miércoles, 21 de agosto de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR sobre Perfecto Benavent


El Partit Popular de Tavernes considera que el secretari local de Compromís-BLOC, Perfecto Benavent, ha tingut conductes poc ètiques tant en el seu lloc de funcionari públic en el Jutjat de Pau de Tavernes com en el seu càrrec en el partit nacionalista.

Diversos veïns ens han dit que han acudit al Jutjat de Pau i, al comentar que feia calor, el secretari local del BLOC els ha contestat que eixa circumstància es dóna perquè el PP no ha aprovat la reparació de l'aire condicionat.

L'actitud del secretari local del BLOC resulta intolerable, poc ètica i de total falta a la veritat. Una persona amb el seu càrrec polític no ha de fer ús del seu treball de funcionari públic per a contar informacions a mitges i de forma interessadament partidista.

En primer lloc cal aclarir que tota l'oposició va votar en contra a la reparació de l'aire condicionat i no sols del Partit Popular. Tots els regidors de l'oposició havien demanat al govern de Jordi Juan que presentara les modificacions de crèdit amb un concepte únic i no ajuntara conceptes diferents per a analitzar amb més rigor cada modificació de crèdit i el seu destí. Però, una vegada més, l'alcalde va fer cas omís de les nostres peticions i va tornar a presentar una modificació de crèdit amb conceptes diferents en què dels més de 52.000 euros, que provenien del préstec que es va fer en la passada legislatura per a la Casa dels Indalècies, 50.000 eren per al pàrquing i 2.178 euros eren per a l'aire condicionat de la seu provisional del Jutjat de Pau.

Feta esta primera explicació és recomanable continuar mirant al fons de la qüestió: El local del carrer la Barca que ocupava el Jutjat de Pau tenia deficiències i el Bipartit va decidir tancar-lo i traslladar-lo. Primer va intentar traslladar-lo al local de la Pl. Major on estava la Biblioteca, va fer obres en ell, va gastar molts euros i, sense explicar el motiu ni allò que s'ha gastat, va deixar el local a mig fer quan ja havia fet una forta inversió i, finalment, va decidir ubicar el Jutjat de Pau en el centre social Dolores Rojas. Per a fer açò el govern de Juan no va tindre cap inconvenient a desmuntar el Viver d'empreses i les aules homologades per a formació de parats. A tot açò seguixen sense començar les obres de millora de la seu del Jutjat de Pau en el C/ la Barca i desconeixem si el sr Juan té algun projecte per a este local.

El PP opina que estos moviments del govern de Juan es deuen clarament a la gran influència que el senyor Perfecto Benavent té sobre l'alcalde. Es retallen ajudes a associacions, es despreocupen de les beques del menjador escolar, s'obliden fets com el manteniment, la seguretat o la neteja, però sempre hi ha diners per a altres coses menys importants que volen els seus consellers.

El secretari del BLOC dóna una informació parcial i políticament interessada; i açò no diu gens bo d'un càrrec polític com ell que "només es recorda que a l'estiu fa calor quan l'oposició vota en contra de l'aire condicionat". El senyor Perfecto Benavent “oblida” la falta de previsió del seu company de partit l'alcalde Jordi Juan. Com és possible que el govern local porte el 5 d'agost al ple la compra d'un aire condicionat? Per què esperar tant? L'estiu està acabant-se i el govern de Juan arriba tard com sempre.

Esta no ha sigut l'única manifestació pública desencertada del secretari del BLOC. Fa uns dies ens va sorprendre publicant un escrit en el que atacava la professionalitat del secretari de l'ajuntament per informar que la moció de censura era legal. La Conselleria ha confirmat la seua professionalitat amb un informe tècnic en el mateix sentit i, una vegada més, evidencia la irresponsabilitat del secretari dels nacionalistes al dubtar de la professionalitat d'un tècnic que, en tots els anys que porta treballant en i per a Tavernes, ha demostrat una gran vàlua i professionalitat. L'actitud del secretari dels nacionalistes també ha sigut criticada pels sindicats de l'ajuntament que han defés el bon fer del secretari municipal i han tirat en cara, amb paraules molt educades, la temeritat del representant dels nacionalistes.

El més preocupant és el silenci còmplice de l'alcalde que hauria de passar a l'acció i reprovar les males formes del senyor Benavent. Una altra cosa serà que el senyor alcalde s'atrevisca a parar els peus a qui sempre està rondant pel seu despatx en l'Ajuntament.

 

18 comentarios:

  1. El sr. Perfecto ha perdut el nord.

    ResponderEliminar
  2. El temps posa a cadascu en el puesto que mos toca i a este Don Perfecto no sera una excepció.

