miércoles, 1 de enero de 2014

A MÉS GLÒRA DEL TOTALITARI

Com podeu vore, un totalitari m'insulta greument en l'article " Pa Cagar-se" pel mer fet de publicar lo de ninot a un tal JJ en el sentit de persona manipulable per altres : Si arrive a publicar tot el que he censurat sobre alguns , ja m'havien putjat al camió i ... ja ho sabeu .    

Anónimo1 de enero de 2014 13:08
FORA JA JORDI JUAN!!

Anónimo1 de enero de 2014 13:19
JJ NINOT !!

(no com a insult, si no com a objecte manipulat per segons i terceres persones)

Anónimo1 de enero de 2014 13:45
Pues estos mateixa es diuen en el seu comunicat que FORMEN UN EQUIP DE GOVERN INTEGRE. Mare meua.


Anónimo1 de enero de 2014 13:51
Enrique Estruch fill de puta! (No t'ho dic com a insult, t'ho així amb amistat).


Anónimo1 de enero de 2014 13:55
L'alcalde ara és Perfecto. No te cap fallo


Anónimo1 de enero de 2014 14:14
FILL DE PUTA, no com insult sinó en sentit carinyó, perquè ta mare ja sabem que es una santa pero tu ERES UN FILL DE PUTA.

Si açò es l'estil que el responsable vol i damunt que ho publique com anònim


Estruch1 de enero de 2014 14:20
Al del insult, t, ho publique a mes gloria teua per a qué es vega fins on sou capaços de arribar front la manca d, arguments, so feixiste . Tambe amb amistat .


35 comentarios:

  1. Hi ha gent que no aguanta que persones com tu informe de coses que pasen al poble.
    Esta gent voldria que tots llegiren i s'adroctinaren sols amb el que ells conten.
    Informaciò =llibertat

    ResponderEliminar
  2. Jordi Juan Dimmissió!!

    ResponderEliminar
  3. Jordi Juan hauria de dimitir, ja que ell es va autoproclamar com a director d'orquestra i responsable de ser el nexe d'unió entre els tres partits.
    A dia d'avuí tenim un bipartit (després de l'expulsió de l'ex-membre d'EU que integrava el govern, la desaparició de 2 dels 5 membres de compromís que van començar la legislatura i ara el rif i rafe amb la n 1 del PSOE.
    Tot açò demostra que ha sigut un pèssim director d'orquestra i deuria dimitir si tinguera una mica de vergonya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi Juan és el director de l'orquestra del TITÀNIC!

      Eliminar
  4. Jo veig molt clar que amb el de ninot se'l està insultant i tu pots veure una altra cosa Enrique, i en qualsevol cas, ni tu ni jo tenim forma d'interpretar si es insult o un adjetiu (que per a tu sembla fins i tot carinyós) sols per el que posa. Ara, diuen que pensa mal i encertaràs...

    Diferent serà que vullgues pegar-li a uns més que a altres, però això ho saps tu millor que eres el que reps tots els comentaris i que saps el que t'interessa més des d'un punt de vista periodístic, o més bé, polític.

    Desde una certa distància, et considere una molt bona persona Enrique, però no eres massa intel·ligent, ho pensava i ho segueixes demostrant. Es divertit entrar ací i veure com les teues bones intencions inicials acaben en baralletes particulars amb anònims que tu no identifiques i que moltes vegades comenten per donar una mala imatge d'un col·lectiu, prenent una identitat que no els correspon (algún dia aprendrás a identificar les IPs de la gent que comenta i tal volta així no et prenguen tant el pèl, valdria la pena que t'informares). Per cert, esta és una pràctica molt estesa entre alguns afins al PP, a la Veu de la Valldigna ja els van pillar alguna vegada suplantant identitats (informa't i veuràs).

    Que la gent del PP, a tots els nivells (local-autonòmic-nacional) parle d'adoctrinament i de falta de llibertat es irònic, més bé diria jo, es molt molt graciós. L'adoctrinament i la falta de llibertats, son, de fet, una de les marques distintives del Partit Popular. (Véase Ley del Aborto).

