martes, 6 de agosto de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament, VARIS

L’Escola d’Estiu ha celebrat l’acte de cloenda amb un bon nivell de participació

Amb una cerimònia especial s’ha acomiadat l’Escola d’Estiu que cada any fa l’Ajuntament de Tavernes des de la Regidoria de Serveis Socials, i que enguany s’ha adjudicat a l’empresa local Juanjo Tradicions.

Les activitats s’han dut a terme en les instal·lacions del col·legi Alfàndec, de dilluns a divendres. L’acte de cloenda de l’Escola d’Estiu s’ha celebrat en el pavelló multiusos, on s’ha concentrat una gran quantitat de familiars dels menuts per a gaudir de l’espectacle de música i ball que havien preparat els xiquets.
El regidor de Serveis Socials, Víctor Borràs, ha afirmat que “oferir un espai d’oci per als nostres menuts és un esforç institucional ben aprofitat. Plantejar activitats que milloren les seues relacions personals i, al mateix temps, que potencien en els xiquets valors educatius que els ensenyen a ser ciudatans responsables amb els altres i amb el seu entorn és la millor inversió que pot fer l’Ajuntament”.
Borràs ha agraït “la col·laboració de les regidories de Cultura, Esport i Educació, la dedicació de l’equip tècnic de Serveis Socials i, a l’empresa Juanjo Tradicions, i sobretot als nostres monitors, l’atenció  i dedicació tan professional amb els xiquets i xiquetes”.

L’Escola d’Estiu, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Cultura i la Conselleria de Benestar Socials, es planteja com una alternativa lúdica i educativa al temps lliure dels xiquets, on poden jugar i participar en diversos tallers, jocs, visites, eixides i excursions. Utilitzant dinàmiques de jocs i tallers, es treballen uns objectius pedagògics d’educació en valors per a desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i de cooperació.

L’Ajuntament de Tavernes rep un dels premis nacionals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

El projecte “Foment de la cultura emprenedora entre els joves de Tavernes de la Valldigna” ha rebut un dels 6 premis nacionals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). La dotació del mateix és de 8.000 euros i s’atorga a un projecte desenvolupat per la Regidoria de Joventut i Foment Local, dins de la categoria de localitats entre 5.000 i 20.000 habitants.

Tavernes ha rebut un dels sis premis atorgats en l’esmentada categoria, junt a poblacions de Múrcia, Toledo, Navarra i Sevilla. En total han estat premiats 30 projectes a nivell nacional dins la convocatòria d’ajudes a projectes locals de joventut per la FEMP i l’INJUVE (Institut de la Joventut), dotats amb 180.000 euros.

El regidor de Joventut i Foment Local, Josep Llàcer, va informar al consistori del premi aconseguit per l’Ajuntament de Tavernes en la sessió celebrada el dilluns, 5 d’agost. Llácer ha expressat “la satisfacció pel premi aconseguit. La subvenció de 8.000€ atorgada per la FEMP és un reconeixement al treball que s'està fent des de fa un any en el Projecte de Foment de l'Empreneduria Juvenil. És un impuls molt important per a portar endavant noves accions i activitats que sens dubte seran molt beneficioses per als joves emprenedors de Tavernes i per al Foment de l'Ocupació. El projecte en el qual alguns no creien i fins i tot criticaven, està donant els seus fruits. Espere i desitge que ara més que mai treballem tots en una mateixa direcció i en benefici dels joves i dels emprenedors de la nostra ciutat, Tavernes ho agrairà”.

Estes ajudes estan convocades per a finançar aquelles actuacions planificades per les corporacions locals i dedicades a l’orientació professional i sociolaboral de joves que busquen treball, per a l’assessoria i la posada en funcionament de projectes d’idees emprenedores i projectes empresarials per a joves, la educació, formació i capacitació per el desenvolupament professional i l’emprenedoria juvenil.

Tavernes ha fet una aposta ferma per fomentar la cultura emprenedora entre els joves de la ciutat. Prova d’això son els convenis signats fa uns mesos amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) i la Federació Valenciana d’Empreses Emprenedores (FEVECTA), i les xerrades i conferències de foment realitzades per dur a cap l’emprenedoria. De fet, la pàgina web de l’Ajuntament, www.tavernes.es, compta amb un apartat especial d’informació útil i rellevant per als futurs emprenedors locals, actualitzada pràcticament a diari.

