jueves, 8 de agosto de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

El parking de Tavernes lleva cinco meses sin cumplir su horario por una avería


Estos dos noticies estàn relacionades amb el que es tractà en el passat plenari de Dilluns . 

En quant al pàrking no entenc la postura dels que votaren en contra, perquè inclús sense falta d'informació no crec que el cambiar una màquina que està donant problemes i que fà que el recinte estiga tancat com ells mateix denuncien reiteràdament , siga per caprixo i de segur que contarà amb l'informe del tècnic municipal corresponent . 

Va ser al meu pareixer una mera excusa per a demostrar el que Manolo em digué en el darrer plenari de Juliol de que ara sabràn que estàn en minoría : No es eixe el camí, senyors del PP i Vercher, perquè els perjudicats d'este politiqueo es le poble que no pot utilitzar el servei d'un pàrking deficitari i que si no dona un servici correcte ho seguirà seguent per temps i temps : No es pot promoure l'us d'algo que no saps si el donarà un servici correcte .

LEVANTE-EMV : 

Detienen en la estación de Tavernes a un hombre que amenazó a su esposa con llevarse a los dos hijos a Marruecos

Asaltan un bar en el Cambro de Tavernes para llevarse monedas de las máquinas

Rés vos puc afegir doncs sòls puc llegir el titolar en l'edició digital .

5 comentarios:

  1. No tentenc Enric. Jordi va dir que no tenia diners per a les beques de menjador i si que 4 voltes mes diners per a les portes dun parking?

    A mes, ultimament les propostes de JJ sempre estan unflades. Han de presentar pressupostos. Segons tu, per exemple loposicio ha de consentir que Jordi contracte el renting dels vehicles de la policia per 20000 euros mes que haguera costat en qualsevol concesionari del poble. On han anat eixos 20000 euros? Es sols mala gestio a lhora de demanar pressupostos?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vore si tant unflat està tot, acaven ixint SOBRESUELDOS!!!

      Eliminar
    2. Enrique. 50.000 € son molts diners, no creu?

      Eliminar
  2. Enrique, lo que no poden fer és no informar en les comisions sobre eixa despesa de 52.000 € i portar-ho al plenari. També pense que son molts diners. Jo trobe perfecte que ho hagen votat en contra. Tenen que donar informació en les comisions sobre tot el que volen fer. Están en minoria. Eixe parking necessita una bona gestió i que done servici al poble.

    ResponderEliminar
  3. Hi ha que parlar del parking en conjunt i no demanar un talo en blanc de 50.000€.
    Que volen fer en eixos 50.000€? Ningú ho ha dit encara. Que expliquen el que volen fer en el parking i despres el PP que vote el que crega però talons en blanc no.

    ResponderEliminar