miércoles, 12 de junio de 2013

Editorial : QUI NO VA A GUANYAR

Ayer y tal como informamos comenzó un proceso judicial, uno más, contra la paralización de la moción de censura y con ello de seguro un largo tiempo de pleitos y contrapleitos entre unos y otros , pués como ya afirmé también ayer, seguro que gane quién gane, si es que en esto gana alguien, tengo mis dudas, o pierda quién pierda, se seguirá recurriendo a instancias superiores y que no acabe la legislatura mientras : No sería de extrañar tal y como va de lenta la justicia en España y más en segundas instancias .

No voy a definirme en este artículo qué será mejor para Tavernes, si que ganen unos u otros, eso cada uno como piense .

 Lo que si tengo claro es quién no va ganar y ese es el pueblo de Tavernes que no va a tener un gobierno estable e incluso puede que unos presupuestos ciertos para todo el año mientras esto dure . Y digo lo de estable no porque se tenga más o menos mayorías que le den dicha estabilidad sino porque dado que en derecho dos y dos no siempre son cuatro y menos en temas contenciosos-administrativos, mientras no haya una sentencia firma, es decir, sin posibilidad de más recursos, y con ella quede como Alcalde el que legalmente le corresponda, sea quién sea el Alcalde y sean quienes sean sus miembros de gobierno estarán "en el aire" , a la espera de que alguien no les despache en cualquier momento .

Y ello no va a ser nada bueno para Tavernes , os lo aseguro .

Así que vuelvo a preguntar : Señores Vidal, Juan, Canet y Vercher , ¿ De verdad que no hay posibilidad de que solucionen esto ustedes de otra forma que no sea la judicial y doten con ello a Tavernes de un gobierno
estable con unos presupuestos seguros ? ¿ Primarán más los intereses, de unos y de otros, sobre el bien común ? . 

En momentos de crisis y Tavernes en estos momentos tiene varias además de la política ( sólo hay que ver las últimas noticias sobre un posible cierre definitivo de Federico Giner y las cifras de Cáritas y Cruz Roja locales ) , políticos con grandes miras han sabido llegar a acuerdos y gobernar en conjunción de formas varias , dejando de lado los intereses particulares y en aras del bién común : ¿ No serán ustedes de esos ? .

Tengan por seguro que si sí lo fueran las urnas se lo agradecerán , a cada uno conforme las fuerzas que a su alrededor consiga reunir, pero en caso contrario tengan por seguro que les castigarán, a unos y a otros, aquí no todos son tan buenos ni todos tan malos, el que esté libre de pecado que tire la primera piedra .

Pero me temo no se tirará ninguna ni veremos un solución pactada que acabe con todo este embrollo .

Y a pagarla mientras .... CAPARROTA , en este caso los ciudadanos de Tavernes .

Ahir i tal com informem va començar un procés judicial, un més, contra la paralització de la moció de censura i amb això d'assegurança un llarg temps de pleits i contrapleits entre els uns i els altres  perquè com ja vaig afirmar també ahir, segur que guanye qui guanye, si és que en açò guanya algú, tinc els meus dubtes, o perda qui perda, es continuarà recorrent a instàncies superiors i que no acabe la legislatura mentres : No seria d'estranyar tal com va de lenta la justícia a Espanya i més en segones instàncies . 

No vaig a definir-me en este article què serà millor per a Tavernes, si que guanyen uns o altres, això cada un com pense . 


El que si tinc clar és qui no va guanyar i eixe és el poble de Tavernes que no tindrà un govern estable i inclús potser uns pressupostos certs per a tot l'any mentres açò dure. I dic això d'estable no perquè es tinga més o menys majories que li donen la dita estabilitat sinó perquè atés que en dret dos i dos no sempre són quatre i menys en temes contenciosos-administratius, mentres no hi haja una sentència firma, és a dir, sense possibilitat de més recursos, i amb ella quede com a Alcalde el que legalment li corresponga, siga qui siga l'Alcalde i siguen els que siguen els seus membres de govern estaran "en l'aire" , a l'espera que algú no els despatxe en qualsevol moment . 


