miércoles, 26 de junio de 2013

Editorial : " DE ILLUMINATIS I DESTRELLATS "

Començar la casa per la cimentació es el que estàn , estem , fent una serie de ciutadans, davant el fort desapego que ens produixen unes opcions polítiques caduques i que sòls saben dir front a les acusacions del d'enfront de si fan o no fan, amb el consabut " I tú més " que tantes vegades hem denunciat en este blog .

Este moviment ciudatà s'expressa per diverses maneres, i una d'elles es l'existència de blogs com este en el que tots , dintres d'uns llímits de respecte i tolerància, opinem sobre els diversos temes que van sorgint dia a dia des de la nostra modesta opinió , sense més ambicions . Inclús deixem intervindre als que ens tracten malament perquè no entenen que no sigam d'uns o d'altres .

I vinc a dir-ho pels comentaris despectius que a este projecte va vertir en el dia d' ahir ú d'eixos, sempre des del covard anonimant, faltaría més , "illuminatis" que pululen per ahí . 

En concret i entre altres lindesses l'element en qüestió diu que ens seguix perquè " Que m'informe de tots els vostres destrellats i "desreflexions", polítics i aspirants a ser-ho, no significa que us accepte com a autoritats, com a guies. Ara, entenc que, curt de gambals, et puga costar de pair-ho " . 

Doncs bé, estimat desgavellat, tú coneixes eixe acudit d'un foll que anava contracorrent en l'autopista i al sentir en la radio que hi havía un foll anant contrasentit per l'autopista va dir : Ún, milsss ?   Doncs este blog va ceixent dia a dia i ha passat de ser una mera forma d'expressió d'ú al que censuraben en altres blogs quant dia coses que es fea mal l'orella, a ser-ho de moltíssima gent més, centenars a diari : Sí, inclús d'algun iluminat que altre que entra en ell per a informar-se del que diuen la resta , eixos "desgavellats i desreflexionats" que poblen esta ciutat i que açí tenen veu . 

A lo millor es que els folls no son els que majoritariament sí seguixen este blog per a informarse d'eixos destrellats i desreflexions que tu dius ... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario