lunes, 12 de agosto de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament , NOTA INFORMATIVA ALCALDE SOBRE EL PÀRQUING

L’alcalde de Tavernes envia una carta informativa als usuaris del pàrquing municipal

El vot en contra per part del PP i la regidora no adscrita a l’aprovació d’una partida pressupostària, prevista per acabar amb la problemàtica endèmica del mal funcionament dels sistemes de gestió del pàrquing municipal, ha segut el motiu pel qual l’Alcalde de Tavernes, Jordi Juan, s’ha dirigit als propietaris i usuaris del pàrquing.

L'alcalde informa en la carta, tant als usuaris com als propietaris del pàrquing municipal, que el govern municipal treballa des de fa temps per a millorar el servici i les infraestructures de l'aparcament del Passeig del País Valencià, amb l’únic i exclusiu objectiu de donar el millor servici als propietaris, a les persones que tenen una plaça llogada i, en general, al comerç del centre de la localitat i a tota la ciutat.
L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan recorda a tots els veïns en esta carta que “a proposta de la Regidoria de Serveis Públics, hem constituït una comissió municipal integrada per regidors i els tècnics municipals  que ha mantingut tot un seguit de reunions amb l’objectiu de buscar les solucions més adients i beneficioses. A la vegada, estem intentant donar resposta als problemes tant econòmics com de gestió que han suposat el fet que l’empresa adjudicatària abandonara la concessió. El rescat d’esta concessió costarà a les arques municipals quasi dos milions i mig d’euros” segons ha indicat l'alcalde.
Jordi Juan destaca també en el seu escrit que “la Regidoria d’Hisenda va proposar en el Ple passat destinar 50.000 euros a canviar i millorar tot el sistema d’accés a l’aparcament i altre tipus de maquinària. Un canvi que pensem evitarà molts problemes als propietaris i també als usuaris, i facilitarà l’accés i potenciació del comerç del nucli urbà de Tavernes. Malauradament, a hores d’ara ens és impossible atendre esta inversió perquè l’oposició formada pel Partit Popular i la regidora no adscrita Karina Vercher va votar en contra d’efectuar eixa inversió”.
Eixe vot en contra a aprovar la modificació de crèdit per poder acabar amb la problemàtica permanent de l'aparcament va anar seguit del vot en contra per solucionar la manca d'aire condicionat en el Jutjat de Pau. La seua situació actual, sense aire condicionat, repercuteix en unes males condicions per a tots els veïns usuaris dels serveis del jutjat, que han de patir el calor sufocant de les instal·lacions, i també afecta negativament les condicions laborals dels treballadors.
Cal assenyalar que les actuacions tant en el pàrquing com la instal·lació d’aire condicionat en el Jutjat de Pau són demandes veïnals i dels usuaris a les quals l’Ajuntament té tot l’interés a donar solució.
L'alcalde ha manifestat la seua repulsa “a la política d'obstrucció que estan practicant el PP i la regidora no adscrita, que no els importa perjudicar continuadament a tot un poble, sols per voler obstaculitzar la gestió del govern municipal. No obstant això, l’Ajuntament continuarà treballant per a fer possible estes millores i, a més, totes les que incidisquen en la prestació d’uns millors servicis a propietaris i ciutadania en general”.
L’empresa concessionària i de gestió del pàrquing, Parc Campanar, va abandonar la gestió del servei d’aparcament en desembre del 2010 per ser una concessió ruïnosa. Ara s’ha de fer càrrec l’Ajuntament qui igualment ha de pagar l’import de l’obra que està calculada quasi en 2,5 milions d’euros.

8 comentarios:

  1. Que te que vore el parking amb l'aire acondicionat del jutjat?
    Esta carta és una rabieta de Jordi que veu que està en minoria.
    Per a quan una carta informant de la pujada de l'IBI, del cost del fetivern, de la cavalcada, dels bous, de Pep el Botifarra, del taller de cuina toscana o del Sete Sois.
    Per a quan una carta explicant perqué és el primer alcalde democràtic de Tavernes que és nega a debatre les mocions que presenta la moció.
    Que no gaste tant en cartetes, BIMs o gavinets de premsa i que ens baixe els impostos que els més de 2.000 aturats del poble ja no podem pagar-los.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per que no envía una carta explicant que desde març el señor alcalde no ha fet res pel parking i que ara li venen les preses.

      Eliminar
  2. Però este Jordi no va dir que amb el govern amb minoría ixia reforçat i que podien treballar de forma normal?
    Per què no volen que l'oposicio estiga a la comissió municipal per a la gestió del parking?
    Per que no envía una carta també als 93 xiquets que s'han quedat sense beca donant-losuna explicació?

    ResponderEliminar
  3. Per què no envia una carta explicantqui el va convidar al palco VIP del Valencia i per què el vaen convidar?

    ResponderEliminar
  4. L'alcalde té autorització per fer ús de les dades privades dels propietaris? On li ho han firmat? Els propietaris terien relació amb una empresa de fora, no amb l'ajuntament. Lamentable que l'alcalde fasa un abús del seu lloc i no acomplisca la llei de protecció de dades.
    Trist, molt tris per part del senyor Juan. Altra vegada s'ha deixat aconsellar per qui no deuria

    ResponderEliminar
  5. Demanen un xec de 50.000€ però no aporten ninguna memoria valorada o pressupost del que van a fer. Com han fet el càlcul? A ull?
    I savent que estàs en minoría i que no pots aprobar-ho dense comptar amb l'oposició, no haguera segut més sensat haver deixat que l'oposició tinguera representació en la comissió del parking?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo haguera segut el normal.

      Pero en este govern no hi ha res normal, ho vegem tots els dies.......

      Eliminar
  6. Hi ha una cosa que no explica...... Perquè hi han dos operaris de l Ajuntament en el parquing de mati i de vesprada cap??. Esta tancat vesprades i cap de setmana. Un servici fatal. 50.000 € per a millorar els accesos son molts diners i damunt no presenten pressupostos. Si han votat en contra lo de l aire del Jutjat es perquè estava en la mateix lot del parquing. La culpa és d Jordi Juan. Haver fet dos modificacions de crèdit i s hagueren votat per separat.

    No vinga ara en llàgrimes de cocodrilo que ja el coneixem al xiquet.

    ResponderEliminar