellen?
    Quina llastima que un xic com este estiga tan mal aconsellat o, millor dit, tan mal dirigit.
    Quina explicació ha donat el bipartit per a no publicar el BIM o no fer el pleno?
    Cap explicació. Ells son així d'autoritaris i totalitaris.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. xeeee dejenlos respirar, Jaime Talens, perfecto, bufante y compañia estan muy ocupados. es que ahora algunos incluso tambien escriben en en el Levante y ya se sabe... el intelecto no da para tanto

      Eliminar
    2. Tu es veu que tens el cap més dur que les pedres o no saps llegir, podeu repetir una mentira 1000 voltes però no serà mai una veritat. Ale rei torna a llegir tots els posts i a vore si t'enteres. I no sé com parles d'estar bé o mal aconsellat després del ridícul que heu fet en la moció de censura de la vergonya. És subrealista vore a tot el PP defensant a la trànsfuga de Karina Vercher.

      Eliminar
    3. Carmen Alario és una malcriada que no sap de que va açò de la política, ella creu que és per a passetjar el palmito i poc més. En el plenari sempre està rient-se com si estiguera en el pati de l'escola. Si no li interesa el que allí es parla que es dedique a altra cosa, però que no vaja passant paperets. Només li falta posar-se a plorar: que no entren en el despatx!!! Per que havia de fer una reunió el secretari abans del plenari? Era precís? Que volia?

      Eliminar
  14. Si ei creus que la censura es això vas aviat pues.
    No voldras dir lo que vullgues i que no el contesten.
    Lo de Carmen Alario es imprensentable. Mira que atrevir-se a explicar una reunio de treball. Que li ho pregunte al secretari sobre el secret degut en les reunions oficials de treball i comissions.
    Nomes li falta dir mentre plore: I no m'han deixat dir res, i em molestaven en la reunio. Son malos! Es pensara que això de la politica es anar de juerga amb les amiguetes i contar-ho en el facebook per entreteniment.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El més atrevit es interrompre-la. a més gràcies a Jordi, Orengo, Borràs i Llum no va hia hauré cap reunió. El que tenien por es que Carmen Canet recapacitara i no seguirá el guió que li havien preparat.

      Eliminar
    2. Vos molesta que ara tot al poble sapiga lo radicals e intolerants que sou els "progres". Y le que te rondaré morena....

      Eliminar
    3. Entre Alario i Canet em quede en Alario, que voleu que vos diga.

      Eliminar
    4. Jo també. Sobre tot si es de botelló a l'aparcament de Padur amb les amigues.

      Eliminar
    5. Enrique, este últim comentari ja ratlla lo mascliste i groller. Vaja progressisme hi ha al poble.

      Eliminar
    6. Carmen Alario pot explicar el que vullga. No quedaven que eren transparents? La Sta Carmen Alario no explica res de la reunió que no saberem. Que voleu practicar polítiques Nord Coreanes??

      Eliminar
  15. Si que es fort. Molt fort que una regidora conte interioritats de les reunions de treball, passe el que passe en elles i estiga o no d'acord ella amb el que passe, és molt fort.
    Diu molt poc en favor de la regidora amb independencia de que la molestaren entrades i eixides de gent dels altres partits. Això no justifica el xivateo.
    I vol governar Tavernes amb eixe perfil tan baix?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com sou el Bloc. està be que l'alcalde si publique els mails que li enviava a Karina el dia que van fer una compareixença als mitjans de comunicación (on per cert no imprimiren els mails de les seues respostes). Però està mal que la regidora del PP explique les practiques de pressió a Carmen Canet )estaven pressionant-la per a que ixira del despatx del secretari).

      No se com s'atreviu a defendre les practiques nord coreanes del govern.

      Eliminar
    2. Ayyyyy.....es que ara el "xivateo" com vosté diu, vos delata. Si el "xivateo" fora contra el pp, o ara també contra Karina, eixiria en el famós boletí, ara desaparegut. en la PAJARA, vull dir cotorra, o en cartetes de PERFECTO i companya al LEVANTE, O EN LA PAJARA, en la cotorra queríamos decir...

      Eliminar
    3. Estimat anonim de les 23:21

      Cert que has llegit l'article de Carmen Alario?

