miércoles, 28 de agosto de 2013

Editorial : DEMÀ UN PLENO DE VERGONYA

NO, DIGUEM NO , dia en una coneguda cançò el gran Raimon . I jo també dic NO, i vos demane que feu el mateix , i quant més fort millor .

Que digam NO a eixe mon de la política barata , del de politicastros i politiquillos que ens governen a nivell local i que dia darrere dia ens estàn demostrant que no servixen pel lloc on estàn, que van tots darrere la poltrona, uns i altres, sense importar-los un bledo el poble . Perquè si així no fora no estariem assistint a este lamentable espectacle i que no serà l'últim , ens es queden uns quants , que estem vivint estos dies amb el tema del pleno extraordinari .

I ho dic perquè si lamentable i sense fonament va ser la petició del mateix per part del PP , també ho es la contestació a la mateixa per part del senyor Borrás amb una convocatoria de pleno de vergonya , doncs pels mateixos motius de manca d'urgència en que rebuja alguns dels punts, també ho havera pogut fer amb el que sí ha acceptat i evitar un pleno boxornós com el que veurem de segur el dijous dia 10 : Sòls espere, com vaig dir ahir, que almenys tinguen la dignitat de no cobrar els vora 3.000 euros que ens costarà la gracia sòls en dietes dels nostres estimats regidors . 

El meu primer pensament va ser el no acudir a dit plenari com a forma de protesta i demanar que no assistira ningú, però com se que els dells si ho faràn i vosaltres, estimats lectors, mereixeu estar informats del que allí passe, a més glòria dels nostres governants , ho farè però esta vegada amb el més meu gran despreci a esta forma de fer política,  a la manca de talla política dels nostres governants locals . Es més, vos demane que acudiu tots els que pogau però que demostreu també el vostre malestar, el vostre despreci a esta manera tan bruta de fer política a tota costa .

Que llàstima que el sistema electoral espanyol no permitisca fer-los fora abans dels dos amargs anys que ens queden de sofir-los , perquè si no de segur que es feiem fora , a uns i a altres , si poguerem votar-ho huí mateix . Però bé, seguim prenent nota ... 

41 comentarios:

  1. Sr administrador.voste parla de consens?
    Ferlos fora?
    Despreci?
    Espere que esta deriva radical i extremiste per part de voste siga fruit de un calfament aislat i torne la moderació a els seus comentaris

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament estic molt calent davant este lamentable espectacul , pero quant parle de despreci no es mai a la personsa sino a l.actuacio politica i quant dic fer-los fora sempre per mig de les urnes .I es que en vers de buscar el necesari consens pel be del poble per contra cada dia donen un pas mes de confrontacio buscant el redit politic per damunt de tot . Ai que dos anys ens esperen !!! .

      Eliminar
    2. Enrique, Demòcrates Valencians, va per l'esquerra, per la dreta o pel centre?

      Eliminar
    3. El nom en principi era centre democratic valencia pero per motius legals es el de ara .Totes les llistes independents fins hui giren en l.espectre entre pp i psoe en els seus pobles . Els partits autonomics federats son unitsxvalencia , de centroesquerra , i centre lliberal valencia . Deduix tu mateix .

      Eliminar
    4. P.D. Llistes de independents locals federades a DV em referisc : En els pobles on hi hasguen es coalicionara amb elles a nivel local , es a dir, el partit no es pressentara com a tal sino en coalicio amb elles les quals afegiran al seu nom el de DV i als seus logos el de esta formacio . En reciprocitat eixes llistes independents pelearan per atraure el vot a nivell autonomic per a DV els quals diputats en un cas donat tant a eixe nivell com al de diputacio seran la veu d.estos partits locals. Sols els darrers partits incorporats , els de la feder. De independents ja arreplegaren 17.000 vots en Alacant pel que el tema promet doncs ja son una sixantena les llistes d.independents coaligades a DV , i en el poble el tema esta a punt de caramel amb una de les llistes i en fase de amb l.altra , a mes de amb mes gent independent

      Eliminar
    5. Enrique, jo et dic una cosa. Vist lo vist, en Tavernes ja no queda cap partit que faça polítiques d'esquerra. De boqueta els dos que ens governen diuen que si, pero els fets diuen que no.
      No se si m'explique.

      Eliminar
  2. Chico, se te ha ido la olla completamente.

    ResponderEliminar
  3. Els problemes del pàrquing haurien d'arreglar-se avans de festes. Quina solució va a donar-li el nostre govern?

