jueves, 8 de agosto de 2013

Editorial : LA TERCERA VÍA

Huí vull sometre a la vostra consideració una questió que anat sorgint de vers en quant en este blog, i que es la possibilitat de que en les properes municipals es pressente una opció política que atraga a eixe electorat situat en el que nosaltres definim com "els d'enmig " , es a dir, aquells que en tota esta guerra pel tema de la moció i la lluita entre els dos blog polítics enfrontats en estos moments, no ens identifiquem o almenys no del tot amb uns o altres , o en part amb uns i en part amb altres, i a aquells que alinetas en un moment donant amb ú d'ells, estàn decepcionats del seu comportament . 

Es més, alguns i estic segur que no soc jo sòls, el que passa es que jo estic donant la cara públiament i per això correc el perill de que me la palpen , estem sofrint l'atac de aquells que no entenen que perquè no som dels d'ells som necessariamnet dels altres . 

Perquè jo pense que sí , que fa falta una opció per a tot este electorat que corre el perill de davant el desencant amb el que hi ha , caiga en l'abstenció, la gran enemiga de la democràcia .

En les darreres locals pense que eixes inquietuts ja donaren pas a alternatives d'eixe tipus , i no pergam de vista que d' haver anat juntes les dos més "centrades" per dir-les d'alguna forma , tindríen un regidor amb els més de 560 vots que aconseguiren , i podría ser que fora éste/a qui estiguera "tallant la cansalada" , amb el que coneguent com conec als dos caps de les llistes independents , estic segur que estaría tot més sossegat , perquè abdós sí que son realment i ho demostren dia a dia i allà on participen , persones de consens .

Però el que vull saber es si es sòls una quimera meua o es la de molts , pel que voldría saber el vostre pareixer : Qué opineu, cap alguna altra opció més o tenim prou amb els que tenim ? . 

12 comentarios:

  1. Com vaig prometre donaré la meva opinió. Indubtablement cal rebaixar la tensio. Ara, jo crec que mentres determinats politics del pible teoricament jubilats no deixen de voler moure fils en l'ombra això no serà possible, per mes que es presente algun Sant o Santa.

    Altre problema és que a més crisi i mes espectacles com els de Tavernes, menys ganes te la gent honesta d'entrar en politica. El resultat? A veure amb qui fas una llista. Els mes entren per a veure si els toca una feina...

    Ara, dit tot això, si trobares 15 persones amb ganes de treballar pel poble, sense altres apetències i amb gent al capdavant valenta involucrada o no en la baralla patètica que estem vivint... et podries trobar ocupant el segon lloc, per davant de PSOE i Bloc i molt a prop del PP. Sobretot si conformes una llista valencianista no catalanista. A Jordi amb el tema del sueldo o les beques se li ha vist el plumero i per a que li era tant important retindre l'alcaldia a qualsevol preu. El PP amb la que li caurà a Rajoy baixarà segur i el PSOE ni esta ni se'l espera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De fet tot fa pensar que despres de demuntada la paraeta de mentires que es La Cotorra al Bloc en Tavernes li espera el mateix futur que al de Benifairo, (mireu hui no te desperdici... ho falsegen tot... parlen d'un aire acondicionat que volien instalar a finals dagost i no expliquen per que costa 50000 euros fer que la maquina del parquing funcione 8 hores mes al dia...).

      Eliminar
    2. El Bloc va fer la millor llista les passades eleccions. No necessiten canviar molt, no obstant, es van sumar moltes persones al canvi a les passades i pense que seguirà igual, com a dia de hui, sempre hi ha bona gent honrada que continuarà amb ganes de treballar pel seu poble

      En fi, als que se li ha vist el plumero, ha sigut a Manolo I CIA, perďó, a karina. Encara que sabem que molts sectors del PP no estan d'acord en la vostra moció ilegal amb una trànsfuga. Mes que aixo, voler el poder pel poder i siga de la forma que siga. Ells han sigut els qui no han aportat res desde la oposició destructiva. No tenieu prou en deixar 20 milions de deute entre ells 3'5 de factures per pagar? I empastrades com el parking, piscina i vivendes vergeret. Vos ho tenen que recordar cada volta o com? Deixeu treballar a esta gent amb ganes, en pau, sense fer la punyeta i sempre criticant sense trellat. Vau fer una moció injusta quan sabeu que el sentir general del poble es que Jordi ho esta fent correcte. La gent el vol i no ho podeu parir de ja fa dos anys.