      Perque en dit article, no conta ninguna interioritat de la reunió. El unic que conta i ademes perfectament, son uns fets vergonyosos que protagonitzen membres del nostre govern municipal i del seu entorn. Uns fets que demostren lo democrates i tolerants que son. Uns fets que a ben segur hagueren segut protagonitzats per l'oposicio, no ho vullc pensar el que haguera passat. Pero encara tens la poca vergonya de fer eixe comentari!!!!!!
      Del contingut de la reunió res ha trascendit, sols els fets.
      Amic tolerant, aço no es Corea, i açi no es pot governar d'eixa manera.
      "Hagaselo mirar"

      Eliminar
  16. Els dos últims anònims demostreu ser encara mes xiquets que la xiqueta esta. I sou encara mes partidistes que el PP amb les seues mangatxes. Només conta qui va interrompre i quantes vegades una reunió per trobar-ho denunciable, com ho trobem tots, vosaltres inclosos, tot no val en política ni val justificar-ho, ni val el "i tu mes i així no s'en recorden de lo meu". NO CONTA RES NI CAP SECRET SOBRE LA REUNIÓ. Soc anti-PP pero eixes tergiversacions del tema que feu son massa de la dreta, esteu escorant-se una mica massa en les maneres de dur el ramat al vostre redil al preu que siga. Amb estes arts, tots fora de l'Ajuntament. Tranquils que ja en trobarem altres!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu el que eres és el novio de una trànsfuga.

      Eliminar
    2. I si ho fora seria pecat?
      Els comunistes no tenim novios, tenim companys.
      I trànsfuga també, pero forçosa, en quant no se n'anat de cap lloc sinó que l'han tirat del partit i govern. Ací han trencat palletes entre tots i per culpa de tots.
      Sobre la meua identitat dir-te que un enginyer que esta a Catalunya i ben endollat en Compromís no se perquè ha de perdre el temps per ací.
      Ale, continua investigant.
      I alguna vegada pots dignar-te a entrar per comentar sobre el que ací debatim, va molt be per exercitar el cervell, que si no s'atrofia.

      Eliminar
    3. Ho dius per que el teu és com una cacarruta de gos, no? Més atrofiat que el teu... Tu no debats res de res, només parles per parlar sense coneixement de causa i des de el rencor. A més d'intentar manipular a Enrique sobre que s'ha de publicar o no. Comunista tu??? JAJAJAJAJAHAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHA que risaaaaaaaaa!!!

      Eliminar
    4. Molt bona la teua disecció de la problemàtica a la política local. M'ha agradat sobretot la frase final, amb lo del JAJAJAJAJAHAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ja em descobert el teu nivell Res, Rei, pues si escriure no és lo teu també pots seguir llegint-nos, algo de cervell farà...
      Ni tú ni els que raonen com tú mereixeu ni rancunia ni llàstima.
      I enrique ja és majoret per a que intenten manipular-lo. Els únics que es queixen de que tots puguen entrar ací a dir la seua són els teus amics.

      Eliminar
  17. Ui, quan reben de la seua medicina s'enfaden.
    Dir que va passar, qui va entrar i qui va eixir i tot el demés es simplement usar uns fets que els demes no tenim perque saber amb el fi de desprestigiar els contrincants.
    Ara, aquesta senyoreta es pensa que això es el facebook o un programa de televisió de cotilleo.
    Si es aixi el concepte que te la regidora i vosaltres de les reunions, res a dir. Potser els altres ho feren aixi (això ho diu la regidora del PP) però la conducta de la regidora no la poseu com exemple.
    La regidora tambe hauria pogut contar com tota la reunio va ser una pressió a l'altre regidora per fer que votara la moció. Ara com Canet te mes trellat que Alario això no ho dirà, com tampoc dira res dels whaspps i telefonades des dels cercles del PP amb amenaces amagades davall consells com no ho faces que el pot caure una querella, pensa-t'ho be que pots parar en el jutjat. Carmen mateixa confirma en una entrevista que havia rebut pressions perquè votara a favor de seguir amb la moció. I segur que no eren del tripartit.
    Eixe és el fons de la qüestió, les pressions de Carmen Canet i és normal que amb els antecedents dels dies d'abans, els seus la vulguen fora d'eixe ambient de pressió de cercles pròxims al PP.
    ¿A que venia eixa reunió amb el secretari? Era obligada fer-se? Perquè alli en el despatx i no dir les normes en el plenari davant de tots?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El totalitarisme intransigent els cega. Es pensaràn que els veïns de Tavernes estem tontos i no ens donem compte de tot el que están fent i fins a quin punt arriben les accions del entorn del Govern en minoría. Absolutament vergonyos.

      Eliminar
  18. Ja. Doncs jo crec que el Sr. Orengo no pinta res dins de l'ajuntament de Tavernes. Està bé que Jordi condidere que si i està bé que tots tinguem accés a esta informació. Que s'heu pensat?

