sábado, 17 de agosto de 2013

RESUM SETMANAL


Setmana relatívament tranquileta en lo que respecta al blog , esperem siga la tònica general dels ànims en Tavernes , amb pocs comentaris però que de segur amb el tema de la carta del Alcalde en el tema del pàrquing i la contestació del PP a la mateixa , es mourà. 

A més , el Dilluns publicarem una editorial que de segur alçarà expectatives, crec , pel que la propera setmana més i , si pot ser, millor .


EntradaPáginas vistas
14/08/2013, 10 comentarios
156
109
12/08/2013, 5 comentarios
99
13/08/2013, 5 comentarios
91
71
12/08/2013, 2 comentarios
64
13/08/2013, 3 comentarios
61
61
12/08/2013, 2 comentarios
57
10/08/2013, 3 comentarios
45

29 comentarios:

  1. Pocs comentaris? Este és un bloc de dretes, per que només les dretes parlen i les dretes ja tenen poc a dir: atacar a l'alcalde i prou...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja tenim açi al Cotorri!! En este blog poden parlar tots no com en el teu que sols poden parlar els que magnifiquen al gran Jordi Juan. Tots els altres censurats!!
      Esteu en contra del debat i ja ho demostra el gran JJ impedint el vot de mocions de l'oposició en el plenari.
      Jordi és el primer i unic alcalde de Tavernes que s'ha negat a debatre mocions de l'oposició.

      Eliminar
    2. I els d'esquerres si no parleu es perquè no voleu , açí no es censura a ningú per la seua ideología : O a lo millor es que no entreu per no sentir veritats que no vos interessen , i preferiu altres blogs clàrament ideologitzats que sòls parlen meravelles dels vostres .

      Eliminar
    3. La Cotorra en els seus temps es dedicava a denunciar tot el que el PP feia mal, i això estaba molt bè perquè no hi havia altra forma d'enterar-nos de les empastrades que es feien amb els diners de tots.
      Ara este paper de denuncia (i d'alabança quan toca) està fent-se en aquest blog perquè a la Cotorra ja no li interessa la denuncia, sols l'alabança.
      És com MATRIX, que cadascú agafe la pastilla que més li convinga.

      Eliminar
  2. Este es un blog de dretes?? Jo no estic d acord en tu. Aci cadascu opina. No censurem comentaris de cap part, a no ser que siguen insultants. I vosaltres..els d esquerres... sí que teniu poc a dir. I el que digueu..en La Cotorra, per a que no vos contesten. Alli sí que censuren lo que vos contesten. Vergonyós... els d esquerres censurant...!!!
    Enrique ho publica tot...

    ResponderEliminar
  3. Millor prova que esta de que es publiquen els comentaris dels dos bandos no la trobareu en altres blogs locals.

    ResponderEliminar
  4. Ací he fet jo el meu experiment i l'èxit ha sigut total: tota
    La dreta dels blogs atacant-me al mateix temps, inclús el moderador del blog entrant al drap també, inclús dient-me cotorrí, i això que ni sóc del bloc ni del psoe ni de eu . Doncs bé, uno que no tornarà més a este blog, viciat per la dreta sense trellat. Cada dia hi ha menys comentaris i lectors i cada dia hi haurà menys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens tota la raó.

      Tan el PP com el Bloc son de dretes, sols has de fixar-teen les polítiques que fa el r. Juan, que d'esquerra tenen poc.

      Mes que atacar a l'alcalde, el que és fa es denunciar empastrades que és fan a salto de mata i fer-li vore al sr. Juan que no està complint el seu programa elctoral, pel qual es va resentar a les passades eleccions i amb el qual va obtindre 5 representants, gràcies als qual és alcalde.

      Eliminar
    2. Anònim de les 15:22, això de cotorrí no ho ha dit el moderador,fes-te-ho vore.
      I això de que no eres del bloc, està per vore.

      Eliminar
    3. Cotorri = paraula rabiaosa usada per el pp per a la gent que no pensa com ells, es a dir, mes de la mitat del poble

      Eliminar
    4. Anònim de les 00:02, no pixes massa alt?´
      El que sí es cert és que prou mes de mig poble vos ha vist la caraseta que portaveu de progressistes i d'equerra. Han vist que de progres res i d'esquerres menys.
      I l'atacar a l'administrador del blog demostra la ràbia i la impotencia que teniu damunt, ja que haveu arrivat a un carreró sense eixida.

