martes, 27 de agosto de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PP SOBRE EL PLENO EXTRAORDINARI

El govern del senyor Juan ha donat una mostra més d'autoritarisme, falta de transparència i una oposició total al diàleg i al consens. El govern en minoria format per Compromis-BLOC i PSPV torna a negar-se, una vegada més, a atendre les peticions del Partit Popular, unes peticions raonables i argumentades.

El PP de Tavernes, tal com permet la llei, va sol·licitar formalment la convocatòria d'un ple extraordinari per a tractar i debatre huit punts:

1.- Reducció de l'impost de la contribució (IBI) i ampliar bonificacions.
2.-Reduir un 20% els salaris i retribucions dels regidors tant en el govern com en l'oposició i de l'alcalde.
3.-Suprimir el Gabinet de Premsa designat directament per l'alcalde.
4.-Modificar el reglament d'elecció del cronista oficial perquè estiga representada tota la corporació municipal i no sols la Junta de Govern i d'eixa forma aconseguir major transparència.
5.- Realitzar un reglament que regule el BIM i paralitzar la seua publicació fins que s'aprove.
6.-Modificar la Comissió de seguiment del Pàrquing del Passeig perquè estiga representada tota la corporació municipal.
7.-Crear una comissió de seguiment de la piscina coberta amb representació de tota la corporació per a impulsar la seua obertura al públic.
8.- Iniciar una modificació de crèdit per a instal·lar aire condicionat i calefacció en el Jutjat de Pau.

El bipartit només ha volgut incloure en l'orde del dia del ple extraordinari la creació d'una comissió per a la piscina coberta negant-se a tractar les altres set peticions. La resta de punts han quedat fora de l'orde del dia amb arguments agafats en pinces i rebuscant la forma de, una altra vegada més, no atendre les peticions del partit més votat a Tavernes de la Valldigna i ni tan sols han donat opció a què els dits punts pogueren debatre's.

Esta negativa del govern de Juan mostra clarament la seua intenció d'apujar-nos l'IBI un altre 10% l'any que ve en compte de rebaixar-lo, la seua negativa a reduir-se el salari, el seu capritx de mantindre el gabinet de protocol particular a pesar de la crisi que estem patint amb més de 2.000 parats a Tavernes, les seues ganes de tindre un BIM, que ens costa més de 10.000 €/anuals, per a usar-lo partidistament i on poder manipular la informació municipal de forma arbitrària, la seua negativa a què els partits en l'oposició puguen participar en l'elecció del cronista oficial de la ciutat o ajuden en una millor gestió del pàrquing e la seua negativa instal·lar condicionat/calefacció en el Jutjat de Pau.

A pesar de totes els obstacles que està posant el bipartit el Partit Popular de Tavernes vol deixar clar que“per molt interés que pose el bipartit per a evitar-ho, l'IBI s'abaixarà, l'alcalde i els regidors cobraran menys, el gabinet de premsa desapareixerà i les nostres peticions s'aprovaran”

Estem per tant davant d'un govern totalitari i de negació sistemàtica dels drets fonamentals a l'oposició. Un govern que parla de transparència però no la practica. El govern del senyor Juan dóna l'esquena a qualsevol possibilitat de consens, evita que l'oposició puga fer aportacions I preferix la imposició i la confrontació.

Tot açò ens porta a afirmar que estem davant del govern més totalitari que ha tingut mai Tavernes en l'època democràtica. El sr. Juan és el primer alcalde democràtic que lleva la paraula a l'oposició i que es nega a debatre les seues mocions i propostes. Este govern en minoria de Tavernes es nega que es tracte qualsevol acció que els puga llevar algun tipus de privilegi, encara que estos siguen bons pels ciutadans. El govern de Juan només pensa en ell i no pensa ni en els més de 2.000 parats que tenim, ni en els xiquets que s'han quedat este estiu sense les beques de menjador, ni en els 18.000 habitants que estan pagant impostos abusius en plena crisi i que desprecia la democràcia censurant drets fonamentals dels regidors que no estan en el govern.