14 comentarios:

  1. He consultat la web i no he vist el projecte. On es pot consultar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan ho has consultat, no has vist que sortia fum de la pàgina web? Pos això és el projecte, FUM!
      A este pas, aquest regidor se'l coneixerà com a XEQUINFUMFA!

      Eliminar
    2. Qué vols dir que estem com l´any passat? que es algo que diu Llacer i després ningú s´entera de res? Home si es un projecte premiat no pot ser mai com el de l´any passat.
      El sentit comú ens te que fer pensar que ho publicaran, una cosa que te un premi i per tant un reconeixement es tindrà que ensenyar a la ciutadania. Si no es així no entenc res.

      Eliminar
  2. Falta un comentari contestant XEQUINFUMFA i la informació que es donava i on estan eixos enllaços que eixa persona, que deu ser cega, no veu.
    ¿O sera perquè ell li pot dia a LLacer que es XEQUINFUMFA i jo no li puc dir XEQUANTSBURROSVEIG, no li dic que ho siga sino que jo els veig.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu diràs el que voldràs, he buscat de nou a la web municipal i no he trobat el projecte premiat. Al inici si apareix la mateixa nota de premsa i la mateixa foto que ilustra la noticia i que encapçala també la noticia de Estruch.
      Tal vegada soc molt burro, precisament per això els llestos com tu deurien ajudar-nos.
      Ho he buscat per tota la web i, torne a dir, no he vist res. Per favor dis-me on ho puc vore per a poder consultar-ho. Tampoc demane tant, simplement un enllaç. El done les gràcies de bestreta.

      Eliminar
  3. Mira que és listo este Llàcer, va i sense fer res, li donen un premi nacional.
    M'agradaria saber qui ha segut el jurat que dona estos premis, segur que els del BLOC tenen algun contacte en la Federació Española de Municipis i Provincies i li han donat el premi per quedar bé.
    Només faltaria que ara ens concediren també la subvenció del taller ocupacional!!!

    ResponderEliminar
  4. No sé si vosté serà burro (Déu em lliure de qualificar algu) però sembla ser que llegir.... que vols que el diga?

    Ho diu ben clar la nota: De fet, la pàgina web de l’Ajuntament, www.tavernes.es, compta amb un apartat especial d’informació útil i rellevant per als futurs emprenedors locals, actualitzada pràcticament a diari.

    La nota de premsa diu QUE HI HA INFORMACIO UTIL I RELLEVANT, i en cap moment diu que allí està explicat el projecte. I com que ja he enviat l'enllaç on hi ha unes quantes desenes de pdf amb eixa informació, el Sr. Administrador que copie l'enllaç i el pose. Si vol. Jo no el torne a enviar.

    A mi em fa la impressió que aci hi ha gat en sac i alguna cosa no rutlla massa bé amb l'anònim. ¿la mateixa persona?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el seu pla de les 20 mesures i els 25.000€ que anaven a destinar? Pos això, que el sr. XEQUINFUMFÀ de forment ni un gra. Tota eixa informació de que servix als emprenedors si l'ajuntament no els dona una empenta. El viver d'empreses per als emprenedors el te tancat. Això si que és algo físic i real per ajudar-los a emprendre amb un preu reduït (40€\mes oficina, internet, telèfon,... Etc). Però el sr. XEQUINFUMFÀ opta per vendre FUM i de forment ni un gra.
      I quan vol fer algo real con el taller d'ocupació, fa una empastrada enviant a la gent del poble a la mar, a una guarderia sense aules homologades, sense llicència d'obertura, sense suministre el.lèctric, amb aseos adaptats per a xiquets,... En resum, tot un despropòsit. I per rematar-ho, aporten sols 10.000 €, quan Xeraco i Xeresa (poblacions mes menudes) n'han aportat 30.000 € o mes. I després ens diràn que la conselleria ens te mania.

      Eliminar
    2. Senyor anònim de les 13:27 vosté s´agafa les coses en molta sang calenta. Diu burro a la persona que no troba el projecte eixe que s´ha premiat. Li parla en menyspreu a l´administrador del blog i li diu que ja li ha enviat l´enllaç i si vol el copia i si no, no. Creu que hi ha gat en sac, no se a que vol referir-se, tampoc importa massa.
      Vosté mateix s´ha fet un caramull, si es fixa, tot mou del primer comentari que una persona pregunta a on pot consultar el projecte perque a la web no el troba. D´esta simple qüestió vosté ho ha exagerat tot.
      No esta a la web? pues vale, ja el posaran si volen, si no volen que no el posen, però no insulte ni s´enfade, el que s´ha dit per açi no es per ha agafar-ho d´eixa forma. Tranquil home tranquil.