    ResponderEliminar
  3. Aci el problema es que certs funcionaris son intocables. En qualsevol pais Perfecto acabaria expedientat. En quin Pais del mon es permetria que un mestre del poble faça rodes de premsa mentit i calumniant? El proper candidat dEU ho fa aci en Tavernes. Es mestre en el poble i ix diguent falsetats en premsa. Pero clar Jareño es mestre i, per tant de moment, intocable. A mi com a pare em preocupa molt.

    Senyors del govern. Han perdut el nord. El PP fa moltes cagades pero qui es creu la urgencia dun aire condicionat que volen comprar en Agost?

    ResponderEliminar
  4. Vamos a ver y simplificando:

    1. El PP votó a favor o en contra de la instalación del aire acondicionado en el pleno de agosto? Según leo en la crónica del Sr. Administrador de esta página votó en contra.

    2. Si votó en contra y por ese voto, al ser mayoritario, no se ha instalado el aire acondicionado, el Sr. Perfecto Benavent tiene toda la razon, y más que un santo. Toda la culpa de que no esté instalàndose el aire acondicionado la tiene el PP. Y eso quedará para siempre en las actas del pleno, por mucho que ahora quieran marear la perdiz.

    El PP impidió con su voto realizar la instalación. El resto de la nota simplemente literatura y de la barata. Critican y echan por tierra a un ciudadano en una nota que nadie firma con nombre y apellido. Al menos, en la nota que se menciona de Perfecto Benavent la firmó con su nombre y apellidos, y añadiendo secretario local del Bloc. Aquí nadie del PP es capaz de ello y se esconde cobardemente detras de las siglas del partido. Quien firma la nota? Quién hace las manifestaciones? Porque en otras notas del PP se coloca el nombre del concejal o portavoz responsable de las manifestaciones y en estas no? Simplemente un atajo de cobardes.

    El PP nos ha vuelto a demostrar que carece de ética y moral al meterse de lleno contra un funcionario, que dirá la verdad del aire acondicionado al vecino que le pregunte. Y encima en una nota sin firmar.

    Y por último: és que solamente se usa el aire acondicionado en verano?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor Cotorrí sabelotodo, también sabrá que se votó en contra porque la modificación de crédito para la instalación de ese aire acondicionado iba unida a los 50.000 euros para la gestión del parquing que no tenía ninguna explicación. El pp ya dijo que las modificaciones de crédito fueran por conceptos separados, no modificaciones que incluyesen varios conceptos sin relación entre sí. Ya sabe el motivo del voto en contra, el PP no tiene ningún interés en que no haya aire acondicionado en las instalaciones municipales, pero lo que no va a permitir es que se le burlen en su cara los integrantes de un gobierno en minoría.
      Como usted demuestra saber mucho y tener una información muy buena tendrá claro que todo esto viene debido a que no hay presupuesto municipal y se está gobernando con un presupuesto prorrogado y con un gobierno en minoría. Sobre esta base cualquier gobernante sensato trataría de negociar con la oposición un presupuesto. En lugar de eso el señor Juan cada vez es mas déspota, intransigente y dictador, los que asisten a los plenos saben que lo que digo es cierto.
      Por último le digo que la nota del PP dice verdades como puños sobre una persona física que ocupa el cargo de secretario local del Bloc-Compromís, que trabaje en el juzgado de paz o en Avidesa o en cualquier otro sitio no cambia las malas formas y las actuaciones de D. Perfecto Benavent.

      Eliminar
  5. Este Perfecto no te vergonya ni la coneix. Ell és el responsable de tota la crispació que hi ha a Tavernes. I és el responsable de posar sisanya dins l'ajuntanent entre els funcionaris.
    El sr. Juan hauria de plantejar-se seriosament en deixar-se de manipular per esta persona, que no l'ha elegit ningu i vol imposar la seua voluntat a l'alcalde per no dir que vol exercir les seues competències.
    Sr. Perfecto dedique's vosté a la seua feina i deixe de rondar el despaix de l'alcalde per manipular-lo. És el torn de governar del sr. Juan i no el de Perfectos, Nyaus i Jaumes.
    Si s'aburrixen vostes aneu a jugar a la petanca i no maregeu més a l'alcalde. S'ha notat la vostra ma de pintura en Jordi, l'haveu fet ser despota, totalitari i extremista.
    Jordi, si et queda algo de trellat, envia a estos tres personatges (perfecto, nyau i jaume) allà on brama la tonyina. Et faràs un gran favor a tu mareix i al poble.

