martes, 11 de junio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament , ESCOLA D'ESTIU

El servei de l’Escola d’Estiu a Tavernes ha sigut adjudicada a Juanjo Tradicions

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha adjudicat el servei de l’Escola d’Estiu, que inicia les seues activitats el pròxim mes de juliol, el dilluns dia 1. Este matí s’ha firmat el decret de l’adjudicació del contracte.

L’adjudicació del servei de l’escola d’estiu ha anat a l’empresa local Juanjo Tradicions, pel preu de 12.850,58 euros IVA no inclòs. La Regidoria de Serveis Socials havia convidat quatre empreses, de les quals tres van presentar oferta dins del termini i una altra fora de termini.

Este dimecres dia 12 es tanca el període de matrícula de l’Escola d’Estiu, amb un preu de 90 euros per xiquet. De moment són un centenar els xiquets entre 4 i 13 anys que ja s’hi han inscrit. Hi ha dos grups diferenciats, de 4 a 6 anys i de 7 a 13 anys. Cal assenyalar que enguany ha sigut la primera vegada que els veïns han tingut l’oportunitat de formalitzar la inscripció via telemàtica des de la pàgina web de l’Ajuntament.

L’Escola d’Estiu, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Cultura i la Conselleria de Benestar Socials, es planteja com una alternativa lúdica i educativa al temps lliure dels xiquets, on poden jugar i participar en diversos tallers, jocs, visites, eixides i excursions. Utilitzant dinàmiques de jocs i tallers, es treballen uns objectius pedagògics d’educació en valors per a desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i de cooperació.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat que “l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Tavernes és, des de fa molts anys, un referent social alhora que una ajuda per a conciliar treball i família a molts veïns cada estiu, i contribueix a potenciar el treball en equip i el foment de la creativitat. L’esperit social de creació de l’Escola d’Estiu continua present. Bona prova d’això són les beques que es posen a l’abast de les famílies que necessiten ajuda”.

Les activitats es faran en les instal·lacions del col·legi Alfàndec, entre les 9 i les 14 hores, de dilluns a divendres. En acabar el mes, el pavelló multiusos acollirà l’acte de cloenda de l’Escola d’Estiu amb música i ball.


37 comentarios:

  1. I qué opina el comentarista ROBINJUT al respecte?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara no opinara res. Pk com li ve la parà. Ara serà perfecte.

      Eliminar
    2. I que opineu vosaltres dos? No tingueu por de parlar, que ho feu anònimament, amb arguments ací ens alegra escoltar la opinió de tots.
      Jo crec que si el preu d'eixida era de 14.473,80 € i s'ha adjudicat per mes de 1.500 € de rebaixa i damunt l'equipatge de treball ja portà una seguida de quatre anys amb la majoria de monitors del poble, bo sera per a tots, no?

      Eliminar
    3. Jo estic d'acord amb tu Robinjut (sense que servisca de precedent).El govern de Jordi ha adjudicat un servei de qualitat a un preu competitiu mirant en l'interes del poble per damunt d'altres coses.
      Ara que els xiquets disfruten que d'això es tracta.
      Enhorabona a Juanjo Tradicions,

      Eliminar
    4. Sr tobinjut no s'enfade. El primer anonim pareix que sols volia coneixer la seua opinió. Opine que no es per a tant.

      Eliminar
  2. Robinjut no se, però tu hauries de llegar la noticia de baix. És o no és hora de que comencem a desemvolupar polítiques per a crear llocs de treball? D'ací no res ens clavarem en 1.500 aturats a Tavernes i el govern sense moure un dit al respecte. És vergonyós!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 1.500 aturats. Tu vas molt atrasat. Ja tenim 2.033 aturats.

      Eliminar
    2. Efectivament el govern de Rajoy i el PP sense fer res ni potenciar els prestecs a empreses com li ha passat a Federico Giner. AMB EL PP ANEM A LA RUINA D'ESPANYA.

      Eliminar
    3. Mes els pròxims de F.G.

