viernes, 21 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

HUÍ SÍ TROBEM I DE DEBÒ, NOTICIES LOCAS EN  LAS PROVINCIAS :


Las catas descubren piezas de rosarios y joyas en la antigua cripta, que sirvió como fosa común cuando se abandonó el poblado en el XVII 
Es referix a l'ermita de Sant Llorenç de L'Alcudiola i en el pleno es va aprovar l'aportació de per part del municipi de 10.000 euros que junt als 20.000 que aportará la Generalitat es dedicaràn a treballs en el yaciemnt descobert , en concret a fer visitable i visible el mateix, doncs la troballa es de gran importància arqueològica.    

El PP critica el pago de 1.710 euros en horas extra al jefe de la Policía Local

El concejal de Seguridad Ciudadana asegura que las retribuciones al intendente se corresponden a servicios realizados 
De este tema ja teniu informació en l'article sobre el pleno, la nota del PP i l' allau de comentaris que ha generat .  

Segons diu l'article, passarà a ser un mero ens assesor de l'alcaldía .

i sense dubte l'article que ens desperta més interés :  


La concejala Vercher avisa a la jueza de que el ejecutivo de la Vall no la considera de EU

El tribunal admite a trámite la demanda de la oposición por no votar la moción de censura contra el alcalde nacionalista 


La concejala de Tavernes de la Valldigna Karina Vercher ha solicitado la ejecutoria de las medidas cautelares que el Juzgado de lo Contencioso Administrativo dictaminó y que implicaban la reconsideración de la edil en el grupo EU del Consistorio.
Esta ejecutoria va dirigida directamente a la jueza del Contencioso Administrativo que ordenó dichas medidas, y en este sentido, según ha sabido LAS PROVINCIAS, se indica a la magistrada que el gobierno de la Vall no ha acatado las medidas que proponía (..) se haga cumplir la decisión del contencioso administrativo y se acate lo que marca el poder judicial (...) han indicado que ha sido admitida a trámite la demanda que presentaron ante la imposibilidad que tuvieron de votar la moción de censura en el pleno del 29 de mayo(...)El portavoz popular, Manolo Vidal, afirma que ambos procesos judiciales son muy rápidos, y respecto a la demanda mantiene que sería muy posible tener ya la sentencia antes del mes de agosto(...)
Doncs bé, ja tenim noves sobre el recurs judicial , vorem que passa , però que passe el més aviat possible i que tingam prompte l' estabilitat política necessaria . Però em tem que amb els contrapleits que de segur ens esperen siga quina siga la decissió judicial tal i com expossem en l'editorial, el tema va per a llarc, però que ben llarc . 
En el Levante-emv també es parla sobre este tema però no podem vore l'article en l'edició digital .


LA MEUA OPINIÓ : 

«Hay que acabar con quienes van de salvapatrias y salvamunicipios, porque con ese carácter salvador lo único que han conseguido ha sido sepultar derechos tan fundamentales como el derecho de expresión, de representación, de tutela judicial o de participación en la vida política» (Manolo Vidal, Las Provincias) .

Molt desafortunades este paraules del senyor Vidal, doncs els regidors del actual govern es supossa que, com ell, sòls estàn defenent el que creuen millor per al seu poble . 



34 comentarios:

  1. Bon dia Enrique, perdona que discrepe de la teua opinió. Vols dir que Manolo Vidal no vol lo que creu millor per al seu poble?
    Vols dir que el Govern Municipal lo que tambe vol (apart de segons tu el millor per el seu poble) no es mantindre el poder al preu que siga i mantindre els sous?
    No creus que si la justicia dona la raó al PP i a Karina es cert que s'havien vulnerat els seus drets?

    ResponderEliminar
  2. Disculpa Enric, però lo únic que ha fet objectivament la teva amiga CC és prevaricar presssumptament per aconseguir mantenir la poltrona més les gràcies que Orengo atorga a tots qui se li venen.

    ResponderEliminar
  3. Llig be, dic "supose que com ell" . I si ho supose de Manolo perque no ho tinc que suposar dels altres ?. I jo no parle de si em pareix be o mal aço o allo, sols dic el que dic i que es que eixa terminologia de acabar amb este o aquell i d, acusar de salva aço o allo perque al cap i a la fi defenen el mateix que tu , no em pareix correcte i no ajuda gens ni miqueta a calmar els anims ni la crispasio social en el poble, al reves, incita a lo contrari .