    ResponderEliminar
  19. Per que estava prohibida l'entrada dels veins a l'ajuntatament i este Orengo, que és de fora, anava per la'ajuntament "como Pedro por su casa" interrumpint reunions.
    Quina acreditació portava? A qui representava?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La mateixa que Torró que damunt va aplegar més tard encara i sense hi haure lloc va entrar.

      Eliminar
    2. En això, tota la raó, pero ni Orengo, ni Torró ni ningú de fora el poble al plenari. Entrar i eixir dels despatxos del consistori una vergonya, no deuria ser l'Ajuntament de Jordi, ni del Bloc, ni del tripartit, es l'Ajuntament del POBLE. I la premsa tota dins, siga oficial o no i pels ciutadans números per a entrar independentment de qui siguen i si es queda curt l'aforo es sorteja l'acces. Això seria democràtic, tot el demés, guerres de poders entre partits polítics.

      Eliminar
  20. La mateixa acreditació que portaven 15 alcaldes del PP (per cert cap diputat, ni el Sr. Rus, ni la diputada de Gandia, ni el secretari local de Tavernes.. Aci alguna cosa no ol bé) o la mateixa que portava el senyor comtal de Gandia, que eixe si que anava como Pedro per sa casa va arribar tard i el van deixar entrar. I damunt tenia el lloc reservat i es sentar cosa que molts del poble no van poder fer.
    Si la gent del poble tenia prohibida l'entrada com es que estava tota la clec del PP, els que no falten a res? Els del demes partits també. No cuadra això.Perque no dius la veritat? Que es van donar passes als partits per les seues "necessitats" i a més, podien entrar els politics de fora. Ara qui s'aanva a pensar que el PP portara 15 carrecs menors, amiga incluïda, com si foren l'ante porlante i el rei Caguerol i ocuparen els primers llocs del plenari.

    ResponderEliminar
  21. Ací algú ha parlat de les pressions del PP a Carmen Canet i s'ha fet un silenci absolut sobre el tema.
    Ja no interessa? Quins dels PP per whassapp li aconsellaven com havia d'actuar? Quins militants del PP li van telefonar per fer-li "un escoltet" de que havia de fer per evitar-se problemes?
    I una altra coseta: Això que es conta en els ambients del PSOE sobre un paper que el secretari li va donar perquè el lligira és veritat? Que dia eixe paper, era una forma més de pressió disfressada de precepte legal? Verigueo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo del paper no ho se. Però tambe es comenta en eixos ambients que despres del plenari de la moció l'alcalde li van demanar el telefon al secretari per a controlar-li les cridaes i els messages. Es o no es? Perque si es, es molt fort.

      Eliminar
    2. El BLOC vol controlar-ho tot, fins i tot vol controlar i anular les opinions critiques al govern en minoría.

      ¿Si no com expliqueu entonces la massivitat que cotorros que están pirulant i comentant per ací?

      Pos això que volen neutralitzar tot mitjà de comunicación que pose en risc la "bona propaganda" del Bloc. Això és, el Bloc és tota una propaganda i fum.

      Eliminar
    3. I entonces com és que el PP tenint dos blogs se'n venen ací??? A passetjar?? A controlar-ho tot manipuladors incansables!!!! Per a propaganda bona la vostra en 16 anys nomes heu aconseguit arruïnar l'ajuntament i posar dos càncers al poble: la piscina i el parking.

      Eliminar
  22. Que ha costat i qui ha pagat l'informe que va llegir Carmen?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No heu se la veritat, pero em pareix correcte que el feren per a parar una moció ilegal. En canvi, els informes dels Pais valien 120.000 euros que va manar MAnolo i els vam pagar entre tots. Sobre ni haure informes en contra de la "seua" generalitat... Igual que pagarem el carril bici parking o piscina pa' res... obres inutils q ara estem pagant gràcies a la herencia pepera

