sábado, 15 de junio de 2013

RESSUM SETMANAL : A vore quí la té més llarga ...

Docns bé, un Dissabte més i açi estem , esperant a vore que dona de sí el tema polític local al voltant de la moció de censura i el recurs contra la paralització que es va fer del plenari per part de Canet .
Pel demés, poc més, en tot cas resaltar la reaparició de Gent de Tavernes, una opció política que pareixia finiquitada (pareixia, no era així i alguns ho sabíem ) però que sòls estava aletargada com els sarvatxos al sol esperant a que algo passe per a meretjar-se i que es el que han fet davant els darrers fets polítics, postulant-se de nou com una alternativa "als de sempre", vorem com es va, els seguirem de prop . 

I açí seguim , amb els del PP traguent notes i notes contra el govern i els seus blogs afins donat canya a arrèl d'estos i alguns més, i el altre blog afí contrarreplicant, i amb dos temes estrel.la : El deute municipal i la bandera blava . Una guerra de " a vore qui la té més llarga " i un " i tu més " que ja cansa , no ? O al menys a mí .

Perquè no es tracta de qui " la té més llarga " sino de qui la té de més qualitat, i que qué més dona si tú més o menys, el que importa son solucions i d'estes i de moment ... depen del espill com ho mires . 

En fí, jugant jugant quasi m'ha eixit una editorial, el que sabeu no faig els cap de setmana : Els "duendes" que huí no han passat de mi ...

Ale, a passar un bon cap de setmana i gaudir del bon temps que's pressenta , nosaltres així ho anem a fer, pel que fins al Dilluns salvo que algo realment important passe . Mentres tant i com sempre, podeu seguir enviant els vostres comentaris ie ls anirem publicant conforme pugam . Adeuuuuuu !!!!


                              

                     P.D. Ens oblidavem de la premsa, i es que huí no trobem rés de nou en ella .

16 comentarios:

  1. Esperem que dilluns al plenari es done fí a la censura amb la supressió de les Juntes de Govern en les que ens han estat enganyant quasi dos anys. Que pase tot per el Plenari i es sapiga tot. No com ara que fan el que els ve en gana sense donar cap explicació a ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cada any en la casa de la Cultura es dóna explicació de tot, sempre que s'ha preguntat en un plenari sempre s'ha contestat. Pot dir el mateix el bipartit PPk de Tavernes amb tot l'obscurantisme practicat en 16 anys?? En la vida ha informat de res, igualet igualet que el PPCV que no dóna mai dades de res... I açò Enrique no és tindre-la més llarga, és tapar la boca a tots els PPerros que diuen tonteries i destrellats, a més si tindre-la més llarga és contestar-los sempre que intenten manipular i mentir, t'asegure que per mi, jugaré al joc de tindre-la més llarga sempre que puga.

      Eliminar
    2. A l'anònim de les 17:05. No vaig a discutir amb tu de política perquè no estàs a l'altura. Només vull dir-te que gentola com tu, que no té respecte pels que no son de la teua ideología política, si és que en tens alguna, son els que li fan un flac favor a un partit. Quan dius PPerros estàs insultant a més de 4000 persones que han votat en Tavernes a eixe partit. Si en el bipartit tots son com tu, en bones mans està Tavernes. Apanyats estem.

      Eliminar
    3. Jo no estic a l'altura, els qui estan a la teua altura són els teus amics del ventilador per Tavernes, que no insulten a ningú, ni es claven amb ningú, veritat?? Ni amb l'alcalde, ni amb Borràs, ni amb Llacer, ni amb Llum, a què és aixina?? Però ja no es tan divertit quan et diuen a tu. La teua gentola no s'ha tallat un pel en cap moment, i ara vas donant classes de moral? Jo no insulte a les 4000 persones que han votat al PP, jo parle dels PPeros afiliats del poble que a través del ventilador han travessat 1000 i una vegades la ratlla de l'insult. Si les persones del bipartit PPk no teniu més arguments que l'insult, després de lo mal que heu governat, apanyats esteu.