    ResponderEliminar
  4. I si no els dóna la raó?. ¿Com ens ho mengem?
    I ja seria hora que deixarem de costat a Orengo i altres que no tenen res que vore. Ja que estem en suposicions, al reves també Rus, Torro, Fabra o Castellanos li haurien donat suport a Vidal ¿O no?
    ¿que van vindre a fer tots els alcaldes del PP i l'alcalde de Gandia i el president del PP comarcal, Salvador Enguix? A fer lo mateix.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estos no entraren al despatx del Secretari a interrompre una reunio previa. Això sols ho va fer el Progre d'Orengo

      Eliminar
    2. Ademes d´Orengo també entraren Jordi, Borràs i Llum també progres com ell.

      Eliminar
  5. Van anar a donar suport al seu company Manolo, no a mandoquejar per l Ajuntament. Jo, un d ells.

    ResponderEliminar
  6. I això que te que vore amb el que estem parlant?
    Això és la versió del PP. Caldria que Carmen Canet diguera la seua publicament, perquè en el partit jo ho ha fet i si realment era una interrumpció o una manera d'ajudar-la, de trencar les coaccions del secretari. De les explicacions de Carmen es deduix que de reunió no va tindre res ni era una cosa oficial ni està en cap lloc contemplat per la llei que es faça. Això era una menjada de coco perquè Carmen deixara fer la votació i per fer-li por li digueren les consabudes acusacions de prevaricar, d'això i d'allò.
    De totes maneres, el que estaven parlant era d'una altra cosa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que parle Carmen i que, de paso, diga si l'informe que va llegir el paga ella o el paga l'Ajuntament.
      Si el paga ella em pareix perfecte però si el paga l'Ajuntament que diga que ha costat.
      Per favor que parle Carmen Canet .

      Eliminar
    2. El paga l'Ajuntament i el que ha costat s'ha dit. Busca-ho.
      El paga l'Ajuntament, com pagava els informes externs edl govern de Manolo i de Eugenio, que en feien i molts, només en els dels PAIs la darrer legislatura es van gastar 120.000 euros en informes i convenis per a fer informes sobre la bondat i excel·lencia dels PAIs, o uns 6.000 en no sé quins col·lectors. Tot això és legal. Si no ho fora, ja et pots imaginar que hauria dit el PP, pero sap que si ho diu li ho van rebatre amb tota la llista dels governs del PP.
      I amb això no estic volent dir "i tu més" sino que això es legal i està contemplat per la llei.

      Eliminar
    3. Tu saps si tot això que dius es pot fer? Saps si es legal?

      Has dit "Podia haver recurrit l'informe del Secretari i haver demanat al jutjat la no celebració del pleno. Pero ella va dir aci estic jo i ara, si la justicia creu que no ho ha fet be, tindra que assumir la seua responsabilitat. De l'altra manera haguera sigut el jutge qui haguera parat la moció, o no."

      Pregunta-ho a vore si pot ser. I si pot ser, la justicia és tan ràpida per solucionar-ho en 10 dies que hi havia per fer el ple de la moció?

      Eliminar
  7. Enrique, jo trobe molt encertades les paraules de Manolo. Carmen Canet tenia que haver fet les coses d una altra manera. Podia haver recurrit l informe del Secretari i haver demanat al jutjat la no celebració del pleno. Pero ella va dir aci estic jo i ara, si la justicia creu que no ho ha fet be, tindra que assumir la seua responsabilitat. De l altra manera haguera sigut el jutge qui haguera parat la moció, o no. No s haguera arriscat Enrique. Jo sé que la tapes perque es amiga teua. Jo segurament tambe ho faria. Et comprenc. Pero saps, que en el fondo, no ho ha fet be.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això tocava ací com a resposta. Un error meu.

      Tu saps si tot això que dius es pot fer? Saps si es legal?

      Has dit "Podia haver recurrit l'informe del Secretari i haver demanat al jutjat la no celebració del pleno. Pero ella va dir aci estic jo i ara, si la justicia creu que no ho ha fet be, tindra que assumir la seua responsabilitat. De l'altra manera haguera sigut el jutge qui haguera parat la moció, o no."

      Pregunta-ho a vore si pot ser. I si pot ser, la justicia és tan ràpida per solucionar-ho en 10 dies que hi havia per fer el ple de la moció?

      Eliminar
  8. Els informes dels Pai toca pagar-los l Ajuntament. No es un informe per a defensar un partit, o bipartit, en este cas. No te res a veure una cosa i altra. No estem tontos. Jo a Eugenio no el conec pero a Manolo si. Puc dir que es la persona mes honrada que conec. No vol dir que no puga enganyar-se en alguna cosa, clar que si, ell i qualsevol, però puc assegurar que es desviu pel poble.

    ResponderEliminar
  9. Correcte que l'informe siga legal, però si tan servei públic es consideren els polítics, per qué els informes juridics no els encomanen als tècnics o advocats de carrera en compte dels famosets privats que trauen una pasta per fer corta i pega amb l'ordinador? Crec que tot això és un abús i més en lo públic, deprés es posen les mans al cap dels informes de l'Urdangarin o dels informes dels PAI's o dels projectes de Calatrava.
    Cria fama y echate a dormir. I que pague el poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t'oblides que Jordi va dir al plenari del 6 de maig que no volia donar diners per a participación ciutadana perquè consideraba que podíen ferla els tècnics de l'ajuntament (al igual que l'informe jurídic que es van traure de la mànega). Ja et dic jo, que si tinguerem que fer la participación ciutadana amb els tècnics municipals (que tenen capacitat per això i molt més) les hores extres no ens eixirien a compte.

      Hi han diners per a informes jurídics (per salvar la caira i el sou) i per a hores extres del cap de policía, però no hi han diners per a Creu Roja i per a Càritas.

      Eliminar
  10. En l'ajuntament hi havia informes dels tècnics en contra del PAI, i en la generalitat també. Si l'ajuntament el que vol es un informe positiu, l'ha de pagar, a 120.000 euros la broma en el PAI (entre informes varios i convenis), 7.200 en l'ultim episodi

    Sense llevar-li honradesa a Manolo, perquè no el conec personalment, massa brillant no sembla ser ni estava enterat del món on viu si no veia que es tractava d'un projecte irreal, insostenible i sense futur ni base (de veres sabien que era un parc tecnològic? el futur dels joves? Amb coneixement de causa et dic que no)

    I a més, no va voler escoltar ningú que tinguera que dir algo en contra, ni ell ni Eugenio en su dia. Estàs en contra del progrés de Tavernes, et deien, no t'escolte i jo em gaste els diners que faça falta per demostrar-ho (120.000 euros). El temps posa a cadascú al seu lloc.

    I altra pregunta? Era el millor per al poble, o per a alguns? I el pitjor, eren conscients de que la resposta a la pregunta es la segona??

    Perquè jo també pense que defenia el meu poble quan estava en contra del PAI. I ahi Manolo va agafar la bandera del salvapatrias i salvamunicipios, amb el resultat que ara veiem. Només heu de vore el llibret electoral de 2007, on s'erigeixen com els únics que van a dur el progrés a Tavernes. Més aplicar-se el conte, i menys criticar. I això també va per als del bipartit, que els agrà molt el del 'i tu més', 'tu ho feies pitjor'. Que es veritat, però si el PP ho feia de 2 no vos han votat per a que ho feu de 3. Entengueu això.

    Fins que els informes dels tècnics no siguen vinculants d'alguna manera, els polítics se'ls passaran pel forro sempre, siguen PP, PSOE, Bloc, EU, PPK o tripartit. Abans ho feia el PP (exemple clar PAI, però hi ha molts altres), i ara ho fa el bipartit(tema Ginés, l'informe del secretari).

    Per cert Enrique, cada vegada tinc més clar que anem a tindre dos canvis en l'alcaldia fins a les pròximes eleccions. La moció es farà, perquè jo trobe que legal, però al final de la correguda, i vegent les sentencies del TSJ i que Karina amb quasi tota probabilitat serà declarada al final trànsfuga, tornará el bipartit per allò de l'efecte retroactiu. Menudo empastre.