      Eliminar
  5. A la vista de la pequeña polémica que ha suscitado el encontrar o no el proyecto de emprendedores premiado en la web municipal me gustaria decir lo siguiente. Ante todo creo que es motivo de satisfacción recibir un premio y no para insultar a alguien que pretende consultar el proyecto premiado. A la vista de los comentarios he entrado en la web del ayuntamiento y es verdad que no está dicho proyecto. En lugar de llamar burro al que no ha sido capaz de encontrar algo que simplemente no está es preferible aplicar el sentido común y la lógica y pensar que, por el motivo que sea, todavía no lo han colgado. En lugar de insultar es preferible tener un poco de paciencia y esperar a que se cuelgue y así todos quedar contentos.
    Alegrémonos de recibir premios y mas si ello trae consigo una cantidad de dinero para impulsar la economía local, en este caso a través de los emprendedores.
    También decir que ojala nos den también el taller ocupacional.

    ResponderEliminar
  6. Familiar de xiquets de l'escola d'estiu7 de agosto de 2013, 14:14

    Sobre la escola d'estiu sembla lamentable que el personal del gabinet de premsa esta vegada no es dignara a apareixer per assabentar-se ni fer cap foto, com que no és d'una regidoria del Bloc. Hi havia altra gent fent fotos, imagine les passarien ells a l'Ajuntament. No havera estat de més la presència d'algun polític de les regidories que van colaborar (cultura,esports), només va parlar Víctor com a regidor de serveis socials. Tampoc sé si avisaren ni si van anar cap polític de la opossició. Pensarien tots que no anirien pares i com que això era cosa de xiquets, i eixos no voten, pues no calia fer costat.

    ResponderEliminar
  7. Senyor XEQUINFUMFÀ vosté es creu molt sabut i pensa que els demés som tontos. Vosté escriu en lletres mayúscules que l´apartat de la web municipal, segons la nota de premsa, diu QUE HI HA INFORMACIO UTIL I RELLEVANT per als futurs emprenedors locals,
    es veritat que està eixa informació, però si per a vosté no es INFORMACIÓ ÚTIL I RELLEVANT per als futurs emprenedors locals donar a coneixer el contingut d´un projecte de recolzament als emprenedors que acaba de ser premiat i que per tant dona a entendre que serà un projecte que tindrà calitat i que podrà servir a eixos emprenedors futurs no se que pot ser per a vosté INFORMACIÓ UTIL I RELLEVANT.
    No entenc el secretisme que porten en no voler presentar el projecte, sols ho podria comprendre si es que el volen presentar d´una manera mes oficial, això ho puc entendre si no es aixina no. Igual que el pla d´ocupació conjunt, altra cosa que pot ser bona per a Tavernes, s´han donat 30000 euros i, segons la premsa, es podrien contractar vora 80 persones, això esta molt be, però caigem altre vagada en el mateix, no es diu, no es publicita, no es fa aplegar la informació a aquells que els puga interessar, altra vegada el secretisme. Jo pregunte, tant en una cosa com en l´altra, hi ha algo extrany que amagar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo teu diré, no hi ha ninguna cosa estranya, simplement es que no volen fer res. El pla de ocupació l´han fet i han dit que posarán 30.000 € perque el PP va fer un poc de publicitat de la cosa i pa que no diguera ningú res han posat eixos dines. Si ara no fan propaganda, no heu demana ningú i fan lo que ells volien, no fer el programa eixe. No estaveu vegento ja fea dies en la Cotorra que tot era criticar eixe programa de ajudes?
      En lo del projecte dels emprenedors, pasará el mateix que l´any pasat, moltes paraules i cap de fet. Encara estem tots esperant que ensenyen la programació de l´any pasat, tal i com va dir Llácer en setembre, i voleu vore el d´enguany. Lo que vos he dit antes, no volen fer res.

      Eliminar
  8. El sr. XEQUINFUMFÀ és el regidor venedor de fum.

    ResponderEliminar