Des del Partit Popular continuarem duent a terme totes les accions que siguen necessàries per a traure de l'ostracisme i de la paralisi al govern municipal del Sr. Juan que roman immòbil davant de les necessitats i demandes dels veïns de la nostra ciutat.

ADJUNTEM CONVOCATÒRIA DEL PLE AMB ELS "ARGUMENTS" DEL BIPARTIT PER A EVITAR EL DEBAT EN PLE I LA VOTACIÓ

      (No ho copiem per ser massa llarc. Ho podeu vore en l'enllaç :)

27 comentarios:

  1. Han convocat un Plé en un sol punt a l'ordre del día, sense ninguna trascendencia, i cumplint l'expedient eviten que es convoque de manera automática, d'acord en la llegislació, en els punts demanats per l'oposició.
    Aixina tornen a guanyar temps, com sempre.

    ResponderEliminar
  2. Xei ara que es el que dirá el senyor Benavent quan li diguen que fa calor al jutjat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dirà que Jordi està a Rumania de vacacions i que s'apanyen, que no és urgent.
      Ho han fet tan rematadament mal que no saven ja com excusar-se.
      Jo del PP li enviava una carta als usuaris i propietaris del pàrquing per a desmontar la carta interessada que els va enviar Jordi. A vore qui és el que no vol solucionar els problemes del parking.
      A vorem en festes quan estiga tot tallat on deixem el cotxe.

      Eliminar
  3. Me ha gustado la nota del PP que acaban de hacer pública. Les felicito por la petición de celebración de un pleno extraordinario y por esta nota que acaban de publicar. También les pido una cosa, que sigan haciendo oposición y poniendo el ímpetu y las ganas que se desprende de la nota anterior. No se dejen engañar mas por el señor Juan. Va ganando tiempo, va alargando las cosas, de ese modo se va saliendo con la suya. Insisto: felicitaciones y petición de que sigan con esas ganas que demuestran ultimamente. Si lo hacen así les aseguro que habrá muchas personas que se lo agradecerán.
    Hacen muy bien recordándole que el número de parados va aumentando en Tavernes, las empresas cerrando, no sabemos nada del plan de empleo que tenian que hacer con la diputación y la Generalitat, no sabemos nada del proyecto premiado en relación a los emprendedores ..., lo único que sabemos es que el señor Juan está de vacaciones, que dicen que vendrá de nuevo Xavi Castillo, que Jaume disfrutará con los toros y manipulando a la peña taurina, que tendremos otra vez Festivern, Cabalgata ..., para el señor Juan y su gobierno Tavernes es Jauja, viven de espaldas a la realidad local, les importa un pito si hay familias que lo estan pasando verdaderamente mal, que haya niños necesitados sin beca para el comedor, eso para ellos no importa, cuando Xavi Castillo actúe, burlándose y ridiculizando a una parte de la sociedad de Tavernes, harán abstracción de todos estos problemas, subirán a su nube particular de ilusión y se lo pasaran en grande.
    Esa es la filosofía del señor Juan, ilusión, fantasía, no querer ver los problemas de la realidad de la calle. Ilusión ficticia y propaganda, por eso les sabe tan mal que quieran quitarles uno de sus pilares, la PROPAGANDA.
    Es obligación de la oposicición hacer lo que se desprende de las notas publicadas tanto por Karina como por el PP. Enhora buena a ambos y a seguir por ese camino.

    ResponderEliminar
  4. Tinc curiositat per saber que opinara EB i els seus acòlits de tot açò.......

    Eixos també porten una temporadeta molt calladets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixos están desbaratats. No vas vore al passat plenari quan Jordi va deixar clar que no anava a pagar les beques de menjador per als 93 xiquets que es van quedar sense beca? Van començar a aplaudir efussivament! I esta gent és d'esquerres? Segur que ara están pegant salts d'alegria al vore que el govern és nega a baixar els impostos i els sous dels polítics.

      Eliminar
    2. Que vajen i li diguen a Borràs que baixe els impostos i que es baixen els sous!