      Eliminar
  3. JEJE No es perdeu l'únic comentari, amenaça del Bloc a Juanjo Tradicions en la Cotorra. Clar com que havien intentat adjudicar les escoletes a uns amics de Jordi i Llum que tenen una guraderia... i Karina els ho va impedir... ara difamen també a l'adjudicatari. Per que creu el Sr. Estruch que no s'han tarevit a donar-li la contrata a qui ells volien i l'han donada a la proposta que duia més anys treballant i ara l'amenacen per mitjà del seu òrgan d'expressió?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que la Cotorra no amenaça en res a la empresa, almenys directament com a Cotorra.
      I la suposada acusació ja te resposta per part del suposat acusat, que ho ha sabut explicar molt be.
      Este any la escoleta eixia a contracte negociat sense publicitat, només tres empreses convidades entre les quals estava la del poble. Si els agrada com treballa (ja portà tres estius seguits guanyant contractes, amb concurs, sense concurs, amb el PP, sense el PP, amb Karina, sense Karina) i esta vegada ha estat el millor preu, pues millor que millor, no?
      On trobeu la pega?
      Tampoc sigueu roinasos i digueu el que no es, lo dels amics de Llum i Jordi es assumpte de l'any passat, pero com que era concurs van traure molt mala nota als requisits tècnics, no eren prou bons en el que els demanaven i es van quedar pel camí. Si altra empresa forta, Totanimacio de Catarroja va pugnar amb el del poble i va perdre per no baixar gens el preu. Llum no fa cap trampa, perquè hagués pogut presentar la guarderia este any que només anava a preu i el d'eixida era prou mes alt que l'any passat. Només pot passar que baixen tant el preu que els monitors no siguen monitors o que l'autobus de la excursio siga el que va a la Platja.
      Jo com sempre, del que estiga enterat us ho contaré.

      Eliminar
    2. Les contrates no te perquè proposar-les Karina (Llum i Jordi també poden "proposar" i de fet ha estat així, per això manen) i molt menys decidir, per això en les taules dels concursos decideixen els tècnics que en saben del tema.
      A no ser que facen trampa.
      De fet, el Bloc ha proposat i realitzat moltes actuacions de cultura, educació o festes que corresponen a regidories del PSOE, també s'apunten a figurar al treball d'hisenda i a canvi poden callar-se opinions publiques sobre cavalcades. Si n'hi ha algo mes no ho se, pero es simptomàtic que els socialistes sempre callen. Al menys en públic.

      Per al sabut anònim de les 20:44, no ens fas caure amb uns arguments tan innocents: que les empreses les presenta Karina diu. No dieu que K no pegava ni colp? I a punt del merder de la moció i ella estava preocupada per colocar empreses? Les dos de fora que es presentaren ho feren a traves de la regidoria de contractació, no de la ma de K. De totes formes, totes dos tenen família a Compromís, no es veritat?

      Eliminar
  4. Be està. Una empresa del poble s'ha adjudicat este contracte.
    A quines altres tres empreses habia convidat l'ajuntament?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totes, les altres tres empreses i l'adjudicatària foren convidades a participar per l'anterior responsable i exregidora de l'àrea Karina Vercher.
      "Eixa pregunta per tant, que la conteste ella que sabrà per quin motiu va convidar a una empresa del poble i a tres de fora" es la resposta que he rebut d'un regidor del govern.
      O siga, amic del bipartit PPK, ara ho tens a mà per preguntar i saber directament de K quines són les altres empreses que ella va convidar.
      Em pregunte que potser siga per això, per saber eixa actuació, el cabreig del govern municipal.
      Ja ho sé: ara diràs que açò es una vengança del Bloc i que eixa informació es falsa. Verigua-ho.