I això no serà gens bo per a Tavernes , vos ho assegure . 


Així que torne a preguntar : Senyors Vidal, Juan, Canet i Vercher , De veritat que no hi ha possibilitat que solucionen açò vostés d'una altra forma que no siga la judicial i doten amb això a Tavernes d'un govern estable amb uns pressupostos segurs ? Primaran més els interessos, d'uns i d'altres, sobre el bé comú ? .


En moments de crisi i Tavernes en estos moments té diverses a més de la política (només cal veure les últimes notícies sobre un possible tancament definitiu de Federico Giner i les xifres de Cáritas i Creu Roja locals) , polítics amb grans mires han sabut arribar a acords i governar en conjunció de formes diverses , deixant de costat els interessos particulars i a fi del bé comú : No seran vostés d'eixos ? . 


Tinguen per segur que si sí ho foren les urnes li l'agrairan , a cada un conforme les forces que al seu voltant aconseguisca reunir, però en cas contrari tinguen per segur que els castigaran, a uns i a altres, ací no tots són tan bons ni tots tan roïns, el que estiga lliure de pecat que tire la primera pedra . 


Però em tem no es tirarà cap ni veurem un solució pactada que acabe amb tot este embull .


I a pagarla menters tant ... CAPARROTA, en este cas els ciutadans de Tavernes .

35 comentarios:

  1. A vore Enrique estic fart de vore't demanar en els teus escrits solucions. Hui dius que no vorem cap solució i sempre uses arguments semblants, si els uns i els altres i no donen solucions.

    Se suposa, després de dir això i tantes vegades com ho has dit, que tu tens pensat les teues solucions, sino no es compren eixe interés en les solucions dels demés.
    Com persona que està al mig i no has amagat el teu interes en potenciar una opció del mig (qui anira de cap ja es vora, has dit) pense que es hora de deixar de marejar la perdiu com se diu i que ens digues les teues solucions:
    Volem saber les teues solucions contra el paro, les solucions per tindre 5 milions més gastadors en el pressupost com abans i en que es dedicaran, solucions per a la crisi agricola i industrial del poble, solucions per a Creu Roja i Caritas que tu comentes (no crec que un local es solucione res), solucions per l'estabilitat política i tot el demés.
    Mullat ja d'una o deixa de donar la monserga en que si es donen o no es donen, si n'hi ha o no hi ha.
    Dis-nos les teues idees, les teues solucions i les podrem debatir aci mateix. I no val a dir jo no sóc polític, perquè polític no es només el que es regidor. Hi ha molta manera de fer "politica", eixa paraula derivada de "polis", i prendre-ho en el sentit original.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. " O deixa de donar la monserga " : Estimat comentariste, ningú t'obliga a llegir este blog , pel que si tant el molestem ja saps, hi han altres blogs on es supossa si doneu (perdò, donen ) eixes solucions que demanes . Per la meua part , vaig a seguir en la meua línea doncs de moment no ens va res mal, sòls tens que vore la l'inea ascendent del blog (ahir quasi mil lectors )el que vol dir que a la resta de lectors si trobem en ell resposta .

      Així que tú mateix , les meues solucions quant vinguen les eleccions i si em pressente o decidisc apoiar a algú : No prometer el que no se si vaig a poder complir i sòls prometer que sobre la marxa anirem solucionant el que vaja sortint, pero això sí, amb honradesa i equitat i sense boatos de cara a la galería .

      Eliminar
    2. Enrique no sóc el primer comentarista, però saps que et dic: QUE NO TENS RAÓ i parlar per parlar són monsergues. Implicat i digues tu que faries, saps que passa? Que 25 anys en política i no tens ni idea...

      Eliminar
    3. Doncs per això vos tenim a vosaltres , els "iluminatis" , per a que ens guieu per la senda de la raò ...

      Eliminar
  2. En quant al comentarit que s' acava de fer per a que enrique es mulle donant solucions, i que no critique tant, ell ja dona les seus propostes a qui el vol escoltar, el que passa es que no sabem comparar entre "oir y escuchar".
    Gracies per escoltar les meues paraules.

