jueves, 6 de junio de 2013

I FERIA DE LA CERVEZA EN LA PLAYA


21 comentarios:

  1. Aniran regidors de Favara?

    Hi ha algun dispositiu policial especial per l'esdeveniment?

    ResponderEliminar
  2. Que no vaja el jefe de la Policia que despres pasa les hores extres i costen un dineral

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I menors mal que ja no està Gines que si no... Apaga y vamonos...

      Eliminar
    2. a Gines ara tenim que pagarli entre tots els mesos de sueldo que els teus jordi i companya li eliminaren, a part del sueldo y extres del Sr. Chofre, o siga, el doble. que t'ha paregut tio canut?

      Eliminar
  3. Violents del PP que es queden en casa i no vagen, Carmen Alario i les amigues sí, però que no facen botelló i consumisquen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fins ara els violents, els que insulten i increpen a la gent no son els del PP. Són els nacionalistes radicals, o no ho saps? Els que fan pintades en spray per ahí tampoc son els del PP, o tampoc ho saps. Carmen Alario i les amigues poden anar a fer-se una cervesa on es done la real gana. O es que creus tu que no te llibertat per a fer-ho? L'alcalde si te dret d'anar? Clar que sí, es del BLOC. Els del PP, segons un tonto com tu, no tenen dret. Ves i festeu mirar.

      Eliminar
    2. Xaval o xavala estas més mal del cap que una cabra montesa, per a tonto/a ja el tenim a tu i si no saps llegir ves a escola. Tu no tens crèdit ni trellat per a dir qui són els radicals. Et recorde que als de la PAH els dieu nazis i en Europa els han donat un premi. Els radicals poden anar vestits de trage i corbata o tindre Bocaxancla com tu i insultar fàcil.

      Eliminar
    3. A tu, xaval o xavala de les 9:17, ni cabres ni tontos, radicals son els del BLOC per ser extremistes e intransigents.

      Eliminar
  4. Es veritat. El que passa amb la regidora i les amigues ja és de risa.
    Botello amunt i avall. Fins i tot, ho puc entendre i mirar a un altre costat perquè abusen massa amb el preu dels cubates. Però que dissimulen i no ho facen tant a la vista.
    I els dels pubs.... a dos i tres euros esta bé, no?

    ResponderEliminar
  5. Xe!! Per que no te que poder anar ni l'alcalde ni ningun regidor/a de festa?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home... És que si va l'alcalde i el regidor de Favara s'entera... Pues per a que li amarguen la festa algú millor anar a casa o fer com Manolo i posar-te guardaespatlles, però els hem de pagar entre tots i l'ajuntament no està per a gastios.

      Eliminar
    2. Els cinc policies de Jordi en Pasqua també els hem de pagar entre tots i l'Ajuntament tampoc estava per a despeses. Els que anaven darrere de la galga també deixarien de fer altres feines mentres la buscaven. Sols canvia la manera en que uns i altres gestionen els nostres impostos.

      Eliminar
  6. Ja voldria el tripartit tindre una regidora com Carmen Alario. En 26 anys economista, advocada i mestra de música. Te tot el dret de divertir-se. Carmen, et tenen enveja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. També té tot el dret de passar paperets en el plenari i riures com una cria en el pati de l'escola. Expliqueu-li que un plenari no és el Salvame, que es veu no s'enterat...

      Eliminar
    2. Tu li dius cria a Carmen Alario xé? Però no veieu com es comporta JORDI? Aiiiii, ningú es veu la seua gepa

      Eliminar
    3. En l escola es pensava que estava Carmen Canet. Va dir literalment "vom no s heu portat be s acabat el ple"... què fort. No sap ni on està

      Eliminar
    4. En realitat no, no voldriem. Tenim molta gent en eixes caracteristiques en quan a edat o estudis. Pero sense ser tan infantiloides. Y a las pruebas me remito, sols nia q vore com van les risetes i paperets pel plenari...

      Eliminar
  7. De festa poden anar tots i no passa res. Quan si passa es quan l'espectacle son els propis polítics. El poc trellat d'uns i altres crec es buscat per tots per a traure rèdit polític de l'escandol. No els crec tan pocs inteligents a estos joves polítics per entrar al drap i no poder evitar armar eixos saraos.
    I es que ha fet molt de mal tant de tomate, tómbola i el salvame mentres ells creixien cara el caixó.

    ResponderEliminar