sábado, 4 de enero de 2014

Quadern informa , FENT I DESFENT

Operaris de Ruano estàn desmontant este matí l'enventlat . Per tant, també no-festa de reis , festa àltament perillosa, no siga cosa que algun xiquet encenga foc dins del cobert, tire bengales o similars.

Les restes del naufragi

A mitjant matí se'n anaven els de Ruano i quedava tot desmontat

17 comentarios:

  1. Aceplat deuria exigir a l'Ajuntament que demostre que el Festivern tenia tots els pernisos.

    ResponderEliminar
  2. Per què dius que estan desmontant una cosa que, segons l'alcalde, mai ha existit?
    Ens vols fer tontos o que?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tontos ja fa temps que ens som, perque de altra manera alguna cossa mes es faria a la platja. Eixa es la cosa. NO HI HA FESTA, pero si envelat? Jo si que no ho entenc.

      Eliminar
    2. Acepalt no pinta res i no es ningu per a demanar a l'Ajuntament els permisos. Qui ho pot fer es la Guardia Civil i se suposa que des del moment que assumeixen la vigilancia del FEstivern es perquè tot estava en ordre i eren les consignes i ordres que tenien de Delegació del Govern.
      Es del genero tonto pernsar que la Guardia Civil vigila el Festivern seguint ordres de Delagacio del Govern del PP, enemiga del Festivern, si no te tots els permisos que calen.

      Ara d'aci poc direu que Jordi Juan va comprar i subornar la Guardia Civil. Que de la gent del PP i similars ja m'ho crec tot.
      La veritat pensava que la gent del meu poble tenia el cervell ben posat en el puesto.

      I anonim de les 11:37, no hi ha pitjor cego que aquell que no vol sentit.
      L'alcalde no va dir mai que no existia la carpa com no pot dir mai que no existia la plaça on estava. L'alcalde va dir que la festa no existia des del punt de vista administratiu, no hi havia sol·licitat permisos, no hi havia expedient, no hi havia pla de seguret, no hi havia dispositiu.

      Per a comprendre i entendre el sentit de les coses no cal ser cap Nobel.

      Eliminar
  3. Enrique, amb SI o NO:

    L' alcalde J. Juna estava al corrent de que el dia 31 s'estava muntant l'envetlat a la platja i de tota la publicitat en nom de l'Ajuntament que s'estava fent de l'event?

    Crec que algo saps, ja que Carmen Canet és amiga teua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. NO.
      L'alcalde s'entera quan li crida el cap de la Policia Local dient que va a paralitzar el muntatge i demés de la carpa perquè no tenen permis i ell ha de complir el que li ordena la circula de Delegació de Govern. Eren sobre les tres de la vesprada.
      La regidora, com que té les competencies delegades, pot actuar "per se" en temes de regidoria de turisme que era qui organitzava la festa no ha de comunicar res, però eixe es el gran error perquè hi ha acordat dins del govern qeu quan una regidoria pensa fer qualsevol acte avise amb quinze dies com a minim abans a la resta del govern.

      A més , un altre problema es que les competencies delegades de Seguretat Ciutadana són de l'alcalde i ella no havia dit res a l'alcalde.

      Si, ja ho se, sóc, molt sabut però eixa és la realitat. I espere Enrique que tingues la mateixa informació que jo.

      Eliminar
    2. Tu et dius Enrique?
      I el cap de policía es presenta allí quan està tot quasi montat. Quant de temps portàven muntant? Quasi 8h?
      I quí és el responsable de la brigada? 8 hores treballant i el regidor responsable no ho sabia?
      No entenc res. A les 8 del matí no es tenien els permisos i se sabia que no s'anàven a tindre. Però en compte de tallar la cosa a les 8 del matí, s'espera a les 15 o 16 h de la vesprada. El señor Llàcer te a gent de la brigada treballant a la platja i no s'entera. És mes, segons el teu comentari, es degué enterar a les 17 h pel Facebook de la regidora, ja que el cap de la policía sols va informar a l'alcalde.
      Quina descoordinació, no? Resulta molt poc creible.

      Eliminar
    3. Si la regiduría de Turisme pertany a l'Ajuntament i segons tu era esta la que ho organitzava. Per què s'està donant a entendre que l'Ajuntament no roganitzava res? O es que la regiduría de Turisme no és de l'Ajuntament i ha sigut subcontractada a una empresa privada sense que ens enterem?

      Eliminar
    4. I el cap de policía no va preguntar per el/la responsable del muntatge? Va informar a l'ajuntament per a iniciar un expedient sancionador contra aquell/a que sense permisos va iniciar el montatge?
      Si demà jo decidisc muntar una carpa sense permisos, em diran que pare i ahí es quedarà la cosa? O em prendràn nom i cognoms i em cagaré en els pantalons?

      Eliminar
    5. Conclussions:
      Hipòtesi 1, Jordi Juan no es coordina amb els seus regidors de govern, com quan no sabia que Karina no pegava ni colp.
      Hipòtesi 2, Carme no pinta res, Carpa amunt carpa avall, Llacer no pinta res, brigada amunt, brigada avall, Evarist no pinta res, policia amunt, policia avall.
      Imatge bananera, i potser certes les dues hipòtesi, així els únics que guanyen o no perden son Víctor i Manolo, mentres estarien prenent cafè junts.

      Eliminar
    6. Efectivament en este assumpte Evarist no pinta res perque seguix de baixa i la delegacio de seguretat ciutadana la te Jordi, aixi qué deixeu-lo fora d, este tema .

      Eliminar
    7. Si deixem a Evarist fora (com bé diu Enrique, ell està de baixa i per tant les competències tornen al alcalde JJ) queden les següents explicacions per donar:
      1. Per què Carmen Canet va decidir muntar l'envelat si sabia que no anava a tindre els permisos. En cas de que pensara que anava a tindre els permisos, algú sería l'encarregat de donar-los. Qui?

      2. Si Llàcer és el concejal responsable de la brigada. Per què no sabia que estàven treballant a la platja? Quant de temps va tardar en donar-se compte?

      3. Si JJ té les delegacions d'Evarist. Com pot ser que la policía s'entere 8 o 9 hores després de l'inici del muntatge de la carpa? Eixe mateix mati del 31 la policía passà`pel costat de l'envetlat i suposadament informarien al cap de la policía de l'activitat que s'estava desemvolupant a la platja. Aleshores i sabent que no hi havien permisos, per què el cap de policía espera fins a les 15 h de la vesprada per parar l'acte?
      Esta actuació suposa un desatre enorme, ja que per una part tenim a Aceplat i a la Regidora de Turisme (és a dir a l'Ajuntament de Tavernes) anunciant l'acte, fent preparatoris i a la gent que a última hora s'anima a anar a la platja a, fer la reserva. Per altra banda tenim a la brigada fent hores que no van a servir per a res (i després mes hores per a desmuntar). I també tenim els suministres de beguda i a Ruano espectacles, traslladant-se a la platja, amb la qual cosa, part de la factura ens carregaràn a tots els veïns (ja que han començat la feina per a la qual han sigut contractats).

      Qui pot aclarar totes estes incògnites, de les qual el nostre govern es nega a explicar?
      És esta la transparencia que tant pregonen i exigixen allà on no governen?

      Eliminar
    8. No sé de qué s'extranyeu. Es que Jordi i Carmen no son Manolo i Luisa.
      Ja haverem vullgut els progressistes haver fet la meitat d'opossició que ara fa Manolo, encara que de desgast i desprestigi. En el poble no s'entera ningú de res durant quatre anys i ara que no manen els ve el queixar-se del PP. Qui enten esta manera de fer política? Damunt lo de que este govern són un grup que treballa junt ja ha quedat demostrat que no. Lo de les esquerres en este poble és per a que s'ho miren.

      Eliminar
  4. Ruano ja ha presentat la factura a l'ajuntament?

    ResponderEliminar
  5. Fer i fesfer com el matalafer

    ResponderEliminar
  6. Amb raó es va enfadar Jordi amb Carmen. Hi havia mes poliklins en la platja que en l'acampada del Festivern.

    ResponderEliminar
  7. Si Carmen Canet i Jordi Juan formen un govern integre i coordinat, els ciutadans deben exigir una resposta íntegra i coordinada, i no la versió de cadascú. Algú del govern pot contar el trancurs dels esdeveniments desde 0, per a esclarir tot el que ha passat? O es que no ens interessa contar-ho tot i sols la part que els interessa a cadascú?
    Exigim una resposta completa, verídica i intrgra del que ha ocorregut a la platja.

    ResponderEliminar