lunes, 3 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

Mentres en Las Provincias no trobem rés de nou de lo que informà el Dissabte, doncs no actualitza noticies els Diumenges y Dilluns, en el Levante-emv trobem una entrevista de Toni Álvarez a Carmen Canet, en la que esta comenta el perquè de la seua postura davant la moció i altres molt sucoses .

I no, no vaig a ser jo el que les comente, ja tinc prou en que si açò, si allò ... , llegiu vosaltres i concluiu .

8 comentarios:

  1. Un govern que no te iniciativa que fa? Estar a la expectativa de les opinions de la gent.

    I per què dic açò? Pel plenari que encara no s'ha convocat. Als blogs la gent es pregunta si hi haurà plenari aquest mes.

    No soc Raphel, però en vista de que la gent està mosca pel plenari de juny, no seria extrany que el plenari es fera en menys de 2 setmanes. Si Raphel que de tontp no te un pel diu que en un plaç màxim de 2 setmanes l'Ajuntament convocarà el plenari de juny.

    Apuntateu a l'agenda Estruch! Ja em diràs si patine o no patine. Recorda soc Raphel, el que de tonto no te ni un pel.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quantes bovades quan tot el mon sap que el plenari es farà el dia 17.

      Eliminar
  2. L'altre dia comentant l'actualitat de Tavernes amb un amic, parlant dels pressupostos, de l'expulsió de Karina del govern municipal, de les manifestacions, de la moció,.... etc

    I ens preguntarem, i tot açò no s'haguera pogut evitar? Es podía evitar l'expulsió de Karina per no aprobar els pressupostos?

    I ell em va dir: "Clar que s'haguera pogut evitar. és molt sencill. Si Karina hagués apagat el móvil, Jordi no l'haguera pogut cesar del govern, ja que ell eixes coses no les fa cara a cara (o feix tu feix com diguem en l'horta), les comunica per cridada telefónica. Per tant si Karina haguera apagat el móvil, a dia de avuí estariem parlant d'un tripartit estable i amb majoria."

    I jo vaig pensar que tenia raó i que de vegades les coses sencilles les fem complicades.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. i el Secretari, que ha cobrat?

      Eliminar
    2. No ho se il.lustrans? I que anem a pagar els veïns de Tavernes en concepte d'indennització a l'anterior Cap de policia?

      Eliminar
  4. Productivitat més, productivitat menos.
    Mètode del més pur estil Chicago, per controlar el funcionariat. I estos dien que els funcionaris eren tots del PP? El que els sap mal és que el PP haja sabut tractar els treballadors, quan ara es fa la feina exactament igual que abans, però amb menys drets per als treballadors i comprant voluntats amb les productivitats. Després es burlaven a la cara dels treballadors dient-los que no havien sabut negociar gens. Bons per a donar consells sobre negociacions, després de les que no han sabut tindre amb Karina, han probat de la seua pròpia medecina.
    I tant que li l'han clavat als funcionaris, tant que només ho han fet amb els curritos. Es queixaven dels peixos grossos però els del PP declarats de tota la vida (homens de regidores actuals del PP inclosos) fan amistats amb els polítics del Bloc, la policia segueix manant més que els polítics (hores extra i oposicions incloses) i els de nivell "A" segueixen tan tranquils amb els jornalots, cabotà a canvi de productivitat, tan sols pot perillar la del secretari com que ara "va en contra del govern", amb lo fàcil que ho havera tingut llegint l'informe d'En Jose Luis Martínez Morales en compte de deixar-li el marron a Carme Canet. Li havera llevat un pes de damunt a la mestra i al poble ens havera costat els mateixos 2.000 leurets.
    Ens diran que són d'esquerres, però el Bloc (que en aquest cas no el tripartit) han dut el tema dels funcionaris exactament com Rajoy a España, corrent la veu de que són uns maltrabaja i comparant com alguns cobren més que els polítics, quant alguns polítics amb dedicació haurien de tindre nòmina de FCC, i no la del Nyau.
    Si al final es que donen llàstima. Però per altres coses.

    ResponderEliminar
  5. Llegint tots els comentaris em queda clar una cosa, que la política del bloc és una continuación de la política del PP, ja que fan el mateix.

    ResponderEliminar