      El seu primer pressupost de 2012 va acabar en superavit 1'8 milions, Victor en hisenda tambe, fea segles que aixo no passava. El primer que va fer va ser llevar-se dos escoltes i baixar-se el sueldo. La seua nomina esta en la web i facebook. Mai havia passat tampoc.
      Ara els proveidors de l'ajuntament cobren a menys de dos mesos. Que millor que aixo que les empreses poden pagar prompte als treballadors. Quan sabem que antes era una eternitat. Ja tenen prou solucionant lo vostre. Pues mira, em quede com estic. Ja sabem antes lo que teniem...

      Crec que no passarà com a benifairo. El bloc aci pujarà, poquet o molt, pujarà. I el PP, com la gent te memoria, baixarà. Eixa es la seua tendencia ara, baixar i baixar, a nivell autonomic i estatal.

      Eliminar
    3. Cotorrí, sempre repetiu el mateix cambieu una miqueta l´argumentari.

      Eliminar
    4. I ho repetirem fins que calleu de la vergonya. Que passa? Les veritats piquen? No ho dic jo, ho diuen totes les enquestes del Cis. Soles vos queda que baixar i pedre vots. I a pesar de tot, a pesar de la ruina, les coses al poble funcionen, no s' ha deixat de fer res, es cumplixen els objectius. Ens acaben de donar un premi en 8000 euros pel foment del emprenedurisme. La platja esta millor que mai i amb servicis, per exemple, una patrulla de policia tot l'any... I no vaig a seguir.
      No oblidem que si la mocio havera prosperat aci estem molt acostumats a estar en la oposició. Hem estat molts anys i amb un gran treball. Encara recorde a miquel bononad cantant-li les veritats a Eugenio, el que serà recordat per haver permes l'alta tensio sense dimitir. I 2 anys mes no son res. En canvi, vosaltres, tenieu i teniu molt a pedre. Massa panxes agraides. I clar, seu fet notar intentant tot el possible obstruir el govern, amb difamacions, mentires, i la moció amb la transfuga. El mes baix nivell politic.

      I ara clar, teniu massa fronts oberts en tots els nivells, aneu a la baixa, i ho sabeu: gurtel, brugal, emarsa, noos, cas taronger de castellano, l'estafa de les ong de blasco i els tauroni, la loteria de fabra, els bolsos de rita, sols faltava saber q fabra i la seua cupula han cobrat sobresous de barcenas. El 20% d'imputats a les Corts. No se com les vostres generacions noves no es donen conter que estan en un partit corrupte i ple de lladres. Molt de cara a la galeria, però Valencia podrida per dins. Negocis per a 4 amics.

      Eliminar
    5. Oiga señor cotorri, dice usted cosas muy a la ligera. ¿De que verdades habla? de que el Partido Popular es el mas votado en Tavernes, con una gran diferencia de votos respecto al que es actualmente alcalde. ¿Se cumplen los objetivos? ¿cuales? ¿los que se han marcado ustedes de asediar y atacar a una serie de trabajadores del ayuntamiento? ¿de colocar a gente de su partido, ya sea dentro del ayuntamiento o en empresas de limpieza? estos objetivos y otros similares si que los cumplen, pero los que se marcaron en su programa electoral no, ¿donde la estación de tren de borderia? ¿y el palacio de deportes?. Comenta usted que nos acaban de dar un premio para fomentar el emprendedurismo, y eso es para alegrar a todos, pero, señor cumplidor de objetivos ¿donde está ese proyecto? ¿a quien se le ha explicado? ¿donde se puede encontrar información?, ¿eso es para usted cumplir los objetivos? Tambien será para usted cumplir los objetivos que se presente en el mismo plenario el plan de empleo conjunto de ayuntamientos, diputación y Generalitat, y tampoco se explique a nadie, no se de información sobre plazos, requisitos, caracteristicas de las ayudas, donde dirigirse, que tipo de contratos hacer, etc.
      La playa esta mejor que nunca y nos quitan una bandera azul, y esta mas sucia que nunca. Ya no le cuento nada de las horteradas y meteduras de pata de l´escoleta, eso por ahora, ya vendrá el taller ocupacional y mas de lo mismo. Como usted dice:"I no vaig a seguir"
      Habla de la moción de censura cuando hace unos pocos dias un informe de la Consellería de Presidencia indicaba sin ningún género de dudas que lo que había ocurrido el dia que se iba a votar incumplía el ordenamiento jurídico, tampoco le recuerdo el "acoso y derribo" que estan llevando a cabo ustedes sobre el Secretario General del ayuntamiento, ¿eso es para usted cumplir los objetivos?
      Dice que los del Bloc han estado muchos años en la oposición y estan acostumbrados, pues no pierdan esa costumbre que van a volver a ella. ¿Estaban en la oposición y hacían un gran trabajo? y ¿me pone como ejemplo a Miquel Bononad? (lo escribo con mayúsculas para que vea que lo que escribo lo hago haciendo una descripción de los hechos y con todo el respeto que se merecen las personas, no como usted que aún siendo de los suyos lo menosprecia y lo escribe en minúscula), Miquel Bononad ¿qué hizo, meter la pata con el asunto del cuartel de la Guardia Civil y retrasar todo el asunto con el dinero que ello le costó al ayuntamiento? Como usted dice: "I no vaig a seguir".
      Habla de obstrucción al gobierno ¿precisamente ustedes los del Bloc se atreven a decir eso? Un alcalde del Bloc que desde bambalinas lo dirigen las vacas sagradas del Bloc y en los plenos actúa con una prepotencia y una soberbia fuera de toda capacidad de medida, incluye los puntos del órden del dia que le place, las mociones que no le convienen se las salta, no deja turno de réplica a la oposición. Lo que usted dice: "I no vaig a seguir".
      Habla de hacer una moción con una tránsfuga, le acabo de recordar el informe de la Consellería de Presidencia, no lo olvide y respete los autos cautelares.
      Usted trata de desviar el asunto de lo que ocurre a nivel local y habla de cosas a otros niveles. En Tavernes no tenemos gurtels, brugals, loterias, bolsos ni nada de eso. Solo tenemos "acoso y derribo", jefe de la policia local al que una jueza dice varias veces claramente, a la vista de un expediente redactado por éste, que es ininteligible y ahora le dan la plaza en propiedad, eso es lo que tenemos en Tavernes. Lo que usted dice: "I no vaig a seguir".
      Todo eso y mucho mas es para usted cumplir los objetivos.

      Eliminar
    6. Això es dir les coses ben dites, si senyor! Estos cotorríns que es pensen?
      Vosté acaba de dir unes veritats com a cases de grans i s´hen ha deixat moltes que em sembla estan incloses en l´expresió "I no vaig a seguir". Fin de la cita.

      Eliminar
    7. Esto es lo que tenemos que hacer las personas que no nos dejamos engañar, pararles los pies y decirle las cosas claras a estos cotorrines. Por mucho que repitan las cosas no se van ha hacer realidad.
      Cumplir los objetivos? que cara mas dura.

      Eliminar
    8. A qui li piquen les veritats es als Cotorrins compare!!!!!

      Eliminar
    9. Estos Cotorrins volen desviar l´atenció parlant de coses de València. Que miren dins de casa, así al poble totes eixes coses que es dieun al comentari llarg, i encara en falten moltes més.
      Falta de vergonya si que tenen si.

      Eliminar
  2. Enrique: que opines de la decissiö de l'ajuntament de llevar la festa de San Vicent?
    Que pensen els negocis de la platja que perdren un dels seus dies forts?

    ResponderEliminar
  3. El poble nessita un canvi amb la vida política i un candidat que no estiga compromes amb ningún partir politic, jo tinc el canditat per lluitar per l'alcaldia de Tavernes !!!!!!!!!!

    ResponderEliminar