miércoles, 21 de agosto de 2013

L'AJUNTAMENT OBRI EL VIVER D'EMPRESES

Hem rebut este migidia un email amb la pressent nota i una disculpa per parte del regidor senyor Llàcer . El problema ha estat , com pensavem , en que al estar el cap del Gabinet de Premsa, senyor Bufante, de vacances , la persona que ha enviat la nota de premsa , elaborada personalment pel senyor Llàcer per tal circunstància , no ens tenía en la seua base de dades . S'acepten , com no , les disculpes i gustòsament publiquem la nota .

L’Ajuntament de Tavernes obri el Viver d’Empreses i el posa a disposició dels emprenedors.

Des del dilluns 19 d’agost, el Viver d’Empreses de l’Ajuntament de Tavernes ja està operatiu.

Josep Llàcer, regidor de Foment Local
Després d’analitzar les sol·licituds existents, s’ha adjudicat una oficina per al primer viverista, que en breu s’instal·larà en un dels despatxos del Viver d’Empreses.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha expressat “la satisfacció per què el treball que estem fent des de l’Agència de Desenvolupament Local està donant els seus fruits. L’obertura del Viver d’Empreses ha estat un objectiu prioritari per a la regidoria de Foment Local. El fet d’obrir el Viver d’Empreses i que s’instal·len els primers viveristes és molt important per a fer realitat les idees i els projectes dels emprenedors de Tavernes i per al Foment de l'Ocupació. Per això animem a tots el veïns a acudir al Centre Dolores Rojas  per  conéixer de primera mà les instal·lacions del Viver i informar-se dels serveis i recursos de què disposa l'Ajuntament per als emprenedors ”.

Les dependències del Viver es situen en l’edifici anomenat Centre Dolores Rojas Almel·la, que s’ubica en el carrer Gabriel Hernández, núm. 51 d’este municipi, en la primera planta, a la dreta eixint de l’escala. La superfície és de 105,26 m2, dels quals 40,64 m2 estan destinats a zones comunes i 64,52 m2 es distribueixen en sis despatxos que poden ser utilitzats per duesempreses cadascun, amb la qual cosa podrien instal•lar-s’hi fins a 12 empreses alhora.

Tavernes ha apostat clarament pel foment de la cultura emprenedora i pel Viver d’Empreses. Així, l’Agència de Desenvolupament Local amplia els seus serveis al ciutadà. S’ha nomenat un técnic municipal ADL com a Director del Viver que s’encarregarà de supervisar els projectes, assessorar els viveristes en l’inici i possada en marxa de les idees de negoci i posar tots els recursos de què disposa l’Ajuntament a l’abast dels nous emprenedors, a més a més s’esta ultimant un conveni amb la Universitat Politècnica per a que els viveristes de Tavernes puguen utilitzar tots els recursos que la UPV té per a emprenedors.


Josep Llàcer Gandia

25 comentarios:

  1. Ara cal donar-li la difusió que toca i acompanyar-la de fornació per a emprenedors, igual com feia avans la Cambra de Comerç, per a que els emprenedors coneguen les pases a seguir per crear i gestionar la seua empresa.

    ResponderEliminar
  2. Dos empreses per oficina? Si cadascuna té 10 m2!. S'estorbaran una amb l'altra.
    5 m2 per una empresa es molt poc.

    ResponderEliminar
  3. Hi han rumors que diuen que el primer viverista te certa connexió amb una regidora del govern. Què saps tu Enrique?

    ResponderEliminar
  4. Mira que manes Enrique.
    Els del bipartit estàn controlant tot el que publiques.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quin tratge més lluent porta el regidor de Foment Local, no?

      Eliminar
    2. Si no arrives a renegar Enrique, no t'hagueren passat esta nota de premsa. Saven massa bè a qui ho han enviat i a qui no. Però clar, era tan descarat que han hagut de rectificar i enviar-te-la.
      Això demostra Enrique, la gran repercusió del teu blog a Tavernes. De lluny és el mes llegit i comentat.

      Eliminar
    3. Els del bipartit? Els del Cotorripartit voldràs dir!

      Eliminar
    4. S'han possa't nerviosos quan els han dit que façen algo en l'assumpte de la piscina. Estàn utilitzant la tàctica Rajoy, deixant podrir el tema. I lo que es podrix és la piscina.

      Eliminar
  5. És una broma no? Agencia de desemvolupament local i Foment Local. Dos òrgans per a gestionar el mateix? Ja estem creant duplicitats? Encavant diuen que gestiones bè els recursos i dupliquen les coses.

    ResponderEliminar
  6. El reglament de gestió del viver d'empreses és el mateix que va fer el PP en el seu dia? Algú sap on es pot consultar? Saps algo Enrique?

    ResponderEliminar
  7. No t'ha dit Llacer que han obert el viver d'empreses perque el seu amic i company de partit volia una oficina?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fins a eixe punt de descar arriven? Seria molt desxarat que per que un dels seus tinga un capritx de tenir una oficina alli, el viver s'obriga a carreres i presses per a satisfer el capritx dels seus!
      Molt fort i vergonyós em pareix l'actitut del Bloc. I després parlaràn del PP.

      Eliminar
  8. 12 empreses alhora? 2 empreses per oficina? El.projecte del PP contemplava 1 empresa per oficina, perquè l'espai es molt reduït.
    Com van a poder conviure dos empreses a la mateixa oficina? Impossible en 10 m2!!
    I si vas a rebre alguna visita d'un client, que? L'empresa que tens a la mateixa oficina s'entera de tot el que parles. I damunt no hi ha espai suficient per atendre la visita.
    Això va a parèixer el camarot dels germans marx.
    Altra empastrada més del sr. Llàcer que s'està lluint!