      Eliminar
    2. Anonim mentider i manipulador de les 17:07
      Seguint la tàctica dels peperos manipules i menteixes, o igual és que no t'enteres quan lliges de lo que lliges.
      Has confundit les fulles amb les arrells. Els comentaris son els comentaris, i son dels qui els fan, no tenen res que vore amb La Cotorra que porta la mateixa noticia ni amb el Bloc. Igual que ací, els comentaris no expressen lo que vol dir Estruch.
      I ves i pregunta-li a la teua K, que sembla s'haveu enamorat d'ella, l'empastràs que ha fet, convidant a presentar-se tres empreses de fora (amigues del Xavi o del Xavi) i una de fora. Ella es la que demanava vivers d'empreses, politiques d'atur i no se que més... per als de fora. Sort que juanjo pareix ser que ha fet l'oferta mes barata.

      Eliminar
  5. L'escola d'estiu no costa 90€ per xiquet. Costa 100 €.
    Costa 90 € en el cas de que siguen germans.

    ResponderEliminar
  6. Preguntar és ofendre?
    El de les 17:07 vol saber algo que el gabinet de premsa ha volgut deixar clar: "La Regidoria de Serveis Socials havia convidat quatre empreses, de les quals tres van presentar oferta dins del termini i una altra fora de termini" no hi ha que ser molt listo per a saber amb quina intenció ha fet l'ajuntament esta nota de premsa.
    Ara ja està clar que les altres 3 eren de fora, que les va convidar Karina i que Jordi volia remarcar que ell ha contractat als del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anonim de les 23:03, l'ultim afegitó ja es collita teua pròpia i per tant no ho diu el Gabinet ni Jordi. Dels 3 de fora, el conegut es el que treballa tot l'any per a l'Ajuntament i no es va presentar, no li interesaria. Dels altres dos una C.B de nova creació (1any) que ha treballat amb el Bloc d'Ontinyent. De l'altra no es sap res a l' àmbit de l'animació. Tampoc semblen amigues de cap regidora (K) mes preocupada en el sarao de la famosa moció. En dos anys no se li coneix cap cas d'amiguisme, sembla que voleu fer ara mal (o jugar al joc polític de polis i cacos).
      Tampoc Jordi ha contractat ningú, ni del poble ni de fora, dels presentats que compleixen el mínim de requisits tècnics, se'l queda el de millor proposta econòmica. Jordi ni Llum ni posen ni lleven als de casa ni als de fora.
      Tampoc es exacte el anònim de les 17:07 quan conta que Llum intenta colocar empreses amigues i que Karina ho impedeix. Primer que barreja amb fets de l'any passat, segon Llum proposa pero no adjudica (ja es va vore el resultat l'anunciada passat, no el que ella desitjava), i tercer Karina no desfà res perquè no hi ha res, es un concurs i puntuen els tècnics sobre les propostes a sobre tancat.
      Així que fora de les presentacions de les empreses on la llei diu que qui convida es l'Ajuntament (i l'Ajuntament poden ser qualsevol partit del govern o només proposar-les els tècnics, o entre tots) no hi ha cap dubte de corrupció en les adjudicacions. Altra cosa es qui convida, a qui convida i per que. Pero d'aixo la llei ja no diu res, lo ideal seria que sempre fora públic i es podera presentar qui vullguera.

      Eliminar
  7. Ui Robinjut massa informació "confidencial" tens tu. I això de tanta cosa de dates de les empreses i fets que no es coneix per un qualsevol si no està dins.
    Jo no m'he cregut mai això que diuen de Robinjut=Juanjo, però ara veient açò, i sabent el vincle familiar que tens amb tecnica de la regidoria implicada... M'ho replantege.

    I un xicotet incís: eixa empresa CB de nova creació que dius ¿treballava amb al Bloc d'Ontinyent o amb l'Ajuntament Ontinyent? Crec recordar que el Bloc no té l'alcaldia en Ontinyent. Ara com la teua fixació amb el Bloc ja frega la paranoia, tot ho podem esperar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Soc el del ptimer anonim. I el ultim acava de confirmar el que havia sentit pel poble.

