miércoles, 14 de agosto de 2013

ACEPLAT INFORMA : Nova zona d'aparcament en l'avinguda

Rebem un e-mail d'Aceplat en que ens informa de que s'ha habilitat una nova zona de aparcament junt a l'esglesia, amb entrada per la plaça des de la que s'accedix a esta i pel camí Marenys . No està encara senyalitzat però ja es pot utilitzar : Un poquet tard però benvingut siga .





7 comentarios:

  1. Està molt be però arriba tard com sempre arriba Jordi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Almenys arriba, en conec d'altres que en 16 anys no han aplegat a cap lloc.

      Eliminar
    2. Cotorrí no li trobes mai cap d´arrúa a Jordi? Tot ho te ben planchat i almidonat?
      Tin en conter que l´arruga es bella. El fanatisme no porta a res bo, vore totes les coses que fa el pseudo-lider com a perfectes es fanatisme.
      En 16 anys no han aplegat a cap lloc? a vorem al acabar la present legislatura a on estem.
      No hu ha mes ceg que aquell que no vol vore.

      Eliminar
    3. Ventaor tantes arrugues té Jordi?? Jo crec que no!! Xic guapo i jove, deportista, inteligent, bona persona i preocupat per les persones. Les arrugues són més pròpies de Manolos i les seues titelles, per molt que les almidones amb transfuguisme, velles i arrugades es queden. Tan malaltises de parking i piscina coberta que pena donen, esteu tan perduts i sense lider, que ja no sabeu ni que dir ni que fer. Busqueu a una bona persona, que no siga rica com Eugenio ni rancuniosa com Manolo. Aplicat lo de la ceguera, que doneu molta pena i recorda, en diferido i en B de Barcenas, mejor que mejor. Alça el braç dret com els líders de NNGG de Xativa i arreplega el sobre, si eixe, els del sobresueldos.

      Eliminar
    4. Deus ser el/la mes boniato/a de Tavernes. No m agrada fer este tipus de comentari, però m ha eixit del cor. Mira lo de guapo.... cadascu te un gust... però lo de que es preocupa per la gent no t ho passe... mira... està desvanit de no haver ajudat a eixos 93 xiquets que necessitaven cobrir una necessitat tan bàsica com és menjar. Damunt els palmeros aplaudint-li...què trist.

      Es que, segons tu, els rics no poden ser alcaldes?? Deu ser que només pot presentar-se Jordi Juan... autoritari, prepotent, més xulo que un huit... Tu preocupat pel teu cap de llista que nosaltres ja ens ocuparem del nostre. Però vas a permetre que et faja una observació.. Jordi Juan no li aplega ni li aplegarà mai a la sola de la sabata a Manolo, ni com a persona ni com a polític.
      Manolo no haguera consentit que eixos xiquets s hagueren quedat sense l ajuda que necessiten. Jordi Juan no s ha ocupat d ells i damunt és mostra orgullós. Eixe es el teu alcalde... una titella en mans de Perfecto, Boronat i cia.

      Eliminar
    5. Quanta rabia acumulada... un dia rebentareu

      Eliminar
  2. Jordi Juan està de festival, i li la bufa que hi hagen 2.000 parats a Tavernes

    ResponderEliminar