viernes, 21 de junio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, MÚSICA EN SANT JOAN


La regidoria de Joventut organitza un concert per a la nit de Sant Joan

El pròxim diumenge, 23 de juny, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes, ha organitzat un concert de la Petita Orquestra Peiotaire. Serà a les 20 hores en l'Avinguda de la Marina, davant de la Oficina de Turisme.


Dins dels actes culturals i d'oci que ha programat l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per a celebrar la nit de Sant Joan, la Regidoria de Joventut ha organitzat un concert de la POP. 
Aquesta agrupació musical de la Valldigna ens oferiran el seu nou espectacle "Marxem de viatge", una adaptació de cançons populars valencianeson es podran escoltar temes tan coneguts com  Amparito, la filla del mestre, Mareta mareta, Les anguiles de l’Albufera, entre altres clàssics. . 
Es tracta d'un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer, ha indicat que "des de la regidoria de Joventut, hem organitzat un concert per tal que els joves de tavernes i tots aquells que ens visiten en la nit de sant Joan puguen gaudir de la música feta a la valldigna. Enguany, dins de la programació d'activitats de joventut hem volgut col·laborar en l'organització de la festa de la nit de sant Joan, així complementem l'oferta cultural i d'oci de la nostra platja en el que és l'inici de la temporada d'estiu. Convide a tots, joves, majors i visitants de la nostra platja a acudir al concert i participar en els actes que hem organitzat per a la nit de sant Joan."

9 comentarios:

  1. Altra vegada la Petita Orquestra Peiotaire??
    El 25 d'abril ja van actuar a la Casa de la Cultura.
    No tinc res en contra d'este grup però l'ajuntament podria preparar una oferta cultural un pos mès variada.
    Al ritme que porten segur que tornen a portar al gran Pep Botifarra per al mes de juliol. El gran Pep ve mes si mes no a Tavernes.
    Posats a repetir que torne a vindre.

    ResponderEliminar
  2. Preferisc mes vore als Peiotaires (treball per a gent del poble i de la Valldigna) i a Botifarra (musica nostra, d'ací) que a Arevalo, Bertin i tantes figures de la cancion española desfasades que ens portaven.

    ResponderEliminar
  3. Escolteu, que no tot és blanc o negre!!
    Una cosa és el nivell artistic, que tampoc ha de ser sempre de tan alt nivell que només servisca per a quatre i altra cosa és la multiculturalitat, el valencià és un poble obert. Tampoc diu molt dur gent de tot arreu de la mediterrània al sete sois i després ens barallem a dins de casa uns no programant res en valencià i uns altres en castellà.
    Per suposat, primer lo de la terra, amb varietat i de nivell.
    També hi ha més que petita orquestra i Botifarra.

    ResponderEliminar
  4. Ningú critica a la POP ni al Botifarra. El que es crítica és lo monotona i repetitiva que és l'oferta cultural del govern que tenim

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Monocolor? Es nota que vas poc als "actes culturals".

      Eliminar
  5. Si en dos anys i després de una actuació de la POP a la casa de la cultura ara ens diuen perquè actua a Sant Joan que es monocolor.... ¡Visca lo monocolor!
    La questio esta buscar alguna cosa per criticar, i ho fan ara els que durant anys de desert cultural del PP i sobre tot en temes valencians han callat.
    Estic d'acord amb l'anonim de les 11:42: Ara hi ha més actes diversos i diversificats que mai, tant en teatre, com en musica, com en poesia, exposicions, xerrades i nomes estem a dos anys del canvi de govern.
    I per als pressupost i mitjans que hi ha per la crisi, es extraordinari:
    Molt bon treball de Cultura, per un costat, i per l'altre de Joventut i Promocio del valencià. Endavant1 I tant de bo, hi hagues més pressupost per a anys vinents!

    ResponderEliminar
  6. Anònim 17:25, per a res d'acord amb tú quan generalitzes l'èxit dels actes actuals i particularitzes amb els d'abans. Be ho dius, que amb el PP han faltat actes sobretot en valencià, que són els que has augmentat ara. Però simplement el que has fet és canviar de públic, ara no són molt més ni més diverses. Malhauradament continua fent-se una cultura de minories, només cal vore les entrades i audiències aconseguides, qualsevol pub del poble n'arreplega més en cap de setmana i no val dir que som analfabets culturals, la gent consumeix prou cultura, però en el poble que ho tenim més a prop no ens agrada. I no val a dir que la gent jove o de pocs estudis no li agrada la cultura, potser no li agrade la mateixa que als programadors, eixa és la diferència.
    És la programació cultural local ben programada i ben difosa? S'ensenya al consumidor a estimar la cultura? És fa cultura des de la base o des de les èlits i per a les bases o per a les èlits?
    Si a les paelles del poble ens posaren plats de Ferràn Adrià i les pagara l'Ajuntament de segur que crítiques gastronòmiques en tindriem de molt bones, però respondria la gent o criticaria la despesa? De segur que lo segon, i no seria culpa de la qualitat sino de lo que és adequat al que demana el poble.
    Pensem en la gent i no comencem la casa per la teulada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. "Altres clàssics" amb sessions dedicades a Brian Adams i a Elvis Presley, teatre amb Máximo Valverde (sí, Máximo Valverde) i cinema infantil amb 'Up' de Pixar-Disney. És el que ve ara al cap, sense pensar-ho massa, d'exemples de la programació monocolor i minoritària. Altra cosa és la difusió, sí, que donaria per a parlar una mica més.

      Eliminar
  7. Jo no he dit res de monocolor com altres, però de vegades hi han molts actes minoritaris. O inadequats, com el cine de familia a la platja on ens van dur una película superviolenta. També cal dir que ho duia la diputació, però es podrien informar, jo no l'havera permés. Per cert, repetirán este any cinema a l'arena?

    ResponderEliminar