    ResponderEliminar
  3. Tens tota la raó, però crec que hauries d'afegir que: Fins i tot acceptant algunes de les mentides de JJ és ell qui trenca el seu govern. És JJ qui decideix quedar en minoria, és JJ qui decideix tirar en davant un pressupost que sap que no va a ser votat.

    Tota la seva excusa, segons ells, és no cedir a la negociació (xantatge diu ell) d'una partida de 23000 euros IVA inclòs per a participació ciutadana (30000 diu ell). Això és fals ja que hi havia més desacord de fons en el pressupost però fins i tot si fora cert el seu fals argument encara s'enten menys per que decideix trencar el seu govern (una partida de 30.000 euros?). Respecte d'algunes calumnies vertides pel Bloc, recordar que la regidora de contractació és Llum.

    En política quan u pren una decisió d'aquest tipus i no la vol o no la pot reconduir... docs dimiteix. Però no. JJ s'aferra al càrrec amb l'esperpèntica actuació de CC. Eixa és la veritat.

    JJ dirà que Karina és una trànsfuga però si no obeir a Bononat és ser trànsfuga, Karina ja era trànsfuga durant molts mesos al seu govern.

    Encara que a base de mentires JJ ha pogut convencer alguns vallers, els que sabem un poc de política entenem qui és el responsable polític de la situació actual i tú, Estruch també ho hauries de saber.

    ResponderEliminar
  4. Un apunt als comentaris d'Estruch. Estruch no obvlides que en TAvernes hi ha una majoria amplisima a favor del PP (8 regidors) i una majoria suficient a favor d'un govern estable a Tavernes.

    Que gràcies a que Carmen Canet haja prevaricat per a mantenir la seva poltrona d'urbanisme i a saber què coses més, JJ tinga un govern en minoria. Això ha estat per decisió de Bononat, JJ i Orengo de mantenir el poder siga com siga.

    En resum, Estruch no deuries d'obviar que a Tavernes hi ha una majoria que pot tirar en davant el poble (millor o pitjor que la que hi havia, això ja es veurà). Però aquesta majoria no pot governar per dicisió de Carmen Canet.

    ResponderEliminar
  5. Manipula, manipula... qua algo sempre quedarà. O bé parles d'oïdes i no tens ni idea, o bé parles manipulant a cosa feta. Karina volia fer-li el caldo gros al PP des del primer dia, per això tanta llantina i tant de plor, per què al final va tindre que fer el que volia EU. I com va seguir com va seguir, l'expulsaren i amb els 800 vots d'un partit que no la vol, ha intentat donar l'alcaldia al PP, a cas volia la gent d'EU que governara Manolo Vidal? Això és ser una trànsfuga!! Com parles de dimitir? Com t'atrevixes a usar eixa paraula? Eugenio va dir: si passa l'alta tensió jo dimitisc!! Encara estem esperant, i per l'únic lloc que no va enterrada és per Tavernes. Ha dimitit Manolo Vidal per arruinar el poble?? No! Com ha premi l'han fet assessor... Assessor de la ruïna... Que Jordi Juan ha dit mentides?? Per això crida a tot el poble a la casa de la cultura per a dir mentires, veritat? Meeeeeecccc!!!!! no t'ho creus ni borratxo, per què mira per a on, el PP mai ha dit esta boca és mia en eixes convocatòries a la casa de la cultura. Política és tindre principis i ideari, i no perdre-les per xantatge, vosaltres heu venut al vostre poble, pel vostre propi benefici. I ara que la gent ho sap, no vos ho perdonarà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor anònim de les 10:50 no s'altere, no cal alterarse per raonar. Li faria una primera pregunta, ¿Volia la gent d'EU que governara Jordi Juan? Si es aixi perque no votaren a Jordi Juan? El principal problema que tenen vostes es el pensar que Karina roba els 800 vots d'EU si pacta en Manolo Vidal pero no si pacta en Jordi Juan, els votants d'EU donaren el seu vot a Karina com els del PSPV li donaren a Carme Canet ni uns ni els altres li votaren a Jordi Juan, i eren lliures de votar qualsevol candidatura. Torne a dir el que ja sa dit a este Blog alguna vegada, l'unic que pot questionar EU es si no varen encertar al elegir a Karina com a cap de llista, pero vullgam o no era el cap de llista i va ser elegida.

