viernes, 14 de junio de 2013

EL DILLUNS, PLENO ORDINARI DE JUNY

El sector sentat  a la dreta tindrà molt
que dir en endavant , siga com a
govern o com oposició .
El proper Dilluns dia 17 es celebrarà, com sempre a les 8 de la vesprada i en el salò d'actes del ajuntament, el pleno "ordinari" probablement menys ordinari dels de la legislatura, donat que es gran la expectativa creada sobre este doncs el govern afronta per primera vegada i en minoria un pleno ordinari , amb les conseqüències que d'això es pot derivar per l'acció de l'oposició sobre els temes a tractar, i les que puga impossar en un moment donat per via d'urgència . 

Així que açí estarem el Dimarts per a contarvos el que haja passat , sempre des de la neutralitat i objectivitat que ens caracteritza .

Enllaç : Ajuntament->Corporació i govern->El Ple municipal->Orde del dia, extracte d'acords i actes del Ple

3 comentarios:

  1. Es veritat que l'informe que va llegir Carmen Canet ha costat 7.200 € i que el tenim que pagar els veins?
    Tu que coneixes tant a Carmen podries preguntarli.
    Si vol asesorament que el pague ella o el seu partit.

    ResponderEliminar
  2. L'informe l'ha de pagar la mateixa butxaca que va pagar els 120.000 euros que es va gastar el PP en informes sobre els PAIs, be en informes directes o be a traves de conveni; i será també la mateixa butxaca que va pagar els informes en empreses externes que va manar fer el PP quan els tècnics li'n feien en contra d'alguna cosa, que hi ha i prou en els seus 12 anys de govern imperial.

    El problema es que ni tu ni jo podem parlar ni dir res, perquè la llei permet que el govern municipal puga acudir als informes que considere convenient.

    O es que tu creus que els informes que demana la Generalitat fora de la institució els paga el PP? O que els d'ací Tavernes els pagava Manolo i Eugenio?

    ResponderEliminar
  3. Perdona que et contradiga. Açò es un informe que demana el bipartit per a defensar-se ells, no a l Ajuntament. És molt diferent. És més, gent al voltant d eixe despatx d advocats que ha fet l informe diu que ha costat 60.000 euros. Si es demostra hi ha per a denunciar-los. Lo que farem serà fer una cacerolà davant de l Ajuntament, a veure si es cau la cara de vergonya.

    ResponderEliminar