viernes, 30 de agosto de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, TROFEU PILOTA A MÀ

El Trofeu de pilota a mà del Club de Pilota la Valldigna arriba als deu anys

El Club de Pilota la Valldigna organitza un any més, i ja en van deu, el Trofeu de pilota a mà demà dissabte 31 d'agost. Serà al Frontó municipal del Poliesportiu, i compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Les condicions climatològiques han motivat l’ajornament del trofeu previst inicialment per a este divendres. A les 17:30 hores d’este dissabte tindrà lloc la primera de les partides, que enfrontarà a Paco i Juanjo contra Javi i Rubén. A les 18:30 hores està previst l'inici de la segona partida amb Moll i Javi contra Mario i Juanmi. A les 19:30 hores arribarà el moment de la veritat, amb la partida que jugaran els guanyadors de les dues partides anteriors. Serà la gran final del Trofeu de Pilota a mà.

Enguany, amb el segon trofeu de frontó el Club de Pilota la Valldigna ha passat al format de quatre equips de primer nivell, amb dos equips locals. A més, com ja es habitual i seguint la política del club, no hi haurà premis econòmics, però si samarretes, trofeus, berenar i beguda per als aficionats que s'acosten a gaudir de les partides. A més, commemorant els 10 anys del Trofeu, les parets del Frontó estaran ocupades pels diferents cartells de tots els darrers anys.
El regidor d'Esports, Josep Llàcer, ha mostrat la seua satisfacció per els 10 anys ininterromputs de celebració del Trofeu, i ha aprofitat per “felicitar a tots els membres del Club, per la seua tasca continuada en la posada en valor del nostre esport nacional, la pilota”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario