viernes, 9 de agosto de 2013

Gabinet de Premsa del Ajuntament , XAVIER MO EN SANT LLORENÇ

Este dissabte 10 d’agost Xavier Mo actua en el Porrat de Sant Llorenç

L’entorn de l’ermita de Sant Llorenç acollirà com ja és tradició cada 10 d’agost el porrat dedicat al sant. Els visitants podran gaudir de l’actuació de Xavier Mo dins de la programació del Festival Sete Sóis Sete Luas,

La tradicional cita amb el porrat de Sant Llorenç és este dissabte 10 d’agost. Les activitats s’inicien de matí amb la missa en honor al sant, la romeria i la benedicció del terme a les 11 hores. Per la vesprada, tindrà lloc el porrat amb la fireta de torrat, llepolies, productes típics i joguets a partir de les 17 hores.

L’Ajuntament posa a l’abast dels veïns un minibús gratuït en servei continuat des de les 17:30 hores fins les 22:20 hores per tal de facilitar l’accés a la zona de muntanya de Sant Llorenç.

A les 20 hores està prevista l’actuació de Xavier Mo, que presentarà  Criatures a Sant Llorenç, un espectacle preparat especialment per al Festival Sete Sóis Sete Luas. Xavier Mo ens convida a sentir de nou part del seu cançoner habitual i noves creacions amb la sonoritat de les cordes clàssiques. El concert celebra els vint anys de trajectòria musical i Xavier, a través de la seua veu i amb l’acompanyament del trio clàssic de piano, violoncel i violí, ens convocarà a una trobada especial  amb totes les Criatures a Sant Llorenç.  

A Xavier Mo, veu i guitarra, l’acompanyen Vicente David Martín, al piano; Eduardo Garcí, al violoncel i Andrés Calatayud, al violí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario