miércoles, 19 de junio de 2013

NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR

Dimecres 19 de juny de 2013


El govern municipal no conseguieix explicar per què el cap de policia ha cobrat en maig més de 1700 € en hores extra



El Partit Popular de Tavernes considera que el regidor de seguretat ciutadana, Evarist Sansaloni, va ser incapaç d’aclarir els motius pels quals en el mes de maig es van pagar 1.710 euros en hores extres al cap de la Policia Local.

En el passat ple de l’Ajuntament de Tavernes, la regidora popular Raquel Escrivà va preguntar al regidor nacionalista Evarist Sansaloni per la raó per la qual un sol treballador de l’Ajuntament, concretament el cap de policia, havia cobrat més de 1700 € en concepte d’hores extra en el mes de maig, un 41% del total de tot l’Ajuntament. Davant aquesta qüestió, Sansaloni es va limitar a dir que abans també es feien hores i que eren servicis que s’havien fet.

Front a eixa incapacitat de justificació, el Partit Popular considera que és inadmissible que l’executiu de Juan pagara 1.710 euros per hores extres corresponents al mes de maig al seu cap de policia, a més de 500 euros de productivitat i un salari de 2.717 euros. En total 4.927 euros, quasi 5.000 euros en un mes que es pot considerar tranquil.

Per definició del propi lloc de treball, el cap de policia no fa guàrdies i no patrulla, sinó que la seua tasca principal és coordinar el cos policial. És cridaner que els quasi 5.000 euros de cost s’hagen donat en el mes de maig. El portaveu popular Manolo Vidal manté que “podria ser comprensible que hi haguera un augment de les hores en dates com Nadal, Falles, Pasqua o l’estiu, però en maig no hi ha hagut cap acte destacat, llevat del plenari de la moció que ara està als tribunals i que només va durar un matí. Per tant trobem difícil que es puga justificar adequadament tanta hora extra”.

El portaveu popular Manolo Vidal afirma sorprés que “el senyor Juan consenteix que es paguen més de 2.200 euros extres en un mes al cap de la policia, mentre que no va acceptar modificacions en un pressupost que pensa poc o gens en les persones. Va preferir que no s’aprovara el pressupost a incloure un increment en la dotació a Càritas i Creu Roja; es nega a obrir el Viver d’Empreses i a tornar a donar les ajudes justes als clubs i entitats”.

El Partit Popular creu que dins del propi ajuntament el Bipartit està fent un tractament discriminatori entre els treballadors del Consistori. “Al funcionariat se li van llevar drets i als propis policies se’ls baixen les hores extres. Però mentre trobem com en el cas de l’intendent hi ha hores extra ben pagades, productivitat i un clar tracte de favor. L’executiu ha evitat pagar hores extres a operaris de la brigada i això ha influït a l’hora de preparar l’infraestructura per a actes públics. En el cas de l’intendent sí que hi ha hores extres sense haver servicis que suposen trencar el funcionament habitual de la policia”.

El Partit Popular denuncia doncs que el criteri d’austeritat el Bipartit desapareix baix criteris personals i poc transparents, però que sí que s’aplica sense mirament a ciutadans i resta de personal de l’ajuntament.
A més recorda que l’actual cap de la policia va ser designat pel govern de Juan havent un informe en contra.



          PP Tavernes de la Valldigna - 46760 Tavernes de la Valldigna
                         

28 comentarios:

  1. Com pot cobrar Chofre 1.710 € en hores extres?
    A quant cobra este xicot l'hora extra?
    Quantes hores a fet?

    Com pot fer hores extra si està estudiant i fent els examens per a tindre la plaça en propietat a Tavernes?