      Eliminar
    2. Estem d'acord. Però ací hi ha un fet; Karina preten (i pretenia)utilitzar els 800 vots en contra del que vol (i volia EUPV, amb qui ella ha anat a les llistes.

      Si formes part d'un col·lectiu (partit polític en este cas) i no estàs d'acord amb la resta, per molta raó que pugues o pogueres tindre, el més coherent es abandonar, i no utilitzar allò que t'ha reportat anar com a primer en unes llistes (es a dir, l'acta de regidora) per fer el contrari del que vol el teu partit.

      I la gent votant d'EU que prefereix? Governar ells, com tothom. I en el cas que no? En la seua àmplia majoria, prefereixen que governe JJ a Manolo Vidal.

      Eliminar
    3. Bo es que estem d'acord en algo. Ja es un bon començament.
      Desgraciadament la llei otorga l'acta de regidor a la persona y no a la formació politica. Hasta ahi estem tots en igualtat, el problema mentres estiga vigente eixa llei, es que hi ha que tindre molta cura al elegir als candidats. Tots sabem que al nostre poble no es facil omplir una llista de candidats, hi han molts per als primers llocs, pero pocs per acabar la llista. Altre problema manifest es que qui realment mana o te el poder en algunes formacions, no está en la llista.
      Tot aço no passaria si el cap de llista de EU haguera segut el Sr. Eduardo o el cap de llista del Bloc haguera segut el Sr. Jaume o el Sr. Perfecto o el del PSPV el Sr. Orengo
      El Sr Boronat si haguera segut elegit (jo crec que no i ho sap) haguera pactat el que haguera vollgut igual que fara Karina.
      Es complicat, una vegada mes hi ha una gran distancia entre lo just i lo legal. Pero les regles del joc son les que son, iguals per a tots, i no per aixo bones o roins.

      Eliminar
  6. Saps lo que et dic Enrique? Que preferisc 1000 voltes un govern sense majoria absoluta (o com tu dius:inestable) que treballe pel poble i vaja poc a poc traent-lo de la ruina, que un estable (amb majoria absoluta, tant t'agraden els sistemes totalitaris?) que només ha servit per arruinar el poble i deixar-lo sense indústria, sense serveis, sense platja de qualitat i abocat a convertir-se en un poble de tercera... I ho han pogut fer davant de tots sense que ningú poguera fer-ne res, per que eren "estables". Això és el que tu vols Enrique? Mira 16 anys d'estabilitat per a que han servit. No hi ha informe a favor d'intervenció? no va dir el propi Manolo vidal que els pressupostos eren técnicament perfectes? doncs que els aproven! Per què no ho fan? primera: no ho han fet ells, segona: no es pot coincidir en tot i tu preferixes dotar econòmicament més unes coses que altres, però el gros de l'assumpte està claríssim i tercera: no ho han fet ells. El poble, i més en en época en qué estem, posarà a cadascú al seu lloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo també , no tingues dubte, perquè els majories absolutes fan que el que mane es pens que es "el rei del mambo" i es bò que algú puga parar-li els peus . Sòls hi ha que vore al Aznar dialogant quant depenía de altres i al Aznar prepotent quant tingué majoría absoluta. El problema es quant els altres socis necesaris sòls arrimen cap a casa , per això estic convençut i lluite per a que Espanya en general i la Comunitat Valenciana i Tavernes més en concret, tinguen un partit digenm-li bisagra que modere als extrems.

      Per això governs estables sí però si pot ser sense majoríes absolutes , estic d'acros amb tú .