    I l'última. Karina, vols que et respeten com a regidora de EU que el jutjat diu que eres (provisionalment). Tens tota la raó. D'altra banda, tu has respetat els qui et van votar? O t'oblidares d'ells la mateixa nit d'eleccions?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si fora un jutge aniria més enrere, concretament al plenari d'investidura. Amb les declaracions d'una concejal elegint a un alcalde amb amenaçes, el que faria amb carácter retroactiu seria eixe plenari. Si la regidora passa a ser no adscrita, Manolo Vidal seria investit alcalde per ser el més votat.

      Eliminar
    2. Si Karina haguera oblidat als seus votants des del primer dia continuaria en EU i Jordi dormiria la mar de tranquil...

      Eliminar
    3. Açò últim no s'ho creu ningú...ni tan sols tu ni els teus companys de PPartit ni els vostres votants.

      Eliminar
  11. I torna amb diners de Caritas i Creu Roja. ¿Perquè l'Ajuntament ha de donar diners a Creu Roja i Caritas? Té alguna obligació? NO i NO.
    Quants diners dona l'Esglesia a Caritas? 0 (zero) euros. L'esglesia de Tavenres no ha donat cap euro del seu pressupost a Caritas, més bé s'aprofita del treball de Caritas i li dona un caracter religios i damunt el polititza com vam vore en el Full Parroquial fa unes setmanes, criticant l'ajuntament i mesclant la religio i la politica i les coses terrenals.

    Amic del PP: menys demanar que l'ajuntament done a Caritas i Creu Roja, que no te cap obligació, i exigis-li al teu partit, a Rajoy i Fabra, que facen politiques socials com cal. Si ho feren, no caldria ni Creu Roja ni Caritas.
    Esta el PP fotent la societat i matant de fam a moltes families i són els primers que exigeixen diners per Caritas. Vergonya tindria jo. Més justicia social i repartiment social del benestar i menys demanar limosna per als pobres necessitats.
    Això es el PP: diners a Caritas i crear la dependencia de l'esglesia, i de rebot a traves de l'esglesia, dependencia del partit que la defensa que no es altre que el PP i es tanca el cercle.
    Demanar per Creu Roja i Caritas= demanar el vot en futur pel PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic, no soc del PP ni vote al PP ni vull que governe el PP. L'únic que dic és que qui governe ho faça com cal. Tant de criticar desde l'oposició de les hores extres del cap de policia i ara ells fan el mateix. No és pot enganyar aixi a la gent. No podem dir que anem a fer les coses bè i després fer els mateixos errors i barbaritats que els que ens van portar al desastre. No se si amb això ja et queda claret que tots els que critiquem al govern no som del PP.

      Eliminar
    2. Eixes contestacions que feu sempre suposant que el comentari ve d'algu afí al pp és per a justificar les males polítiques de Jordi i els seu govern?

      Eliminar
    3. Totalment d'acord en fer desapareixer a cultura de la caritat, però mentres ho aconseguim, que fem?
      Deixem sense pa ni sostre als necessitats?
      Lloar i recolzar totes les iniciatives sense ànim de lucre cap els necessitats, siguen religioses o no i fer des de les administracions tot el que es puga des del poble amb la dignitat suficient per al qui rep com un servei que li deu la societat només per formar part d'ella. i mentres no ho fajen els demés haurà de fer més el nostre Ajuntament. Barrejar càrites i un partit concret no fa be en solucionar el problema. Tampoc l'Ajuntament fa tot el que pot en solucionar les moltes mancances que hi ha en justícia social.

      Eliminar
    4. Crec que si tan mal concepte teniu de la esglesia i de Caritas li deureiu dir al Sr Alcalde que NO anara a les processons i aixina no es barrejaria en gent del PP.
      Eduardo B. cuant era alcalde no anava i per lo menos era consecuent en el seu ideari comuniste

      Eliminar
    5. Les noves generacions (les de tots els partits, no només les del PP) es veu que capgiren tots cap la dreta, volen fer com el PSOE o el PP, tots de centre.