      Eliminar
  5. Una CAGADA amb majúsqules del govern.
    Una de dos, o no convoques cap plenari seguint l'argumentació de la web del bloc anomenada La Cotorra de la Vall, o si el convoques ho fas posant els punts que al passat plenari van quedar pendents i tant urgents eren com el parking, l'aire condicionat del jutjat,...
    Però és que damunt la cagada del bipartit no queda ací. El més xocant és que, el que esperava la gent, era un plenari per rebaixar l'IBI i els sous dels polítics. La gent del poble no s'haguera cabrejat apenes si no haguéreu convocat el plenari. Però, al convocar-lo i no incloure els altres punts i sobretot el de la rebaixa de a contribució, ha sigut la GRAN CAGADA!

    ResponderEliminar
  6. Vull fer arribar al PP la meua alegria en veure la nota que han publicat aclarint els punts del plenari que van sol·licitar. Açò és fer l'oposició que vol Tavernes. Ja esta bé de burles i d'enganys.
    Continueu així.

    ResponderEliminar
  7. Xe Perfecto ni tan sols heu segut capaços de incloure el punt de l´aire condicionat. Ni tan sols això.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara quan passe la trona i faça calor, que li pregunten a vore que diu.

      Eliminar
    2. Aiaiai Perfecto, tens més cara que esquena. Mira que has anat diguent a la gent que no tenen aire acondicionat per culpa del pp, quan saps massa ve que ho havieu possat junt a 50.000 € sense cap justificació.
      I ara que vos diuen d'arreglar-lo, com sou més xulos que un 8, el voleu que estiga trencat i no arreglar-lo.
      Ara quan et pregunten, els dius que la culpa és teua per no saver assessorar i per voler polititzar-ho tot.

      Eliminar
  8. I ara on està la COTORRA? Amagada en el niu? No te més vergonya la Cotorra que no dir ni mu del plenari. Menuda cagada de plenari haveu convocat. No teniu més poc trellat, perque esteu a 0 ja!.
    I això que és que no es pot baixar l'IBI? Una altra manipulació o què? Es pot rebaixar el gravamen al 0,40 i aplicar bonificacions a casos flagrants en el que els ingresos no arriben al mínim.
    Tot son mentires el que digueu. Sols voleu que recaudar per a pagar als vostres amiguets dels festiverns, de les cavalcades, dels cotxes de renting, ... etc.
    I ja no parlem de que no voleu que se vos toque la butjaca de politiquxos que teniu.
    Teniu més cara que un sac de segells.

    ResponderEliminar
  9. Anem a vore Enrique. Estos del bipartit diuen que l'oposició no vol el concens. I ara que volen solucionar els problemas del parking (justificant-ho amb un pressupost real i no amb un xec en blanc de 50.000 €) i l'aire acondicionat del jutjat de pau, ara el govern es nega a donar-li solució a estos dos temes que van quedar pendents al passat plenari. Quin poc trellat te este govern? Què volen fer política en tot? Que deixen de fer tonteries i xiquillades (com les que han fet de convocar un plenari d'un sol punt) i que es posen a solucionar els problemes?

    ResponderEliminar
  10. La culpa és dels assessors de pacotilla que tenen darrere d'ells que volen controlar-ho tot. Volen fer i desfer i no tenen ni p. idea: A més a eixos ningú els ha votat.
    Perfecto, Jaume i Nyau, aneu-se'n al blau de la mar.

    ResponderEliminar
  11. I Jordi que assistirà per teleconferencia desde el Castell de Transilvania?
    Eixe govern pareix una guardería de xiquets malcriats.

    ResponderEliminar
  12. No veus que Jordi necesita sablar-nos amb impostos per portar els seus amiguets del festivern, fer macrocavalgades de 5 millons de pessetes, llogar dos cotxes que ens costen 6 millons de pesetes a l'any, ... Li agrada molt tirar els diners mentres altres no arrivem a final de més.
    I el més greu és que ell sols és pot dedicar a l'alcaldia, perquè a la universinat están llevant totes les places de professors associats i d'ací no res va a quedar-se sense feina. Hauria de tenir més sensibilitat amb els veïns de Tavernes que están a l'atur i no tenen ingresos.