    ResponderEliminar
  4. Enrique, si el plenari no és urgent no és convoca i ja està. Justetament han agafat el punt menys urgent.
    Ja haguera pogut agafar el señor el tema del pàrquing, per poder tindre`l solucionat per a festes o el de l'aire condicionat del jutjat, ja que ens queda sols este més de calor, i és vullga o no, s'ha d'arreglar.
    El sr. Borràs ha demostrat ser un ninot en les mans del José Luis Moreno de la política que es el sr. Perfecto, personajillo polític que no ha segut elegit per ningú als passats comicis.
    I per rematar vull dir que ningú del govern ha contestat a si es pot o no rebaixar el gravamen al 0,40 a l'IBI mentre no arriba la rebaixa del catastre, per aliviar la butjaca dels vallers.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si baixes del 0'48 al 0'40 en 2014 en 2015 has de pagar l'increment que no has pagat en 2014 és a dir, pagaries el 0'56. Estas pagant allò que el teu partit va revisar en 2006 i s'ha de pagar la totalitat del que es va revisar si un any pagues menys el següent més i si t'esperes a l'altre pagaràs molt més. De fet el teu partit parla de baixar del 0'48 a 0'40, però només en 2014 de 2015 (any electoral) i successius ja no diu res per que sap que si es baixa l'index en 2014 la canyà de 2015 pot ser de xavo!! Que bo per al PP una súper pujada de l'IBI en eleccions, per això s'han esperat a reclamar la baixada de l'IBI a 2014.

      Eliminar
    2. Quines animalades dius, sobretot que el meu partit siga el pp. Això que les critiques vinguen d'altres llocs vos senta molt mal.
      La segona animalada es la que dius del gravamen del 2.015 que s'hauria de pagar el 0'56. Això d'on t'ho traus de la mànega? El gravamen el fixa l'ajuntament així que lo del 0'56 per a l'any 2.015 es mentira.
      El que s'ha dit ací és baixar el gravamen al 0'40 mentres no vinga la rebaixa del cadastre. Tot el que esteu diguent son mentires manipulades per a no baixar l'IBI i així seguir en la marxa que porteu de festiverns, megacavalcades, superrenting de cotxes de policies i no baixar-se els sous.

      Eliminar
    3. Mira que l'actuació del govern és poc intel.ligent. Per no voler baixar la contribució a través del gravament, lleven eixe punt i damunt intenten justificar-lo.
      Mentres en la Cotorra li pegueu voltes, manipuleu i afirmeu que l'impost no pot baixar, els veins de Tavernes vos han vist el rabo i per on respires. S'haveu posat en evidència vosaltres sols, NI VOLEU BAIXAR IMPOSTOS, NI VOLEU BAIXAR-SE ELS SOUS.
      Les mentires tenen les pates curtes i si Jordi ens venia que no era un jornaler de la política i que anava a baixar el impostos i ara no complix, queda en evidència.
      I si agafem el programa electoral que va fer este xiquet, podem vore com s'ha burlat de tots els seus votants. Eixe programa no es pot cumplir perquè no hi han ganes i perquè és una gran mentira contada als seus votants.
      Però tranquil Jordi, ves plenan-te la butjaca tot el que pugues, que a les pròximes eleccions et passaràn factura.

      Eliminar
    4. Eixa es la clau amic anonim de les 11.35. La super trampa del PPK. Unica i exclusivament el que volen, posar a la gent en contra, difamar, crear lio. Cada volta queda mes clar el que pretenen en el IBI

      Eliminar
    5. No sóc de la cotorra, sóc dels del mig i conec molt bé el tema de l'IBI per que treballs en un ajuntament de la Costera i visc en un poble de la Costera, però sóc de Tavernes i seguísc de molt a prop la politica de Tavernes. El que pretén el PP de Tavernes canta per soleares, sap perfectament que baixar de 0'48 a 0'40 no suposa quasi res i la pujada que vindria després seria contundent. Sinó es fa la revisió de cadastre, qualsevol baixada és pan para hoy y hombre para mañana. Fer una baixada al 0'40 en 2014 provocaria que en 2015 (anys d'eleccions) hi hagués una pujada enorme, pues com ja he dit pagaries l'increment.