    ResponderEliminar
  9. Menuda cagada lo de posar dos empreses en una mateixa aula.
    Han volgut copiar de Gandia i han copiat mal. Conec gent que ha anat al viver d'empreses de Gandia i resulta que alli els despatxos son per a 2 empreses. Però la diferència és que alli les oficines son mes grans i per a visites disposen de dos aules per a visites, amb la qual cosa disposen de privacitat per atendre als clients.
    Hagueren pogut anar a vore el viver d'empreses avans d'anunciar que van a posar 2 empreses per despatx.
    Però el més greu saps que és Enrique? Que encara estàn a temps de rectificar, però com son tant prepotents i orgullosos no ho faràn!

    ResponderEliminar
  10. El d'aquest home, el flamant Regidor de Foment Local, és desconcertant. Fa coses abans d'anunciar-les, com va ocórrer amb el curs aquell que quan es va obrir la matricula ja estava ple perquè s'havien assabentat els que ells volien i ara amb el Viver d'empreses que es diu que està obert i una oficina ja ocupada sense que ningú s'haja assabentat, perquè no ho han anunciat, que s'anava a obrir.
    D'altra banda, diu coses que va a fer i despues no les fa. L'any passat al setembre va anunciar un programa per als emprenedors de 40 i pico d´actuacions i mes de 20.000 euros de pressupost i no s'ha fet res, enguany, recentment es va aprovar en el ple del mes passat una modificació de crèdit per a posar 30.000 euros per a un pla d'ocupació juntament amb la diputació i la generalitat, tampoc s'ha dit ni fet res mes, també va dir que havien obtingut una ajuda de 8.000 euros per a un programa de suport als emprenedors, tampoc s'ha dit ni fet res mes.
    El món al revés.
    Almenys llustros i brillant si que esta a la foto, val més açò que res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que insinues, que el sr. Llacer ven FUM?

      Eliminar
    2. Ara que destinen els 8.000 € del preni que van guanyar, encara ningú sap perquè, i fer una canpanya de promoció i difusió del viver d'empreses i si cal, algún curset per a que els futurs emprenedors tinguen clar les pases a donar per posar en marxa el seu negoci.
      I del pla per a la creació de treball entre l'ajuntanent i la diputació encara no se sap res. No han donat cap informació per als empresaris que estiguen interessats en contractar. I setembre ja el tenim ací i les dades de l'atur no van a ser massa bones.
      Aixina que espavilen!

      Eliminar
  11. Los del Bloc como ven que pronto se va a marchar Bufante estan probando a ver quien podrá sustituirlo en las tareas de publicidad y propaganda. La primera prueba la ha hecho Josep Llácer y ya hemos visto como ha salido, un desastre. Ya lo pueden descartar. ¿Ahora a quien le tocará probar? ¿A Perfecto? podría probar, ya tiene experiencia en artículos de opinión con bastante repercusión. Vaya, vaya si es verdad que se va Bufante se les cae todo el sombrajo a los del Bloc, ya vemos el sustituto como se ha lucido. ¿Y el señor Juan? ¿Dónde está el señor Juan? ¿Qué dice de todo esto el señor Juan?

    ResponderEliminar
  12. XEQUINFUMFÀ hauria de plantejar-se fer les coses bè i sense presses.
    Ningú entén que de la nit al mati, sense fer-li la promoció i publicitat que mereix.
    Tampoc s'ha informat com cal del procés d'inscripció, tràmits, requisits,.. Etc, ni s'ha acompanyat d'un curs per a emprenedors interessats en ocupar una oficina, en el que se'ls explique dels tràmits que han de fer per a posar en marxa la seua idea.
    En resum, tot molt precipitat i en moment en que tots estan a la platja, amb lo qual el protagonisme que mereix es veu mermat.

    ResponderEliminar
  13. Algun comentari positiu?

    ResponderEliminar
  14. Els acolits del pp, sempre criticant i fent oposicio destructiva. Algun comentari positiu?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un comentari positiu? Clar! Per sort han tingut un poc de sentit comú i no s'han endut el viver d'empreses a la platja!
      És una cosa positiva, perquè vist que es dediquen a destroçar totes les instal.lacions de la legislatura anterior...

      Eliminar
    2. Homeeee!!! Si tot el sentit comu se la endut el pp!! Tot el trellat es vostre: piscines, parkins, carril bici, vivendes vergeret, obres en molt de trellat i sentit comu... remoure terra en el cantalot en eleccions, troyanos, rotondes de 1'4 milions en flors... uiii quan de trellat...

      Eliminar
    3. Qui t'ha dit que no estiga d'acord amb tu amb això?
      Que s'hajen fet grans destrellats, no lleva per a que ara es critiquen aquells que estàn fent-se.
      El que vos desconcerta és la gent que està en contra de la gestió que ha fet el PP en els seus 16 anys de govern i que ara mire amb lupa tot el que fa l'actual govern.
      Tots els que critíquen la gestió del sr Juan no son del PP i si no ja ho voràs a les pròximes eleccions municipals.

      Eliminar
  15. Diu "que s'instal.larà en breu"?. Si ja ha estat util.litzant les instal.lacions. Per què el regidor de foment diu s'instal.larà?

    ResponderEliminar