viernes, 23 de agosto de 2013

Editorial : UN PAS MÉS DE CONSENS ... CAP ARRERE

I es que si fins ara el "toma y daca" polític local s'havía mantés a nivells orgànics entre els regidors , bé en els plenaris, bé mitjansant notes de premsa , ahir es va donar un pas més mitjansant la nota del PP sobre Perfecto Benavent , seguint el perillós camí ja iniciat en el darrer plenari per part de la regidora Vercher i que censurarem explícitament en este blog .

Es podrà dir que este senyor ja va entrar en "arena política" més concretament i públicament, i dic lo de més concret perquè evidénment com a Secretari Local de Compromís ja ho està en general , amb l'article en altre blog sobre el Secretari Municipal i la seua actuació en el tema de la moció de censura, però era això, un article d'opinió i sobre algú que no està en esta "guerra política", i ara es dona un pas més, es passa a una nota a de premsa oficial d'un partit en la que s'ataca a un càrrec orgànic d'altre per les seues lliures declaracions i a nivell particular en la seua faena sobre un tema polític , encetant per tant un perillós camí que no sabem on ens portarà, de segur que a ningún bon lloc : Acàs tots els regidors i càrrecs orgànics de tots els partits no comenten en la seua vida particular i censuren el que fà el contrari ? Son per això motiu d'atac oficial per part dels contraris polítics ?  No pararíem !!! . 

El que es evident es que no ajudarà a eixe "taranà" de consens tan dit i redit en el darrer plenari i que , com ja pressentía i vos anunciaba en altre article, es clar que es sòls "de boqueta" , doncs els fets des de eixe dia i fins a ara ens mostren el contrari . I com es diu popularment " lo que te rondaré morena " . 

Però bé , que tenim que fer, tenim el que hem elegit, tal volta ara no ho fariem , jo de segur que no, ja vorem d'açí a dos anys : Espere que Tavernes prenga bona nota d'uns i d'altres i castigue o premíe a qui pertoque, jo així ho vai a fer i quasi segur que actívament, perquè ja estic fart d'estar al mig i rebre galtades per tots els costats : I vosaltres ? .  

17 comentarios:

  1. Que vols dir Enrique? Que Perfecto te carta blanca i no hi ha que dir-li res?
    Està clar que Jordi li te por però de ahi a que ningú puga criticar-lo pués no estic d'acord.
    El que algú te que fer és expedientarlo per dedicarse a la política local durant el seu horari laboral.

    ResponderEliminar
  2. Es que el sr. Perfecto no ha parat de dir que si feia calor era perquè el PP havia votat en contra, i això és poc ètic quan ocupa el càrrec que ocupa el sr. Benavent en horari laboral que no és precisament el de secretari del Bloc Nasionaliste.
    I en els dies de calor que ens esperen fins a finals de setembre, vorem si convoquen el plenari extraordinari i posen este concepte de forma individual en la modificació de crèdit i fan bè les coses ja d'una.

    ResponderEliminar
  3. Com pots vore, i nomes cal vore l'opinó de l'anònim de les 8:23, que criticant és molt bo,no sap contribuir a eixe consens.
    I damunt dient mentires sobre pors i expedients. Com sempre.

    Més sobre el consens. I tens un bon tema d'analisi.

    ¿Tan urgent són els temes que proposa el PP per a convocar un plenari quan sap que l'alcalde està de vacacions i, damunt, el més de setembre es inhabil a eixos efectes a Tavernes de tota la vida?
    Tant urgent es parlar sobre la piscina quan ells votaren esperar les decisions de l'agent concursual? Tant urgent es ara arreglar l'aire condicionat i l'aparcament quan fa 20 dies no ho era? Tant urgent es tot això per no poder esperar ni al ple d'octubre? Tan urgent es per no respectar ni vacances ni Festes del Poble ni respectar els acords sobre funcionament de la corporació i demanar celebrar sessio extraordinaria? En el fons que hi ha? Que volen un plenari on no estiga l'alcalde que esta de vacances? O volen fins i tot entorpir les vacanes? I eixos són els que busquen el consens? I tu Enrique creient-ho.
    Qui és la mà que està movent tot este tema? Perquè haver-la haila, com les meigues.

