jueves, 13 de junio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, XIV FESTA DEL ESPORT

La XIV edició de la Festa de l’Esport de Tavernes distingeix prop d’un centenar d’esportistes locals

EDICIÓ 2012 DE LA FESTA DE L'ESPORT-foto Fco Teodoro.jpgEste divendres 14 de juny arriba la cita anual de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes amb tots els esportistes vallers que han destacat especialment dins del seu club. Vora un centenar de nominats passaran per l’escenari de la Casa de la Cultura.

A les 19:30 hores d’este divendres 14 de juny, s’iniciarà la XIV Festa de l’Esport, que esta edició distingirà 82 nominats dels clubs de la localitat. A més, hi haurà 7 nominats honorífics, els equips campions en les seues lligues i, a més, 3 especials, que aniran a mans d’una brillant i jove esportista en plena activitat, un esportista reconegut per tota la seua trajectòria i una empresa local destacada per la seua col·laboració amb els clubs i la Regidoria d’Esports.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha indicat que “voldria convidar tots els veïns de Tavernes a gaudir de la catorzena Festa de l’Esport i retre l’homenatge que es mereixen els nostres esportistes locals. Per sort, esta ciutat és un referent esportivament parlant i això és fruit de l’esforç i dedicació que realitzen dia a dia tots i cada un dels esportistes, tècnics, directius i pares. L’Ajuntament dóna suport -i en donarà sempre- als nostres clubs, en totes les activitats que organitzen”.

El regidor d’Esports ha afegit que “posem a l’abast del ciutadà unes magnífiques instal·lacions que tots podem utilitzar, i realitzem al llarg de l’any multitud d’activitats per a fomentar l’esport i la vida saludable. Així, refermem el nostre compromís amb l’esport i amb els esportistes".

Tres seran enguany els distingits en Especial. La ciclista Empar Fèlix Tur, pel seu impressionant palmarés, que inclou campionats d’Espanya en ruta, autonòmics, etc.; Carlos Pellicer Vercher, per la seua trajectòria en el món del bàsquet, com a jugador nacional, entrenador, coordinador i president del Club de Bàsquet Tavernes; i l’empresa Atmosfera Esports, que des de sempre ha estat al costat dels esportistes i dels clubs locals.

Les distincions honorífiques de la XIV edició de la Festa de l’Esport aniran a l’equip Athlètic la Vall, l’equip sènior de rugbi, sènior B de bàsquet, l’equip cadet femení de 1ª preferent de bàsquet, la Penya 04 i el juvenil de la UD Tavernes.

Els clubs de Tavernes que presenten nominats són el Club de Bàsquet Tavernes, Club Ciclista la Valldigna, Club d’Atletisme, Colombicultura la Valldignense, Club de Tenis la Valldigna, Club Taekwondo Tavernes, Club de futbol sala La Vall d’Alfàndec, Club d’Halterofília Tavernes, Tavernes Rugby Club, Athlètic la Vall, Karting, Gimnàstic Rítmica, Club de Pilota la Valldigna, Grup de Muntanya Valldigna, Tir i Arrossegament, Club Karate Do Tavernes, Club de Pesca Tavernes, Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, Club de Petanca Tavernes, UD Tavernes i Kyte Surf. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario