lunes, 10 de junio de 2013

TOT ES CATALÀ EN LA MENT D'ALGUNS ¿"ILUMINATIS"?

Final “catalana” (El Punt/Aviu)

El manacorí Rafa Nadal i el xabià David Ferrer es jugaran el títol a París (...) . 

Després diràn perquè esl tenim quimera ... a ells, als seus acòlits, "palmeros" i deixebles ...

Jaume, torna i fica ordre ...
PER AL QUE DIU QUE MANIPULE, AÇÍ TENS COPIA DE LA PLANA WEB . QUI MANIPULA ? 
Esports

Final “catalana”

El manacorí Rafa Nadal i el xabià David Ferrer es jugaran el títol a París. El primer va suportar els atacs del geni Djokovic en un duel excels resolt en cinc sets i el segon va vèncer Tsonga i entra per fi en el club selecte de finalistes


7 comentarios:

  1. Per curiositat he buscat la noticia al diari, i el que diu exactament és: "una final amb accent català".

    Del teu "titular", jo en dic manipulació.

    ResponderEliminar
  2. Ahí tens copia de la web. El que vullga comporbar qui diu la veritat, sòls té que entrar en google i ficar "Avui" i després buscar esports . Açí els manipuladors en tot cas sou els que apoieu eixes idees , que falsejeu tot el que faça falta en tal de imposar les vostres idées .

    ResponderEliminar
  3. Perdona, sempre poses els titolars del dia, així que jo he buscat els de avuí, i m'han aparegut dos:


    AQUEST que parla del accent català....

    Esports
    « Enrere

    1 comentari Enviar un comentari
    El regnat de Nadal ja és etern
    El tennista balear escombra David Ferrer 6-3, 6-2 i 6-3 en la tercera final amb accent català i redimensiona la història convertint-se en el primer home que obté vuit cops el mateix Grand Slam

    10/06/13 02:00 - PARÍS - JOAN MARTÍ



    I AQUEST ALTRE que no diu res d'això....


    Esports
    « Enrere

    Enviar un comentari
    Rafa Nadal fa història en guanyar el seu vuitè Roland Garros
    El manacorí s'imposa al xabià David Ferrer per 6-3, 6-2 i 6-3

    Es converteix en el primer tennista en aconseguir la victòria en vuit ocasions d'un mateix Grand Slam



    Així que com veuràs, jo no he falsejat res de res.

    En tot cas, tu, que en lloc d'agafar el titolar d'avuí(hoy), que és la noticia, has agafat el d'ahir (supose), perquè anava millor per als teus interesos.


    Salut

    ResponderEliminar
  4. El que jo he publicat es el que apareix huí mateix quant entres en google, ni m'he fixat en el dia, però en tot cas el titolar, siga de huí o d' ahir, es clar, o no ? I la seua intenció, que es el que val, també . I en quant a interesos els meus son que es diga la veritat, i crec que de catalans huí per huí Nadal i Frrer tenen ben poc. Altra cosa es que vullgau que ho sigam vullgam o no , a la força, com els millors imperialistes .

    ResponderEliminar
  5. De catalans nomes en tenim cert parentesc per la parla, pero d'altres volen anar mes enllà en lo polític, jo crec que defenent la nostra nacionalitat com cal deuriem fer-nos valer tant a Madrid com a Barcelona. Al pla cultural crec ho tenim tots clar pero amb la pela per davant els catalans demostren que ens faran costat mentres els donem la raó. Quin nacionalisme es eixe que han d'aprofitar una crisi econòmica per tal de reivindicar-se? Això també es populisme. Per molta familiaritat cultural, no vullc deixar d'estar sotmès al centre per passar a ser-ho del nord. Al menys no a qualsevol preu, com s'empenyen alguns per ací.

    ResponderEliminar
  6. Hi ha coses que mai canvien:
    1) Determinats sectors segueixen exprimint l'anticatalanisme com a base del seu discurs populista per guanyar vots ( i seguir mendiguant del pressupost públic). Per cert a Ramon LLin, Beneyto i Chiquillo els ha anat molt bé. Porten 20 anys sense baixarse del cotxe oficial. I crec sincerament que eixe serà el discurs del PP en les autonòmiques d'ací dos anys en un intent desesperat de mantindre una Generalitat que tenen molt complicat mantindre.

    2) Per altra banda tinc els "utòpics" de l'esquerra nacionalista (que per sort cada cop en són menys a la Comunitat Valenciana) que segueixen els típics discursos de la "cultureta" i el "seguidisme" a les directrius de Catalunya (jo m'enredorde ara de Pere Esteve i algun malparlat d'ERC) i que han tingut en Eliseu Climent el seu màxim exponent. Estos discursos, erronis al meu parer, han impedit creixer al nacionalisme valencià ( que té clar d'on ve la llengua però que vol ser políticament autònom) i l'han deixat històricament en la marginalitat més absoluta. Tot i això, en la meva opinió, ha aparegut una nova generació que ha deixat enrrere antics vicis i s'ha preocupat (com deu de ser) d'atendre els problemes de les persones que van més enllà d'una ralla blava o una quatribarrada. I els resultats ahí estan.

    Més que investigar d'on és Nadal o Ferrer podrieu vore on paguen els seus impostos els dos. Segurament a Andorra, Luxemburg o Irlanda trobarem la resposta. Inclús vos puc dir el bufet d'advocats que els assesora curiosament als dos. "Minimització d'impostos" és el tecnicisme que utilitzen.

    ResponderEliminar
  7. Saps que diuen els del BLOC en Facebook, que els valencians també som catalans. I ara jo pregunte, els catalans son també valencians??? Els valencians son espanyols o, només catalans??. Tinc una curiositat que és una xorrà però a veure si algú ho sap.. perquè tots els del Bloc van en el bolso penjant?? Algun d ells te una fàbrica de bolsos d eixos????

    ResponderEliminar