miércoles, 14 de agosto de 2013

Editorial : TARANÀ O TARARÀ ?

Taranà, paraula repetida en el darrer plenari tant per l'alcalde com pel senyor Vidal quant parlaben del aire de consens que deu de regnar entre un govern en minoría i l'oposició front a assumptes que "per nassos " tenen que contar amb ell pel bé del poble, com son els pressupostos o la revisió cadastral , entre altres .    

En el seu moment ja vaig dir que ójala fora així però que no ho creía vist el vist, i ara, dies després, em reafirme en la meua sospita de que tot son paraules de cara a la galería i en eixe moment, i per les dos parts, però de fomen ni un grà , perquè si les paraules s'han de corroborar amb els fets, estos ens diuen que d'aires de consens rés de rés , no es el camí que porten, i vaig a ficar sòls dos exemples recients : 

Per un costat tenim a un Partit Popular que deprés de negar-se a votar una modificació de crédit alegant desconeiximent quant no es així , doncs en la preceptiva Comisió d'Hisenda es tractà el tema i el votaren a favor , entre altres coses perquè tota modificació d'este tipus comporta un expedient que poden consultar els regidors i suposse que quant no s'abstingueren en dita comisió sería perquè els pareixiría suficent dita informació i correcta la messura  , a més fà una nota de premsa gens conciliadora acussant al govern de no voler que participe en la comissió de control del tema del pàrking, quan dic jo que si tenen majoría suficient per a modificar la representació municipal en orgues supralocals, algo podràn fer per a modificar algo menor , i no sòls el votar en contra en una postura clàrament política que reflexaba el que va dir Vidal de que s'anaven a enterar de que estàn en minoría , i ahí va la primera : O no ? .  

Per altre costat, tenim a un Alcalde que en vers de sosegar ànims, en un gest inusual es dirigix a un grup de ciutadans concrets en un escrit en el que ataca a l'oposició per esta postura , quant té al seu abast un Gabinet de Premsa per a fer coneixer la postura del govern a tota la ciutadanía : Acte clàrament poc assossegador .  

Son estos gestos de consens ? Va ser que no, més bé politiqueo pur i dur , i mentres tant , a pagar-la quí ? Caparrota , en este cas els ciutadans que no poden usar un sevici públic com es el pàrking que a més ens està costant un ull de la cara . 

Ell paralaren de taranà, jo dic que TARARÀ !!! 

10 comentarios:

  1. No pot haver-hi consens amb el primer alcalde de Tavernes que s'ha negat ha votar en ple mocions presentades per l'oposició.
    No pot haver-hi consens amb un alcalde que preferix la provocació, la imposició i la confrontació.
    No pot haver-hi consens amb un alcalde del tarannà de Jordi Juan que es nega a reconéixer que no ha guanyat les eleccions i que està en minoria.

    ResponderEliminar
  2. Ay que ver lo calladitos que estais los de un bando y otro cada vez que como hoy Enrique os reparte a los dos : ¿Sera porque tiene razon? Sigue por este camino Enrique pues este blog ultimamente se habia convertido en un medio para darse leña unos a otros y sobre todo los de la derecha a la izquierda , porque sus blogs, los de unos y otros , no dan para mas que para crispar mas y mas .

    ResponderEliminar
  3. Jo votaria Enrique Estruch amb els ulls tancats. Algú que no sap escriure "tarannà" dubte molt que conega el seu significat.

    ResponderEliminar
  4. El problema no es saber o no escriure la paraula si no aplicar-la que es el que tu i molts com tu no feu , com es pot vore amb este comentari .

    ResponderEliminar
  5. Si el sr. Juan vol informar als ciutadans que informe. Però criticar a l'oposició amb nom de l'ajuntament, això és abús d'autritat. Algún alcalde de Tavernes havia fet avans algo seblant amb e segell de l'ajuntment de Tavernes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes voltes.

      Els que fan una moció ilegal amb una transfuga perque si, nomes pel poder i siga de la forma que siga, ara volen consens. Una mocio injustificada, que el poble no vol. Que el poble no va entendre.

      Una moció i una oposicio destructiva, crispadora, amb gent que busca sols els seus interessos particulars i no els generals. I ara volen consens. Doncs, per mi, NO, ja ens les vorem.

      Que et van prometre karina? Manolo perque consedires obres com les del parking i la piscina a empreses insolvents i incompetents?

      Eliminar
    2. Muy bien!!! Que responguen, que responguen... Si el meu esta bloquejat i no es va avant jo vull, exigisc, saber de qui es la culpa. Per culpa de la mala bava de 4 no tenim que fotrens els demés.

      Eliminar
    3. Això de què el oble no ha entés la moció? Tens enquestes que ho demostren?
      Il.legal? Això ho tindrà que dir la justicia, no creus? Esta ecara no ha dit si és o no legal. Ara, si vols estar tu pe damunt la justicia...
      Oposició destructiva? Sols vos han votat en contra una modificació de crèdit. Si fora destructiva, vos les haurien tombat totes, no creus?
      Democracia? Si, la d'un alcalde que nega que al plenari es voten mocions, amb l'imperatiu de que "ELL ÉS L'ALCALDE". Això és una merma de la democracia, no creus?
      I les responabilitats es demanen a qui governa. Governar amb minoría no és cap obligació. Quan un govern no compta amb majoria i no pot gobernar, no te l'obligació de continuar governant. Ara si, un vol tindre el poder pel poder sense tindre a majoria, pot pasar que s'arrive a una situación de bloqueig de consistori.

      Eliminar
    4. Que el poble no volia la moció???? Eixa es la teua opinió. No la volien els del Bloc però la resta si. Teniu la gran virtud de ser quatre gats i creure que sou els amos del mon. Fins la gent del PSOE pensa que Carmen i els altres dos regidora del PSOE han acabat en el partit en Tavernes. No volen a Jordi Juan i es pega tort que hagen fet de palmeros d ell.
      Una oposició destructiva?? Ja teniu sort de que Manolo Vidal és bona gent i està perdent el temps en buscar el consens en Jordi Juan. Governa la majoria i no Jordi. Aixo no ho vol fer veure Manolo i a Jordi no l interessa.

      Eliminar
  6. Amb Jordi és imposible el consens.
    El seu ego li ho impedix.
    Es creu que un superhome, que tot
    ho fa superbe i que sempre te la
    raó.

    ResponderEliminar