    ResponderEliminar
  2. Aprofitant el temps com l'aprofitava Manolo Vidal que en la passada legislatura es va traure un parell de carreres essent alcalde i dedicant, segons ells 24 hores a l'alcaldia.
    Pot ser per això, perquè anava a Valencia a traure les carreres i no a gestions municipals, anava sempre a soles sense cap tècnic que li assessorar en les reunions que anava a mantindre.
    Pot ser per això es va poder traure el CAP, encara que eixa història és molt sucosa. ¿Quants dies va anar a les classes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe cotorrí, tu saps moltes coses. Saps coses de Manolo, històries sucoses per traure el cap...
      Deus de tindre molt de temps lliure, pot ser que estigues jubilat i saps coses referents a la educació perque sigues mestre jubilat. Pot ser que tembé tingues veu a la cotorra i bona entrà a l´ajuntament per a tindre sempre informació de primera mà. Pot ser que tingues familia molt directa en un càrrec polític molt alt dins l´ajuntament i a mes a mes tingues una influència molt gran sobre el senyor Juan, encara que t´agrada dir Joan.

      Eliminar
    2. Jajajaja
      No podeu entendre, que Manolo, es va traure Dret llevant-se hores de dormir?
      Ell anava a Valencia amb els tècnics quant era precis, i quant no, simplement s'emportaba els informes i desprès reunía als tècnics per a fer-los saber com habien anat dites reunions.
      Aixó no ho dic jo, ho pot dir quasevol persona de l'ajuntament que poden donar compter que Manolo per no agarrar no agarraba ni els 30 dies de vacances que li corresponien.

      Pregunteu a qui vullgau dels funcionaris si coneixía a la perfecció cadascun dels temes que els tècnics portaben entre mans. No necesitaba portar a ningún técnic per anar a demanar diners a Valencia. Ell es suficientment valit per aixó i molt més.

      I ara si voleu poseu-me a caldo, per no aceptar lo que es una realitat.

      Eliminar
    3. No tens ni idea de lo que parles,pero no en sorpren,en tot esteu igual de manipulats per la gerontocracia nacional-catalaniste en sueldos de funcionari

      Eliminar
    4. Bocaxancla, estan preguntante del Cap de Policia, i com no ho pots explicar traus a Manolo Vidal. Eixe no es el tema. El tema es com en situació actual un tio pot cobrar vora 5000€ en un mes. Aixo es vergonyos.

      Aixo es el que volem saber, no manipules i no canvies el tema, el tema es el que es, i no sabeu quina explicació donar

      Eliminar
  3. el tema d'este post són els diners que cobra el cap de policia.

    feu un altre si voleu per a investigar a manolo.

    però per favor no comencem ara en trac una teua i em tornes una altra.

    si hi ha una injusticia s'ha d'investigar, vinga de qui vinga

    i si manolo era un caradura això no eximeix als governants d'ara de fer les coses bé

    si no és correcte està bé que es denuncie.

    de fet la gràcia de que hi haja govern i oposició és fer un control

    no atacar-se sense motius, però si vigilar que l'altre compleix

    de vegades enrique el teu bloc sembla un lloc on els partidaris d'un i altres es trauen les vergonyes però no denuncien les injusticies pròpies

    espere el dia en el que els votants del pp puguen criticar el que no els sembla bé del seu partit, i el mateix amb els altres

    si no sou polítics, si no sou jornalers de la política, aleshores deurieu ser més lliures a l'hora d'opinar, i més atrevits per a criticar als que vos agraden més

    la pregunta que ens planteja el post és si el sobresou del cap de policia està bé

    que ens sembla?

    ResponderEliminar
  4. Viendo esta noticia y si es cierto, como me aseguran, que se le ha pagado a este señor que ocupa la plaza de jefe de la policia local esta cantidad de dinero en un solo mes es para decirle a los que han consentido semejante barbaridad que dimitan. Así de claro, que dimitan. ¿ De que sirve presentar un plan de ajuste para mejorar la situación económica del ayuntamiento si por otro lado se permiten todos estos desmanes? ¿De que sirve quitar una paga a los funcionarios y otras ventajas que ya tenían si por otro lado a sus enchufados, de forma encubierta, les suben realmente el sueldo mediante horas y productividad? ¿De que sirve haber congelado los sueldos de los funcionarios, si a las joyas como ésta le permiten estos emolumentos?
    ¿Donde está la solidaridad con los otros trabajadores del ayuntamiento? ¿Cómo se niegan a dar ayudas a Cáritas o Cruz Roja y luego permiten estos abusos? ¿Que pueden pensar todas esas personas que realmente lo están pasando mal en Tavernes y que necesitan del apoyo de Cruz Roja y Cáritas al ver que se les niegan ayudas a estos organismos que tanto bien hacen en estos momentos? Que este señor cobre casi 5.000 euros en un mes y todavía haya quien quiera justificarlo, pero el señor concejal de personal, el señor Evaristo Sansaloni, no fué capaz de dar ni una sola explicación de por que se le permitió cobrar esa barbaridad.
    En el plenario del otro día se vió la verdadera cara del señor Juan. Permitió este cobro que es una burla a todos los trabajadores de Tavernes. Sacó sus malos modos dirigiéndose al señor secretario, con una falta de educación que rozaba la grosería, ordenándole que preparara las cosas para devolver al pleno todas las atribuciones que él y su gobierno le habían quitado. Le sentó muy mal que se pidiera eso mismo a través de una moción, que es como se hacen esas cosas, y reaccionó con tan mala educación.
    1.710 euros en horas extras es mucho mas de lo que cobran muchos de trabajadores del ayuntamiento de sueldo total, incluso con igual o mas formación que él, y encima no cobran productividad.
    Los hay tan mal intencionados que todavía se atreven a sacar el nombnre del señor Ginés Ortega, despues de todo el calvario que le hicieron pasar y en el que tuvo un protagonismo mas que destacado tanto el señor Chofre como el señor Juan. ¿Qué méritos hace este hombre para autorizarle ha cobrar semejante cantidad de dinero en el momento actual con la crisis y el desempleo existente? Lo único que ha trascendido de sus actuaciones son puestas en evidencia por parte de una juez por haber instruido un expediente de la forma mas calamitosa posible y por otro lado el episodio de pascua junto con el señor Juan en la verbena de la playa. Si con este curriculum cobra esta barbaridad, si fuese realmente un buen profesional ¿que debería cobrar?

    ResponderEliminar
  5. Les hores del cap de policia està bé o està mal? No ho sé, i la meua pregunta és: Les ha fetes?
    Segons pareix ser sí, perquè estan justificades i comptabilitzades. Almenys això és el que es diu dins de la casa, i no això, sinó que en fa més de les apuntades. I això des del primer dia. Eixa es la impressió dels companys de cos que conec de Tavernes.
    Si es cert o no no ho sé. Ara, ningú pot negar la dedicació i el temps que usa el cap en la seua funció. I això ho reconeixen sense dubte els que estan treballant amb ell. I si les fa i estan justificades que les cobre.

    ResponderEliminar
  6. Clar...jo també em quedaria les 24 h si em pagaren eixe sou. La pregunta es, realment feia falta fer eixes hores??

    ResponderEliminar
  7. Pobrecito Señor Ginés. Menuda calvario estar años y años medrando y medrando, cobrando de la sopa boba que le ponían sus amigos con funciones para las que no tiene titulación y más allá de sus capacidades. Cobrando horas extras de todo, hasta del tiempo que estaba en el despacho de su alcalde para que este le gritase y se oyese por todo el ayuntamiento.
    Menudo Calvario le hicieron pasar? El se lo buscó. O es que era otro quien gritó, menospreció, etc. al alcalde en la planta baja del Ayuntamiento, ante testigos? Una persona acostumbrada a hacer prevalecer el principio de autoridad no puede tener esa actuación frente a la que es máxima autoridad local, por mucho que sus ideas y afinidades políticas vayan en otra dirección, totalmente contraria.
    Y en relación a lo que dicen algunos comentarios sobre las horas extras cobradas por Ginés y en que circunstancias, nadie lo ha desmentido.
    Creo que debe de estar agradecido al actual gobierno. Ha pasado de no pintar nada a ser el jefe en Xeraco y no ve ni por asomo ni a Juan ni a Chofre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les teues intervencions en este blog demostren la mala calaña que portes damunt de tu. No tes cap d´explicació vàlida de perque li han pagat la barbaritat de dines que li han pagat en un mes al jefe de la policia. Al no tindre arguments utilices la tàctica de la manipulacó i tractes de desviar la atenció parlant de Ginés o de Manolo. No està eixin-te bé la jugada. Tot el mon veu que tractes de manipular, en això els de la cotorra sou catedràtis, perque encara ningú de vosaltres ha donat cap explicació llógica de lo que es pregunta en este post.
      No contesteu a la pregunta i difameu a altres persones que no tenen res que vore en el asunt que estan preguntant.
      Al no tindre contestació: difamació. Eixos son els vostres principis. L´odi, el fanatisme i la pasió sense mesura vos porten a estes coses. Bona gent com tú té el Bloc darrere! Aixina acabareu, s´odiareu a vosatros mateixa.

      Eliminar
  8. Però que hi ha hagut anys que Ginés ha cobrat més de 10.000 hores extres eren veritat o mentira? I que cobrava per anar a les processons encara que anava com autoritat per ser cap de policia ¿es veritat o mentira?
    Que Gines cobrava hores extres i productivitat ¿es veritat o mentira?
    Que Gines ha cobrat molt per tribunals d'oposicions, per dietes i que apareixia poc per l'Ajuntament ¿Es veritat o mentira?
    Ací tots usen "él tu més" però ningú nega res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. un any te 8.760 hores (8784 si es bisiest). D'on has tret 10.000 h. Ves i que el teu camarada Jordi et done unes clases de matemètiques.

      Eliminar
  9. La verdad puede más que la razón.
    Sófocles

    ResponderEliminar
  10. El que hi ha que fer es regular en claritat funcions i sous i en estes al igual que altres carrecs com pot ser el cap de premsa pense no es poden tallar amb un ganivet , i moltes hores deuen d, entrar en el sou, i qui li interese que ho agafe , de segur que hi haura mes d, un i mes de dos .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, el Quid de la qëstió és que es justifique les hores extres (és així de sencill) i que no entren en si altre ho feia tambè. Entonces que demanen un avanç del cànon de l'aigua del 2.024 fins al 2.030, si total els altres tambè ho feien. esixa no és una forma seriosa de fer política i és just el que Jordi criticava en campanya electoral i pel qual va ser votat, per cambiar estes polítiques. Si feien falta fer hores extres haguera sigut millor repartir-les entre la plantilla o ampliar-la per uns mesos en un policía, de forma que es repartisca el pastís i no recaiga tot sobre la mateixa persona.

      Trobe que el fet que el PP li pagara eixa burra d'hores extres a l'anterior cap de policía és una barbaritat igual que ara. Però en la crisi que hi ha actualment, encara magnifica més el fet, juntament amb el fet de que Evarist no ha sabut justificar estes hores i ha optat pel camí del "I TU MES", eixe camí que tant poc ens agrada.

      Però señor Jordi, els diners del poble no eren sagrats? A vore si el que vas muntar als pressupostos diguent que no es podía donar 2.000 € a Càrites i Creu Roja i ara vas tu i li pagues 1.700 de més al cap de policía. Demostres que per al que vols si hi han diners.

      Eliminar
  11. Una coseta xicoteta, xicoteta pero MOLT important:

    LES QUANTITATS QUE DIU EL PARTIT POPULAR SON EN BRUT.

    I amb descomptes, el sou real pot quedar-se sobre els 3.200 euros, que no es que estiga mal pero ja no son 5.000 que és mes cridaner.
    I sobre la regulacio de funcions i sous està tot regulat. Per lleis de l'estat, pels convenis o pel mateix ajuntament. I en el sou entra les hores que marca el govern de jornalada laboral setmanal. Tot el demés, o no es fan, o si es fan son hores extres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El brut el l'important, ja què es la quantitat que ens costa pagar. Lo net és el que s'endu.

      PD: Et pareix poc 3.200 Euros. Ja voldría cobrar jo això en 3 mesos i això que tinc més qualificació que el cap de policía.

