martes, 25 de junio de 2013

SOBRE PLEITS I CONTRAPLEITS

Ens diu un pardalet que s'ajunta amb un pardalot jefe d'eixos altres pardalets que amb el treball visten de negre i amb punyetes en les manegues, que la resolució a una de les dos demandes pressentades pel tema de la paralitzacio de la mocio de censura esta ja decidida i per tant al caure .

També m'ha dit jà el sentit de dita resolució, el qual no vaig a avançar com es normal perquè es tot informació no oficial .

Així que atents perquè em diu que ben prompte sabrem jà oficialment el que ja es oficiós i congut entre ells , els pardalets de negre i punyetes . Tal volta en unes poques hores ... 

13 comentarios:

  1. És Ghost però no Patrick Swayze25 de junio de 2013, 11:52

    Fantasmaaaaaaaaa...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mes val fantasma que covard . En uns dies o hores sabrem qui es qui .

      Eliminar
  2. Però, quina clase de pardal es?.... Cotorra o gavina?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo sería dir quin es el resultat i de moment "no coment".

      Eliminar
    2. Aixo tho ha filtrat talens o perfecto pq tenen por q sels obligue a votar la mocio abans de l1 de juliol a partir del qual dia lamic de perfecto pot actuar. Aixi esperen pressionar a la justicia.

      Eliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. Jo tambè ho se Estruch. En pocs dies sabrem la data per a la votació de la moció de censura. Ara la pregunta és, Quantes manifestacions ens costarà al poble de Tavernes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que les manifestacions es paguen? Fins ara els partits del govern no ha regalat entrepans i coca coles, cosa que si podem dir d'alguns partit quan portava a gent a la plaza de toros.

      Eliminar
  5. Segons s'ha dit fa uns moments i arran d'esta noticia i per persones que ho saben, l'Ajuntament encara no ha rebut cap notificació de cap dels jutjats que podrien dur eixes demandes. I segons s'ha dit, se suposa que a l'Ajuntament al costat de la notificació li arribará la demanda que envie l'expedient que haurà de valorar el jutge. Això el Sr. EStruch que es advocat deu saber el procediment.

    Jo no negue que se puga saber perquè en este país tot es filtra, fins i tot als blogs, però això de què un jutge ja haja decidit quina decisió pren, sense tindre l'expedient oficial ni haver-lo estudiat, a mi me sona que es donar-li color al drap.

    I respecte a la votació de la moció de censura crec que s'ha marcat per al dia 31 de setembre.

    Per ara l'única cosa que hi ha segura és que dilluns, dia 1, a Sueca té lloc el judici d'expulsió de Karina Vercher i expulsada, tot s'ha acabat.

    ResponderEliminar
  6. Comença el compte cap arrere. A vore si al final son pocs dies o son pocs mesos. Hi ha molta gent que va de farol en esta partida.

    ResponderEliminar
  7. Aixo de tenir captat un jutge de laltra vorera amic dun del bloc... Dona seguretat, pero es pot revorrir... A mes una sentencia dexpulsio es millor per a karina q una damisio listillo.

    ResponderEliminar
  8. I si es millor una sentencia d'expulsió ¿perquè ha donat tanta caguera presentant recursos contra l'expulsió i contra l'expulsió del grup municipal? A vore si ho expliques tu i de pas la quadratura del cercle.
    Després de tot el que ha passat, les ximpleries que s'han de llegir.

    ResponderEliminar