      Eliminar
  12. Quines males polítiques? Jo no en veig cap a nivell general.
    L'unic que veig que a cap dels dos partits situats a l'extrem no vos sembla res bé. I el done la raó, potser no siguen del PP, perquè igual són d'eixa "esquerra", aquells que en anys mai no han obert la boca quan manava el PP i, ara a la mínima que s'esmarra el govern ja estan pegant llenya. I moltes vegades des del desconeixement perquè vore'ls on toca, ni se'ls veu.
    Només han fetes males polítiques? No han fet res de bo?
    Tu per coses puntuals, que caldria analitzar i saber millor, fas com el PP, ens vens la burra de males polítiques.
    ¿S'han donat els diners d'hores extres debades, sense fer res de treball el cap de policia? Se suposa que totes les hores estaran anotades i totes valorades i seran per treballs fets. I si s'han fet s'hauran de pagar.
    ¿Tu realment creus que eixes hores no les ha fet el cap de policia? Has parlat amb algú que et puga donar rao si s'han fet? Ara, potser el té igual, i nomes el queden amb el número, com el PP, quant allò que seria interessant preguntar seria quins treballs, tasques, reunions, ha fet per cobrar això.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs que Evarist ho haguera aclarit al plenari quan li van preguntar i no haver recurrit al "I TU MES".

      Eliminar
  13. Es que per a eixos critics, disminuir deute, fer un pressupost realista i acabar-lo ams superavit, fer un pla d'Ajust, posar reten fixe de policia en la platja, fer la vigilancia dels camps tots els policies locals, iniciar el Cantalot, reasfaltar i millorar el clavegueram del Dr. Fleming, acabar l'entrada de la platja i urbanitzar la zona de l'esglesia, posar mes hores d'atencio a l'ajunamtent per als veïns, fraccionar el pagament de l'IBI, iniciar l'escoleta del Carrer Desemparats i urbanitzar la de la platja, entre altres coses, com millorar l'oferta cultural i d'oci, tot això i coses que em deixaré, per a ells això és no fer res.
    I damunt amb un pressupost 25% menys que el del PP, sense pla Camps i Zapatero, i sense diners i amb plena crisi.
    Però això no te importancia per alguns. Ai mare, quants en governa la farina i ella fina que fina!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot lo que dius que sa fet,res que no estigera ja previst en el govern del PP i fet en dines de altres administracions que Manolo Vidal va portar a Tavernes

      Eliminar
  14. El tema no si ha fet o no ha fet les hores, es tracta de si feien falta fer-les o no. En el mes de maig no hi han activitats com falles, nadals, festes patronals, setmana santa, etc que justifiquen 1700 euros d hores extres. A la majoria de gent si li les pagaren les farien. Tin en compte que 1700 euros en hores extres es mes del que cobren de nòmina la majoria de funcionaris de l'ajuntament. Es com els 30.000 € de la cabalgata de Reis. En els temps que corren és una barbaritat. Siga el partit que siga.

    ResponderEliminar
  15. Si feien falta no ho determinaras tu, hi haurà qui ho aprove i ho determine. Eixa resposat es eixir-se'n per la tangente.
    Jo no entre si son moltes o poques, sino si d'han fet i estan perfectament controlades. Ara ací passa com tot, que soles es fa faena quan el veuen, perquè es fan en el carrer.
    Les faenes del cap son més de despatx, de reunions en l'Ajuntamentt, etc. i eixes es fan i no es veuen.

    ResponderEliminar
  16. Una barbaritat no es gastar-se 30.000 euros en una cavalcada que els xiquets i no xiquets s'ho disfruten. Una barbaritat es destrossar el passeig, fer desapareixer el pulmo verd que hi havia en el mig del poble, deixar un sequer que no aprofita per a res i damunt haver de pagar 2'4 milions d'euros a l'empresa. Ara quan l'Ajuntament els tinga que fer bons els 2'4 milions i pagar-los, vorem com els paga i que digueu els de les barbaritats.
    Una barbaritat es gastar-se 200.000 euros en un carril bici que no aprofita per a res i que de carril bici té ben poc. Una barbaritat es gastar-se 1'4 milions en les palmeres d'Herminio perque se les menge el picut roig. Una barbaritat es pagar a troianos 350.000 euros entre el 2007 i el 2011 per vigilancia.

    ResponderEliminar
  17. Totalment de acuerdo en el anonim de les 19.03 no mos feu tontos q no esteu per a donar llisons de res

    ResponderEliminar