jueves, 29 de agosto de 2013

Editorial : DE VERES NO HI HAN TEMES MÉS IMPORTANTS ?

"Enxufe" la tele a l'hora d'una de eixes tertulies polítiques que tant abunden a mig dia .

Veig en primer lloc que anuncien que el govern central va aprovar el passat 18 de Juliol una quantitat per a reparacions i manteniment del "Valle de los Caidos" : Una bona estona de temps de debat sobre si la data es aposta o cassual però poc acertada , i sí es deuen de fer o no eixes obres per la simbología del monument , amb comentari incluit d'un destacat dirigent socialista que allí estaba debatint , suposse que coses més trascendents .

A continuació ix el tema d' una llei andalussa per a sancionar a aquells municipis que no eliminen referències franquistes , amb opinions de habitants d'alguns del pobles que mantenen "del caudillo" en el seu toponim , més el conssabut debat entre els contertulis : Altra bona estona de temps .

Com a tercer tema nomenen el cinquè aniversari de l'accident del avió de Spanair : Sòls li dediquen un escàs minut i pico .

I jo , sense entrar en el fons d'estos temes, ahí cadascú que pense el que vullga , vaig pensar que si fora un dels quasi sis milions de parats espanyols , o dels dos i pico d'ells als que no es entra ni un xavo en casa, i estiguera vegent de qué temes tan importants estàn debatint eixos ilustres periodistes, em cauría l'ànima al sòl .

I que si fora un familiar dels morts en l'accident aeri pensaría que qué cert es allò que dieun de " el muerto al hoyo y el vivo al bollo " , i que qué poc importen certs temes front a altres pel vist tan importants que els dediquen més temps que a recordar als difunts .

Però bé, açò es el que hi ha . Solució ? : Fer el que vaig fer jo i que es canviar de canal buscant altre més serios , i donar un pas endavant per a canviar la situació social i política actual de esta nostra benvolguda Espanya que cantaba Cecilia , començant pel que més prop tenim que es el nostre poble .

3 comentarios:

  1. Que algu li pregunte a la Cotorra quin coeficient tenen previst posar a l'IBI en el moment en que s'abaixen els valors catastrals del poble.
    A mi m'ha censurat.
    No li interesa. Si el valor catastral baixa Jordi apujarà el coeficient i continuarà cobrant més IBI als del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exacte. La cotorra ha nentit i manipulat anv la contribució.
      -Mentira 1a. Diuen que si esbbaixa el gravamen del 0'48 al 0'40, l'altre any haurien de pujarla fins al 0'56. El gravamen en fixa l'ajuntament, no ve imposat desde Madrid.
      -Mentira 2a. Diuen que tenen un pla d'ajust i que si baixen el gravamen, no ingressaràn prou per a les despeces fixes de l'ajuntament. Això és fals, perquè al pujar un 10% l'IBI, continues recaudant el mateix o més. L'unica doferencia és que els veins notariem apenes aquesta pujada, mentres no ve l'aprovació de la rebaixa del cadastre desde Madrid.
      I també s'està que apliquen correctament les bonificacions, com per eixemple a aquells propietaris amb una única vivenda que no supera un cert umbral d'ingressos.
      No creguem que en temps de crisi siga molt demanar. I tampoc seria molt demanar que no es despilfarren els nostres impostos amb gabinets de premsa per a fer-se autobombo, Butlletibs d'informació sense cap regulació de publicació, festiverns, macrocavalcades, rentings de cotxes abusius, mancomunitats, actes de pur caire nacionaliste, .. i altres despeces superflues que deixen entre altres coses, a quasi 100 xiquets en risc de desnutrició sense beca de menjador.

      Eliminar
  2. Noooo, la Cotorra no censura, la Cotorra només publica comentaris que aporten novetats (que ell consideren) o que millore la seua informació. Com són tan bons, si no és per a dir lo bons que són, no ho consideren millor que el que ells publiquen i per això amb tú no ho fan. És molt fàcil d'entendre.
    I no vullgau vore-li cap connotació política. No dubte que allí estan molt per damunt d'això.

    ResponderEliminar