      Eliminar
    6. Demostres no tenir ni idea. I això de que digues que treballes on treballes, s'hauria de vore perquè sembla un retruc amb la manilla de bastos (o siga, un farol).
      Si tu baixes el gravamen del 0'48 al 0'40, el que fas és recaudar el mateix o més, sense tocar-los la butjaca més als veïns, per la putjada del 10%. I esta mesura la pots mantindre mentres no vinga aprovada desde madrid la rebaixa catastral. Després, si els ingressos no arriven, tornes a pujar el gravamen per a equilibrar la baixada dels inmobles. El gravamen es competència de l'ajuntament. A més és demana que apliquen les bonificacions correctament, ja que hi han families que tenen uns ingressos molt baixos i no els estàn aplicant correctament les bonificacions que els corresponen.
      En resum, es tracta de tindre un poc de SENSIBILITAT I SENTIT COMÚ, que per als nostres governants pareix ser el menys comú dels sentits.

      Eliminar
  5. Han ficat eixe punt per pur trámit. Si no hagueren convocat el plenari este s'hauria convoca t de manera automatica. El convoquen en només eixe punt i ja está. Han cobert l'expedient i tornen a guanyar temps. I guanyant temps poc a poc acabaran la llegislatura......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I dis-ho tot, i si no els toquen el sou, acabaràn Victor i Borràs amb la butjaca a reventar!!

      Eliminar
    2. Això sí, en cobrar ells a final de mes no perden el temps.
      Aneu sablant-nos amb impostos que d'ací dos anys parlarem nosaltres a les urnes.
      Enrique, el teu partit de Demòcrates Valencians tenen el meu vot!

      Eliminar
    3. Amunt Demòcrates Valencians, fora la Vieja Guardia del Bloc Nacionalista i la falsa esquerra!

      Eliminar
  6. Xè no passa res. En el BIM de Setembre que posen que l'alcalde es nega a rebaixar els impostos i el seu sou, a més de no voler solucionar els problemas del parquing. A vore que pensa la gent i els més de 2.150 parats que tindrem entonces.

    ResponderEliminar
  7. Però com ha de baixar l'IBI el sr Juan, si necessita sablar dinerls als vallers per a pagar al gavinet de premsa la seua propaganda.
    Això si el seu sueldo no es toca, que és sagrat. El seu sueldo és seu i li ha costat molt d'aconseguir amb un programa electoral ple de mentires i fantasia. Allí podeu trobar grans mentires com les de rebaixar els impostos fins a grans fantasies com es portar l'estació a borderia o fer una megaciutat de l'esport més gran que la ciutat esportiva del Valencia o que la del Madrid.

    ResponderEliminar
  8. Ara quan la gent no puga pagar la contribució, que el sr. Juan i Borràs li embarguen el sou i ja està. I si no tenen prou per a menjar, que s'apanyen, ja que primer es pagar festiverns, macrocavalcades, renting de supercotxes de policia, hores extres al cal de policia, .. Etc.
    Amb la marxa que porten estos dos, això serà lo pròxim.

    ResponderEliminar
  9. Sr. Borràs, com és nota que els únics ingresos que tens son els de l'ajuntament, després de tancar el despatx.
    Igual que el teu soci Jordi Juan, que ja no tornarà a la Universitat (almenys no com a profesor associat) ja que este any van a rescindir tots els contractes dels professors adjunts.
    Vinga a xuplar del pot que ja vos queda poc!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quin de tots els despatxos ha tancat, el Sr Borràs?
      Informa't bé abans d'escriure

      Eliminar
    2. Què te un viver d'empreses?

      Eliminar
    3. No, el viver d'empreses el té Tavernes
      Jajaja

      Eliminar
  10. Sr. Estruch, va a seure demà al saló de plens al costat de la COTORRA com ha fet en alguna ocasió?
    No vull influir en la seua decisió de triar on seu o no seu, però per si no ho savia, en alguna ocasió s'ha assentat al costat de la COTORRA.
    O savia vosté això?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sols al costat ? En el darrer plenari estaba en el mig doncs tenia al fotograf al altre costat ...

      Eliminar
    2. Enrique sentat on vullgues pero per favor no prengues lliçó dels de la cotorra. No mes fanàtics, continua el camí que portes.

      Eliminar
    3. No crec que t'asentes al seu costat. Oblides que el fill està fora.

      Eliminar
    4. "O saVia voste, saVem que..., ja saViem..."
      Els mateixos 4 gats repetint els 1000 missatges de diferent forma. Seu cansat de ventilar? Difamant, repetint les mateixes mentires que mai seran veritat, que ningu creu.
      Les vostres caracteristiques escrivint, o faltes, vos delaten. Sempre eres el mateix, una i una i una altra volta.
      A vore si li preneu mania a la pobra cotorreta que soles fa que cantar-vos les veritats... je je je

      Eliminar
    5. Quatre gars sou vosaltres, els que publiqueu i comenteu a la cotorra. Sols has de vore el nombre de visites, d'articles, temes, comunicats i tots els seus comentaris que és publiquen ací i els que publiquen els emplomats. I a més ací hi ha més varietat, imparcialitat i bon gust. En altres blogs sols hi ha una sola via d'opinió, parlem de ventiladors i cotorres. Però a la cotorra, a més de monoopinió, hi ha adoració al xiquet i fanatisme.