    I altra. Finalment, tu acabes dient-li so feixista i posan-te al seu nivell.... aleshores tu també eres un totalitari? O creus en el 'ojo por ojo, diente por diente'? Per a mi que este no es el camí més indicat Enrique...

    Bé, intentarem acabar bé els Nadals, ahir ho passarem molt bé en el Festivern, amb un ambient de germanor genial. Ho lamente per aquells que els haguera agradat que fora un autèntic fracàs i que s'han passat aquestos dies dient mentides i insultant, ahí si, a la gent que ha vingut al nostre poble per la seua forma de vestir o el seu aspecte. No obstant, coses a millorar sempre hi ha.

    I no contesteu que si eres del Bloc, del PSOE o de Rita la Cantaora. Tinc la meua ideologia pero a diferència del 99% de gent que comenta ací, no visc la política com si es tractara de futbol. I ací tots feu el mateix, sigueu d'uns o d'altres. Tot bé o tot mal. Lastres d'una dictadura que alguns encara enyoren.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xapó. Poc i clar.
      Ara falta que a Estruch li arribe el missatge.

      Eliminar
    2. Anem a vore xaval.
      1a. Eres un cotorro, es veu a 30 m, distancia a la qual ja no puntues si optes per què el teu local siga retén de la policía i esta a eixa distancia de la carretera.
      2a. El 99,9% de les critiques que s'han fet ha sigut a l'organització del Festivern, en concret a la falta d'ètica en utilizar els serveis públics pagats pel poble de Tavernes, per tal de garantir un major benefici dels seus organitzadors. Res en contra de l'event, un 10 per a les actuacions i una altre 10 per als festiverners, gent molt noble i millors persones. I tenint en compte que no ha hi hagut cap desgracia, ens podem alegrar més encara si cap.
      3a Els hostelers de Tavernes hagueren agraït que abans de recurrir a una empresa de catering de Castelló de Rugat, parlar amb ells per fer-ho. Ells SI que paguen impostos amb els quals es compren les taules i cadires i amb els quals es paga el manteniment de les instal.lacions publiques que s'han utilitzat. Si estos es desinteresen o no arriben al preu objectiu, ja es contracta a qui millor ho faça i ens estalviem el dret a la pataleta que ara poden tenir estos hostelers.

      Torne a repetir, el Festivern a Sigut un èxit empanyat per l'actuació dels nostres polítics per tal d'afavorir els de fora i no als de casa, que son els que paguen els impostos per tots els serveis públics que s'han utilitzat de forma GRATUÏTA per una empresa privada com és Festivern S.L. darrere de la qual es plenen les butjaques, com no podía ser d'una antra manera uns altres polítics.

      Feliç any nou a tors i totes!

      Eliminar
  5. No t´ho perdes. El comentariste que diu JJ _ _ _ _ te marge de justificació per no identificar a que pertany cada una de les jotes i el fet de donar a entendre _ _ _ _ _ com a sinònim de titella.
    Ara, el que ha dit Enrique Estruch _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ l'ha cagada per partida doble. Xè digues E E i no sigues tan maleducat amb l'insult tan vulgar i lleig com el que has dit.

    ResponderEliminar
  6. Soc l'autor de l'anònim:
    FILL DE PUTA, no com insult sinó en sentit carinyó, perquè ta mare ja sabem que es una santa pero tu ERES UN FILL DE PUTA.
    Si açò es l'estil que el responsable vol i damunt que ho publique com anònim.

    I NO TINC RES QUE VORE AMB: Enrique Estruch fill de puta! (No t'ho dic com a insult, t'ho així amb amistat).
    AIXO NO ES MEU

    L'afany de protagonisme que tens fa que el penses que també el meu comentari era per tu. I no. Era per l'autor del: JJ NINOT !!
    Perquè m'havia de clavar amb tu si tu no eres l'autor? Estaria bona...

