jueves, 29 de agosto de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, DIETES PLENO EXTRAORDINARI

Els regidors no cobraran el Ple extraordinari a proposta del govern municipal

El govern municipal de Tavernes, format per Compromís-Bloc i PSPV, ha demanat als regidors de la Corporació Municipal no cobrar l’assistència al Ple de caràcter extraordinari sol·licitat pels regidors del Partit Popular.

Després de l’inici de sessió de l’Ajuntament en Ple per part de l’alcalde en funcions, Víctor Borrás, i l’explicació argumentada de perquè sols s’ha inclòs un  únic punt en el Ple de caràcter extraordinari convocat pel dijous 29 d’agost a les 10 del matí, les portaveus de Compromís-Bloc, Llum Sansaloni i del PSPV, M. Carmen Canet han demanat a la Corporació que els regidors no cobren el Ple extraordinari.
 
El PP s’ha adherit a la proposta, mentre que inicialment no s’ha adherit la regidora no adscrita, amb la qual cosa, donat que cal tindre unanimitat entre tots els regidors per adoptar eixe tipus de mesures, anava a desestimar-se la proposta de no cobrar els regidors.

En el segon torn de paraula, les portaveus de Compromís i PSPV han assenyalat específicament que els seus grups renunciaven a cobrar la sessió, el PP s’ha adherit també a la iniciativa i finalment la regidora no adscrita també ha acceptat no cobrar, amb la qual cosa l’Ajuntament no abonarà la assignació habitual del Ple als regidors sense dedicació, xifrada en 230 euros bruts per regidor.

El Ple extraordinari ha segut el primer que s’ha celebrat a petició de la oposició. Es dona la circumstància que ha estat demanat abans de les Festes Majors de Tavernes, en un període que tradicionalment no es celebra mai Ple municipal.

12 comentarios:

  1. Estaria bè que això de no cobrar per assistència a plenari, fora el preludi d'una rebaixa de sous dels polítics. Però això no ho voràn els nostres ulls.
    Han quedat molt bè de cara a la galeria, però falta que donen el pas definitiu cap a la sensibilització amb el mon real de la nostra ciutat, que travessa la pitjor crisi de la seua història.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algns mes culpables que atres en esta crisi eh. Que el deute no sa fet en 2 anys.

      Eliminar
  2. Holaaaa¡ Ja estic de volta.
    Hi ha una història que, en política, sempre es repetix ,especialment en els dos majoritaris, i és el canvi radical de discurs que ténen en funció de que estiguen en el govern o en l'opossició. M'agafa vergonya intel.lectual vore a Rubalcaba i Osacr López abogar per la dació en pagament després d'estar 8 anys al govern donant oxígen a la banca i frenant qualsevol proposta legislativa al respecte, m'agafa dolor d'estómac vore com Rajoy va prometre una baixada d'impostos a la classe mitjana i una reforma també a la baixa de l'impost de societats i ara es dedica, de la ma de l'exliberal Montoro (sí eixe que deia en l'opossició:"dejad caer a España que ya la levantaremos nosotros") a pujar impostos, a crearne de nous i de traure tota una flota d'inspectors d'hisenda a investigar casals fallers, la fira d'abri il el lloguer d'apartaments . Aixó sí, res d'investigar les més de 100 filials radicades en paraisos fiscals que tenen les empreses de l´' BEX 35, per a elles (i per a algun amigues de Bárcenas) aministia fiscal.

    Ara m'he enterat que alguns volen baixar l'IBI. Per mi perfecte. Demà mateixa. On hi ha que signar?. Jo quan menys impostos millor. Els diners han d'estar en la butxaca del ciutadà no del polític de torn. Els primers cuiden millor els seus diners que els segons. Lo que realment em repateja és la falàcia i la doble moral. Els mateixos que fa anys ens pujaven la contribució fent revisions cadastrals i fent fotos pel carrer del poble a diestro i siniestro ara volen baixarlo. Benviguts al club¡ però per favos posseuse a la cua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que hi ha doble moral, si. Però el que resulta més greu és que qui es van presentar a les passades eleccions baix la bandera de l'esquerra i del progressisme, i que a més a més,portaven als seus programes electorals el baixar els impostos, ara no ho vullgen fer.

      Eliminar
  3. Este fet em recorda a un plenari de la pasada legislatura en el que el PP va proposar destinar les dietes a fins benèfics. L'oposició formada entonces per PSOE, BLOC i EU, va renegar per lo baixet (diguent que clar com ells ja cobren un sou!), però al final acceptaren.

    ResponderEliminar
  4. I que faràn Borras i Vanesa?
    Donen 230€ a l'ajuntament o s'els queden a la butxaca?
    Queda molt bonico dir que ningú cobre però ells no perdonen ni un euro a l'ajuntament.
    O no cobra ningú o cobren tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Renunciar als 230 € del plenari és parlar amb la boca menuda, perquè en eixe mateix ple podia haver-se aprovat una reducció dels sous dels polítics del 20% i no es va voler portar a l'ordre del dia per part del govern municipal.

      Eliminar
  5. Benvingut de nou Gekko. Se't trobava a faltar.

    ResponderEliminar
  6. Enrique pareix mentira que et prestes a publicar una nota tan manipulada com és esta. Els únics que cobraran pel ple seran els del Bloc i PSOE. Esta nota és la mostra de que amb els diners de tots estan manipulant per l'interés dels nacionalistes i els socialistes. Repetisc amb diners de tots este govern manipula

    ResponderEliminar
  7. No cobre este pleno (230 €), però no em rebaixe el 20 % del sou (rebaixa d'uns 500 € mensuals) i quede com un rey.

    Jordi Juan i V. Borràs

    ResponderEliminar
  8. Borras si que ha cobrat per anar al pleno i Vanesa també Els que no han cobrat son el resto però Borras, Vanessa i Jordi no han deixat de cobrar res de res.

    ResponderEliminar
  9. Ací hi ha molta hipocresia. A Tavernes, encara que no haja sigut en agost o setembre, s'han fet plenaris extraordinaris i tots han cobrat.
    Això ha sigut pa tapar la rebaixada de sous que es demanava i que el govern no ho trau a plenari, perquè la seua prioritat es el jornal i despres tot el demés. Son uns autèntics JORNALERS DE LA POLÍTICA.

    ResponderEliminar