jueves, 6 de junio de 2013

EDITORIAL : Aires frescos

Sigamos con el blog interactivo .

Hace yá unos cuantos años, el Partido Popular local inició una renovación que le dió unos muy buenos resultados, con la elección de Eugenio como Alcalde cuando dicho partido era hasta ese momento minoritario en Tavernes cuando no lo era a nivel nacional y autonómico.
Lo mismo ocurrió en el por aquel entonces Bloc, con la entrada en el consistorio de Llum i Jordi, con los resultados que todos conocemos .

El PSPV-Psoe parece querer seguir el mismo camino con la elección de Víctor Borrás como secretario local y con ello en teoría líder del partido en Tavernes y probable candidato a la alcaldía por este partido .

En Izquierda Unida se intentó lo mismo con Karina .

Hi ha algú més ?
Y vengo a sacar el tema porque me ha chocado el ver a primera plana, cuando nunca lo habíamos visto y menos en el oficioso del PP, de dos blogs locales la imagen de dos de los concejales populares actuales más nuevos en el ámbito político y además jóvenes profesionales, es decir, con los "aires" de Eugenio : ¿Casualidad ?  En uno de los blogs seguro, pero en el otro ...

Y yo lanzo las siguientes preguntas :

¿ Es la hora de nuevos aires frescos en el PP local o no lo necesitan porqué hay Manolo para rato?  .
¿ Es Borrás la persona ideal en el PSPV para recuperar lo perdido ?
¿ Sigue siendo Jordi el más capaz para seguir capitalizando el empuje de Compromís ?
¿ I en Izquierda Unida, que hay por ahí ?
¿ Hay algo más fuera de estos cuatro de siempre ?

Ustedes mismos .

Seguim amb el blog interactiu . 

Fa ja uns quants anys, el Partit Popular local va iniciar una renovació que li donà uns molt bons resultats, amb l'elecció d'Eugenio com a Alcalde quan dita partit era fins a eixe moment minoritari a Tavernes quan no ho era a nivell nacional i autonòmic. 


El mateix va ocórrer en el en aquell moment Bloc, amb l'entrada en el consistori de Llum i Jordi, amb els resultats que tots coneixem . 


El PSPV-Psoe pareix voler seguir el mateix camí amb l'elecció de Víctor Borrás com a secretari local i amb això en teoria líder del partit a Tavernes i probable candidat a l'alcaldia per este partit.  


En Esquerra Unida es va intentar el mateix amb Karina . 


I vinc a traure el tema perquè m'ha xocat el veure a primera plana, quan mai ho havíem vist i menys en l'oficiós del PP, de dos blogs locals la imatge de dos dels regidors populars actuals més nous en l'àmbit polític i a més jóvens professionals, és a dir, amb els "aires" d'Eugenio : Casualitat ? En un dels blogs segur, però en l'altre ... 


I jo llance les següents preguntes : 


És l'hora de nous aires frescos en el PP local o no ho necessiten perquè hi ha Manolo per a estona? . 

És Borrás la persona ideal en el PSPV per a recuperar el perdut ? 
Continua sent Jordi el més capaç per a continuar capitalitzant l'espenta de Compromís ? 
I en Esquerra Unida, que hi ha per ací ? 
Hi ha algo més fora d'estos quatre de sempre ? 

Vostés mateixos .

6 comentarios:

  1. Hui hi ha una interesant entrevista a Carmen Alario en el diari LEVANTE. M'extranya que no ho hages comentat, és una de les cares noves que necessita la política local. Jove, preparada i sense pels en la llegua.

    En una cosa t'equivoques. La direcció d'EU no va poder impedir, en primera instància, que Karina fora candidata. No recordes ja el tema de Candido i Encar Mifsud (esta última ara en Compromís) i el primer trencament d'EU a pocs mesos de les eleccions?

    ResponderEliminar
  2. A qui llevaran del BLOC per a posar a Encar Mifsud?
    Els historics del BLOC no la volen vore ni en pintura.
    La acusen d'haber fet competencia en les pasades eleccions i furtar-los vots per a que la posen en la llista en les properes eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eres un MENTIRÓS en majúscules, eres un MANIPULADOR de totes totes. Encar Mifsud té el seu lloc en Compromís, un molt bon lloc. Els històrics la volen amb els braços oberts per què és una xica DE CATEGORIA, ja la voldríeu els del PP. A Encar no l'acusa ningú de res, ella es presentava per Iniciativa i tenia tot el dret a fer-ho, només l'acuses tu MENTIRÓS BOCAXANCLA, que només vols crear discòrdia, però no ho aconseguiràs ni en el Bloc ni en Compromís. Nosaltres no tenim el partit dividit entre Manolistes i Eugenistes, no poses problemes on no els hi ha. MENTIRÓS!!!!

      Eliminar
    2. Xeeee, vaja maleducat que eres. Es pot contestar perfectament d'una altra forma. Mira el talant que teniu. No acepteu crítiques. O estás conmigo o contra mi. El BOCAXANCLA eres tu maleducat!!!! Que no tens arguments? o no saps ni parlar?

      Eliminar
    3. Aiiiii Encar Mifsud, ves poc a poc amb la gent del Bloc reina, sobretot si t'han donat una abraçada de benvinguda. A karina l'hi van donar al mig de la plaça i ja veus el panorama. Que tingues sort

      Eliminar
  3. Mira si la volem que la vam presentar com a Candidata de Compromis en l'executiva comarcal on va rebre tot el recolzament, el carinyo i l'apreci del col·lectiu del Bloc de Tavner, que si algú encara no ho sap es Compromís-Bloc.

    Seguim sumant pel bé del poble, pel bé de la nostra autonomia i pel bé de la gent, dels valencians i valencianes.

    A Encar, no la coneixia de res, m'ha sorpres molt gratament pel seu tarannà afable, huma i sempre amable amb tots.

    ResponderEliminar