miércoles, 12 de junio de 2013

Gab. Premsa Ajuntamnet, BORSA POLICIA LOCAL

Tavernes torna a tindre actualitzada la borsa d’agents de la Policia Local

Ja han finalitzat les proves selectives per a la creació de la borsa d’agents de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna. La borsa anterior es va esgotar l’any 2010 i, per a la contractació d’agents, l’Ajuntament havia de demanar-los d’altres borses de forma arbitrària.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha impulsat la creació d’una borsa pròpia amb unes noves bases més adequades a les necessitats del municipi, amb una major qualificació i per a no dependre d’altres ajuntaments, que fins i tot disposen de menys població que Tavernes.

El procés selectiu va començar el mes d’abril i ha acabat el mes de maig. Un total de 140 candidats es van inscriure per a participar en este procés, dels quals vora 50 van superar les primeres proves psicotècniques, físiques i preguntes tipus test.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha informat que té previst “incrementar la plantilla de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna amb sis agents interins més per a reforçar els operatius d’estiu. Estos agents donaran suport al servici en zona rural, platja, poble, control de gossos en vies públiques, ocupació de via pública i semblants. La policia està fent un gran esforç en les seues tasques del dia a dia, sabedors que el nombre d’efectius s’ha reduït i les tasques, tant administratives com de policia operativa, s’han incrementat. Esta Regidoria els dóna ànims i gràcies per la feina duta a terme en el nostre municipi”.

1 comentario:

  1. Si se han reducido los efectivos y hay mas trabajo por que no cotratan efectivos para todo el año en lugar de pagar horas extras como se esta haciendo?

    Prefiero que el Ayuntamiento contrate a más gente en lugar de pagar horas extras a la gente que tienen en plantilla.

    Hay mucho paro y no me parece bien que a los que tienen un sueldo fijo se les paguen horas extras en lugar de contratar a gente que no tiene trabajo.

    ResponderEliminar