    ResponderEliminar
  6. Ja fa temps que qui ha perdut el nord, el sud, el est i l'oest es el Partit Popular de Tavernes.
    Mai en la vida en este poble un partit havia caigut tan baix de fer una nota oficial contra una persona, que encara que tinga un carrec en un partit, no és un càrrec públic electe.
    No solament es que heu perdut els quatre punts cardinals, es que he perdut la dignitat, la moral, l'ètica, el coneixement i el respecte a les persones. I pensar que açò també ho firmen els meus amics Ferrando i Sansaloni! Mai m'ho havera esperat de vosaltres. Que baix que heu caigut i tot per la disciplina del partit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Oblides que el primer va ser el sr. Perfecto difamant al funcionari de l'ajuntament de Tavernes, i ho va fer com al secretari del Bloc Nacionalista.
      I no li va respondre el PP, si no el sindicats dels funcionaris de l'ajuntament, possant com a exemplar la tasca del secretari.
      Lo de perfecto no és caure baix, és lo següent.
      El PP mai atacará a ningún funcionari de l'ajuntament, cosa que si ha fet el Bloc, amb el seu secretari al front i en un periòdic de gran difussió a nivell comarcal.

      Eliminar
    2. El pp mai atacara, soles comprara!!!!

      Eliminar
  7. Perfecto sols sap fer que cagar-la. Sr. Morera vinga a Tavernes i done-li un tironet d'orella al sr. Perfecto Benavent.
    En gandia el sr. Molla està fins als nasos de Perfecto.

    ResponderEliminar
  8. Este perfecto és un compromís per a Compromís

    ResponderEliminar
  9. Enrique, saps que passa a la web de l'ajuntament que no es pot descarregar el BIM de julio-agost?
    Dona error!
    Mira si tu pots descarregar-te'l Gràcies

    ResponderEliminar
  10. És Perfecto o Perfecte? És Jordi Juan o Jordi Joan? És Bloc o Compromís? ÉS PSPV o PSOE? No hi ha qui s'aclarisca en estos.

    ResponderEliminar
  11. Este es mi pueblo, estas son mis gentes.
    Siempre la misma candela, parece que solo les está permitido criticar siempre a los mismos, hoy podemos ver y leer un comunicado en que colman de elogios al Sr. Perfecto, parece que no se nos está permitido hablar ni criticar sin que de alguna manera intenten hacernos callar de la forma que sea.
    No siendo nada partidario de su ideología política ni de sus ataques contra el Sr. Secretario, pienso que debe ser el ofendido el que se defienda si lo estima oportuno claro, y no un partido político que se debe al pueblo.
    Artículo 20 constitución Española.
    1. Se reconocen y protegen los derechos:
    • a) A expresar y difundir libremente los pensamientos, ideas y opiniones mediante la palabra, el escrito o cualquier otro medio de reproducción.
    • b) A la producción y creación literaria, artística, científica y técnica.
    • c) A la libertad de cátedra.
    • d) A comunicar o recibir libremente información veraz por cualquier medio de difusión. La ley regulará el derecho a la cláusula de conciencia y al secreto profesional en el ejercicio de estas libertades.
    2. El ejercicio de estos derechos no puede restringirse mediante ningún tipo de censura previa.
    Y tendremos en septiembre otros alicientes mas para las fiestas de la localidad, quien sabe……
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero bbs??!! Tu el penses que aixo als destrellats del pp els importa molt?? Q ladren, ya andaremos... mentir, difamar, no argumentar, obstruir, transfugar, es el seu vocabulari.

      Eliminar
    2. Anònim de les 15:12 que vols fer? com un bon cotorrí vols guanyar-te els favors de BBS i arrimar-lo a la vostra causa?
      BBS, busca en la Constitució on esta escrit que es pot insultar i menysprear la feina i profesionalitat de les persones? qui es un simple secretari local d´un partit local per a posar en el disparadero a un Secretari General d´un ajuntament?
      Tots podem entrar a criticar la feina que fan els altres i quedar-nos tan tranquils?
      Este no m´agrada com fa una compraventa o com alquila un apartament, per exemple, i puc montar una estratègia de acoso i derribo contra ell i ja està?
      Això es el que volem? una societat stalinista? doneu-los ales als governants actuals del ajuntament i voreu com acabem.

      Eliminar
    3. No digues xorraes, no pares de dir destrellats. Per a tu tots som cotorrins??? La cotorra aso, cotorri, el cotorro... Uiiii quanta rabia teeens... Molesta que et canten veritats?? Que a tots els tildes per igual! Eh senyor ventilaor, difamaor?? Societat stalinista no, societat hitleriana home!! Tu donali una trasfuga al pp i diners i vorem que brota de ahi... je je je je

      Eliminar
    4. La veritat és que no m'extranyaria que el secretari haguera pres accions judicials per MOBING! I no em referisc a la cançó de Macaco.

      Eliminar