      Eliminar
    2. Anònim de les 10:08, lo de confidencial ho diràs tu, jo sols et puc dir que hi ha una cosa que es diu Google, altra Wikipedia, premsa digital, on pots trobar molta informació. I despres com diu el del primer i últim anònim deduim pel que anem sentint pel poble, de dins i fora del consistori. I clar que ens podem equivocar, per això ho exposem en comú, perquè cadascú puga dir la seua i els seus arguments. Altra cosa es mentir o confondre, cosa que alguns usen interessadament, no crec siga el meu cas ni el de Juanjo. El joc dels familiars esta be per als polítics, ells amb això s'entretenen prou, a mi no m'agrada gens barrejar encara que estiguera en política que no n'estic, sols opine. Graciós que ara els suposeu tant de poder als funcionaris quan sembla els teniu tan controlats.
      Per altra banda, sobre el tema de les empreses convidades dir que havia fet travesses en que K no n'havia convidat directament cap, pero ara m'he enterat confidencialment que una de les quatre empreses es va posar en contacte amb la regidora perquè la convidaren. No se quina, tampoc m' importa ni es ilegal, a la 1:58 en dic el que opine sobre el tema.
      Tornant a la informació "confidencial" dir que la C.B. d'Ontinyent va treballar en l'escola d'estiu d'eixa poblacio, on el departament que organitza el regeix un polític del Bloc. Així que de paranoia, res, ix a la premsa digital, despres cadascú que pense el que vullga, si haveu fet algun supòsit no he estat jo qui ho ha fet. Pero com al final parle de tot i tots, per al qui li pica o no esta conforme, soc paranoic, envejos, del PP, de Karina, abans era del PSOE, del Bloc...
      Una cosa es que m'equivoque o m'informe malament, altra que a tot li tragueu un relit partidista. No es el meu objectiu. Ni amb els del mig.

      Eliminar
  8. Joan Josep Sala Escrihuela - Juanjo Tradicions12 de junio de 2013, 23:02

    Comentari publicat a les 17 h. en el blog de La Cotorra:
    Anònim diu:
    1- La dona de Juanjo treballa en Benestar Social.
    2- Juanjo s'ha adjudicat la escola d'estiu que depèn de Benestar Social.
    1+1=2

    Per suposat que els administradors de la Cotorra sempre demanen identificació i DNI en casos de acusacions greus com es esta de corrupció política o administrativa i justificació dels arguments. O directament no en publiquen res. Esta vegada no.
    No he volgut contestar res a eixe lloc, no s'ho mereixen ni el comentariste ni el moderador, ara ací vullc deixar clar que:
    La tècnica encarregada en Benestar social de l'escola d'estiu ni (evidentment) qui valora els projectes tècnics dels concursos no es eixa funcionaria sinó altres.
    El que determina principalment l'adjudicacio es el preu, qui es mes barat se'l queda. Ja havera volgut jo no pagar DE LA MEUA BUTXACA els mes de 1500€ de baixa del preu d'enguany, o els 400 de l'any passat mes tota la campanya mediàtica del Bloc en contra d'una de les empreses locals que oferien escoles d'estiu privades (només contra Juanjo Tradicions) o els mes de 1000 de fa dos i tres anys, totes les vegades en concurs i pagant les ganes de quedar-nos la feina per treballar pel nostre poble.
    La funcionaria a que es refereixen porta molts anys en Benestar Social, mes que l'escola d'estiu, l'empresa Juanjo Tradicions prompte va a complir deu anys d'alta d'activitat i la relació familiar amb la funcionaria mes de deu també. El fet es que durant tots els anys fins el 2010 la escoleta ix a contracte menor, conviden tres empreses i trien una. Amb el PP governant la decisió de convidar la prenen tècnics, mai politics. Mai contracten ni conviden Juanjo Tradicions, fins que es presenta a la primera vegada que ix a concurs el 2010 quedant una mica per baix en puntuació tècnica i prou per dalt en baixa econòmica respecte la empresa que l'havia dut fins aleshores, guanyant-li el concurs. I així fins hui.
    No es l'estil de Juanjo Tradicions entrar en disputes polítiques, ens dediquem a fer be la nostra feina i amb el comentari fet a l'altre blog amb la connivència dels administradors, no deuria tardar a aparèixer algun comentari oficial (la competència actual de Benestar Social la te actualment el Sr. Alcalde) per tal de desmentir o recolzar les acusacions vesades. Li afecta directament en quant es posa en dubte la integritat dels funcionaris i del servei en quant n'es responsable directe i esperem pose les coses al seu lloc. No esperem menys d'un polític amb seny i talant democràtic.