    Tu ho preguntes: no pararan? No, no pararan. El PP no va a parar. Usaraà tots els mètodes que siga - ja ho fa- rastrers, la mentira, la difamació, la calumnia. Són mala gent. Ho estan demostrant. No tenen ètica, ni moralitat. Només van a destruir, a fer mal, a vore on poden fer mes mal. Eixa es la dreta+no adscrita que ens tocara viure dos anys. I la separació que estan fent entre els sectors del poble i les ferides que deixaran a nivell personal en molts dirigents politics no curaran en anys. I això ho pagarà Tavernes que mai no serà com abans amb una dreta que trenca totes les normes que sempre han regit Tavernes.

    Ací com tu dius, ja no s'ataquen i es confronten idees: ací nomes importa el acoso i derribo personal, fer mal a persones, destruir-les i no a les idees que representen.

    Tu que tens bones relacions i especials amb Carme i Víctor, ara crec que es alcalde en funcions, que t'ho conten tot. Que t'expliquen dón s'intueix que naix tota la proposta. I després analitza, des de la imparcialitat que dius tens, el perquè ara eixe ple extraordinari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que cara mes dura tens... Et recorde que el Sr. Jordi Juan va decidir amb el suport de Victor i la pasivitat de Carme trencar el seu govern i quedarse en minoria.

      A mes i per a fer irreversible el trencament fa recorrer de la ma de Bononat lantic alcalde comunista a difamar i calumniar a qui durant 2 anys havia treballat amb ell.

      Ara loposicio sols du al plenari lo que es un clam en tot el poble: cal baixar la contribucio que Victor Borras ha pujat un 30 % en lo mes dur de la crisi.

      I aixo et sembla una calumnia? I no et queixes dEnric que com tambe te el seu projecte legitim ha fet un editorial que no enten ni ell per que Enric massa be que a un altre pais Perfecto estaria suspes dempleo i sou despres del q va dir per a pressionar al secretari.

      Eliminar
    2. No desvies el tema.
      El que no pot fer l'alcalde és plorar amb una carta partidista dirigida als usuaris i propietaris del parking diguent lo malos que son el PP que no volen solucionar els problenes del parquing i ara dir ell que com esta de vacances, que esperem fins a octubre. Eixa és la resposta de la màxima autoritat de Tavernes?
      A més tots savem que en festes es tanquen molts carrers i el pàrquing ens vindria bè que estiguera funcionant amb normalitat. Però que s'assenten tots, govern i oposició i que ho solucionen, res de xecs en blanc de 50.000 €.
      Igual que el sr. Perfecto li diu a la gent que patix calor al jutjat, que la culpa és del PP per votar en contra, a partir de setembre que diga que la culpa és de Jordi per no voler convocar un plenari extraordinari per estar de vacances (eixa és la veritat, no?, que ho diga).
      I pot estar de vacances i convocar el plenari per al dia 9. Encara queden 17 dies. I després reprendre les vacances. La questió és voler o no solucionar els problemes que han quedat damunt la taula. Perquè l'oposició no se si tindrà ganes o no de solucionar-los, però el govern si deuria d'ntentar solucionar-los, encara que supose interrompre per uns dies les vacances del sr. Alcalde.

      Eliminar
    3. Contesta a una pregunta.
      Si la muntanya se li pren foc, vindria el sr. Alcade o continuaria de vacances?
      Doncs a Tavernes hi han varis focus d'incendi que l'alcalde deu d'apagar: parquing, contribucions, sous dels polítics. I justament en un mes que serà dificil davant la previsió d'un aument espectacular de l'atur a Tavernes, ja que s'acaven els contractes temporals d'estiu, sumats als aturats de FG, Tavervall, Marmol Compac i altres que ja apareixerán a les llistes de parats.
      Això sí, altres mentes que disfruten del Carib, mentres ací ens morim tots de l'acó.

      Eliminar
    4. Això quines vacances son tal llargues? Ja porta un parell de dies per no dir una setmana i pot estar 15 dies mes i convocar el plenari per a avans de festes.
      Això sembla una excusa per a intentar atrassar la inminent baixada de sous dels políticas que tant demana el poble i sobretot la baixada de la CONTRIBUCIÓ, que és incomprensible que es paguen estes barbaritats amb la que està caiguent i amb la prevusió d'arrivar a mes de 2.200 parats a tavernes ara quan es facen efectius els acomiadaments de FG, Tavervall, Marmol Compac i tota la gent que ha estat contractada temporalment per a l'estiu.
      Un poble que es pren en flama i un alcalde de vacances desentenent-se dels problemes del poble.