      Eliminar
    2. Ahora resulta que despues de 5 legislaturas(20 años) ganando las elecciones el Partido Popular todo lo han hecho muy mal,que son responsables de todos los males de nuestro pueblo.Pues eso es lo mismo que decirle a la gente que son unos analfabetos y que no saben ni votar.
      Hay que tener respeto con todos los que han votado al PP estos años , lo contrario es FASCISMÓ

      Eliminar
    3. lo contrario es fascismo? lo que yo no entiendo es cómo se pueden decir barbaridades así, pero tú sabes lo que es el fascismo.

      hay que respetar a las personas que votan al PP, y también hay que preguntarse por qué muchas personas que le votan no se atreven a decirlo, por qué si les parece tan bueno no reconocen que le votan.

      si fuera por lo que dice la gente las elecciones estarían amañadas

      y sin embargo, no lo están

      yo tengo respeto a la gente que vota al PP y pienso que ha sido una mala elección, pienso que mucha gente vota lo mismo pase lo que pase

      respeto a esas personas, y al mismo tiempo me sorprende que sigan votando a un partido que ha hecho tanto daño

      y en cualquier caso, a mí, que no he votado al pp, sí que me parece que hay personas que no han sabido votar. a mí, señor, me ha gobernado un gobierno que yo no quería, y yo, señor, tengo todo el derecho a decir lo que pienso, y puedo pensar que votar al pp es una barbaridad sin faltarle el respeto a nadie, porque lo que yo critico es una opción política y no a una persona

      y los fascimos y los nazismos y las palabras altisonantes hay que saber utilizarlas, el fascimo es algo muy grave, y usted falta al respeto acusando de fascistas a las personas que no piensan como usted



      Eliminar
    4. Has tardat en donar-te compte de les coses!!! Ja era hora... Ací l'únic fascista que hi ha eres tu, per tractar d'analfabets a la gent del poble, i Manolo Vidal que estava en primera línia per a que no llevaren l'estatua de Franco de la plaça de l'ajuntament de València... La gent no és analfabeta, no té culpa de que gent sense escrúpols com vosaltres els enganyaren amb promeses que no heu complit.

      Eliminar
    5. Com portar la estació a Borderia?
      Com fer la ciutat de l'esport?
      Per mes que vullgau el rencor es lo que vos meneja i aixina no aneu a cap lloc.
      Per cert,saps si Manolo Vidal tambe va matar a Kennedy?

      Eliminar
    6. Clar que cal fer tot això. I més, i obrir la piscina i pagar el parquing.

      Pero la casa es fa començant pels fonaments i no per les teulades, i quan tots pensavem que despres de 12 anys del "glorioso" imperio ( perdó vull dir majoria absoluta, del PP), estaven fets els fonaments, ens enterem que ni fonamentss, ni tan sol han comprat el solar per fer la casa.

      Per tant, anem a fer fonaments i comprar el solar, és a dir, a sanejar l'Ajunament i després ja vindrà el demés.

      I seria interessant que depréngures a llegir: Portar l'estació si el projecte de RENFE o ADIF d'ampliació de la linia del tren contemplava una nova linia.

      Segon, fer la ciutat de l'Esport remodelant l'espai que hi ha ara dedicat a l'esport i comprat superficies al voltant per altres necessitats.

      I tornem al principi: Si encara no hi ha fonaments ( perquè el PPK no els va fer) com vols que posem la teulada a la casa?

      Eliminar
  7. si estar al mig només servix per a criticar a tots i no aportar res, me'n vaig del teu mig Enrique.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Demà tens una editorial en la que em mulle i de calent en política nacional però amb reminiscences locals .

      En política local de moment, observar , prendre nota i anar traguent conclusions, altra cosa no sería convenient com administrador d'un blog que vol ser la veu de tots, i pel tant objectiu i neutral, no creus ? .

      Tin per segur que el dia , si es que arriva, en que decidisca donar un pas endavant i entrar en política activa em definiré però que ben definit . Però en eixe moment este blog es tancarà o cambiarà previ clar avís, de caire i deixarà eixa neutralitat per a defendre el que pense , a pit obert i sense amagar-se .

      Però mentres tant entengau que dec de mantindre, i mire que em costa i moltes vegades així i tot se me veu el rabo, i em porta crítiques com la teua, la neutralitat i objectivitat de que sempre he fet gal.la . Lo contrari sería fer com altres blogs locals de tendència de sobra coneguda i pedríem " la grácia ", eixa que ens fa creixer dia a dia , no creus ? .

