martes, 11 de junio de 2013

Editorial : DE COPIES I ORIGINALS

POLITICA-LAS PROVINCIAS

Rubalcaba pincha en la Fiesta de la Rosa: apenas llena medio auditorio

La falta de movilización de Blanquerías deja al descubierto cemento en el parque de Benicalap, en el que cabían por lo menos 400 personas más 






No es la primera vez que hablo del tema y me temo que no será la última .

Y es que la última encuesta electoral en Cataluña y lo visto ayer en Valencia, confirman la teoría de que ante original y copia, los ciudadanos optan por el original .

Y lo mismo he estado viendo estos días con el tema de la moción con los dos socios de gobierno . Porque a ver, se han oído reiteradas proclamas de "Jordi, Jordi" y "este es el alcalde que volem", incluso en vistosas cartulinas,  y de "este es el govern que volem" . Pero ... ¿cuantos de "Víctor, Víctor" , por ejemplo, cuando éste es para mí el real artífice de la mejor parte de los resultados, no me meto en si muchos o pocos, del gobierno local,  los económicos ? . 

Y algunos me dirán que oyeron el día del pleno gritar "Carmen, Carmen " , pero , ¿saben porqué? Porque cuando salieron a la puerta del ayuntamiento ésta y Jordi y ante la avalancha de gritos a favor del primero y ninguno a nadie más, un conocidísimo histórico del Bloc se acercó al grupo de personas que coreaban en la parte sur de la plaza y les dijo " Ché, gritad también Carmen, Carmen..."  y la masa obediente así lo hizo. Y eso no me lo han contado, lo oyeron y vieron estas orejitas y estos ojitos que Diós me ha dado , pués yo estaba allí en ese momento .  

Mucho pensarán yá está este otra vez atacando a los socialistas para beneficiar a saber quién, dirán los mejor pensados, y al PP los más malpensados :  Pués no, nada más lejos de la realidad , lo que pasa es que digo lo que pienso y que es que el socialismo está de capa caída en toda España y en parte por su nefasta política de seguidismo de otros, como estamos viendo en Galicia, Cataluña  ... y Tavernes . Y que ello no es bueno para la democracia, pués esta precisa de opciones fuertes que puedan ser alternativas de gobierno y el Psoe lo era para muchos entre los que me incluyo, pero en este momento ello no se está dando .

Pero bueno, como doctores dicen tiene la iglesia y nosotros no somos muy de misas, de momento a verlas venir y cuando creamos conveniente, más y mejor, mientras tanto el tiempo nos dará o quitará la razón .

No és la primera vegada que parle del tema i em tem que no serà l'última . I és que l'última enquesta electoral a Catalunya i el vist ahir en València confirmea la teoria que davant d'original i còpia, els ciutadans opten per l'original .

I el mateix he estat veient estos dies amb el tema de la moció amb els dos socis de govern . Perquè a veure, s'han sentit reiterades proclames de "Jordi, Jordi" i "este és l'alcalde que volem", inclús en vistoses cartolines, i de "este és el govern que volem" . Però ... quants de "Víctor, Víctor" , per eixemple, quan este és per a mi el real artífex de la millor part dels resultats, no em fique en si molts o pocs, del govern local, els económics ? .


 I alguns em diran que van sentir el dia del ple cridar "Carmen, Carmen " , però , saben perquè? Perquè quan van eixir a la porta de l'ajuntament esta i Jordi i davant de l'allau de crits a favor del primer i cap a ningú més, un conocidísimo històric del Bloc es va acostar al grup de persones que corejaven en la part sud de la plaça i els va dir " Xé, crideu també Carmen, Carmen..." i la massa obedient així ho va fer. I això no m'ho han comptat, ho van sentir i van veure estes orelletes i estos ullets que Déu m'ha donat , perquè jo estava allí en eixe moment . 


Molt pensaran ja està este altra vegada atacant els socialistes per a beneficiar a saber qui, diran els millor pensats, i al PP els més malpensats : Perquè no, res més lluny de la realitat , la qual cosa passa és que dic el que pense i que és que el socialisme està de mal en pitjor en tota Espanya i en part per la seua nefasta política de seguidisme d'altres, com estem veient a Galícia, Catalunya ... i Tavernes . I que això no és bo per a la democràcia, perquè esta precisa d'opcions fortes que puguen ser alternatives de govern i el Psoe ho era per a molts entre els que m'incluisc,  però en este moment això no s'està donant . 


Però bo, com doctors diuen té l'església i nosaltres no som molt de misses, de moment a veure vindre i quan creguem convenient, més i millor, mentrestant el temps ens donarà o llevarà la raó .




POST DATA:
Llegit ahir en Levante-emv :
(...) "Y deslizó la necesidad de que los socialistas se impongan como fuerza mayoritaria de la izquierda, una idea muy presente toda la mañana (...)  a aceptar lecciones de verdadera izquierda (...) la política, es izquierda contra derecha (...) y liderar netamente la izquierda política (...) cuando la izquierda se enreda, la derecha se impone (...) Esta es la izquierda que puede, que nació para cambiar las cosas, no para gritar"
Segur que es en l'esquerra on recuperareu l'hegemonía política ? Jo crec que no, que eixe camp el teniu perdut davant IU i els diversos partis nacionalistes d'esquerres, es eixa massa d'enmig que fugint del fon Zapateril va caure en les brasses Rajoianes la que teniu que captivar si voleu tornar a ser qui ereu ... o no ? .

1 comentario:

  1. Rubalcaba punxa a Valencia i Victor punxarà a Tavernes. Ningú sap que el PSOE està al govern. L'aparato propagandistic s'ha encarregat d'eclipsar el treball dels socialistes a l'ajuntament i els aplaudiment i crits de "Jordi alcalde, Jordi alcalde" els han acabat d'enfonsar més encara.
    En fi, ells sabran perque continuen recolzant al seu enemic el BLOC.

    ResponderEliminar