sábado, 8 de junio de 2013

FESTA FINAL CURS ESCOLA BOLOMOR

Ahir per la vesprada i en la Casa de La Cultura, es va celetbrar la festà fí de curs de la EPA Bolomor . En l'acte es va procedir , entre altres,  a l'entrega  dels premis dels diversos concursos portats endavant durant el curs . En l'acte estigueren pressents autoritats com l'Alcalde Jordi Juan o la Regidora de Cultura Pilar Altur. Enhorabona als guanyadors i a l'escola en general per la gran llavor que estàn portant a cap .

El guanyador del concurs " Un ordinador per al més espabilat del Bolomor",
 Jose Juan Valero, rebent el premi , un ordinador personal . Enhorabona cunyao .

5 comentarios:

  1. No és familia de l'alcalde? Cosi o alguna cosa aixina. Més amiguisme.

    ResponderEliminar
  2. Aqui el referixes? Perque si es al premiat t'assegure que no perque es cunyat meu i ha guanyat l'ordinador mes que merescudament en una prova de cultura general i amb el merit afegit de una minusvalua visual . Aixi que no sigues bocachancles i no vullgues traure d'on no hi ha, que en tal d'atacar al contrari sou capaços d'insinuar les animalades mes grans .

    ResponderEliminar
  3. Mensy esposa cabreada de Pepe para los amigos8 de junio de 2013, 14:45

    Habla la mujer del premiado.Para el que tiene sospechas,que mi señor marido se llame José Juan no quiere decir que sea primo del Sr Alcalde. Y si alguien tiene dudas,sospechas,imbecilidades varías qué pida ver el examen a la escuela de adultos . Por mi parte decir que estoy más que orgullosa de su esfuerzo y tenacidad para seguir adelante a pesar de su incapacidad.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. José Juan Valero Blasco8 de junio de 2013, 15:42

      Enri, t'ha faltat posar que el segon cognom es Blasco, així que tenia influencia d'ambdós parts, des de l'ajuntament i des de la Generalitat que l'ex-conseller encara te molta força.
      No perdeu un segon més en tonteries anònimes.

      Eliminar