lunes, 17 de junio de 2013

HUÍ, PLENO

Esta vesprada es celebrarà , com sempre a les 20:00 hs. en el salò d'actes del ajuntament, el pleno "ordinari" probablement menys ordinari dels de la legislatura, donat que es gran la expectativa creada sobre este doncs el govern afronta per primera vegada i en minoria un pleno ordinari , amb les conseqüències que d'això es pot derivar per l'acció de l'oposició sobre els temes a tractar, i les que puga impossar en un moment donat per via d'urgència . 

Així que açí estarem demà Dimarts per a contarvos el que haja passat , sempre des de la neutralitat i objectivitat qeu ens caracteritza .

Enllaç : Ajuntament->Corporació i govern->El Ple municipal->Orde del dia, extracte d'acords i actes del Ple

28 comentarios:

  1. Per qué no porta l'alcalde el pressupost?
    No pensa portar-lo altra vegada al pleno?

    ResponderEliminar
  2. Ja ens contaràs com ha anat el primer ple en el que el govern està en minoria.

    ResponderEliminar
  3. Per a què? Si van a tombar-li'ls! A no ser que baixe del burro ja d'una volta i cedisca.

    ResponderEliminar
  4. Enrique podries retransmetre el pleno en la mesura del possible?

    ResponderEliminar
  5. Fent una ulladeta a la cotorra, ningú diria que hui hi ha plenari. Serà peruè tindrà importants conseqüències per al govern de Jordi? Aboliràn les comissions i passarà tot pel plenari? Ja seria hora que coneguerem tot el que es tracta a l'Ajuntament i no que s'aprove tot per darrere i en secret.

    ResponderEliminar
  6. S'atrevirà Jordi a portar els pressupostos? Li colorejaran la cara a Jordi novament? S'atrinxerara el minigovern davant la nova majoria present al consistori?

    ResponderEliminar
  7. Enrique, saps si a la COTORRA s'hauràn enterat que hui hi ha plenari?

    ResponderEliminar
  8. La Cotorra hui va de cagatxola. Li fa por publicar que avuí al plenari l'oposició va a refilar a Jordi i el seu minigovern!!

    Aneu i pegueu una miradeta. No hi ha cap noticia de que hui dilluns hi ha plenari.

    Trauràn els pressupostos a la palestra o els amagarán tot l'estiu? Ja fa quasi un mes i mig Tavernes continua sense pressupostos i en mans de una minoría enrocada en ocupar l'alcaldia i concejalies. Fins quan sr. Juan?

    ResponderEliminar
  9. I ara per a que farà Jordi amb el PSOE? Per a que li aprofita?

    ResponderEliminar
  10. El PSOE estarà pensant en trencar el pacte i enfonsar al BLOC? Temps al temps!

    ResponderEliminar
  11. A Tavernes de la Valldigna hi ha unes bones òptiques per tal de graduar-se la vista i comprar-se les ulleres adequades perquè puguen vore que en La Cotorra no s'anuncien mai els plenaria ordinaris, com és el plenari de hui.
    Ulleres, cavallers, ulleres!!!.
    I continua la manipulació dels fets!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs hauries d'anar a graduar-te la vista i després mirar bè el BLOC a Tavernes i vore si és d'esquerres i progressiste com diu ser o és feixista i censurador.

      Eliminar
    2. Menys ulleres i més PRESSUPOSTOS damunt la taula, que acabarem l'any i els tindrem per aprobar. I si el govern s'ha estancat, que deixe pas a una majoria que puga treure endavant uns presupostos i noves propostes per a Tavernes. Permanéixer en minoría és voler estar per figurar i sobretot per cobrar!

      Eliminar
  12. Enrique:
    Contaràs hui el plenari igual que feres el dia de la moció?
    L'unica manera que tinc de saber que està pasant és este blog.
    Gracies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si perquè la Cotorra és un "ESCAPARATE" del Bloc. Mai voràs una crítica cap al govern. Si estigueres d'Erasmus i entrares a la Cotorra pensaries que Tavernes és la ciutat més pròspera d'Espanya i que no hi ha crisis.

      Jordi és Peter Pan i Tavernes el "País de Nunca Jamás".

      Eliminar
  13. No vaig a poder fer-ho perquè no hi ha cobertura de wifi en el salò de plenos i no tinc qui el actualitze al instant vía watshap que es el que vaig fer eixe día . Però donat l'interés si puc huí mateix encara farè un article d'avanç o l'article sencer del ocorregut o si no demà a mitjan matí com a molt tard .

    ResponderEliminar
  14. A vore si apareix per allí un dels pares del tripartit, és a dir, el Sr. Eduardo Bononad i dona la cara i deixa d'utilitzar a la gent del geriatritzat col.lectiu d'EU per als seus propòsits.

    ResponderEliminar
  15. Fa quasi un mes que l'alcalde, Juan, va tirar del govern a la regidora Karina Vercher, i encara no sap ningú qui es farà càrrec de les delegacions de la regidora.
    Quedava clar que com a alcalde assumia eixes competències, però seria lògic que es repartiren entre altres regidors, però passa el temps i ningú diu res d'este tema.
    Tenim regidories com foment de l'ocupació o participació ciutadana en bajoqueta, sense menejar-se en res, encara que éns fa falta molta política de foment.
    Karina ja va dir clarament que no aprovava els pressupostos perque no tenien partides per a fomentar el treball.
    Ara el senyor Juan no diu res i calla, mentre tenim 2.000 parats al poble i de foment de l'ocupació res.
    El Bipartit no va consignar partides per a sumar-se a les polítiques d'ocupació autonòmiques i ara que han eixit eixes ajudes es poden perdre a Tavernes.
    Qui és el responsable de foment? Qui porta la participació ciutadana?
    Perque este govern calla el que no li convé?
    En un mes s'ha vist un Bipartit incapaç de decidir qui serà la cara del foment al nostre poble.

    ResponderEliminar
  16. Mal cabreig té l'alcalde Joan i el BOC en general. Hui les comisions serán suprimides i passarà a ser historia la censura a que qüestions importants foren aprovades sense pasar per plenaris.

    L'invent de Perfecto i Eduardito Bononad hui se'n va al traste. Agraïm a Jordi i al seu govern aquest acte de transparencia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De PERFECTO y E.BONONAD? Xeeee si perfecto sempre ha tirat "pestes" de la gestió de eduardo com alcalde. Aiiuuu perfecto que castigà es la llengua. Ara resulta que eres amic del, segons tu, pitjor alcalde de tavernes. Quan de cinisme i hipocresia porta la politica

      Eliminar
  17. Enrique, definix amb titulars el que ha sigut el pleno.

    ResponderEliminar
  18. Quantes burrades Enrique i tu consentint-ho.
    Mira l'anònim de les 19:59: Es pot dir mes gran cafrà que "hui les comissions seran suprimides"? Ara resulta que les comissions informatives se suprimixen? Menuda burra!!

    Mes burrades: ara resulta que la Junta de Govern es un invent de Perfecto i E. Bononad quan és un organ legal i que esta contemplat en la llei.

    Ara per al PP de Tavernes sembla ser que si que es bo per a Gandia i no per a Tavernes.

    http://www.gandia.es/web/guest/junta-govern-local

    I si no voleu ni molestar-vos en punxar l'enllaç:

    Creació:

    Per decret d'Alcaldia num. 3113 de 17 de juny de 2011 es nomenen els membres.

    President:

    Arturo Torró Gisbert
    Vocals:
    Sra. Carla Ripoll Juan
    Sr. Víctor Soler Beneyto
    Sr. Guillermo Barber Fuster
    Sr. Antonio Rodríguez Aparisi
    Sr. Vicente Gregori Acosta, (regidor secretari titular de la Junta de Govern Local)
    Sr. Antonio Abad Rodríguez
    Sr. Francisco Javier Reig Garrigues
    Sra. Clara Carbonell Frasquet


    Secretari:

    Sr. Lorenzo Pérez Sarrión

    AJUNTAMENT DE GANDIA LEGISLATURA 2011-2015


    QUANTES BURRADES, I QUANTA MANIPULACIO I DESINFORMACIÓ ENS VOL VENDRE EL PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igual de mal em pareix lo de Tavernes com lo de Gandia. Intenteu tapar una barbaritat amb altra barbaritat. Vaja forma de transparencia.

      Eliminar
  19. Anonim de les 19:45
    La Cotorra será un escaparate del Bloc com el Ventilador i el Diari de Tavernes són del PP. Tampoc publiquen cap critica allí del PP. I es que sou tan profitosos i ho voleu tot que fins en això jo més: dos.

    Jo sempre m'havia pensat que en este mon politic de la Vall, només hi havia un personatge de fabula: Manolo Pinotxo Vidal, conegut per les seues mentires politiques i la venta de fum politica durant quatre anys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manolo = Jordi = Pinocho

      Els dos son mentirosos, no li lleveu mèrits a Jordi que n'ha dit per avorrir. Agarreu-se les entrevistes de la campanya electoral de Jordi (prensa i video) i si no en teniu prou, després agafeu el seu programa electoral. Al programa electoral li va faltar unes ulleres de 3D.

      Eliminar
  20. Jo respecte al pitjor alcalde de Tavernes que diu un comentarista dalt pense que va ser les dos etapes de majoria absoluta d'Eugenio Pérez, no es va fer res del que es deia: Marenys 2A, hotel, solucio a la platja de la Goleta, circumval·lació, solució del riu Vaca, vivendes VPO de Fontetes Marjalestes, falta de solució final a la Natzaret-Oliva (nomes queda Tavernes i part de Xeraco), el parc del Cantalot i va ser l'època en que varen aprovar l'aparcament, es va iniciar el desgavell del PAIs, el desgavell del Sector Vergeret, es van paralitzar els sectors de la platja i els polítons industrials, això sí, ens van posar l'alta tensió.
    Més malament impossible per les conseqüències posteriors per a Tavernes. Ara les estem pagant.
    I damunt els peperets tirant balons fora i culpant als d'ara d'una situació sobrevinguda per la política del PP del "no res" i la rajola i l'especulació urbanistica per damunt de tot.

    ResponderEliminar