      Eliminar
    5. Vacances? Però quant de temps està este tio de vacances? Si ja portara quasi una setmana i encara queden 9 dies d'agost i pot agarrar-se la primera de setembre. Això son més de 20 dies, que no ho te bè o es que vol empalmar en festes del poble?
      El alcalde està preocupat pel poble o per anar de festa en festa?

      Eliminar
    6. Cinc comentaris en contra i cap d'ells té una raó de pes per justificar "las malas artes" de voler fastidiar les vacances a Jordi Juan. Ara tot són presses, l'anterior plenari tot era no, després serà tot que sí, després en seguida que no i demà altra vegada que sí. En fi, que voleu fotre i ja està, pues vale, molt bé. Jo faria com ell i no aniria. Que no, que no sóc cotorrí.

      Eliminar
  4. Stic consternat... Fastidiar les vacances dun alcalde amb 2000 aturats i que ens costa 60000 euros a lany? Pot haver mes maldat al mon? Pobre Jordi.

    I Perfecto? Ell pot calumniar al secretari per que no li balla laigua al seu partit i a mes pot aprofitar el seu lloc de treball pagat per tots per a fer politica? I ningu no pot dir res?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que hi ha més maldat, la teua de dir una xifra falsa de 60.000€ quan es pot calcular fàcilment el sou de l'alcalde i en net. Esta al Facebook la nòmina de l'alcalde. Per cert, quan penjarà Manolo la seua nòmina?

      Eliminar
  5. La faena de l'alcalde és la de donar solucions al poble. Si ha d'interrompre uns dies les vacances per solucionar el tema del parquing per a que estiga operatiu per a festes (a mes d'altres temes que estàn pendents) ho haurà de fer. Si no ho fa la màxima autoritat de Tavernes qui ho fa?
    Hi ha que donar eixemple i mostrar interés pel poble, i si s'han d'aplaçar les vacacions s'aplacen uns dies i no pasa res.
    Per a un bon alcalde primer es el poble i després estàn les seues vacacions. Ningú està diguent que no se les meresca o haja de quedar-se sense elles. El poble sols demana un aplaçament per a dur a terme temes importants com son la baixada de la contribució i solucionar els problemes del parking.

    ResponderEliminar
  6. Bufffff quina quadrilla de brofecs, pense que el que el PP esta trencant ja mai més s'arreglarà... Aneu a provocar una guerra civil en el poble. Que si açò, que si allò... Famós els únics que ho fan bé són els del PP, per això perden les majories i per això ha. Deixat un poble arruïnat i fet pols. El que esteu fent es anar a per la persona, no a per el polític. Sabeu que amb el polític no podeu, pues a fer-li la vida impossible a la persona. Poca cosa conseguireu així.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira tu qui parla de pedre majories, els cotorros que governen en minoria. I governen avassallant al psoe que s'ha tornat inútil per a ells. Ja no els servix per a res perquè continuen sense conseguir majoria.
      I damunt van crispant al poble en cartetes desafortunades.
      Si tots saven que al final de la correguda, les urnes castiguen als que governen, mai a l'oposició. I això és el que vos reventa, que les urnes van a castigar-vos perquè se vos ha caigut la careta i tot el poble ho ha vist.
      A vore com eixiu quan es negueu a fer la rebaixa de la contribució.

      Eliminar
    2. Si no fa falta anar a pel polític. Ell mateixa és posa en evidència. I damunt és deixa guiar per una quadrilleta que no te ni idea i el fan clavar la pota.
      Jo no se si el seu programa electoral li'l va fer Walt Disney, perquè tenia una bona ma de fantasia. Fins i tot en campanya ja anava diguent que el seu programa no es podia complir. Mai he vist un programa electoral amb data de caducitat avans d'eleccions. I son tantes les animalades que va escriure este xiquet al programa que no en pot complir ni 1 de les promeses que ha fet.
      Jo pensava que després del programa del PP de 2.007 amb les 100 i nosequantes propostes mes ho havia vist tot. Però es que lo de l'estació de borderia i lo de la megaciutat de l'esport, que no ho te ni València,... Quan ho vaig vore vaig pensar que Walt Disney s'havia reencarnat en este xic.
      I si la cosa haguera quedat ací encara te un pase, però es que després tampoc es tan d'esquerres com ens feia creure i que sap escoltar. Com va a escoltar en el ego que te? I damunt la gent que el rodeja no l'ajuda en posar els peus a terra. Encara l'enaltixen, l'aplaudixen i clar ell se ho creu! A vore si els que tant el rodejen i molt el marejen estàn alli quan caiga d'allà dalt on creu que està i es pegue l'ostia.

      Eliminar
    3. La guerra l'esteu provocant vosaltres que esteu en plan setari i totalitari. No accepteu el que vota la majoria al plenari. L' alcalde es nega a debatir mocions que presenta la majoria del plenari de forma autoritaria i antidemocràtica. I diuen que son progres, quan son i seràn el govern més sectari en la història de tavernes.

      Eliminar
    4. I aquestos són els vostres arguments?? No en teniu cap de més pobres?? Que voleu tornar a traure la paranoia que el bloc és de dretes?? I el PP fa polítiques d'esquerra?? Només cal posar els telediaris o llegir la premsa per veure el tipus de politica que fa cadascú. Ara una fixació nova són els programes electorals, quan tot el món sap que quan es va arribar al govern es pretenien unes coses i en vista del merder, caldrà fer-ne altres. I això ocorregué amb l'arribada al govern, no en campanya, l'ordre dels factors altera el sentit de les coses. Això és ser realista i adaptar-se a la realitat i posar-se a treballar; no com abans senyors meus, més modificacions de crèdit, més préstecs als bancs, més informes en contra d'intervenció... Vos a fotut la carteta als propietaris del parking i que Perfecto contara la veritat no hi ha millores per que no heu volgut, i és així, no ho podeu negar, però vos ha ixit mal la jugadora, heu quedat molt mal i ara la rabieta se vos menja. No sé per que parleu de democràcia, sou els primers que no creieu en ella, només feu que parlar de majoria d'oposició, de 9 a 8, de què esteu en minoria... En democràcia es pot governar en minoria, és una cosa normal, el que ha passat ací és que es vol utilitzar la majoria d'oposició per dir NO sistemàticament i el pitjor de tot, promoure mocions que l'oposició no pot promoure i quan es tomben tildar als altres de dictadors contrademocràtics... No se sosté per cap lloc. De sectes va la cosa? Doncs no sé, tot és del color que es veja, hi ha molta gent que veu els partits polítics com una secta, però tots! I es pot esgrimir fàcilment el " els altres són una secta i el meu partit no". Tot depèn del cristall on veja un. Per a mi en el PP és més paregut a una secta que el Bloc, per que? Per que el militant de base del bloc té informació i argumenta, el del PP no té informació, només repetix consignes: "ara cal dir açò! I es diu fins la sacietat". Hi havia concejal del PP que no sabia que la moció podia parar-se i per a mi això és molt greu. Que els companys de partit no tinguen tota la informació, em dóna que pensar que les decisions al sí del partit són unidireccionals. I precisament és aquest tarannà (parauleta de moda) de direcció el que fa actuar per rencor i no per sentit polític. Voler tocar el sou de l'alcalde, eliminar cap de premsa, eliminar BIM, intervindre en càrrecs supera locals on l'oposició no ha actuat mai, criticar coses que en altre temps s'han fet "correjido y aumentado" i tot això volent fotre les vacances a la gent. Està bé defensar posicionament polítics diferents, però a Tavernes de la Valldigna s'ha creuat una línia que mai s'haurà d'haver creuat, potser començaren uns borrant tots els ordinadors de l'ajuntament i altres continuaren amb altres coses, el problema és com acabarà açò i em fa por veure com cada vegada més ataquen a la persona i no al polític. La demogagògia, la mitja-veritat, la enèsima repetició de la falsa premissa... Són coses que la gent reconeix i a ningú li agrada. Per acabar voldria dir que no sóc cotorrí, no sóc del Bloc ni PSOE ni similar, sóc dels del mig i a qui no li agrada veure com va la politica local i que per això s'ha posicionat, per què creu que certes línies cert partit no hauria d'haver-les passat.

      Eliminar