miércoles, 12 de junio de 2013

NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR

Dimarts 11 de juny de 2013

El Partit Popular demana que es facen públics els motius de la pèrdua de la bandera blava de la Platja de la Goleta

Manuel Vidal, portaveu del grup municipal popular, insta al govern municipal a donar explicacions a la ciutadania de per què la platja de la Goleta enguany no disposa de bandera blava.

El portaveu popular Manuel Vidal considera una molt mala notícia per a la nostra platja i el turisme de Tavernes el fet que enguany no s’haja atorgat la bandera blava de la platja de la Goleta, alhora que demana un major esforç per a que aquest fet no es repetisca l’any que ve.
“Fa ja dues setmanes que vam conèixer la notícia i hui encara no ens han explicat res sobre els motius pels quals l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (FEE-ADEAC) no ha atorgat la bandera blava a la platja de la Goleta. El govern municipal s’ha limitat a dir que la notícia "els havia sorprès", argumenta Vidal. “Ha passat ja prou temps perquè el govern capitanejat per Jordi Juan informe dels motius reals de la pèrdua de la bandera blava de la Goleta i quines són les mesures que van a prendre per recuperar-la el proper any i mantenir la bandera blava de la platja de Tavernes que encara conservem”, conclou.

Per a l'obtenció de la bandera blava cal tenir aigua de qualitat, donar serveis de qualitat, es requereix que la platja tingui una sèrie de condicions i està molt clar que aquest any l'Ajuntament no ha complert els seus deures.

El portaveu popular adverteix que la platja és la gran oblidada d'aquest Ajuntament. Durant tot l’hiverna no s’ha cuidat i ara, a pocs dies de l'inici de la temporada estival es pot vore que la senyalització està descuidada i en mal estat, les passarel·les a la platja encara no estan i els pàrquings públics encara no estan condicionats, entre d’altres.


El grup popular entén que aquesta no és la platja que els veïns volem ni mereixem, i per això demana al govern del senyor Juan que es cuide la nostra platja com a bé inestimable que és.

10 comentarios:

  1. Tampoc demana masa el PP. Segur que a un govern tan transparent com el de Jordi Juan no l'importa fer públics els motius pel que s'ha perdut la bandera blava de la Goleta.
    La veritat és que està tardant massa en dir-ho.

    ResponderEliminar
  2. No ho van dir ja, que es debia a la pèrdua d'arena a La Goleta?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Marx, alguna cosa més hi haurà, perquè l'any passat no hi havia arena i sí bandera blava. Què està callant i ocultant el govern? Alguna cosa serà i greu per no voler-la dir.
      Una cosa li puc assegurar, i és que els servicis de la platja no estaven com tocava durant els últims mesos.

      Eliminar
  3. Si que es va dir: que era la poca qualitat de l'arena la que havia determinat la perdua. Està ben clar que la platja esta de serveis millor que l'any passat, més salvament, mes de tot però menys arena pels temporals.


    Ara els agrada que els recorden que la qualitat de l'arena vindra quan es regenere com cal la platja, i eixa regeneració depen de Costes i costes depén del govern del PP. Deducció: hem perdut la bandera per culpa del PP, la bandera blava no la tenim per la falta de gestió del govern del PP i més encara el de la Generalitat que saps que des de Tavernes a Oliva, temporal que passa, arena que s'emporta i no posen cap de remei, quan sembla que caldria fer alguna cosa en els espigons que van fer a Cullera.

    "De tota manera tampoc té massa importancia, tenim la ISO 9000 i sobren banderes" això ho va dir el PP fa uns anys en perdre-la.

    I les mesures les mateixes que l'any passat quan la van conseguir, que el PP no la tenia: fer unes novenes al Sant patro de la mar i que no envie temporals i als descreguts que oferesquen sacrifics al deu Neptú i que no ens envie temporals. Igual si li posem l'estatua de nou enmig del Passeig ho solucionem, que el tindrem agraviat.

    Estos del PPK... pues no ens divertim poc amb ells.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com sempre la culpa del pp. Aiiiiiih!!! Que tarro mes menjaaaaat!!!

      Eliminar
    2. Diu el mort al degollat. "Qui t'ha fet eixe forat"?

      Eliminar
    3. Estos del BIPARTITO...pues no ens divertim poc amb ells.

      Eliminar
    4. Quin bipartit el PPK? transfuguisme al poder!!!

      Eliminar
    5. El PP-k ja no va sol!!! Ja no nia qui els pare!!! Al Laureeens!!!!

      Eliminar
  4. Carmen encara no ha dit quins son els motius reals de la perdua de la bandera blava.
    Per si algú no se ho creu açi està el link a la nota de premsa de l'ajuntament:
    http://www.tavernes.es/index.php/noticies/100-noticies-ajuntament/1424-la-bandera-blava-en-platja-de-tavernes-es-mante-i-es-perd-la-de-la-goleta

    Carmen suposa que el motiu és la perdua d'arena. Però sol és una suposició. Ara cal que confirme el motiu. Segur que ja tenen l'informe de FEE-ADEAC i no tenen cap problema en fer-lo públic.

    En www.liniaverdatavernes.org encara diu que Tavernes te dos banderes blaves.

    ResponderEliminar