viernes, 21 de junio de 2013

PROPOSTA AL PLENARI

Acabe de fer arrivar a l'alcaldia i a la regiduría de turisme la següent proposta :  

Davant les notices aparegudes en la premsa sobre que el curs escolar a partir de l'any 2014 començarà el 1 de Setembre amb les repercusions negatives que això comportarà per al turisme en platges com la nostra, davant una temporada que de per sí es a cada vegada es més curta , propose que l' ajuntament en pleno  aprove una declaració en contra de dita messura  . 

Que vos pareix el tema ? 

Cregueu com jo que dita messura repercutiría negatívament en el turisme local ? 

                           Signat, Enrique Estruch i Ferrando

16 comentarios:

  1. Que les idees no sols les tenen els bombers.

    ResponderEliminar
  2. Em pareix una proposta molt bona.

    ResponderEliminar
  3. Jo això ho considere una proposta sense cap i peus i on el PP només busca el populisme barato i electoralisme cara al 2015 fent una equació del tipus:
    més treball del professorat=més exit escolar (no oblideu que els valencians estem entre els de la cua)

    i com que han estat anys i anys matxacant lo roins i lo poc que treballen i les vacacions que tenen els professor, al final la gent s'ho creu i es pense que més dies de treball són la solució. Per cert, el professorat espanyol està entre els que més hores lectives treballa durant el curs escolar d'entre els professors d'Europa. Això normalment s'amaga.

    Està clar que ningu no entra a considerar qualitat de les infraestructures, dotacions de classes, formació permanent del professorat, introducció a noves tecnologies, mitjans de tot tipus i moderns ( no oblideu que els alumnes valencians són els únics espanyols que no disposen d'ordinador personal perque, com deia el PP, això feia mal a la vista), i un llarg etcetera de metologia que se n'ix del que se suposa ha de ser un comentari.
    Per tant eixa proposta la considere una burla, com una burla ha estat la jornada unica i que de vora cent peticions la Conselleria n'ha concedit 9 en tota la comunitat.

    Al PP li importa un rave l'ensenyament public. Només vol concertada i si pot ser religiosa millor i ara donar terrenys a la iniciativa educativa privada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els professors i Mestres son funcionaris i com a tals haurien de ser tots iguals. No pot ser que existisquen uns funcionaris que tinguen més vacances que altres.

      Els professors com a mínim tenen les següents dies de vacances i festius (parle de Valencia):
      - Mig mes de Juliol i tot Agost. (45 dies) VACANCES
      - Nadal. (14 dies) FESTIU
      - Falles. (4 dies) FESTIU
      - Pasqua. (12 dies) FESTIU
      Total: 45 dies de vacances i 30 festius (sense contar 9 d'octubre, ponts de la constitució i dia del Pilar, dia 1 de maig ...)

      A més, ara els volen fer que donen clases de reforç al mes de juliol (mes que están cobran senceret i que sols van a fer 4 coses). I a mi em pareix bè ja que si el meu fill suspén, no he de gastar-me els diners en clases particulars si ja ho tinc pagat dels meus impostos.

      La vida de mestre i profesor és molt cómoda, llevat dels inicis que pegues més bacs que Sete Givernau. Molts d'ells han treballat poc o gens al sector privat i per tant no poden comparar. Ja els ho dic jo que si van al sector privat, tornarien corrent a la docència. A més, al sector privat hi ha molta competencia i es podrien trovar a persones molt més joves que ells molt mes formades que ells (llicenciatures, màsters, nivells de B2 i C1 en diferents idiomas de la UE, ... etc).

      Així que jo d'ells, em dedicaría a treballar i a resar per a que no camvie la cosa a pitjor.

      Eliminar
    2. totalment d'acord. els mestres tenen mes vacances que ningú. No se de que es queixen. Per cert sempre solen dir que son d'esquerres. pero la igualtat que prediquen no se la volen aplicar.