      Eliminar
    2. No sé Enrique, no sé... Jo crec que cal alabar a qui ho fa mal, siga qui sigua, i fiscalitzar a qui no ho faça bé, siga qui siga.

      Eliminar
  8. Efectivament, en 12 anys ho haveu fet mal. REmadadament mal.

    Dis-me quina cosa heu fet en els darrers 12 anys que no siga:
    - Posar l'alta tensio
    - Paralitzar els poligons industrials
    - Tirar per terra l'agricultura amb l'escusa del PAI
    - Cobrar les plusvalues del sector Marenys 2A i no fer res de profit amb elles.
    - Pujar la contribució. Encara estem pagant la vostra pujada per moltes coses que digueu. Fereu una aprovament per 10 anys, fins 2016
    - Furtar, si FURTAR, el canon de l'aigua a les corporaciones entre el 2011 i el 2026
    - Gastar-se 1'5 milions en palmeres i un parell de centenars de mils en troianos.
    - Callar davant la duplicació de la linia d'alta tensió que ara es fa
    - Paralitzat tots els sectors de la platja
    - Fer l'empastra del Vergeret i no donar-li solució
    - Presentar en el 2004 el projecte de la circumval·lació i no fer res mes.
    - Presentar en el 2004 el projecte del Cantalot i no fer res mes. Bueno si, gastar-se 20.000 euros menejant la terra i engannyar a la gent.
    - Cobrar 3.000 euros nets al mes l'alcalde i 2.500 nets Amparito i 1.500 Lluisa i Ribis per no fer res per al poble.
    - llevar-li Salvament i Socorrisme a la Creu Roja per donar-la a una empresa de fora. QUE AIXÒ SEMPRE HO OBLIDEU
    - Destrossar el centre del poble eliminant el Passeig per fer un sequer
    - Fer un aparcament que costara al poble 2'4 milions
    - Fer una piscina a una UTE d'amics i contra tots els informes. Vorem, vorem el que ens costa: 2'5 milions mes?

    I si es va fer alguna cosa la primera legislatura: Inici Casa Cultura, Enllumenat Camp de Fubtol, Poligon el Pla, Inici del pavello cobert i de l'Ajuntament OH! casualitat! son obres de la legislatura amb el Govern PPO-Bloc i on Esports i Urbanisme no ho duia el PP sino Nyau i Miquel Bononat. Per això es van fer. Segur que si haguera dut, i vist el que hem vist després, no havereu fet res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ves festeu mirar..... Lo teu es greu. Tu si que eres d extrema esquerre. Un radical

      Eliminar
    2. Ja li he dit antes que no s'altere.
      Hi han prou coses que han fet els governes del PP i venen al meu cap de repent:
      La ampliació i millora dels Col.lectors de pluvials, que com estan baix terra no es veuen.
      Acabar la Casa de la Cultura que va iniciar el govern del PSPV i despues de duplicar el presupost sols tenia la estructura
      Biblioteca municipal
      Casa de la Musica
      Centre de Salut
      Pavello Cobert
      Camp de gespa artificial
      Camps del Vergeret
      Ampliacions al Cementiri
      Reforma i millora del Mercat Municipal
      Avinguda de la Platja
      Carretera de la Platja
      Millores en accesos i rotondes
      Asfaltat i millora de paviments al centre del poble
      Adequacions del Pla d'accesibilitat
      Edifici del Braç treballador
      IES La Valldigna
      Acabament Passeig Colon
      i moltes mes que no em venen al cap ara......
      Disme'n nomes UNA que haja fet el Tripartit en dos anys. UNA NOMES

      Eliminar
    3. Se lo repito,5 elecciones ganando y ustedes no se quieren bajar del burro.
      Que ustedes hablen de la piscina es chocante ,cuando la paralizaron en los tribunales y años despues perdieron el juicio.O sea igual como les va a pasar ahora en el tema de la mocion

      Eliminar
    4. A l'anonim de les 17:19, ves i mirat lo dels jutjats de la piscina que acabes de clavar la pata fins el fons, parleu de lo que vos dicten els capitosts del PP local i no s'entereu de res. Ves i enterat bé, ves...