      Eliminar
    4. Al anónimo de las 17:05. El único que dice tonterías y barbaridades eres tu. Además eres bastante maleducado. Gente como tu sobra en los blogs. Primero aprendes a respetar a los demás y te educas y después compartes opiniones. Tavernes está en manos del BLOC. El PSOE no pinta nada. Y ya sabemos cómo es esta gente.

      Eliminar
  2. Que no donen explicacions? BIM municipal, assemblees informatives tres en porten la Casa de la Cultura, reunions per barris l'any passat, taula de mobilitat, taula de partipacióp ciutadana per concretar el models a aplicar en la ciutat.
    Proximimitat, transparencia i estar al costat de la gent. Això es el que ha fet este govern. I anar amb la cara ben alta, cosa que altres no poden dir ni fer.

    Com de costum la manipulació del PP sura de seguida en els comentaris dels afins. Es necessita ser ignorant per fer eixe comentari. ¿Com t'atrevixes a dir que ara passara tot pel ple? Tot el mon sap, menys tu clar, que TOT ja passa pel ple, que ja passa tot el que ha de passar. No crec que el secretari consentira que no passara pel ple si ho marca la llei. Tot passa i s'ha passat tot pel ple, com passarà mane qui mane. Es la llei i es compleix. Va digues una cosa que siga obligat passar-la pel plenari i no s'haja passat en estos dos anys. Dis-ne una. Mare, en cague!

    ¿Juntes de Govern? Si està en la llei. Esta en la llei, no es un invent de Tavernes. Hi ha centenars i centenars de pobles amb governs del PP que el tenen. El que passa aci es que sempre l'amo ha fet el que li ha donat la gana, els regidors a callar i a fer el que diu l'amo i no calia una Junta de Govern amb el PP. ¿Per a que? La Junta de Govern sóc jo, dien els alcaldes del PP, jo no tinc que donar explicacions als meus regidors.

    Encara estem esperant els BIMs, les reunions informatives del PP, les reunions per barris després de 12 anys d'imperi del PP. I ja se sap que els imperis de la dreta son ordeno y mando y el poble quan menys sapiga i estiga callat millor.
    Estem esperant la vostra transparencia, explicar en que balafiaveu els diners. Potser si ho hagueren explicat no haurien trat tants vots.

    Es que es precís Enrique, amb comentaris com eixe tan desficaciats que es responga amb "tu més". Enrique tu que vas a tots els plens, ¿tu creus que no es complix la llei? ¿Tu creus que no passa pel plenari les coses que han de passar? Home es que això es molt gordo: acusar al ple municipal de no complir la llei i amagar les coses que s'han de dir allí.

    I damunt si el vols riure el pots riure en vore com deixa de malament els seus: el govern feia això i el PP amb tot el que sap Vidal i la experiencia callava. Ni s'enterava.
    Igual ara com tenen a la "amiga de l'anima" els ha espavilat i els diu com han d'actuar. Si encara la vorem de numero 2 en les pròximes eleccions amb el PP.

    Ja esta bé de mentires i intoxicació dels de sempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que estem esperant es el BIM de Maig. Mentires son les que s'han dit per no traure el BIM. El BIM de Maig no s'ha tret perquè no convenia, ja que com tots savem es un butlletí de propaganda per al BLOC (és una còpia del que va ser l'infobloc en precampaña electoral). S'han excusat en dir que no s'ha tret per no se sap quina historia que s'han tret de la mànega, ja que si el gavinet de prensa continua informant de les notícies de l'Ajuntament, el BIM tambè te la mateixa funció. No s'enten que desaparega un i no l'altre.

      Eliminar
    2. Continua la manipulació i la mentira.

      El BIM no es va traure perquè una de les condicions que té és que no es trau en época electoral o si hi ha una circunstancia que pot suposar un canvi en el govern, com era el cas de la moció de censura. Això s'ha dit un millo de vegades, pero no interessa saber-so.

