jueves, 1 de agosto de 2013

Editorial : AL CÉSAR EL QUE ES DEL CÉSAR

Em demana un comentarista que parle sobre el colector que s'ha aprobat , per fí , en la platja per a evitar inundacions en l'avinguda , el qual em be al pèl perquè encara que alguns opinen que sòls ens dediquem a criticar al govern, el qual no es veritat (tots els lectors sabeu que no sòls critiquem al govern, també ho fem i de debò amb l'oposició , i que també em lloat quant ha segut pertinent abdós, ahí teniu les meues constans referències a la bona llavor en lo económic del govern local , la noticia d'ahir sobre la neteja d'un solar en la sardina, o l'actitut conciliadora en els plenos dels populars : el que passa es que per a lloar ja tenim a un Gabinet de Premsa i a certs blogs , pel que els del mig anem al grà ) ,  tenía pensat el parlar del tema però l'actualitat del dia a dia em fea que anara retrasant-ho . I no sòls vaig a opinar sobre ell sino també d'altra obra que per fí comença també a desbloquejarse i que es la nova depuradora .

I qué pensem ? Que es de vergonya que vaja tingut que ser l'actual govern i després de dos anys d'impass per part de qui li corresponía finaciar el porjecte , el que i a més amb fons municipals tinga que fer-se càrrec d'un obra necessaria com este colector . Açí em vist el de sempre ,  "Muy bonito pero no flota ", es a dir, una avinguda de cara a la galería o en el notre cas i degut a que s'acostaben les eleccions encara es va eixir el tir per la cultata al no estar acabada a temps, un obra a la vista molt electoralment rendible però amb un fons negre, tan negre com s'ho veuen els comerciants i veïns de la zona quant plou .

Així que les meues felicitacions al equip de govern que no sòls va a manprendre les obres sino que a més ha sabut corregir les finançes municipals sobre trobar-se amb entrebancs tan forts com el prèstec pel tema del pàrking municipal del passeig o els prèstecs per a complir amb el Plà d'ajust, de forma que es pot asssumir ara el que no s'ha assumit per qui debía .

I el mateix en quant a la depuradora : Cartelot i ben gran per a fardar en la porta de l'alcalde anterior durant un muntó de temps , però de forment ni un grà i ara a més resulta que el projecte dissenyat es inadequat pel que torna a començar des del principi amb el qual en menys de tres/quatre anys no crec que tingam nova depuradora , aixó si hi ha financiació , que ja avissen els que tenen que amollar els cacaus que ho tenen difícil . Per tant, de nou enhorabona als nostres dirigents per almenys desboloquetjar el tema .

Però també tinc que dir una cosa : Dites obres no son sòls mèrit del Alcalde, com pareix deduïrse del articles vistos al respecte , si no que també ho son com he dit , de Borrás com a regidor d'Hisenda que està portant i bè les rendes económiques del consistori , el que permitirà que es puguen financiar dites obres , i de la Regidora d'Urbanisme em cosnta algo ha fet, dic jo , a més d'assistir com a mera acompanyant , es el que es deduïx dels mentats articles , junt a la Presidenta de l'Associació de Veïns i al repressentant d'Aceplat a la publicitada reunió final amb Costes  .

Vegeu com no tinc problema en donar-li a César el que es del César ? Però no sòls hi ha un César en este pati ...

17 comentarios:

  1. Enrique ha donat en el clau. Lo del colector s'ho ha apuntat el senyor Juan con a mèrit propi. Ara quan és del PSOE ja és l'equip de govern. Esperem que el nou colector no es quede en fum i comence a ejecutar-se el més prompte possible (això si, sense preses). Enrique saps si el projecte del col.lector està realitzat? Estaria bé que en cas de que no s'haguera realitzat, ho fera algun estudi del poble. I també es deuria intentar que l'obra també se la quedara una empresa del poble. Tots savem que és fer un sistema de puntuació amb el qual tenir treballadors del poble puntue, és a dir, a més de l'aspecte tècnic i econòmic, prime que és contracte a gent del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em pareix que seria bò que l'obra la feren les empreses del poble, per a que estos 700.000 euros es queden a Tavernes. Així donaria gust paga impostos!

      Eliminar
    2. Com fea manolo no?

      Eliminar
    3. Parlen com si no saberen les coses i ho saben tot molt ben sabut. Bona la contestació de l'anònim de les 10:22: com feia Manolo? SOU POC DEMAGOGS.

      Eliminar
    4. Entonces aneu a fer com ells? Aneu a donae-los la contrata a una empresa de fora?

      Eliminar
    5. Home que Manolo no llogue a empreses del poble no vol dir que vosaltres tingau que cometre el mateix error. Si feu com ells, sereu com ells.

      Eliminar
    6. Persupost. Ningu ha dit axo, pero jo no estic en el cap de la regidora que contrata aixo, les bases de les adjudicaciona ni qui concursa ni quines condicions son les q estan, etc. Moltes voltes es voldria contratar a empreses del poble i no pot ser. I altres si, no ho se

      Eliminar
    7. Enrique, podries veriguar les empreses que es presenten a l'adjudicació de les obres del colector? I l'estudi que realitzarà o ha realitzat el projecte? Gràcies per anticipat.

      Eliminar
  2. Ací tots savem qui son els mes güapos i qui son els que els toca ballar amb la més lletja. I si no que li ho diguen a Borràs quan va eixir a donar la cara amb el tema de les beques de menjador després de que Jordi Juan li passara la poma enveninada de les competencies de benestar social, per a no quedar mal en este tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La "poma enverinada" l'ha presa el PSOE voluntariament i l'ha demanat ell. No sé perque parles si no saps les coses.

      Això és un equip i com a tal equip les coses es fan entre tots. I com passa en els equips, el màxim responsable, l'alcalde s'emporta merits d'altres, però també palos d'altres, només cal vore a qui li pegaveu amb la cavalcada o amb el tema de Xavi Castillos, que no es competència del partit de l'alcalde.
      Com també s'emporta altres morts, cas de la moció de censura, i totes les vostres critiques, el 99'99% infundades i tramposes.

      Eliminar
  3. Passe el que passe, per als del PP la culpa la té sempre el senyor Juan, com es nota que li tenen una tírria de por. Els esta donant bones classes de governar, en 4 dies ajuntament sanejat i proveïdors cobrant. Ben fet!

    ResponderEliminar
  4. Xè! Aci uno comenta que seria beneficiós que l'obra la fera una empresa del poble i ja se li tiren damunt en que si es del PP. Almenys si Manolo no ho va fer, feu-ho vosaltres i doneu eixemple. Si el PP ho va fer mal, no sigueu burros vosaltres també i feu-ho bè!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home!! Es que son del pp, actuen i diuen sempre de la mateixa forma i li tiren la culpa sempre a l'alcalde. Mentix i difama que algo queda. No ho veus? El anonim de les 8.39 i de les 9.55 es el mateix perquè escriu "savem" (i no sabem) de la mateixa forma.

      El pp ho va fer mal, correcte. Ara es paga proveidors en molta antelacio, no hi ha factures pendents, es saneja l'ajuntament, presupost 2012 en superavit, hi ha menys deute. Jo estic tranquil, se q els regidors faran lo possible per a que aiguen empreses del poble. Pero crec q hi ha unes caracteristiques a seguir en els concursos de esta indole i s'han de respetar. O no? Ja vorem

      Eliminar
    2. Fins ara totes les obres fetes en esta legislatura les han fet empreses del poble, excepcio feta de l'escola que ara es constueix al carrer Verge Desemparats, que a més de que no es un obra del poble, sino del Pla Camps la Generalitat, no la podia fer cap empresa del poble PERQUE NO ES VA PRESENTAR CAP AL CONCURS.

      Dels 11 milions que va gestionar Manolo Vidal entre plans Zapatero i Camps, la meitat van ser adjudicats a empreses de fora Tavernes. Això ja s'ha dit massa voltes.

      I les grans "estreles" del PP, l'aparcameent (2'5 milions) i la piscina (ja arribem als 4'5 milions) HAN SIGUT PER EMPRESES DE FORA.
      I aixina ens ha anat

      Eliminar
    3. El que s'està diguent és que per a que l'actuació siga rodona del tot (és ja una bona noticia que és realitze este colector que tanta falta fa) que el projecte ho fera un estudi del poble i que per a adjudicar l'obra s'incentivara en el sistema de puntuació per a la seua adjudicació el contractar a gent del poble per a les obres o tenir-la en plantilla. No cal vore fantasmes, ni a Manolo que ja no és alcalde. El que s'està diguent és que en la situació d'atur que hi ha a Tavernes (i mes després de les ultimes noticies de que en l'empresa FG i la seua subsidiaria IMC s'haja acomiadat a 130 persones d'una tacada) alguna cosa s'haurà de fer per donar feina, no?

      Eliminar
  5. I penseu que això no es pensa i no es té compter? No sóc qui per afirmar-ho però si es veritat, com sembla ho es, això que diu l'anònim de les 16:05, seria el que fa este govern: treball per al poble.

    I empreses, empreses amb eixa capacitat, en queden poques, cada dia menys.
    Si no queda quasi ningú en la construcció dels grans constructors!

    ResponderEliminar
  6. Aixo es la politica del bloc-psoe,negar les evidencies
    Este poble despues de 16 anys de governs del Partit Popular no te res que vore en el que governs de esquerres (com ara) van deixar que hasta el ajuntament el van tindre que fer nou
    Passeig Colon
    Pavello
    Camp de futbol,Tribuna,gespa artificial
    2 camps F-7 gespa artificial
    Casa de la cultura
    Biblioteca
    Av de la Marina
    Poligon del pla
    Piscina coberta
    Parking
    Institut
    Cuartel Guardia Civil
    Parc del Molló
    Parc dels vents
    Parc accesible
    Braç treballaor
    Calça nova i alçada
    Colectors pluvials
    Pistes polideportives
    Ampliació centre salud
    Reforma mercat munincipal
    Pistes paddle platja
    Plaça Major
    Plaça Cultura
    Plaça Espanya
    Plaça la Esglessia
    Plaça de Malta
    No vaig a continuar no siga que li agarre un mal a este govern sectari e incompetent
    Ara resulta que van a fer una depuradora mes menuda com es costum en els governs de esquerres els agrada molt lo"mini" com el mini-trinquet dels comunistes
    Este poble mereix uns governants,no uns sectaris

    ResponderEliminar