      Eliminar
    5. Jajajajaja que em pixeeeeee jajajaja contamen un atre 12.14!!!!

      Eliminar
  5. Que jo t.he he dit cotorri? Saps el que t.he de dir ? Que millor com tu dius no tornes , gent com tu que jutja tan a la lleugera i quan li repliquen diu el que dius sobren en este blog .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique ni llegir saps, ves i passeja.

      Eliminar
    2. Seguix seguix que com més parles més el qualifiques i se te veu el rabo intolerant .

      Eliminar
    3. I a tu la mà dreta alçada, rabo curt.

      Eliminar
    4. Anònim de es 01:21, el que has de dir-li al sr Jordi Juan (què es l'alcalde d'un 25% dels votants) que si vol arrivar a acords i aprobar els pressupostos, que deixe d'enviar cartes manipulades pagades per tot poble.
      Dis-li que es deixe de tonteries i xiquillades i que cride a l'opoició per tal d'arrivar a un acord als pressupostos. A vore si tanta pressa que li corria el 6 de maig en aprobar-los (no els va voler deixar-los damunt la taula)i ara passa d'ells.
      Per mal camí va este xiquet!

      Eliminar
    5. Este Jordi no e autonomía propia. Està en les mans dels seus assessors.
      No s'ha fixa't voste sr. Estruch que Jordi als plenos, quan passa algo que no està pevist, pega una miradeta a cert sector del publc (on están els seus assessors) per rebre indiccions?
      Faça memoria de l'últim plenari i recordé quan el sr. Manolo Vidal li prosa al sr. Juan deixar la famosa moció dels sous damunt la taula i Jordi va pegar una miradeta al public avans de contestar.
      I cal preguntar-nos, on està l'alcalde encapçalant la mesa del plenari o al públic?

      Eliminar
  6. P.d. amb aixo de menys comentaristes i lectors cada dia ho dirás per altres blogs , no ? En este les xifres canten el contrari .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor Estruch no vale la pena contestar a personas como esta que le insultan y demuestran su intolerancia en cada palabra que escriben. No les haga caso, publicando sus comentarios usted le demuestra dos cosas, que usted es mucho mas demócrata y tolerante que él y que él con sus comentarios se cataloga a si mismo y demuestra su fanatismo. Ignórelo, personas como esa sólo tienen cabida en la cotorra. Ignórelo y él si quiere que siga con sus insultos.

      Eliminar
    2. Mira que estàn calentets estos del bloc.
      No son capaços de dur endavant la gestió de l'ajuntament i estàn molt nerviosets.
      I encara queden dos anys de legislatura!
      Fins els militants del bloc de Gandia, en petit comité, reneguen del que està fent Jordi i companyia a Tavernes. En Gandia no puja la intenció de vot com deuria, gràcies al totalitarisme de Jordi i a la falta de polítiques d'esquerres del nostre govern.

      Eliminar
    3. Anònim de les 19:57 passa't el porro tio!! Això que fumes és de puta mare!!

      Eliminar
  7. S'acosta el plenari de setembre i les rebaixes dels sous i l'adeu de Bufante.
    I tot gràcies a la carta conciliadora que ha enviat el sr. Juan als usuaris del pàrquing, per tal d'acostar postures.
    Si fora el sr. Bufante li estaria eternament agraït a Jordi el gest conciliador que ha tingut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En Setembre no hi ha plenari salvo que l.alcalde en convoque un extraordinari . Aixi esta establit desde fa molts anys .

      Eliminar
    2. Jajajaja... Quina manera d inventar!!! Jejeje... Mes amenaces?? Porteu diguent lo mateix ja fa 3 plenaris... Ja no saben mes...

      Eliminar
    3. Jaja... Al pròxim plenari si no hi han acords, la rebaixa de sous será inminent, jaja!!
      I Jordi sap que no pot anar retrassant les votacions deles mocions al plenari perquè pot ser inhabiliat per prvaricar, jaja!
      Jo també em partisc de la risa!

      Eliminar
    4. Va pues, tots a prevaricar (paraula que utlilitzeu molt de boqueta, tmb dieu molt de carmen i mira) i a riure!! Seguiu amb les amenaces! Igual acabem la legislatura aixina...

      Eliminar
  8. Si Jordi diu que ės tan precis el parking i l'aire del jutjat te que convocar un plenari extraordinari i no esperar a octubre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a que torneu a demostrar que el poble vos importa una m...? Tornar a votar en contra de solucions als vostres xanxullos ruinosos? Ja en tenim prou...

      Eliminar