      Eliminar
    5. Anonim de les 17:19
      Matxo, ni p.i. del que dius.
      La piscina no la va paralitzar ningú ni es va fer cap recurs contra la piscina. Ves i enterat. Es va recorrer contra la decisió de vendre la caserna de la guardia civil. Menuda menjada de tarro vos fan els dirigents del PP.

      - Biblioteca municipal. Dins del Projecte Casa de la Cultura etapa de govern PP-Bloc. REgidor Obres Miquel Bononat
      - Casa de la Musica El PSOE alcalde José Escrihuela
      - Centre de Salut El PSOE alcalde José Escrihuela
      - Pavello Cobert Govern PP-Bloc. Regidor el Nyau.
      - Camps del Vergeret Millora i adequacio govern PP-Bloc. Regidor Nyau
      - Reforma i millora del Mercat Municipal. Govern PP-Bloc regidor M. Bononad.
      - Edifici del Braç treballador Compra pel Govern PP-Bloc i regidor M. Bononat. Després normal es fa tot el demés
      - IES La Valldigna Projecte del PP-Bloc regidor M. Bonanad. El PP el va paralitzar durant anys i després
      - Acabament Passeig Colon. Projecte i inici de les obres govern PP-Bloc regidor M. Bononad
      - Col·lectors. Projectes i primeres obres iniciats govern PP-Bloc regidor M. Bononad (els primers es feren eixa legislatura encara Carrer Faralo i Carrer Figueretes)
      I una que no has dit es el nou Ajuntament que fa el projecte i inicia el govern PP-Bloc regidor d'obres M. Bononat.

      I jo si que te'n dic una que haja fet el govern actual: apartar del govern al PP abans que ho acabara de cremar tot. Eixa es una obra excelsa, sublim i damunt de caritat cara a tots els vallers.

      Respecte a les obres anteriors com supose que tu ni te'n recordaràs perquè series molt menut, pots anar a l'Ajuntament i demanar els expedients d'elles. I t'emportaràs alguns sorpresa que altra quan t'assabentes que els regidors del Bloc tenien les competencies delegades del Sr. Eugenio Pérez, és a dir, manaven en la seua regidoria, encara que i perquè no t'espantes el diré totes eixes obres estaven votades a favor pel PP en els plens.

      I més cosetes: el PP no estava a favor ni d'acabar la Casa de la Cultura ni de fer el Pavelló Cobert. De fet, el regidor Josep Clar, conegut com a Nyau, va arribar a presentar la dimissió quan en una reunió-esmorzar de executiva dels dos partits per a determinar les inversions del darrer any, el PP volia canviar eixa obra per una altra. I no m'ho ha contat ningú, estava davant.

      Massa menjada de coco porteu alguns.

      Eliminar
    6. Els vots en les ultimes 5 eleccions diuen tot el contrari,segurament es aixo el que no podeu asumir i respectar

      Eliminar
  9. Enrique de neutralitat i objectivitat res de res. Sempre has tingut mes la vista a la dreta. Ni centre, ni mig ni res. Que tu ho digues, no vol dir que siga veritat i sempre que "has jugat" politicament, tot el mon ha vist que ho has fet amb partits de clara voluntat de dreta. I com diu la meua iaia: la raça, raceja.
    Que no passa res!! El PPK està a l'extrema dreta. Potser quan dius que eres del mig es que el compares amb ells.

    ResponderEliminar
  10. La dona de cert cap de policia també era dreta regionalista, com Enrique, i ara defen furibundament el progressisme nacionalista. Que Enrique te menys dret que ella d'haver evolucionat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando13 de junio de 2013, 8:32

      Efectívament, Karl, però vull aclarir-vos la cosa :

      Dins de Unió Valenciana sempre ha existit un sector, majoritariament jove, nacionalista diguem-li no fusterià, que desde dins hem lluitarem per que este sentiment prevalisquera sobre el "regionalisme" oficial del partit .

