jueves, 6 de junio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, EXPOSICIÓ ESTELLÉS

Estellés, protagonista d’una exposició el 10 de juny a la Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull l’exposició sobre Vicent Andrés Estellés titulada Cronista de records i d’esperances, des del dilluns 10 fins al 15 de juny.

El hall de la Casa de la Cultura acollirà esta exposició a partir de dilluns 10 de juny, en horari de 19 a 21 hores, fins al dissabte dia 15 de juny. A més, l’exposició també podrà ser visitada per grups dels col·legis i instituts de la ciutat que ho sol·liciten al Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes.

Esta exposició itinerant al voltant de la figura de l’il·lustre escriptor valencià està  organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, dins de les activitats de commemoració de L’Any Estellés.

El regidor de Promoció Lingüística, Josep Llàcer ha assenyalat que “des de l’Ajuntament de Tavernes ens congratulem per acollir esta exposició en la nostra ciutat. L’organització d’esta activitat, en col·laboració de la biblioteca municipal, referma el nostre compromís amb la promoció i normalització lingüística. Els veïns de Tavernes, durant una setmana, podran conéixer un poc més la figura de Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més important del segle XX, així com descobrir els llibres d’este autor que tenim al nostre abast en la biblioteca municipal.”

L’Any Estellés s’encetà amb la inauguració de l’exposició principal en el museu del Carme de València. Juntament amb eixa exposició hi ha també una versió transportable itinerant basada en panells, que recorre la Comunitat Valenciana des de gener d’enguany, i que és la que visita Tavernes del 10 al 15 de juny.

8 comentarios:

  1. Veieu com el senyor Juan sí que té diners pels que l'interessa!. Segur que l'exposició és bona i val la pena, però també val la pena ajudar un poc més a creu roja i caritas, no? I Això perque no ho fa?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre que no sap llegir:

      Esta exposició itinerant al voltant de la figura de l’il·lustre escriptor valencià està organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, dins de les activitats de commemoració de L’Any Estellés.

      O siga que els deixem el vestibul de la Casa de la Cultura i això no costa diners.

      ¡Que llàstima em dona alguna gent del meu poble, tan lluny del que demana l'himne de la nostra ciutat!

      Formar, educar, culturitzar el poble és el que no vol ni farà mai la dreta. Ens vol burros, sense saber pensar i sense idees.

      Per cert, abans el diumenge hi ha un recital de guitarra, que també ho paga el Sr. Alcalde. Ací no dius res? En el fons parles perquè es una exposició en valencià i d'un escriptor valencià. L'autoodi com expressió de fons.

      Eliminar
    2. Tens tota la raó. No tingues presa que no tardaran molt en contestarte els de la cotorra.

      Eliminar
  2. Dit i fet, s'havien adelantat

    ResponderEliminar
  3. Però no han dit cap mentira. Es que ni amb rapidesa sou capaços de guanyar-los.

    Ara s'anuncia una informació sobre hipoteques, a la casa de la Cultura i durant tres dies.
    ¿Tambe diràs que hi ha diners per allò que interessa? És el mateix cas. L'Ajuntament, amb bon criteri i pel bé de tots col·labora com en l'exposició.
    Segur que també el pareix malament? O ací callaràs?

    Al final es que es nota massa que no ho feu per debatre temes, contrastar o per ampliar i donar informació sinó per fotre i criticar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Realment m'he perdut. El bipartit ara informarà sobre les hipoteques i quan tenia que donar la cara per una xica de Tavernes no ho va fer i damunt, li va embargar. Es va amagar, o no??? A eixa xica l'únic que li va tirar un cable va ser Manolo Vidal. Si algú té algun dubte, només hi ha que preguntar-li a ella. Tot el mon sap de qui estic parlant.

      Eliminar
    2. Trastos? Quan no hi han arguments sols queden les descalificacións personals. Penós, realment penós

      Eliminar
  4. Com de costum de seguida a manipular els fets per banda de la gent del PP. L'ajuntament no informa sobre hipoteques sinó una associació. L'ajunament com en tantes coses col·laborà cedint els locals on fer-se.

    Respecte a la xica. Això no t'ho creus ni tu. Manolo li va tirar un cable... ¡al coll! (sentit figurat, sr Administrador). Manolo va aprofitar la ignorancia de la xica i li va fer dir en el diari coses inexactes i que no eren veritat.
    Això de fer un anotament preventiu d'embargament HO MARCA LA LLEI. És obligat i vol dir que si es ven la vivenda, de la venta cobra l'Ajuntament. O siga: no està libre de cargas.
    No cal preguntar-li-ho a la xica. I damunt les ajudes que rep, com tu dius, tot el món sap en que se les gasta.
    Ara i sempre manipulant i buscant fer mal als demes. I el diumenge a missa!!

    LLig-ho en:

    En quaderns de reflexio:

    http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/02/gab-premsa-ajuntament-varis_8.html

    En la Cotorra

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/02/lajuntament-de-tavernes-deixa-clar-que.html

    En Las provincias

    http://www.lasprovincias.es/v/20130212/safor/tavernes-asegura-vecina-recibio-20130212.html

    ResponderEliminar