      Eliminar
  12. Em pareix increible que s'use l'argument de "tu més que jo". Com el PP pagava hores i productivitats, ho tinc justificat. Com el PP enxufava als seus amics a FCC, ho tinc justificat!
    En quin món vivim? Ma uela sempre deia que en la guerra menjaven xusco, i que? ara, per sort, les coses han canviat. Tant que s'omplia la boca Jordi Juan en que canviarien les coses i si han canviat si, però per a la seua "camarilla". No estem parlant de lo que es feia abans, no senyors, este mes (igual com els altres) esta persona ha cobrat molt més del seu sou en hores extres.
    Tinc clar que ni estos estan fent-ho bé ni els d'abans tampoc però mentre a molts ens retallen tant que encara gràcies que arribem al final de mes hi ha un col·lectiu i concretament una persona que s'endú molts diners . Si, estic indignat, i més amb la resposta del Govern... increïble! No pensava ni ara ni mai que pogueren arribar a manipular tant la informació. Menos mal que gràcies a aquest blog ens enterem més de les coses. Continua així Enrique, ho fas molt bé, diguen el que diguen. Este és un govern que estas amb ells o contra ells, t'ho dic per experiència. Sempre he segut votant del PSOE excepte les últimes locals que vaig votar a Jordi pensant que era sang nova... ai mare, com em vaig equivocar! Ni crec en la política ni crec en els polítics, així que d'ara endavant el meu vot se n'anirà per a un partit minoritari perquè estos de "tu més" ni a mi i a la meua família ens la tornen a pegar.

    ResponderEliminar
  13. Si tots els que digueu que ara heu votat a Jordi, vosaltres i la familia, el Bloc hauria tingut majoria absoluta.
    Jo, en confiança, vaig votar el PP (com tu, no dissimules) perquè vaig pensar almenys a estos del PP ja els conec i no em poden enganyar.

    ResponderEliminar
  14. Despré dels 6 robatoris patits a Tavernes, jo si fora Evarist Sansaloni, aumentaria encara més les hores extra del cap de policia a vore si agafa a eixos lladres. Encara que li paguem 6.000 euros amb hores extres.

    ResponderEliminar
  15. Mai li podré votar al Pp, una qüestió de principis! No sé perque teniu tanta mania que si no et pareix bé el que fa este govern ja eres del Pp!
    Segurament si haveren fet les coses millor la meua oponió seria altra. Ho senc, m'ham defraudat.

    ResponderEliminar
  16. El PP DE Tavernes, i per extensió el seus palmeros, no te ningun dret moral de criticar qualsevol gestió municipal. Es més si tingueren vergonya no eixirien de casa. Ho dic per lo següent.

    El PP de Tavernes es ha deixat en herència:

    Eugenio ens va deixar per a sempre la línia d'alta tensió. Això ho voran el generacions pròximes i no comprendran com va poder passar.

    Manolo, va guanyar per la inèrcia del PAIs, i no es compren com en una època on entraven molts diners a l'Ajuntament, plusvàlues, llicencies, noves contribucions..., acabara amb dèficit.

    Aparcament Passeig: molt mal negoci per el poble. En consta milions d'Euros.

    Piscina municipal: una vergonya, feta per una empresa de parqué, i en contra de tots els informes del tècnics municipals.

    Gestió general del poble i de la platja, molt deficient. Un poble amb impostos de primera i amb servicis de tercera.

    Urdangarin també va traure varies carreres.... tenia qui li escrivia les tesis doctorals.... ara el seu mestre i ell mateix estan imputats....


    continua.....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Resulta que ací tots el que critiquem la gestió de l'actual govern no som votants del PP. Teniu una mania persequtòria amb que totes les critiques venen del PP. Esteu fent-ho tan rematadament mal que les critiques vos venen de tots els costats, ja que no esteu fent el que vau prometre.

      Eliminar
    2. No. Tots no. El 94%

      Eliminar
  17. Mira jo no sé qui i quants sou els que critiqueu. Però sempre sou els mateixos i no passeu de quatre.
    El que se sent pel poble i es diu pel poble es tot el contrari del que ací vosaltres digueu. Ara com mai heu escoltat ni heu estat al costat del poble es compren.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu penses que saps molt i no saps ni on estàs. Els vots van dir quants eren del PP i quants del bipartit. Tant que saps.. conta

      Eliminar