      Eliminar
    6. Enrique, està clar que la cotorra et te una enveja que és mor. Volen controlar tot el que és parla del govern, per a que funcione tot el fum i propaganda que estan fent el Bloc. I clar, ara vas tu amb este blog i li desmuntes la paradeta. I de postre t'enportes molta més clientela que ells.
      Deuen d'estar con Peter Parker, pujant-se per les parets.
      I el gran èxit és deu a que no t'has mogut d'on estaves, ni cap a la dreta, ni cap a la pseudoesquerra.

      Eliminar
    7. Anònim de la mitja nit. No ens faces idiotes, perquè això ho saven tots. Si tu no ho savies, fes-t'ho vore.
      I la forma com ho negueu és ridíqula, perquè jo he estat a diversos actes i els he tingut al costat. Despres he entrat a la cotorra i he vist la meua esquena a la foto que han publicat. Molta coincidencia, no?

      Eliminar
    8. Mentira? Si fins a l'administrador d'este blog ha dit que ell ha segut al costat i en mig de la cotorra. Si ho diu, serã perquè ho sap i coneix qui son, no creus?

      Eliminar
  11. No sou 4 gats, perdona, sou 5. Els qui heu contestat! Sempre escriviu igual i feu les mateix faltes (cosa que no importa, tots en fem). Els mateixos, el mateix. Ho SAVVVEM!!! Pero al final la vostra tontuna de repetir la mentira i falsetat de igual forma vos delata... I es que encara no sabeu que mil mentires repetides no es fan veritat... I quin criteri es eixe de quan mes comentes, millor i mes valid? Aleshores que? Sou els millors perque els mateixos 5 repetiu i repetiu la mateixa mentira? Pense que no. Pense que la gent entra, llig, s'informa i no es calfa el cap en contestar.
    No soc la cotorra, ja m'agradaria explicar i argumentar tan be les coses. Ai la meua amiga, tan atacada per la dreta per colorejar-vos la cara... Mira si vos te enveja que te mes de 900 entrades al dia i quasi 3000 seguidors al facebook. Trobe que al company Enrique encara li queda cami. Pero es digne d'admirar eh! Compte!
    En fi, no estigau tan calents que encara queda molt i traureu fum per les orelles. Se que per ara vos ha ixit tot mal, la ruina que heu fet al poble, les vostres empastrades del parking o la piscina, inclus la moció ilegal amb una trànsfuga.. Tingau paciència. La politica es un proces cíclic. I qui molt ha guanyat, molt te a pedre, veritat? Salut!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anem a vore. Una cosa és que el mateix comentariste haja escrit tots els comentaris. Pel que justifiques, pareix que així siga. I altra cosa és dir que és mentira. Una cosa no implica a l'altra.
      A més, l'administrador d'aquest blog li contesta afirmant que ell s'ha sentat al costat. O siga, que insinúes que l'administrador del blog tambe diu mentires.

      Eliminar
  12. Claramente se nota en La Cotorra, que todos los comentarios son de cuatro personas que se dedican a adular y lanzar parabienes para su IDOLO, el de Transilvania, entre ellos, y siguiendo las directrices de la dirección, en un momento ponen varios comentarios a una misma noticia. Eso si, todos en la misma dirección, es una gran casualidad. No hay ningún comentario que discrepe de sus ideas, por varios motivos. El primero es que la gente digamos "normal" o que no pertenece a su círculo, ni se molesta en escribir en dicho Blog. Y el segundo es que si alguien de los anteriores osa escribir algo, nunca se lo publican, siguiendo la transparencia y tolerancia que les caracteriza.
    Debido a ello, han perdido mucho fuelle y muchísima audiencia, aunque ellos se encarguen entre cuatro, entrando y saliendo, de hacernos creer que el número de visitas es alto, dato del todo irreal.
    Creo que a excepción de sus acólitos, el resto de mortales que navega por estos medios ha conocido ya sus artimañas y mentiras.

    En resumen, SE LES HA VISTO EL PLUMERO.

    Ya no convencen a nadie.

    ResponderEliminar