    ResponderEliminar
  9. Jo després de llegir la nota, no veig cap acusació.

    1. Es cert o no que la dona de Juanjo treballa en Benestar Social? Sí, és cert.
    2. Es cert o no que a Juanjo se li ha adjudicat l'escola d'estiu que depén de Benestar Social? Sí és cert

    Son certes les dos coses, per tant simplement es diu una veritat.

    S'acusa d'alguna cosa a la dona de Juanjo? NO
    Es diu que depenga d'ella la adjudicació de l'Escola d'Estiu? NO

    Per tant no veig cap acusació, a no ser que 1+1=2 siga algún número de la Kabala i tinga un valor i significat que desconec . I eixa siga la qüestió. En conclusió, ni acusació ni pitos ni flautes.
    Hi ha una cosa que crec es diu dret a replica o algo semblant. L'hauries pogut utilitzar si creus que t'ofen en alguna cosa el comentari i contestar-lo allí mateix. Però no, es més facil desprestigiar al responsable o responsables "no s'ho mereixen" i acusar-los de connivencia. Vaja, matar al missatger.
    I jo no veig que es pose en dubte la integritat de ningú perquè es diga que la dona de Juanjo treballa en Benestar Social, un fet més que evident i conegut per tot el mon, potser per això c0om tu dius de tants anys en eixa secció. I per tant, com fa anys i es coneix cadascú com treballa no se a que ve tota eixa parafernalia que t'has montat sense cap motiu ni raó de ser, ni menys en base al text del comentari que has copiat. No será que tens un poc de ganes de que es parle de tu? De ser el protagonista?

    I per acabar favor: podries explicar-me en quina frase del comentari et bases per dir que conté "acusacions greus com es esta de corrupció política o administrativa i justificació dels arguments". Perquè jo dec de ser del genero tonto, perquè no les veig. ¿Algú les veu?

    I per acabar vols mesclar a l'alcalde i que desmentesca o recolze les acusacions vessades en eixe comentari. ¿Quines acusacions?

    T'he dic que sóc del genero tonto i no les veig, pero si que veig que vas a conseguir una bona publicitat amb tot este tema. Ara no se si es la de classe de publicitat que t'interessa. Tu mateix.

    Ah, oblidava: si pagues la baixa de la teua butxaca és perquè vols. Ningú no t'obliga a presentar-te. I tampoc crec que ningú es presente per perdre diners ni donar res al demes debades. I això de la campanya del Bloc a mi em sembla més mania persecutoria teua que realitat. Els fets i events que tens adjudicats ho desmenteixen.

    ResponderEliminar
  10. Robinjut ha dit:
    Jo crec que la Cotorra no amenaça en res a la empresa, almenys directament com a Cotorra.
    I la suposada acusació ja te resposta per part del suposat acusat, que ho ha sabut explicar molt be.

    Gràcies per la defensa i efectivament no hem amenaçat mai a ningú i menys ho farem a una empresa que intenta conservar les nostres tradicions. Més bé el contrari, sempre que hem pogut informar de les activitat que fa ho hem fet, com fa poc la col·laboració en les eliminatories de pilota valenciana per als menuts o la seua col·laboració al Festivern.
    El Sr. Juanjo Sala Escrihuela pot estar segur que nosaltres no li tenim cap animadversió, i li ho hem demostrat publicant les contestacions. També dir-li que al contrari respectem i apreciem la tasca que fa.
    Com que no som perfectes se'ns pot escapar algun comentari que no comprenem el significat amagat que puga tindre. El comentari que esmenta no vegem que diga res fora del que tothom sap i del que s'han dit en molts comentaris en els blogs i respecte a la adjudicació a la seua empresa de l'EScola d'Estiu es oficial i dit en nota de premsa. Ara el que vosté vulga interpretar no es cosa nostra sino seua.
    De tota manera, encara que vosté no ens ho ha demanat, com ens han indicat de l'existencia del comentari de dalt i que a vosté li semblava ofensiu, l'hem borrat. El mareix resultat l'hauria aconseguit si ens ho hagues dit directament.
    I per favor no confoga les opinions dels comentaristes amb la nostra, ni menys en la tasca d'haver de decidir que es publica i que no. I li podem assegurar que som prou estrictes, i pensem es nota en la quantitat de comentaris que hi ha per noticia. Això no implica que se'ns en passe algun.
    Res mes, quedem a la seua disposició i li preguem no pense que som partícips de comentaris que nosaltres no firmem ni hem escrit.

    ResponderEliminar
  11. Joan Josep Sala Escrihuela - Juanjo Tradicions13 de junio de 2013, 10:23

    Enrique, jo no se si l'anonim de les 00:15 ens vol fer tontos, a mi en particular, quan publiquen i tiren la pedra i ara amaguen la ma. Fer un supòsit 1 i fer altre supòsit 2 i rematat dient 1+1=2 crec que fins i tot un xiquet d'infantil entén com entenem tots el que volen insinuar. El de la Kabala podria buscar algun matemàtic que li ho explicara.
    Tampoc se si ja no se interpretar el que llisc on diuen "Juanjo S'HA adjudicat l'escola", errada? lapsus? Ara ací reflexiona i rectifica dient "no LI HAN adjudicada?" Molt gràfic.
    No pertoca ser ara benevolent, quan no hi ha cap rectificació i torna a vindre ací anònimament a dir on he de publicar i com. De fet vaig tornar a publicar anònimament allí com a resposta del mateix estil, es veu que no els ha interessat publicar-ho, al parlar d'altres persones que no els interessa publicar (ahi no s'els passa el filtre). Aci Enrique ha tingut trellat i tampoc ho ha fet, el que demostra que eixos tipus de comentaris només estan fets amb intenció de menysprear i fer mal, per si algun administrador no s'havia enterat.
    Despres m'acusa de protagonisme. Mira el nombre de comentaris que tinc als blogs. Només he entrat quan es precís per puntualitzar o desmentir sobre la persona o la empresa, com es el cas. També amenacadament diu que açò es publicitat negativa sobre la empresa, dic jo mes que en van intentar fer l'any passat i les contractacions al poble han pujat, mes be han de pensar altres si eixa publicitat contra empreses amb bon cartell al poble els interessa. També dubte pel to si veu be que una empresa del poble es quede un contracte, quan en compte de valorar l'esforç econòmic ens arrea un "per que vols" despectiu. I tant, que en volem i ho diguem per que es valore que no casa una baixa amb un suposat tracte de favor. Sembla havera preferit una empresa i monitors foranis costant-li mes diners a l'Ajuntament. Respecte la campanya del Bloc l'any passat contra una de les empreses locals que oferien escola d'estiu privades, només cal anar a l'hemeroteca de La Cotorra i rellegir. Altra cosa es que no es considere eixe blog del Bloc.
    Despres entra el mateix transformat d'administrador d'altre blog fent-se també el desmenjat: que no tenen animadversio respecte mi ni la empresa i que tampoc veuen el significat "amagat" al comentari que s'atreveixen a publicar anònimament. El 1+1=2 no l'han vist o no el comprenen, per això modestament diuen que "s'ens pot escapar algun comentari". En una mateixa frase s'atribueixen desconeixement i clavada de pota, o una o altral cosa diria jo. Despres fan el favor de que com m'ha semblat ofensiu (a qui no li ho semblaria, menys a ells?) llevar el comentari. No soc jo qui demana que el lleven ni allí ni ací, sols expose dades sobre les acusacions i emplace als afectats (polítics i funcionaris) a defendres de la suposada corrupció. Despres continuen amb el cinisme de dir que son estrictes en les publicacions i que la seua tasca es triar amb quins comentaris ho fan. Ja es veu, ja. Per suposat acaben amb l' afegitó altra vegada de que "algun es pot escapar". Que rar que no s'escape mai res en altres direccions. Jo no acuse mai de que siguen jutge i part, com que la majoria de comentaris son anònims això no es pot assegurar, del que em queixe es de no saber "entendre" ni filtrar aquells comentaris amb ànims injuriosos, clar que com diuen només quedaria que s'atreviren a signar-los o escriure-los. Com que son tan oblidadissos i innocents al desxifrar els 1+1=2 els faig memòria en recordar-los que en la difamació tant es culpable qui diu o escriu com qui difon o publica, repasseu sentencies contra premsa escrita.

    ResponderEliminar
  12. Jordi no te una cosina de monitora a l'escola d'estiu?
    No deuria de parlar la Cotorra sobre tractes de favor...

    ResponderEliminar
  13. Joan Josep Sala Escrihuela - Juanjo Tradicions13 de junio de 2013, 12:04

    Mª Àngeles Boria Juan ha estat monitora durant les escoles d'estiu 2011 i 2012 havent passat el procés de selecció com tots els demés i treballant ha estat una de les millors monitores. Este any no ha presentat curriculum.

    ResponderEliminar
  14. Enrique, per diferenciar-te de La Cotorra crec deuries de fer fora d'ací el comentari anònim de les 10:57.
    A La Cotorra sabran el perqué de la seua política "reservado el derecho de admisión" propugnant a l'encapçalament del seu blog que:
    "moderarà els comentaris i es reserva el dret a publicar els que aporten novetats, punts de vista diferents i/o qualsevol dada, fet o circumstància que millore la informació oferida"
    Pues si comentar qui s'ha quedat un contracte quan és en si la noticia i afegir de qui es familia (que ho sap tot el poble) és aportar i millorar informació o aportar punts de vista diferents, que m'expliquen quina és la política (mai millor dit) d'eixe blog.
    Després es llaven les mans dient "que s'ens ha colat" o "no trobem cap motiu acusatiu", que mala sort aci amb un administrador que ho té clar no passa res d'això i alli hi ha certs comentaris només per a fer mal que s'els escapa sempre en una única direcció.
    Tavernes is different.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no crec en les casualitats. Segur que el Bloc coloca a algu de la seva corda.

      Eliminar
    2. Que ho haja intentat no vol dir que ho haja aconseguit.

      Eliminar
    3. Ja ho ha aconseguit. M'han dit que l'empresa concesionaria ha pactat amb un xic molt amic de Jordi. I la font és d'una consejala del PP. Estos rasquen de tot

      Eliminar
  15. Joan Josep Sala Escrihuela - Juanjo Tradicions14 de junio de 2013, 9:37

    Mentida.
    Juanjo Tradicions no ha pactat res amb ningú, com mai ha fet.
    Tal com hem fet públic a la pagina de Facebook de Juanjo Tradicions, esta vesprada i demà dissabte al mati atenem les entrevistes dels aspirants a monitors/es. Tu i La regidora del PP esteu convidats al local del C/Rei en Jaume, 5, baix, junt al Bar Trolec.
    Per vore la informació al Facebook només haveu de penjar "Me gusta" a la pagina.

    ResponderEliminar
  16. Com per atrevir-se algu dell Bloc anar recomanant-li ningú a Juanjo Tradicions.

    ResponderEliminar
  17. I jo et dic a tu que la consejala em diu que sa pactat amb un chicon proxima lalcalde

    ResponderEliminar
  18. Que diga (escriu-lo tu ací) el nom del endollat i el dilluns vorem.
    No em crec açò del PP, seria de tindré molt poc trellat, o no coneixen la empresa amb la qual també han treballat.

    ResponderEliminar
  19. No sera de la Dipu te Beca? Sera enxufat a traves de Rus via Manolo?

    ResponderEliminar