      De fet, en la darrera assemblea a la que assistirem i participarem actívamnet, ella més que jo, abdós, celebrada en Gandia a final dels anys 90 o principis del 2000 , no ho recorde bé, es modificaren els estatuts i es va reconeixer el partit com a nacionalita. Per aquell entonces el pressident ja no era Lizondo sino Villalba .

      Però després comenzà la guerra entre els inmobilistes Lizondistes i els que volíem evolucionar ,i la debacle del partit després d'unes eleccions autonómiques en que desapareguerem de les Corts, dimití Villalba i assumí el mando Chiquillo, el penúltim traïdor al partit (el últim de moment ha segut el actual pressident d'UV ) que es va vendre al PP .

      A partir d' ahí un sector del partit encapselat per Carles Choví decidirem eixir-nos i entre ells Lucía i jo, aquella per entonces regidora local, d'este i es va fundar Opció Nacionalista Valenciana, actualment i després de coalligar-se amb Esquerra Nacionalista Valenciana, part de la coalició denominada UnitsxValència . De fet Lucía cambiá la denominació del grup al que perteneixía en l'ajunatment de UV a ONV i va participar actívament tant en la fundació com en el posterior desenvolupament del partit, el qual era i es neta i clarament un partit nacionalista el qual aceptà la normativa de la AVL com a única vigent, i en quant a signes d'itenditat es remitix als que marca l'Estatut .

      No se fins a quant Lucía però jo vaig seguir perteneixent a eixe partit fins a que en pegà la venà i vaig entrar en UPyD . En estos moments soc simpatizant de UxValència i estic seguint de prop la constitució d'una alternativa promoguda per Choví, Villalaba i altres denominada Centre Democràtic Valencià que preten implantar una força d'estricta obediència valenciana però sense centrar-se tant en el nacionalisme actiu , amb l'objectiu de que hi hasga una alternativa "centrista" , progressista i alternativa als de sempre en l'àmbit de la nació valenciana, com denomina este partit a la nostra Comunitat .

      Així que no vos extranye tant el pas de Lucía cap a un nacionalisme més marcat i que jo em definisca aixi o aixà .

      Una data com a curiositat : Quant cantem l'himne regional, per a nosaltres nacional, sabeu com el començem : " Junts baix els plecs de la nostra senyera, tots a una veu ..." i continuem " Pas a la nació que avança en marxa triomfal " i l'acabem cridant "Glòria a la patria ... valenciana " .

      Així que a partir d'ací, Enrique Estruch com a tal i no com administrador, com a este neutralitat, de Quadern, m'he definit .

      Eliminar
  11. Anem a vore. El objectiu del Govern (Bloc+PSOE) és fer-ho un poc millor que el PP?

    Ho dic perquè les justificacions que és fan a certs "atac´s" al govern son del tipus: "Pues Manolo encara cobrava més" "Ells tampoc van cumplir el seu programa electoeal" "Ells tambè van donar contractes a empreses de fora", ... etc.

    Total, que en fer-ho un poc millor que el PP ens sobra, ja que sempre tindrem l'excusa de que ells ho han fet pitjor.

    Si que estem apanyats!!

    ResponderEliminar
  12. Discrepe. Cal recordar el passat, primer per no caure en els mateixos errors i segons perquè servisca com impuls del que no s'ha de fer.
    I com la memòria en este poble sembla ser mes curta que la manega d'un xaleco i passem de fer una manifestació de 5.000 contra l'alta tensió a votar 5.000 el partit que la posa, està bé que es recorde.
    I jo no veig que es justique res, sino que eixes respostes es donen front a critiques del PPK sense trellat i fetes oblidant les seues barrabassades. Potser per això cal que els les recordem.

    ResponderEliminar
  13. No, no i no, t'equivoques intencionadament, quan ni el de les 18:18 ni molts altres en som ni per asomo del PPK, i quan critiquem el govern actual ho fem precisament recordant-nos d'eixes barrabassades de que parles perquè no s'els torne ocórrer ni repetir-les ni imitar-les, les tenim mes avorrides que tu i per això no les permetrem ni a xicoteta escala.
    Cal que sigues honrat i autocrític, altra cosa porta a mes del mateix.

    ResponderEliminar