      I ara en pla irònic: Aprofite l'ocasió per a felicitar al Bloc, que es capaç de fer un BIM d'autopropaganda mentre el Consell de Redacció que formen tots els partits no s'enteren, ho consenteixen i deixen que el BIM siga només per al Bloc.

      ¡Quantes coses s'ha de llegir i no caure de tos de les burrades que es diuen!

      Eliminar
    3. El BIM és la revista "autobombo" que paga l'Ajuntament on ells tot ho fan be. El que fan mal no ho diuen en el BIM.

      Eliminar
  3. Jo vaig acudir a les taules de participació ciutadana, i del que allí es va dir, de forment ni un gra. Si per a formar-les van estar un any, per decidir un altre i per posar en practica tardarien un tercer, ja s'acaba la legislatura i hem perdut el temps i diners.
    I el BIM bam bum una altra pose.
    Si es que queden molt ben fotografiats sempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si en les taules els que decidiu eren els presents, i tu com a prsents dius que de formen un gra.... no cal parlar més!
      I el temps que dius es normal, totes les coses tenen un procés, ara si les vols a burro barra, pues no, el govern actual no pensa igual. Val anar poc a poc i fer les coses bé i que aprofiten, que no fer res.
      I tin en compte que en les taules son els protagonistes els que participen, no es el govern ni cap regidor. El treball serà el que vosaltres feu i plasmeu. Així que....

      Ara una altra cosa t'he de dir, només s'equivoca o li ixen mal les coses aquell que les intenta. I si s'intenta fer participació i la gent no respon, no es pot fer res. Tin en compte que tenim un habit creat conscientment durant 12 anys perquè el nostre polbe passarà de tot i aixi traure beneficis electorals, i es dificil moure a la gent.

      Eliminar
    2. Em referia a les taules de barri, pero tant s'en dona. A les de participació ciutadana (que en les de barri també participavem i proposavem) tampoc han aplegat durant dos anys a la part executiva. Lo de fer de poc a poc i amb bona lletra jo t'afegiria altra dita que dia un mestre meu: sin prisa pero sin pausa. Massa vegades sembla que els polítics utilitzen la burocràcia per ralentitzar quan els interessa i altres vegades es boten els escalons administratius que volen(o poden) per accelerar un cas concret.
      En dos anys com dic, de forment ni un gra, ara la culpa la tindrà Karina i quan acaben la legislatura vorem que s'inventen com a excusa si es el cas de que tornen a manar. Si no, evidentment no s'en farà res perquè com manarà el PP...

      Eliminar
    3. Tan a poc a poc aneu que encara no s'ha fet res.......

      Eliminar
  4. Es veritat encara hem fet poc, ara comparat amb alguns que encara no estan ni se'ls espera....
    De tota manera, fins que passen 12 anys.... queda molt de temps!! Com diu un bon amic, hem vingut per a quedar-nos així que tranquil que tot es farà.

    ResponderEliminar
  5. A vore si dels dotze anys que preteneu manar per no ser menys que el PP us en sobren mes de deu. No deurieu de voler comparar-se permanentment amb el PP, vam quedar molt escaldats amb ells i no ens agrada recordar.

    ResponderEliminar
  6. Doncs tu col·labores ben poc. Canvia de discurs i intenta comprendre que les coses no són com abans, però tampoc es tenen els mitjans d'abans. Només un punt d'inflexió: Any 2010 quasi 21 milions de pressupost, Any 2013 només 15 milions.
    Els "gastos" que té l'Ajuntnament no ha canvat, són per l'estil i els ingressos globals un 25% menys i damunt ho voleu tot igual. Intenteu amoldar els discursos a la realitat que hi ha i potser ningú se'n recorde de temps passats.
    Què creus tu que estos no voldrien fer més i més? Clar que voldrie i fer això i allò. Pero més de 5 milions son molt de diferencia, i sense plans E de Zapatero i de Camps ( 10 milions total)i damunt paga 3'3 milions del prestec per pagar factures d'abans del 2011.
    El que t'he dit: canvia de discurs, que no vol dir que no sigues crític, però adaptat a la realitat.

    ResponderEliminar