    ResponderEliminar
  13. Manolo ara si que vas pel camí encertat. Ara si que deixaràs contenta a molta gent que volía que no es deixareu enganyar mes vegades per Jordi. Sou majoria, feu-la valdre. Avant.

    ResponderEliminar
  14. PROGRAMA ELECTORAL DEL BLOC

    Pàgina 7

    Iniciarem la rebaixa sistemàtica d'impostos així com la dotació de subvencions i ajudes fiscals a empreses i autònoms perquè augmenten la plantilla de treballadors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El paper es molt sufrit i els del Bloc tenen la cara mes dura que un adoquí.

      Eliminar
    2. Señor Estruch estará usted frotándose las manos. Si la opción politica que quiere presentar tiene tintes claros de izquierda puede recoger los frutos de los "aciertos" de este gobierno municipal que tenemos. Sobre todo de las cenizas del Psoe. Que triste que un partido como el Psoe se queme a lo bonzo aquí en Tavernes.
      Respecto al Bloc si sigue así tambien ira perdiendo votos, queda mucha legislatura todavía y entre sus errores y si el PP sigue poniéndolo contra las cuerdas y sus reacciones son como ésta de convocar un pleno-burla y otras similares se van a quedar bastante desnudos. En fin eso es la politica, si no saben hacer politica y actúan mal el precio son las elecciones. Que sigan así.

      Eliminar
    3. Pero han complit algo del que varen prometer?

      Eliminar
  15. Borràs se sentirà satisfet del ple que ha convocat? Ser alcalde accidental per a açò? Passar a la història de Tavernes com l'alcalde que va convocar el ple mes ridícul de la seua història mentre el titular està de vacances fugint de la realitat i de les crítiques.
    Anim Borràs, estas cobrinte de glòria i fent mèrits mes que suficients perquè en les pròximes eleccions et posen en la llista del Psoe en el número 17. És que tirar-te fa molt lleig.

    ResponderEliminar
  16. On estàn eixos demòcrates progressistes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estàn a la cotorra manipulant. S'han tirat tot el dia per a pensar un article manipulat per a eixir del pas i justificar els 7 punts que han vetat al plenari.
      Se'ls ha vist el plumer.
      Borràs no vas dir al BIM d'abril que volies baixar l'IBI? I ara que tens l'oportunitat de posar-ho a l'ordre del dia d'un plenari (ja que ara eres l'alcalde mentres Jordi estiga fora), vas i ho vetes!
      Una de dos, o eres un ninot en mans del bloc o eres un mentirós!

      Eliminar
  17. Quan pensàvem que la cotorra no podia ser més manipuladora, va i es supera publicant un nou artícle ple de mentires i completament manipulat.
    Cotorra, sols has de respondre a preguntes sencilles amb sí o no.
    1. Es pot baixar el gravamen al 0,40?
    2. Te voluntat l'alcalde de baixar-se el sou per a sensibilitzar-se amb la situació de crisi per la que esten travessant?
    3. Hi ha voluntat per part del govern de solucionar els problemes del pàrquing, qie no siga amb un xec en blanc de 50.000€ que no te cap justificació?
    4. Hi ha voluntat d'arreglar l'aire condicionat del jutjat de pau, avans que acabe setembre?
    5. Hi ha voluntat per part del govern de que hi haja un reglament consensuat entre tots per a que no es manipule el BIM?

    Si la resposta es si, vol dir que a la convocatoria del plenari se us han olvidat uns quants punts.

    ResponderEliminar
  18. El plenari que han convocat és una burla i una forma de tirar els diners fent plenaris sense contingut.
    Pareix ser que al govern els importa un pito el malgastar els diners (cavalcades de reis, festiverns, rentig de cotxes de policia, ... Inclus s'atrevixen a demanar 50.000€ per al parquing sense justificar res).
    Això si, ells no es rebaixen res i no tenen escrúpols en pujar els impostos als ciutadans, per continuar malgastant els diners.

    ResponderEliminar