lunes, 3 de junio de 2013

Article d'opinio : CALMA CHICHA


Ahir comentavem un altre company informador i jo que pareix que després de la tormenta pareix ser ha arrivat un poc de calma .


Tenint en compte que les dues parts es mantenen fermes en les seues postures, dòncs he coincidit i departit amb membres destacats de abdós bans en events este cap de setmana , açò sòls pot supondre la calma que precedix a altra gran tormenta , salvat que uns o altres o abdòs siguen uns grans actors i realment estiguen buscant una eixida menys tormentosa al tema , per una part o per les dos .

La soluciò ? En uns dies ... o tal volta sòls hores .

     Signat , Enrique Estruch i Ferrando .

2 comentarios:

  1. O cosa que sera el mes normal: que passen de tu i no el diguen res. Home que no eres el Pais ni els investigadors de la Sexta.
    Si han de dir alguna cosa tenen els seues blogs per filtrar. Igual t'hauras de plantejar ser el Karina Blog, com que no té a ningú igual tens tota la informació de primera i sense problema.
    No esteu al mig?

    ResponderEliminar
  2. A Enrique no cal que li diguen res, ell es un mes que posa el lloc per a debatre i com que es maneja molt per la feina i per inquietuds polítiques i ciutadanes, pues s'ha d'entrenar de moltes coses. No sera el País ni la Sexta, ara be te mes imparcialitat d'eixida que eixos mitjans, encara que tinga ideologia no te ningú que li financia açò, com aquells mitjans, i per ara no corre perill d'embrutar-se.
    A Karina no li cal blog perque pot entrar ací i dir el que vulga, pot opinar ella o els allegats, amb nom, pseudonim o anonimament, tranquils que no soc jo, atents si entra algu amb pseudonim com Jenni Von Westfalen.

    ResponderEliminar