      Eliminar
  23. 7200 euros total (Iva inclós) i el paga l'Ajuntament de Tavernes, o siga la mateixa entitat que ha pagat fins ara tots els informes externs quan al PP, com ha govern, ha cregut convenient demanar-los. És completament legal i la proposta de pagament està firmada pel secretari. És a dir, el dilluns abans de la moció quant ho va firmar, va començar el seu calvari particular i sobre tot quan va vore el nom a qui es pagava. Males llengues diuen que va haver d'anar al WC algunes vegades.
    I tornant als informes externs, cal recordar si no em falla la memoria que hi havia un informe en contra d'algun col·lector i el PP va buscar un altre informe extern que va costar també el mateix: 6.000 + IVA.
    I no cal que parlem els informes a un conegut enginyer de camins local per temes del PAIs o els convenis-col·laboració amb la Universitat per plasmar en un informe les bondats del PAI Bancaixa i això després que la Generalitat haguera dit la seua inviabilitat: la coseta va costar sobre els 120.000 euros tot junt.
    Informes externs n'ha fet el PP per un tubo la passada legislatura i les anteriors. Simplement que com era del mateix partit que tu, ni ho consideraves. Ara ho consideres, però mira per on, se li pot respondre al teu partit amb dades concretes en el moment i lloc oportú.
    Ara, 7200 euros total per salvaguardar la legalitat es barat, perquè al cap i a la fi es demostrara qui tenia la raó i com el PP va obligar a gastar-se uns diners en defensa de la llei i de la legalitat. Al final, els damanareu al secretari?.
    Veus que clarets i transparent som. Ara ha vore si tu, abans que ho fem nosaltres, ens poses la relació dels informes externs demanats pel PP. Confie en que si ho escriue en un altre lloc no el quedes nomes en els 7.200 euros i també digues tot el demes dels informes del PP, sobre tot eixos 120.000 eurets de no res per informes de PAIs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor Estruch dice usted que no va a permitir que se ataque a personas ajenas a la politica activa y que va a moderar o eliminar comentarios que no cumplan ese requisito. Ya son demasiadas veces y de una forma reiterada y cansina que se hacen ataques continuos al secretario del ayuntamiento. Él es un funcionario, no participa en la política activa, y está recibiendo demasiadas críticas. Creo sinceramente que usted también debería de frenar esta campaña de acoso y derribo a este señor. Se le están colando demasiados comentarios de ésta índole, se le están colando demasiados comentarios de gente emplumada con el objetivo claro de desprestigiar al funcionario de mayor rango de nuestro ayuntamiento.
      Téngalo en cuenta por favor.

      Eliminar
    2. No se si Enrique ho entendrà com insult i no ho publicarà, pero 2,3 o 7000 € per informes sobre lleis es de lladres tant ho haja fet el PP com ara el Bloc, només per preservar la cadira, açò no te res a vore amb l'interes del poble ni amb el compliment de la legalitat. Em sona a assessors externs quan ja hi ha a l'Ajuntament un secretari i molts advocats per anar pagant-ne de fora. I el que va llegir Carme no valdrà per a res i si el que dictamina un jutge, perquè avalant el que siga un informe fet a mida en contra del secretari de l'Ajuntament no voldran que la oposició es quede quieta. No calia cap informe, Carme havera fet el mateix discurs sense informe, dient porque lo valgo yo i au. Pues res, seguirem pagant el poble, total com ja ho ha fet el PP i si estem en contra de que es faça, passem a ser tots del PP, pues això, la perra gorda pa ellos.
      Fins que el jutge dictamine? Pero pagar ja esta pagat.

      Eliminar
    3. 1'8 millons superhavit en el 1er pressupost complet del nou govern.

      Eliminar
    4. I tu qué saps sabut?? No tens ni idea del que parles, eres un populista barat que poses en veu dels altres verborrees mentals teues. Tu que saps de Carmen Canet?? Enrique hauries de censurar l'últim comentari del tio este, per fer judicis de valor sense trellat. Comparar 7200 amb 1200000 diu el tipus de persona rencorosa que eres i clavarte amb Carmen Canet posant-la de vedette de cutre revista el fa ser una serp verinosa.

      Eliminar
    5. I un aument del dute viu de l'entitat local dels 14.227.000 € (2.011) fins als 16.199.000 € (2.012)

      Eliminar
    6. Anònim de les 15:40
      Deus d'estar molt satisfet de que l'anterior govern foren uns dèspotes,lladres,corruptes i compravots i vosaltres només es quedeu nomes com ximples raterets o robagallines, el nou govern deu sentir-se orgullós i realitzats com a polítics modelics. El cas es que en temps d'opulencia tots ballaven al so del PP a canvi de feina i contractes. Ara us votaren per unirse els pobres i fugint d'eixes pràctiques mafioses, governar amb equitat per a tots. Amb lo d'unir-se ja haveu fallat (i no ho dic pel cas Karina) i amb lo de governar per a tots falleu mes encara. I es que mentres Urdangarin i Barcenas van tranquils pel carrer (PP) als Lazarillos de Tormes (esquerres) sempre acaben enxironant-los. Quan es sap que un es fa ric sense treballar es suposa que enganya o explota a molts, pero es troba normal. Quan es veu a un pobre furtar un tros de pa, el tanquen i li diuen lladre. Ni esta be ignorar el primer ni perdonar el segon, sobretot si este últim també menja gambes tots els dies i el pa com que no era seu el gasta per a tirar-li'l als patos.
      Entre tants amics de lo aliè, lo curios es que els honrats tampoc tenim dret ni d'obrir la boca, o eres pro o anti o no pintes res.
      Vaja democràcia de xixinabo.

      Eliminar
  24. 2 millons d'euros més de deute als bancs en el 1er pressupost complet del nou govern.
    Un 14 % d'imcrement en el 1er any drl nou govern.

    Dades del Ministeri d'hisenda i Administracions públiques.

    ResponderEliminar
  25. Algú pot explicar com ara diu el PP que amb el tripartit durant l'any 2012 s'ha generat mes despesa que durant el 2011 amb ells? No se molt sobre economia, pero si enguany (2012) es generen com diuen 1'8 mil. € de superàvit vol dir que el balanç ingressos/despeses es favorable, aleshores hi hauria minva del deute amb el superàvit, no? Quina es la part que un dels dos "interessats" en informar-nos no diu?
    Que conteste gent qualificada, enterada, i sobretot del mig. Volem informació, la propaganda, qui la vullga al Carrefour.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira el BIM d'abril. Informes oficials de la interventora de l'ajuntament i on es troben representats els 4 partits. Mes real q aixo...

      Eliminar
    2. Jo estic esperant el de maig...

      Eliminar
    3. Tu no eres del mig, els (quatre?) tres partits del BIM (no quedarem que Karina ja no era d'EU, o ara ho torna a ser?) tampoc, i la interventora, si li han tornat la productivitat tampoc. Demaneu-li parèixer al secretari, que tampoc es del mig, a vore que diu.
      Oficialment Zapatero dia que no hi havia crisi, i González Pons diu que els joves a la UE no estan a l'extranger. Tampoc son del mig.

      Eliminar
  26. Ni Enrique, ni tu ni jo hem d'entendre com un insult el que es legal. Podem discrepar però es la llei. Potser caldria entendre més com un insult que tu entengues que és un insult el fer d'usar els mecanismes legals.
    Per a mi també és un insult que tu prengues la llei com a referencia quant el convé i altres la rebutges. Si no està conforme hi ha un cami clar: Comença a fer carrera política i quan estigues dalt canvia la llei.
    La llei té mecanismes legals per facilitar el govern als Ajuntaments i un d'eixos mecanismes és el poder demanar informes quan ho crega convenient per millorar els que puga tindre o els que no té.
    I en aquest cas està massa justificat. I se li haurà de demanar a algun partit de l'oposició responsabilitats per haver forçat la màquina i haver fet que es gastaren diners per demostrar el que és més que evident: que la moció era il·legal, que Karina Vercher és una trànsfuga i no podia firmar la moció. I sentencies de TSJ hi ha. I de sobra.
    Tanta pressa? Haver esperat a que hi haguera un pronunciament clar de la justicia i si readmet a Karina Vercher com a militant, cosa que dubte i més després de llegir el jutge del civil en la negació de mesures cautelars, aleshores com se sol dir "a deguello" contra el govern. El dia 1 de juliol es el judici. I hi ha tot un estiu per davant. Massa pressa en el PP. I els errors en politica es paguen. Ara ho paga la butxaca del contribuent. Mira si les coses les tindrà clares el PP que han passat 9 dies des de la moció i de les querelles que anava a posar l'endema mateix, dijous dia 30, ni se sabe.

    ResponderEliminar
  27. Per als malpensats que no volen reconeixer la realitat:
    DEUTE DELS AJUNTAMENTS. web Ministeri hisenda http://xurl.es/j6hmh

    Jo crec que el resultat de la gestió económica de Jordi Juan durant 2012 és molt pijor: el deute amb els bancs a 31 de desembre de 2011 era de 14.227.000 euros i el 31 de desembre de 2012 el deute havia apujat fins els 16.199.100 euros (dades del Ministeri d'Hisenda).

    El resultat del primer any complet de gestió econòmica del matrimoni Jordi Juan & Victor Borràs és que el deute ha apujaT prop de dos milions d'euros o, el que és el mateix, un increment pròxim al 14%.

    ResponderEliminar
  28. Per que no ens donen tots les dades d'una manera mes clara? Tots parlen de diners pero cadascú en conceptes dades i dates diferents. Així no hi ha manera! I despres volen que ens cregam que es preocupen per nosaltres.

    ResponderEliminar