sábado, 8 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

HUÍ SOLS TORBEM NOTICIES EN LAS PROVINCIAS :

Charlas para afectados por las preferentes

Charlas en la Vall para los afectados por la hipoteca


Abdós seràn els propers dies 10, 11 i 12 a les 19 hs. en la sala anexa a la biblioteca .

Tavernes remata el entorno de la escoleta de la playa con una inversión de 198.000 euros

El centro se habilitó en el distrito marítimo a petición de los comerciantes y en verano acogerá actos culturales y lúdicos 
A destacar que de moment es descarta el ús escolar .

4 comentarios:

  1. Com diu J.J. i repeteix l'administrador: "la idea es abrir esta instalación durante el verano y darle vida con actividades lúdicas, deportivas y culturales".
    Pues no sé que faran de preses i corrent, quan només falten dues setmanes per a l'estiu i no tenen res programat. Entre Jordi en alcaldia, Carme Canet en platja i Pilar Altur en educació van passant-se d'un a l'altre la pilota. Sabeu com és el joc de "bommmmmmmmba"?

    ResponderEliminar
  2. Carme i Pilar ja tenien proposta per donar-li us a l'escoleta per a este estiu, oferint-se una empresa local a montar escoleta d'estiu municipal a la platja, conforme a demanda dels usuaris estos últims anys. Bo, no se com hauran quedat, bo, si ho se pero que ho diga alguna d'elles que es el pensen fer finalment, Jordi ha dit moltes coses i no ha dit res, nomes que faran algo a l'estiu (lúdic,esportiu,cultural) i no res a l'hivern (educatiu).
    A vore en que queda la cosa.

    ResponderEliminar
  3. Jo crec que està molt bé que s'hagen acabat les obres i que es dote a la platja d'uns serveis esencials per tal de desetacionailizar -la i la gent que viu allí tot l'any que puga tindre uns serveis publics de qualitat. Espere que tot vaja bé.

    ResponderEliminar
  4. Com van a desestionalitzar-la si diuen que no es donarà cap ús educatiu a l'escoleta? (J.J. dixit). O siga, que a l'hivern estarà tancada. Si no es rentable fer escoleta, perqué li diuen escoleta? Que li diguen aules multiusos.

    ResponderEliminar