viernes, 14 de junio de 2013

GENT DE TAVERNES LLANÇA UNA CAMPANYA D'ARREPLEGADA DE SIGNATURES

DESPILFARRO I IRRESPONSABILITAT es el lema que encapsala esta iniciatva, per la que en concret demanen una revisió cadastral a la baixa al entendre que estem pagant per uns valors d'inmobles que no es corresponen amb els actuals, una revisió dels demés impostos i una revisió del PGOU perquè hi han terrenys rústics qualificats com a urbans amb els coresponents impostos quant no es dislumbra quant seràn urbanitzats de fet .
La campanya s'ha realitzat fent arrivar per les cases uns escrits per a tornar signats i que arreplegaràn en uns dies segons diuen així mateix .

A molts es sorprendrà esta iniciativa d'un grup polític que creíen disolt al ser projecte per a unes elecciones, però a nosaltres no doncs ens consta que seguién amb la seua activitat política activa i que pensen seguir fent-me més si cap de cara a les properes eleccions locals, en les que pensen tornar a pressentar llista .

                    Es una opció que ens pareix vàlida e interessant i la seguirem de prop .

13 comentarios:

  1. He llegit el paper he vist la campanya i nomes trac una conclusió: No s'enteren.

    No s'enteren que l'Ajuntament, tots per unanimitat, porten endavant les gestions amb el cadastre des de fa un any.
    No s'enteren que això s'ha parlat i s'ha dit en totes les informacions que s'han donat en la Casa de la Cultura, en concret es va dir en la primera i es va repetir fa unes setmanes quan s'informava de com estava tot fins ara i es parlava d'un 20% de rebaixa que s'ha de contemplar en els pròxims pressupostos de l'Estat.
    No s'enteren que això s'ha dit en moltes ocasiones en la premsa normal i en la no tan normal, com son els bloggs. Tu no ho has dit, Enrique, entre altres?

    No s'enteren qeu algunes coses que diuen son taxes, no impostos, i la taxa ja se sap: tan costa tan has de cobrar.
    Ara, si hagueren dit: volen pagar menys de taxa de fem i per tal de pagar menys volem que nomes s'arreplegue quatre dies a la setmana, val d'acord. Tot el demés, i tu ho saps Enrique, demagogia o desinformació. Per a mi, totalment desinformats de com van els temes de l'Ajuntament i això porta a demanar revisions com la basura o revisio del Pla General com si això es fera d'avui per a demà, quan tu saps que costa anys i al final, no ho aprova l'Ajutnament sino la Generalitat.

    Ara si volen servir l'arreplegada de firmes per tindre una base de dades cara a futures eleccions, això no ho sé.

    ResponderEliminar
  2. Gracies a Gent de Tavernes baixarà la contribució perque Jordi sols fa que apujar i apujar impostos. A cada any més impostos.
    Ja era hora que algú prenguera l'iniciativa.
    A quin lloc hi ha que anar a firmar?
    Per a quant fem una manifestació a la porta de l'ajuntament per a exigir que baixen els impostos? Aviseu que jo vaig amb la bandera davant

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixa manifestació si que seria per una gran causa. Estem ofegats!! Ja no tenim diners per pagar eixos impostos tan alts!! S'han disfressat de partit d'esquerres i progresista i han fet una política de dreta!

      Eliminar
    2. De dreta rastrera com tu manipulador dretós!!

      Eliminar
    3. No se d'on t'has tret que el BLOC és d'esquerres. Si et fixes totes les seues justificacións a la política que han realitzat ha sigut que el PP ha fet més el bestia que ells, però en cap momento negen haber fet el mateix.

      Eliminar
    4. El BLOC com a nacionaliste que es, es de DRETES. O si més vos agrà, no es d' esquerres. Ara, que en el nou nom que es possen ara, junt amb altres, de Compromís, recorda a Convergéncia mes encara. Pero de cara a la juventut "vende" mes dir-se progresistes d'esquerres.

      Eliminar
  3. Anonim de les 18:04 se suposa que el que dius serà en pla de conya marinera i burla, perquè una gent que deixa un full en la bustia i no dona la cara perquè li'l firmes, de serietat res de res.

