viernes, 7 de junio de 2013

Gab. premsa Ajuntament, VARIS

Ha entrat en vigor el calendari d’estiu del Pla de Cremes a Tavernes de la Valldigna

Des del dissabte dia 1 de juny ha entrat en vigor el calendari d’estiu del Pla de Cremes de Tavernes de la Valldigna. El Consell Agrari Municipal i la Regidoria d’Agricultura estan informant de la normativa els propietaris.

El calendari d’estiu del Pla de Cremes estableix que els dies de ponent es suspendran totes les activitats i accions de crema. De fet, si apareix el vent de ponent una vegada començat el treball, s’haurà de suspendre la operació i apagar el foc.

Les cremes sols es podran realitzar els mesos de gener, febrer, març, abril, maig, juny, octubre, novembre i desembre, des de l’eixida del sol fins a 2 hores abans que es ponga. Els mesos de juliol, agost i setembre les cremes sols es faran des de l’eixida del sol fins a les 11 hores del matí.

La regidora d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes, M. Carmen Canet, fa una crida als llauradors “perquè observen la normativa del Pla de Cremes i tinguen màxima precaució. També demane a tota la ciutadania en general que, en cas de veure qualsevol foc fora de l’horari estipulat, no dubten a avisar l’Ajuntament, i així entre tots evitarem haver de lamentar possibles incendis. Tots els interessats poden demanar el calendari de cremes en les oficines del Consell Agrari o en la Policia Local”.

El foc haurà d’estar permanentment controlat i vigilat fins a dues hores després d’apagat, i abans de cremar serà necessari netejar un perímetre no inferior als dos metres. Els mesos de juny, juliol, agost i setembre sols es podrà cremar dos dies a la setmana, dilluns i dimarts, en el Racó de Joana, Ombria Alta i Baixa, Ràfol, Llenques, Terme, Cambro i Racó Xiprers, corresponents a la zona A. En la zona B, es cremarà sols dimecres i dijous, en l’Alcudiola, Racó Perrera, Racó Pardo i Massalari.

La persona que realitze les operacions de crema haurà de prendre totes les mesures que estime oportunes, i en tot moment serà el responsable dels danys que ocasione.

La Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH) de la Valldigna informa els veïns afectats els dies 10, 11 i 12 de juny

La Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH) de la Valldigna informarà tots els veïns afectats de la limitació de temps (un mes) per a al·legar clàusules abusives, arran de la nova llei aprovada.

Estaran atenent els veïns afectats els dies 10, 11 i 12 de juny, a partir de les 19 hores, en la sala del costat de la Biblioteca, en la Casa de la Cultura. La PAH de la Valldigna informa que, amb la nova llei aprovada, la 1/2013, s’estableix un límit d'un mes a partir de la publicació en el BOE per a al·legar clàusules abusives en els processos judicials oberts d'execucions hipotecàries, emparant-se en la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea del 14 de març.

Això fa que la gent afectada tinga fins al pròxim dia 16 de juny per a presentar al·legacions. Per este motiu, la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de la Valldigna convoca totes les persones interessades a acudir el dilluns dia 10, dimarts 11 o dimecres 12 de juny a la sala del costat de la Biblioteca, Casa de la Cultura, a les 19 hores, on membres de la Plataforma els ajudaran a omplir els formularis per a presentar-los dins del termini.

4 comentarios:

  1. Podries separar esta entrada en dos noticies diferents.
    Crec que és millor que les noticies estiguen separades

    ResponderEliminar
  2. Esta vist que el tripartit te diners per a lo que vol. Per aixo si que tenen diners, per anar contra els bancs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que tu vas a favor?? Qui eres?? Botín?? Com es nota que els del PP sou uns senyoritos a favor del sistema.

      Eliminar
  3. Vamos a contar mentiras larala vamos a contar mentirar larala

    Estos peperos es que no paren: que no és l'Ajuntament, que l'Ajuntament no es gasta un euro, que simplement cedeix els locals.

    I molt bé pel govern, sempre a disposició de tots els que volen fer alguna cosa pel poble. Cosa que abans no passava que problemes i entrebancs a mils, només fora una cosa que poguera xocar contra els interessos del capital o poders factics.

    No es compren esta burrera del PP de Tavernes d'estar en contra de tot el que es fa si apareix pel mig el nom "Ajuntament de Tavernes".

    ResponderEliminar