    Fixat be que dic: l'estil que el responsable vol dirigint-me a l'autor.
    Si fora per a tu hauria escrit: si es l'estil que tu vols

    I ja que estem: si és eixe l'estil que vols tinga el teu blog. I perque permets els insults i desqualificacions a les persones i damunt ho deixes publicar com anònim. I si he usat eixe metode despreciable es perque sigues conscient de lo que estas permetent. Tu com responsable el poses al mateix nivell.

    O siga.... tu mateix

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si ficareu el nom no vos confondiriem, aixi des del anomimat i amb tant de fills d, uns i d, altres ens liem . Afan de protagonisme qué te insulten ? Fes-teu mirar rei .

      Eliminar
    2. Jo soc l'autor de JJ NINOT o TITELLA. I és el que és en mans d'uns i altres que volen fer i desfer utilitzant-lo a ell com a máxima autoritat. I la veritat es que la gent que rodeja a JJ està fent-li un mal increíble i que no s'ho poden imaginar.
      I la veritat que l'anònim autor de "FILL DE PUTA" és un autèntic MALEDUCAT en majúscules, que recorrix al insult fácil i poc elaborat, per la propia impotencia en la que es trova, ell sabrà perquè.

      Eliminar
    3. Ja ho sabeu. Si es claveu amb l'idolo és tornen més bojos que si et claves amb ells mateix (a no ser que siguen la mateixa persona). Ací és nota com de menjat tenen la bola.
      PD: Soc un amant de la cultura catalana, però no soc partidari de ser palmero de ningú.

      Eliminar
    4. Confiava que després de l'explicació feta a les 18:22 d'ahir hagueres canviat alguna cosa d'esta psuedoeditorail i més quan no anava per tu.
      Al final em creure el que diuen que eres com el PP, li fas el llit al PP i nomes busques protagonisme i ser el melic del món, en este cas del blog.
      Au, ja tens un altre motiu perquè parles.

      Eliminar
  7. S'està fent MOBBING a Carmen Canet. Ara la pressionaràn per a que dimitisca.
    Així son el BLOC NASIONALISTE.

    Preneu nota els que vullgau formar govern amb ells!! No son leials ni de fiar!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que te que vore el Bloc amb el que faça un regidor del PSOE?
      Ara tambe fa el PSOE lo que li mana el Bloc?

      Sou patetics. Carme esta mal amb el PSOE, esta mal amb els regidors del PSOE, va quedar mal amb la monja ... algo tindra ella

      Eliminar
    2. Dic jo que Bloc i PSOE son els que ens governen, no? El que faça ú o l'altre ho fan com a govern, no com a partit polític. O Carmen Canet no forma part del govern?

      Eliminar
    3. O siga que el PSOE ha de decidir també lo que fa el Bloc com a partit sobirà i el Bloc també lo que fa el PSOE com a partit sobirà.
      Es pot dir mes gran cafrà?
      Les decisions internes de cada partit son cosa de cada partit.
      Jo crec que Canet està fent tot el possible per eixir-se'n anar al grup mixte i entrar tot seguit en el partit d'Enrique. Per això, davant la gran clavada de pota que ha fet, és l'unica que Enrique no ha criticat.

      Eliminar
  8. Com será que últimament tots els pronòstics es compleixen:

    Pronòstic 1: El lloc del retén de policía. El tema s'ha callat i es desconeix el lloc, però tot apunta a que el pronòstic és encertat.

    Pronòstic 2: Caça i captura de Carmen Canet, l'heroïna de la moció de censura. Esta li salva el sou i l'alcaldia a JJ i este la llança a la gabia dels lleons.

    Massa casualitat, no?

    Doncs, no! se'ls veu a 1 km de distancia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que recurreixen a la roda de prensa amb subtitols, per a expulsar a Carmen Canet. O igual la presionen per a que ella mateixa presente la dimissió.
      Este es un altre pronòstic.

      Eliminar
    2. I un altre pronostic és que si continueu preocupant-vos del que fan els demes i no s'arregleu casa es complira el pronostic del darrer sermometro de la SER en la Safor que li dona 4 regidors al PP en intenció de vot. I baixant.

      I baixarà més quan una de les poques persones potables que teniu de regidor/a, encara que ha seguit massa les directrius Vidaleres, s'ho deixe i per cert no entrara de regidor el següent.

      Apunta-te-la i ja ho voràs com es complix.

      Eliminar
    3. Me la sua el PP, com si en trau 0.

      Apunta't eixa.

      Eliminar
    4. A mi me han dicho y de buena tinta qué se va Ferrando y corre la lista hasta el trece qué es Javi Montero, muy bueno por cierto y no contaminado. A quién le tocaría qué es xispeta no quiere ni borracho de vino, le sigue Cucarella, Amparo Espi, más que quemada, Ximo el llimero, tambien limpio, y el trece Javi . Cualquiera de estos dos podría ser el nuevo delfín porqué ha Cucarella no la veo , sería una más junto a Maria , Inma y Carmen . Para mi el qué salvaria la situacion sería Simeon pero su problema físico le para aunque estoy seguro que así y todo sería un alcalde de todos y para todos y su mengua física no sería impedimento para ser alcalde . Alguien sabe algo del tema, i tu Enrique , sabes algo, qué piensas de lo que digo ?

      Eliminar
    5. Pels comentaristes cotorros, els tirs van per que Carmen Canet no dimitirà i la faràn fora mitjançant la tecnología de JJ basada en una roda de prensa amb subtitols. A hores d'ara deu d'estar gestant-se en la seu del Bloc (la que té un logo d'una cara amb una sonrisa falsa i una lleganya en l'ull) el guió que ha d'empollar-se esta nit l'idol de Bordería i que exposara davant d'un seguici de periodistas que serán convocats per a l'ocasió.

      Eliminar
    6. Enrique Estruch i Ferrando1 de enero de 2014, 22:04

      Sobre lo del PP psseee... algo he oído, pero no creo deba comentar como líder comarcal de un partido sobre otro partido y sus delfines . Sólo decir que comparto lo que dices de Javier., a Ximo no le conozco .

      Eso sí, con Salva "Simeón" al fin del mundo , su deficiencia no le impediría ser un gran alcalde, hay demasiados medios para paliarla, los hay por ahí gobernando pero con carencias mayores y no sólo físicas, sería el mejor recambio y si de mi dependiera, sería Alcalde en el 2015. Pero no sòlo yo estaré si estoy ahí, que aún no lo tengo claro , y se decidirá en su momento por quienes corresponda llegado el caso. Ahí sí me saltaría mi principio de que gobierne el más votado, así lo permiten socialistas y peperos y por lo tanto nada tendría que reprocharme nadie, a favor del principio que creo es más importante ,de que primero las personas y Salva es una pero que muy grande . Y lo digo así y todo eso políticamente perjudicaría a mi opción seguro , que a beber "dels d'enmig" , tanto a derechas como a izquierdas y de algún valencianista de verdad .

      Y ya he hablado demasiado, no sea que me tenga que comer con patatas mis palabras en unos meses .

      Eliminar
    7. La SER de Gandia? Enquesta? Jua.... que bromista... i tendència? Xiste. La SER de Gandia mai ha encertat una enquesta (clar en Gandia fan 50 entrevistes).Paquito ven resultats denquestes... cert es q JJ amb els diners de tot ompli de diners i propaganda Las Provincias i LEVANTE. Pot ser puga comprarli una enquesta a la Ser.

      Mira. Les enquestes q encarreguen els partits diuen q Tavernes es lunica ciutat de La SAfor on el PP es mante i Compromis baixa... que li farem. I com Karina faça una bona llista el PSOE haura de lluitar per a mantindre la tercera posicio en Tavernes. Sort teniu q falten molts mesos per a les eleccions i q en les europees no hi ha llistes dindependents.

