sábado, 1 de junio de 2013

SEGONA SESSIÒ JORNADA BIODIVERSITAT

Tal i com vos havem anunciat en altre article , este vesprada s'ha portat a cap la segona sessiò de la I Jornada sobre Biodiversitat agraria i mercats de proximitat, on s'ha tractat sobre este darrer tema, els mercats de proximitat i les xarxes de productors i consumidors de productes ecològics . Han intervingut tres porductors , un d'ells local, i dos repressentants de xarxes de consumidors, una local i altra de Gandia, concluitnse que encara cada dia hi han més productors i consumidors, la relació per a coordinarse es complexa i els mercats de proximitat, es a dir, on els productors venen dirèctament als consumidors els seus productes, serien una solució . Desprès de l'exposició dels ponents es va obrir un interessant debat .

D'esquerre a dreta, Enrique, productor local, Santo, productor,
David, productor , biòlec i membre de Llavors d'açí, la regidora 
Carmen Canet, Xavi Català, membre del Grup Muntanya, Ana, 
coordinadora d'un xarxa local de consumidors, i Joan, idem però
de Gandía .

  
L'acte va comptar amb un nutrit grup de públic .

7 comentarios:

  1. enrique, el que es veu a la foto no és un nutrit grup de públic, de fet està molt buit. en una ocasió com aquesta, en assenyalar, si no vols dir que quasi no hi havia ningú, pots dir a soles públic atenent a l'acte ja va bé, per a ser fidels a la realitat

    ResponderEliminar
  2. Amic quin interes tens tu de la gent que anat, el fet es que estos xicots del Grup Muntanya, estan fent coses que ningú ha fet i estic segur que no hi ha cap entitat al poble que en capacitat de fer el que ells fan, celoç que eres un celoç, les jornades un extint de participació i del temes tractats......

    ResponderEliminar
  3. a mi em sembla molt bé que el grup de muntanya faça coses.i no sé per què has de pensar que sóc celós.l'ünic que li he dit a enrique és que el peu de foto estaria més correcte si ho possara d'un altra manera.potser li ho hauria d'haver dit per correu privat per a que ningü pensara.com tu has pensat,que el meu comentari anava amb mala idea.a mi estes iniciatives em semblen interessants i de fet estic segur de que amb l'ajuda dels blocs es poden donat a coneixer i q vaja més gent.si llegeixes elmeu comentari es tracta d'un consell per a ladministrador del bloc no d'una critica a l'acte.ja me adonat de que hi ha gent q utilitza els blocs per a descalificar-se uns a altres.pero eixenoes el meu cas.bona vesprada

    ResponderEliminar
  4. LA VERITAT ? HI HAVIA MÉS GENT DEL QUE PENSABEMN, TANT JO COM ELS ORGANITZADORS, SOBRE TOT EN L'INTERCANVI DE LLAVORS, TOT UN ÉXIT SEGUENT EL PRIMER ANY QUE ES FÀ .

    De fet i davant de mi, gent que passaba per la plaça va comentar que de haver-ho sabut, hagueren aportat llavors pròpies , i s'emportaren altres d'altres pobles i de La Valldigna , en este cas les que potaren Enrique Miragall i un xicot de Benifairó .

    Així que en propers anys, a acudir i gaudir dels actes, varen ser molt interessants i demostren el futur que té l'agricultura amb venda directa del productor al consumidor , amb xifres d'aument d'un 70% d' any en any .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em sembla molt interessant. sobre tot el poder intercambiar llavors.

      Eliminar
  5. No soc del Grup pero entenc que fan coses que no fa ningú, sempre que fan una activitat, sempre li s'ha recremi-na la gent que assisteix. Hi han activitats que conten en pressupostos molt elevats, exposicions, presentació de llibres i altres activitats que conten amb un numero reduït de participants, pero hi ha que fer-les, per que si....., no important el numero de participants, jo estic segur que que estes activitats organitzades l'any que ve tindran mes participació per que es el futur....., no importa el numero de gent que anat, cal seguir en este camí i recolzar a esta gent que vol fer coses açi a la Valldigna.

    ResponderEliminar
  6. Crec que no heu entes al primer comentariste. No es critica la poca o molta asistencia, sino que el text de la foto no es correpon amb el que mostra.

    Si el cometarista (que no soy jo), hagues volgut criticar, haguera dit que amb eixe peu de foto es demostra la poco imparcialitat que te Enrique, perquè veu un públic nodrid on hi han quatre gats.

    ResponderEliminar