      Eliminar
  4. la temporada d'estiu per als hostalers s'acaba en agost, quan s'en van els madrilenys. Sí cada vegada n'hi ha menys, però si qui té que aguantar la platja són els propis vallers...No ho veig amb tanta incidència com diu Enrique. És nota molt l'ambient l'1 de setembre.
    Ja fa temps que els xiquets mamprenen classes a mitjan festes i sempre a festes el 90% de gent torna al poble per feina,escoles o totes dues, o a la primera arruixada. Pagaria més la pena intentar desestacionalitzar la platja: escoleta,policia,metge,activitats cap setmana,etc. Ja ho sabem, no és rentable, però pot ser "el llucet que es mosega la cua". Tampoc són rentables moltes altres coses i es consideren necessàries.
    Sembla només es creu a la platja com per estiuar o per a pasqua, a nivell esportiu ni cultural no es programa més que a l'estiu i no es té en compte als seus veins. Damunt no hi ha cap hotel, alberg ni càmping. Bueno, al poble tampoc.
    Només faltaria que tancara Superpatri, el Medi i San Bernardo i tots al poble!!

    ResponderEliminar
  5. Deixeu-nos tranquils als que estiuegem al poble i vivim la resta de l'any a la platja. Deixeu-nos tranquils, per favor.

    ResponderEliminar
  6. He sentit dir que van a traure un nou BIM per a juny (Butlleti d'Informació Municipal o com diuen altres Butlleti d'Informació Manipulada).

    Esperem que si es veritat vinga acompanyat del BIM de Maig, que encara estem esperant-lo.

    Segons és va justificar, com están en minoría ja no es fa. A vore si son coherents en els seus actes.

    ResponderEliminar
  7. El Butlletí d'Informació Manipulada (que tu dius) té un consell de redacció on participació tots els partits amb representació municipal i els temes a publicar s'aproven per tots.
    1.¿Això de manipulació com es menja en estes condicions?

    Si esta manipulat -ja nomes el faltava dir pel Bloc, com no!-
    2. ¿Per què el PSOE i el PP i ara supose que EU que no ho han denunciat?

    Si ho denuncia gent que no està dins del consell i supose que no té idea de que passa.
    3. ¿Perquè no ho denuncia també l'exregidor T. Bono representant del PP en eixe Consell de Redacció?

    Cada partit escriu lliurement el que vol en el seu apartat de l'ultima pàgina.
    4. ¿Com es que en un BIM manipulat cada partit escriu el que vol i es publica?

    Espere respostes.

    PD: A Gandia hi ha un BIM on no hi ha consell de redacció plural, nomes el PP, i on els demes partits no escriuen res. Ni els deixen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo el que espere i desde fa ja un mes es el BIN de maig. El de juny també vull vore'l. I ara pregunte: si es fa el BIM de juny, es farà el de juliol i agost també, no? A vore sui resulta que publiquem el de juny i després es produeix la moció de censura i ja no el traguem. Be, la veritat és que no serà cap problema perquè ja no estareu per a manipular més!

      Eliminar
  8. Després de llegir el anunci de dalt i vore que ningu li contesta, cada dia que passa vec mes clar que ací soles ha manipulat i manipula encara el PP i els seus "amiguitos del alma".
    Ara tu pots dir això i allò de coses de l'Ajutnament, pero abans mai s'ha pogut dir res perque ningu sabia res perque el PP no informava mai al poble.
    Si ara es parla de politica pel poble, si ara tots comenten coses es perquè ara els donen la informació per a parlar i abans ningú sabia res de res i per tant era imposible opinar. ¿Quant s'ha fet un BIM ací en Tavernes? Mai amb el PP.
    Jo manipulacions aixina en voldria en tots els llocs, en la informació de la Generalitat que no diuen ni informen res a l'oposició, en Canal 9, en TVE que es tot propaganda de Rajoy i Cia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tant de mal ha fet la poca transparència del PP a l'anterior govern com la manipulació del Bloc amb el BIM.

      Eliminar
    2. Molt de criticar a canal 9, però Jordi no va dir-los que no quan li van fer una entrevista en campanya electoral. Si u no està d'acord i diu que son manipuladors, no concedixen entrevistes a este canal, no? L'argumentació vos falla per tots els costats!

      Eliminar
    3. crec que estas enganyat. Ara es parla molt però perque ara doneu molt que parlar. I ja saps, si eres del poble, el que vol dir aixo

      Eliminar
  9. Xe, no em contesta ningú a les preguntes que he fet 3 comentaris adalt sobre la pretesa manipulació?
    Menuda decepció.

    ResponderEliminar
  10. Jo vull que em diguen fets i coses concretes que s'han manipulat al BIM.
    Si al final de tant de repetir les mentires iguals acabem creguent-les.
    Molt de dir de manipular, pero ningú diu un cas concret.

    ResponderEliminar