      Eliminar
    8. Soc el de les 21:02
      Bingo amic de les 21:52
      No pense igual en la valoracio de Javi Montero, ni xixa ni llimona politicament, i no esta el temps del PP per experiments. I quan al Llimero si es confirma el seu paper en el tema de l'ermita Sant LLorenc, ja pot dir adéu.
      I quant a Salvador Sansaloni no aprofita no es prou ser bona persona i prou en el mon de llops del PP no sabria dir que no a moltes coses i se'l menjaran pels peus.

      Eliminar
  9. Una reflexió

    Van començar siguent 9
    En acabant 8
    Abans de nadal 6
    I prompte en seràn 5.

    De què parlem?

    Dels que van començar la legislatura i dels que quedaràn en breu.

    Tenen la legitimitat per governar-nos?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota. I si no lleveu-los del govern. A vore si podeu.

      ¿Hi ha algun lloc que diga que el govern han de ser 9, 8, 7 o 5 si cal? Veritat que no.?

      A més es que queden, estic segut que valen per tots els que estan en la fila de enfront.

      Eliminar
    2. T'ha faltat dir "o Jordi Juan a soles". Que seria el mateix que el que hi ha ara i podriem estalviar sous de regidors.

      Eliminar
    3. Ell a soles pot, perquè segons el que conten els mes apropats a ell, Jordi Juan és un Deu amb apariència humana.

      Eliminar
  10. Acabe de vore una foto de uns pseudoterroristes cremant una bandera de Espanya en el carrer Metge Paco Valiente
    Estos Borrokos aficionats son tan tontos que pugen a twitter el delicte de cremar la bandera,espere que la guardia civil no tinga problemes en localitzarlos
    Ara be,resulta que tota esta gentola la porta el Festivern i que segon ells mateixa tot aquell que no siga nacionaliste no es ben rebut
    Ojala el 2014 el Festivern no torne a Tavernes

    ResponderEliminar
  11. No sabem que sera però mira per on sense alcaldia s'heu quedat i moció de censura fracassada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vorem quant de temps dura en el govern la que vos va salvar els sous.

      Jo no volia que la moció trionfara perquè no soc del PP.

      Eliminar
    2. Eixa victori empanyada amb els desproposits del DESGOVERN viscuts ahir a Tavernes.
      Quan no ens interessa desviem el tema.
      El comentari de l'anònim de les 22:32 no s'haguera publicat a la Cotorra per eixir-se'n del tema.

      Eliminar
  12. Amic de les 22:12
    Saps aquella que diu.
    Vamos a contar mentiras tralara, vamos a contar mentiras larala

    Karina fent una llista, quin acudit de primer dia de l'any! Ara, si va en la llista de Enrique, tot lo mon calle, o amb la del PP que també pot ser.
    I les enquestes que fan els partits? Això que és? Sembla ser que vius també en un mon de fantasis. Baixa el carrer i mira la realitat. Si no arreplegueu 20 persones en un acte vostre en la Casa de la Cultura com presentacio del pla d'empleo. L'altre dia ereu 15 en l'acte de turisme amb protagonisme de la filla de la regidora del PP, reconeguds activista de blogs i altres vents de la xarxa. Ni les amigues van anar.

    Va en serio: Si no t'ho creus els ho demanes als de la SER. Els ultims sondejos fets del sermometre de la SER el PP es quedava a la mitat d'intencio de vot respecte a l'any 2011. I un detall: els darrers dos anys la militancia de Compromís-Bloc s'ha multiplicat per quatre i sobrepassa en sobres els 100 militants.
    Si ara hi haguera eleccions Compromis-Bloc s'en va a 8, PSOE 4, el PP 4 i EU mante 1.

    No ixes Enrique. El blog no dona vots i menys quan ací el 90 % de gent que entra - que no son mes de 10 persones, sempre son els mateixos - tenen clar el vot.


    ResponderEliminar