    Però si, pobrets, no saben que això porten dos anys reclament-ho i negociant-ho amb Cadastre i no hi ha solució encara ferma. Però no passa res ara ve "Superman Gent de Tavernes", i sense ser ningú, ni ser un partit amb representació, aconsegueixen que el Govern de Madrid baixe el valor cadastral. Menuda guilipollez.
    I no estic en contra de que arrepleguen firmes i facen el que creguen per defensar el que consideren han de fer com a grup organitzat, però primer que s'enteren o que facen algun curset de coneixement de l'Administració i que els expliquen clarament que són impostos, taxes, que diu la llei sobre elles, que es el PGOU i com i perquè s'ha de revisar, qui revisa, qui aprov i tantes i tantes coses.
    I anim, a presentar-se en el 2015, però primer entereu-se del percal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Deuen d'estar igual d'enterats que ho estaba el BLOC el dia que va fer el seu programa electoral (no ens enganyem, Gent del Poble està fent campanya). El BLOC va posar que anava a fer gestions i no se quines històries més per soterrar la línea d'Alta Tensió. Podriem dir que és més probable el èxit de Gent de Tavernes en la seua causa que el BLOC amb el soterrament de les línies.

      En resum, no sols el BLOC te dret a fer-se propaganda.

      Eliminar
    2. No es queixeu, perquè estos (ni PSOE ni Karina) son els que han donat realment l'alcaldia al Bloc. Com be dius, animeu-los a que es tornen a presentar-se al 2015, perquè la seua feina de formigueta anti-PP no te preu per vosaltres.

      Eliminar
    3. Així es Robinjut, així es. Es mes, era el autentic motiu

      Eliminar
    4. Ale Robinjut, tu sempre tan amic del Bloc.
      Al Bloc li dona l'alcaldia els vots (EL TEU NO) que trau i que li fan arribar a 5 regidors, 2 mes que el PSOE i 4 més que EU.
      Tot el demés, son bufes de pato i elucubracions i palles mentals.
      I no cal animar-los, es van presentar i es volen presentar, cosa molt justa, i lleven vots a tots, no al PP.

      Ara l'alcaldia del Bloc se la treballen i se la guanyen ells, no Karina ni el PSOE.

      I ara a esperar la pròxima "boutade" de Robinjut contra el Bloc.

      Eliminar
    5. No sé el perque de voler posar-me enemics, quant no en tinc cap. Als meus amics no cal que vaja dient-los lo guapos i sabuts que són, ho són amb els seus defectes i virtuts, i quan fan algo malament els ho dic a la cara. Els partits polítics no funcionen així, no tenen amics ni en saben de sentiments.

      Si no havera donat el meu vot al Bloc no estaria queixant-me tant.

      Al Bloc i als seus socis els dona l'alcaldia els nous partits, ho si ho creus menys feridor, li la lleva al PP, perque com saps eixos vots dels comerciants es lleven sobretot de la dreta, aixi que de llevar-li'ls a tots com dius, saps que no.
      L'alcaldia se la van guanyar i treballar el bloc al negociar amb els seus socis, efecivament, però perque els socis van voler.
      Si no a cone de qué calem quan lo de la cavalcada o perque Karina no treballa però la mantenim dos anys sense queixar-nos públicament?

      Les veritats ara les convertiu en "boutades", no us interesa sentir-les, sols menysprear-les. Però és igual, encara que us senta mal, ací hi ha altaveu per a tots.

      Eliminar
  4. Eixos del BLOC només és dediquen a desqualificar a la gent que no pensa com ells. No és el bipartit. El PSOE no és igual, espere que no seguisquen eixa línea. El BLOC és un partit molt radical i, pels comentaris, està governant-mos gent que no pots questionar-li res. Tenen molt mal pedre. O estàs amb mi o contra mi, eixe és el seu lema. Només fan be les coses ells. No s'enganyen mai (segons ells clar). Jo sóc dels de enmig i pense que tots fan coses be i coses mal. El qui no fa no s'enganya. Està clar que cadascu agrana per a ell, però eixa virulència en els comentaris, sobra. A mi està fent-me pensar de cara a les pròximes elecions. Odie que la gent maleducada i siga incapaç de comentar els seus punts de vista sense aplegar al insult i al mal gust.

    ResponderEliminar